Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.Bölüm Astım

@wesma_nurr

Odaya girdiğimde gördüğüm görüntü beni şoka uğrattı. Miraç odasının tam ortadında yere çökmüş kucağındaki kediye bir şeyler söylüyodu. kedi ölüyordu ve onu kurtarmaya çalışıyordu demekki miraç uzun zamandır bu yüzden odasında çıkmıyordu . hemen miraçın yanına gidip yere çöktüm

"Miraç çabuko kediyi bana ver" dediğimde bana şaşkınlık ve korkuyla baktı. ve kediyi kendine doğru çekti

"vermem sende ona zarar verceksin kesin" sendemi zararvericeksin kim ne yapmıştı ki?

"Miraç onubana vermezsen ölücek nasıl tedavi edeceğimi biliyorum" dediğimde kediyi tereddütle bana uzattı. Hemen kediyi alıp kalp masajı yapmaya başladım bir keredaha birkere daha derken olmuyordu miraç daha çok ağlmaya başlamıştı benimde gözlerim dolmuştu. Hadi beni bırakma kedicik . en sonunda kediye eğilip suni teneffüs yapmaya başladığımda kedi hafifçe gözlerini aralamıştı onu ters çevirip sırtına birlaç kez yavaş bir şekilde vurdum ve kedi gözlerini tamamen açtığında miraçta bende mutluluktan ağlıyorduk . Benimde kedim vardı küçükken benim tek arkadaşım olan ama ex babamonu benden alıp öldürmüştü .Ayağa kalkıp odama gidecekken Miraç kolumu tuttu ve yaşlı gözlerle "teşekkür ederim onu kurtardığın için çok teşekkür ederim" deyip bana sarıldı. Bir dakka ne Miraç bana sarıldımı? Kardeşim bana SARILDI. Bende kollarımı onun bedenine sarınca kaskatı kesildi . Tekrar teşekkür edince rica edip odama çekildim. Duşa girip altıma şort üstümede ince bir tişört giyip teresa çıktım hava bayabi soğuktu ancak ancakaldırış etmedim.Ağlamaya başladım yaşadıklarım ağır geliyordu. En sonunda ağlamaktan yorulup uyuya kaldım ve uyumadan önceki son dileğim bu soğukta ölmekti.

----------------------------------------

Sabah uyandığımda başımda acayıp bir ağrı vardı. Gözlerimi açacağım sırada sesler gelmeye başladı

"Ne zaman uyanıcak yaa " diyen telaşlı bir ses duydum buEmrenin sesine benziyordu.

"Ya niye uyanmadı halaaa" diyen burakın sesi ardından miraçın sesini duydum

"Abi onu önemsiyormuş gibi davranmayı kesin ablamı önemsemediğinizi hepimiz biliyoruz"

"Kes sesini Miraç oda bizim kardeşimiz tabiki onun içinendişeleniyoruz"

"Miraç çeneni kapatmazsan ben kapatırım" en sonunda gözlerimi açıp ben bağırdım

"Bağırmayın Miraça" tüm aile başima toplanmıştı. nolmuştu bana. sağ tarafımdan bir ses gelince oraya döndüm. Üzerime eğilmiş bir Berke görmeyi beklemiyordum.

"Ananı si-" tam küfür edecekken Berke ağzımı kapattı ve sırıttı

"Annelerimiz aynı güzelim dediğinde ona ters bir bakış atıp eline vurduğumda Emirin sesini duydum

"İyimisin"

"İyiyim sağol" deyip önüme dönmüştüm ki Burakın sesini duydum

"Kızım sen malmısın o soğukta o kıyafetlerle terasamı çıkılır "dediğinde kaşlarımı çattım

"sen bunu nerden biliyon"

"Burak söyledide onu bunu boşver de soruma cevap ver dediğinde"bende sinirle ona dönüp.

"Bana hesap soracağını Berkeye sor niye geldin odama berke çok mu özledin beni" dediğimde babam araya girdi

"Tamam kavga etmeyin kızım okulların açılmasına 2 haftadan az kaldı senin Miraçın olduğu okula kaydettirdik . O okul hem bizim hemde lise üniversite birleşik" dediğinde başımı salladım elinde iki kartla yanıma geldi. Biri kimlik biri ise kredi kartıydı

"bu kart limitsiz buda artık tamamen ailemize katıldığının kanıtı " deyip iki kartıda elime tutuşturdu. Bende sırıtarak iki kartıda elime aldım.

" Teşekkürer baba" dedim odadaki annem ve babam dışında herkes şaşkındı çünkü baba demiştim aslında ben iki gün önce hem anneme hemde babama anne baba demiştim.Ama diğerleri bunu bilmiyordu. Herkes odadan çıktığında bend eüstümü giyip Miraçın odasına gittim ve kapıyı çaldı gel sesini duyunca içeri girip Miraçıda alıp yemek odasına inmeye başlamıştık

"Miraç bu evde kimsenin doğum günü fala yokmu dediğimde"

"ÜÇ gün sonra Berke abimin doğum günü" dediğinde başımı salladım. Yemek odasına gidip masaya oturdum. Bugün 2 saat Burakın toplantısı vardı babamdan öğrenmiştim . Masaya baktığımda Burakın masada olmadığını gördüm babama dönüp

"Baba Burak nerde"

"Burakın toplantısı var "dedi . İtiraf ediyorum Burakınodasını karıştırıp bugünkü toplantı notlarına bakmıştım ve o notlarla bok kazanırdı. Bnede ona bugün bir iyilik yapıcaktım. Yemek yiyip odama çıktım. Altıma Kyu mavi kot üstüme siyah crop giydim ve anneme haber verip evden çıktım. şoförlerden birinin yanına gittim ve arabaya bindim adı kemaldi diye hatırlıyordum.

"Kemalcim şirkete gidiyoruz"

"Tamam Yağur hanım"dediğinde yüzümü buruşturdum

"Lütfen hanım deme" dediğimde başını salladı beni şirkete bırakıp gitti.Bendeşirkete doğru gidiyordum ki bir taşa takılıpyere yüz üstü yapıştım. Hemen ayağı kalkıp sağıma soluma baktım şükür ki kimse görmemişti. Şirketin kapısına baktığımda acayip yakışıklıbir adam olduğunu gördüm ve sırıtarak oraya doğru gitim.

"Selam Burak beyin odası nerde biliyormusunuz" dediğmde gülümseyerek karşılık verdi

"Evet ikinci katta ilk oda" dediğinde gülümseyerek karşılık verdim. Tam gidecekken kolumu tuttu ve sırıtarak karşıladı beni. Al işte kime iyi desk piç çıkıyor amk.

"İstersen beraber gidebilirz güzellik hem sana buraları öğretirim" dediğinde kaşlarımı çattım ve "bırakırmısın" dediğimde hiç bırakack gibi durmuyordu. Bende en güzel şeyi yaptım yüzüme piç smileyi alıp dizimi bacak arasına geçirdim ve kolunu büktüm eğer birazdaha ittirirsem kolu kırılırdı ama çatladığına eminim.

"NOLUYOR BURADA" ebenin am- oluyo neyse gelen Buraktı diğerlerine bir kafa hareketi yapıp yanına çağırdı ve bir şeyler konuştular adam ikidebir beni gösteriyordu. Burak bir anda "Kovun şunu bir daha buradan adımını atarsa olacakları görür sende düş peşime" diyerek beni çağırdı. Ama banane yaaaaa o daha havalı oldu pufff. Burakın peşinden onun odasına gittim.

"Niye geldin

"O belgelerle bok kazanırsın ihaleyi " dedim ve cebimdeki flash belleği masaya koydum " al bunu kullanda kazanasın" dediğimde bana ters bir bakış attı."Sana nasıl güvenicem" dediğinde gözlerimi devirdim.

"İster kullan ister kullanma bu sana bağlı ama o belgelerle kazanman yüzde birin bile altında ayrıca bana güvenmeyerek büyük haksızlık yapıyorsun" deyip kapıyı çarparak odadan çıktım.

 

BURAK'TAN

Yağmur bana postamı koymuştu galiba öyle olmuştu. Aslında ona pek güvenemiyordum kardeşim zannettiğim eski kız üniversite zamanlarımda benim flashımı onunkiyle karıştırmış sınıfta tahtaya flashı takı sırtımı tahtaya döndüğümde bütün sınıf gülmeye başlamıştı nedenine bakınca flashta +18 öğretmen öğrenci ilişkisi vardı. onun yüzünden okulda kalmıştım.ama yağmur iyi gibiydi. kapım çalınınca' gel 'dedim . İçeri asistanım mert girmişti "burak bey toplantı 5 dakika içinde başlayacak deyip odadan çıktı. nolur nolmaz diye flashıda. toplantı bitmişti Recepp bey

"Burak bey dosyanızda çok eksik var o yüzden ihaleyi Murat beye vermek zorundayım" dediğinde onu durdurdum

"Bir dakika size son bir şey daha göstericem" deyince adam yerine oturdu Yağmur konumuzu gayet güzel anlatıp slaytı bitirmişti. Recep bey

"İhale sizindir Burak bey" dediğinde kalkıp adamın elini öpecektim nerdeyse. Adama teşekkür edip şirketten çıktım ve eve yol aldım. Ama eve gelince gördüğüm şey beni şoka uğrattı. SONNNN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şaka Şaka kaldığımız yerden devam

YAĞMUR'DAN☔

Nasılda havalıydım ama böyle kapıyı çarpıp gitmeler falan. Taksi çağırıp taksiye bindim ve eve gittim. Eve girdiğimde mutfaktan sesler geliyordu. Hemen mutfağa girdim. Mutfakta Emir Emrenin elini tutup bir şeyler söylüyordu ve Emrenin eli acayip bir şekilde kanıyordu. Hemen onların yanına gidip Emiri itip Emrenin karşısına geçtim. "Emir çabuk tuz getir" dediğimde hemen getirdi tuz kanı durdururdu. Acayip bir şekilde kan kokuyordu ve bu beni çok boğuyordu. Çantamda parfüm çıkarıp etrafa sıktım. Ellerim ful kan olmuştu. Hızlıca yukarı çıkıp pansuman malzemelerini aldım. Kanlı ellerimle boğazımı ovuşturup aşşağı indim. Emir yanıma gelip " sen iyimisin onu kan tutmasına rağmen sen daha kötü görünüyon" dediğinde elimle bir şey yok anlamında salladım ve pansumanı yaptım. Hemen mutfaktan çıkıp koridora geçtim. En sonunda dayanamayıp ellerim boğazıma dolanmış bir şekilde yere düştüm. En son duyduğğum şey kapı açılma sesi ve Burakın 'Yağmur' diyen sesiydi.

EMRE'DEN

Yağmur yanızmıza gelp elime tuz dökmüştü. Ardından odaya parfüm sıkıp bizi rahatlatmıştı ve elime pansuman yapıp gitmişti. Belkide onun hakkında yanlış düşünüyorumdur belki o diğer kız gibi değildir. Beni düşüncelerimden kurtaran Bu Burakın YAĞMUR diye bağıran sesiydi Emirle beraber mutfaktan çıktık koridorda yerde bayılmış olan Yağmuru gördük. Benim yüzümdendi benim içino kan kokusuna katlanmıştı, yani bence kan kokusu yüzünden bu haldeydi. Burak Yağmuru kucağına alıp arabaya götürdü bizde arkasında koşarak arabaya bindik ve hastaneye doğru yol aldık. Hastaneye binince Yağmuru hemen ameliyata aldılar.

YARIM SAAT SONRA EMRE'DEN

Annemler de gelmişti Yağmurun ameliyatı başarılıydı. Yağmuru normal odaya aldıklarında doktor yanımıza geldi.

"Yağmur hanımın ameliyetı başarılı geçti geçmiş olsun" deyip gidiyordu ki onu durdurdum.

"Yağmur neden bayıldı"

"Yağmur hanım kriz geçirdi" dediğinde hepimiz şok olduk.

"Ne krizi"

" Astım Yağmur Hanım astım ilacını zamanında almadığı için kriz geçirmiş" deyip gitti. Astım mı. Yağmurun astımımı vardı. Biz niye bilmiyorduk.

                                                            

Bölüm sonuuuuu bölümü aslında dün atıcaktım ama uygulama açılmadı o yüzden atamadım. Bölüm sizce nasıl yorumlarınızı ve yıldızlarınızı bekliyorumm. <3

Loading...
0%