Yeni Üyelik
4.
Bölüm

2.bölüm

@whocares

2. Bölüm

Dava Sonucu

Bazı şeyler rayından çıkabiliyor ve maalesef engel olamıyorsun. Kaderini yön veremiyor yada vermek istemiyorsun. Bazı karşılaşmalar güzel olmaz, ama en çok da can sıkıcı karşılaşmalar unutmak mümkün değildir. Çünkü sende hep bir iz bırakır.

 

Dava başlamasıyla birlikte salona büyük bir sessizlik ele geçirdi. Bu sessizliği bozan hakim bey oldu;

"Sayın Gülşen Kurt ifadenizi dinliyorum. " Gülşen denen kadın yanı kız çocuğunun annesi dolu gözlerle ayağa kalktı ve konuşmaya başladı;

"Hakim bey, benim kızım okula gitti. Okuldan bir süre gelmedi. Ben arkadaşlarıyla oyun oynadığını düşündüm fakat uzun süre gelmeyince bende aramaya koyuldum hiçbiryerde yoktu." konuşurken gözyaşlarını tutamamış ve ağlamaya başlamıştı . Hakim onun ifadesini dinledikten sonra

"Aslıhan Yiğit, ifadenizi dinliyorum. "

"BEN HİÇBİRŞEY YAPMADIM"diye bağırarak hakime ve bana kendini inandırmaya çalıştı.

" BİZ SANA HAKLI OLUP, OLMADIĞINI SORMADIK. O GÜN ORADA NE YAŞANDI ONU SÖYLE! "

Beni onayladı ve anlatmaya koyuldu

"Ben o gün saat 16.00 sularında dükkanımdan çıktım ve eve doğru ilerlemeye başladım fakat ilerlerken bir çocuk çığlığı duydum. Daha sonrasında çığlığın geldiği yöne doğru gidince onun cansız bedenini buldum gerçekten ben birşey yapmadım! "

"Peki, siz niye tenha bi sokaktan ilerliyorsunuz daha güvenli yollar varken? "

Çünkü oradaki dükkanın sahibinden dükkanım için birşeyler alacaktım. "

"Daha demin eve gideceğinizi söylediniz "dediktem sonra avukatı araya girerek

" Alacaklarını alıp eve geçecekti. "

"Tamam, peki öyle diyelim ya senin geçtiğin yerlerdeki kamera kayıtları sence de hepsi bi günde kaybolabilir mi?

" Bilmiyorum "diye cevap verdi.

Onaylar bi mırıltı çıkardım ve konuşmamı sürdürdüm

"Peki ya bıçakta ki parmak izlerin hakkında ne düşünüyorsun Aslıhan, yoksa onlarıda mı bilmiyorsun. Yada çocuk çığlığı duyduğunu ve hemen yanına gittiğini söyledin, hemen yanına gittiysen cinayeti yapan kişiyi nasıl görmedin? "

"O anki şok ile bıçağı dokunmuş olabilir korku anında ne yapacağını kimse kestiremez .Aynı zamanda çocuk çığlığını duyduğunda belkide çocuğu öldüren zanlı kaçmıştır ve çocuk belkide o anın acısıyla çığlık atıyordu. " Diye savunmasını yaptı avukatı ardından kapının çalması ile içeriye bir devlet memuru girdi. Bize başıyla selam verdikten sonra konuşmaya başladı

"Sayın savcım ve hakim bey daha demin alınan bilgi ile Derya Kurt'un darp raporunda Aslıhan Yiğit'in DNA sı olduğu öğrenildi. "

sözünü bitirdikten sonra tekrar selam verip kapıdan çıktı .

Ve bu gerçekte mahkemeyi sonladırmaya yetecek bir gerçek.

"5237 numaralı ceza kanununa göre Aslıhan Yiğiti cinayet suçundan dolayı iki seçenekte değerlendirildi. Aldığım karar ile birlikte 10 yıl hapis cezasını uygun görüldü. " Diye sözlerimi bitirdim. Salonu ağlama sesi ile ile dolarken evraklarılarımı alıp koridora doğru ilerlemeye başladım. Adımlarımı durduran Arkadan gelen kalın ve sert bir ses oldu.

"Sayın Savcım"

... 

 

 

 

Loading...
0%