Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Bölüm Gerçekler

@wesma_nurr

Ben Yağmur ve buda benim gerçek hikayem...

"Yağmurr çabuk in aşşağı" bu annem olan şahısın sesi. "Yağmur sana aşşağı gel dedik. ve buda o kahrolası babamın sesi. İkisindende nefret ediyorum. Biri bana şiddet uyuglayan ve taciz eden BABAM diğeri bunlara göz yuman ANNEM . pijamalarımla aşşağı indiğimde annem le babamın kapıda durduğunu gördüm. Karşılarında ise bir kadınla adam duruyordu. Garip bir şekilde kadın bana çok benziyordu.Annem le babamın ise yüzünde güller açıyordu.

"Noldu evlatlık falan mıyımyüzünüzde güller açıyor dedim" annem "biraz öyle birşey" dediğinde şaşkınlıktan kaşlarım yukarı kalktı ben onu şaka manasında söylemiştim. Anlamadığımı belli eden bir yüzle onlara bakarken kadın" hastanedekarışmış olma ihitmalin var eğer sende istersen gidip DNA testi yaptırmak istiyoru"z dediğinde gözlerimin parladığına emindim sonunda bu evden ayrılıyordum. " hemen geliyorum" deyip odama geçtim. Altıma bezar bir minietek üstüme ise su yeşili bir kısakol giyip tişörtümü eteğimin içine soktumbeyaz spor ayakkabılarımıda giyip dışarı çıktım. Kadın bana şaşkınlıkla bakıyordu bu kadar çabuk kabul edeceğimisanmamıştı herhalde ama ben dünden hazırdım inşallah bu evden kurtulurdum.

YARIM SAAT SONRA

Ulubaş hastanesinin önünde durmuştuk. arabadan indim odanın yerini öğrenip ve odaya çıktım. karşımda siyah saçlı kız sürekli telefonuyla uğraşıyordu sorun şuki annemin genç versiyonu gibiydi. Annemle babam kızın yanına gidip konuşmaya başlamıştı sağtarafımdaki karı koca ise bana bakıp duruyordu kadının gözleri doludoluydu bunu kızını kaybetmek istemediğiğ için olduğunu düşündüm. sonunda doktor odaya gelmişti siyah saçlı esmer bir adamdı "kızları ve babaları şu tarafa alalım" dediğiinde ben ve kız ilk olarak gidip sedyenin üzerine çıkmıştık. Kız daha iğne ona değmeden ağlamaya başladığında ex babam onun yanına gitti bende hemen ağlamadan zırlamadankanımı aldırıp sedyedninmiştik babalarında kanıalınınca doktor konuşmaya başladı. "sonuçlar 5 saat ( bu kadar erken olmayacağını biliyorum ama bende sabırsız bir insanım) içinde açıklanacaktır " deyip çıkmıştı. bende telefonumu alıp çıkıyordum ki odadaki kadın kolumu tutup durdurdu.

" kızım eğer bizim kızımızsan sende istersenbizim yanımızda antepte gelmeni istiyoruz" dediğinde bir an afallamıştım ama fark ettirmemiştim.

" sonuca göre bakarız isimleriniz neydi buarada ben yağmur" kadın tebessüm edip " ben emine kocamın adıda savaş" dedi bende kafa sallayıp ufak bir tebessüm edip odadan çıktım. Hedef belliydi çekirdek kola en yakın arkadaş ve sahil. hemen tek arkadaşımolan yiğiti arayıp sahile çağırdım. yiğitle sahilde biraz takıldıktan sonra sonuçlara yarım saat kaldığını gördüm. yiğite veda edip hastaneye gittim. herkes odadaydı beni bekliyordu ben odaya girdiğimde doktor konuşmaya başladı

"DNA sonuçları açıklandı yaptığımız sonuca göre Yağmur % 90...

--------------------------------

Çok şerro olduğumu söylemiş miydim bölüm biraz kısa oldu kusura bakmayın bir dahakı bölümü belki yarın belki yarındanda yakın atarım

Loading...
0%