Yeni Üyelik
7.
Bölüm
@windtr

Büyük ihtimalle benden böyle bir şey beklemediği için donup kalmıştı. Konuyu dalgaya vurarak.

"Son durağa geldik beyefendi, acaba inseniz mi?

Bıraz daha şaşkınca yüzüme bakmaya devam ettikten sonra kendine gelerek gülümsedi. Lafa ben girdiğimde

" iyi misin?

"evet evet

Diyerek karışıklık verdiğinde oturduğum yerden kalkarken konuşmaya yine ben devam ettim.

" senin şu ofisin tasarımını üretime gönderdim iki güne hallederler bende sık sık gelip kontrol edicem zaten haberin olsun.

Şimdi gitmem gerek son günlerde işleri biraz fazla boşladım sonra görüşürüz.

Diyerek kapıya doğru yöneldiğimde belimde bir el hissettim. Yılmaz belimi profesyonel bir şekilde kavrayarak beni kendine çekti dengemi kaybettiğim için Yılmazın duvar gibi olan bedenine çarptım beni kendine doğru çevirdiğinde konuşmaya başladı.

"Sadece görüşürüz diyerek gitmek yok küçük hanım.

diyerek biraz daha bana yaklaştığında kendimi ondan uzaklaştırmak için omuzlarından geriye doğru ikidirdim. Böyle bir şey neden yaptığımı sorgular gibi bakarken kendimi açıklamaya çalıştım.

" Bende biraz hızlı gidiyoruz gibi birbirimizi daha tam tanımıyoruz zamanla hepsi olucak ama birbirimizi tam tanıdığımız zamana kadar erteleye biliriz bence.

diyerek Yılmaz'ın cevap vermesini bekledim. Konuşmaya başladığında

" Haklısın dün bir bugün iki özür dilerim biraz acaleci davrandım.

Beni zorlamadığı için çok mutluydum.

Yılmaza bakarak kafamı biraz sağa yatırıp tatlı bir gülümseme attım.

Aynı şekilde o da bana gülümseyerek ellerini belimden çekti. Tekrardan birbirimize görüşürüz dedikten sonra kapıya yaklaştığımda dönüp Yılmaza baktım, büyük ihtimalle öyle dediğim için biraz üzülmüştü onun o haline dayanamayıp adımlarımı tekrar yılmaza çevirdim yanına ulaştığımda naptığını anlamak ister gibi bana bakıyordu, ayak uçlarımın üstünde yanağına doğru kendimi yükseldiğim zaman yanağına küçük bira buse kondurarak geriye çekildim. Bana baktığı zaman gözümdeki o hüzün kendini mutluluğa bırakmışdı.

🌟🌟🌟

Ofise gelir gelmez ilk yeni müşterilere baktım sonra projeleri üretimde olan müşterilerimin projeleri ne halde diye kontrol ettikten sonra bazı müşterilerimin yarım bıraktığım çizimlerini tamamlamaya çalışıyordum.

Hava kararmaya başlayınca Mira 'yı aradım.

"Alo ablacım"

diyerek söze ben girdim.

" Efendimm

" Akşam geç gelicem eve haberin olsun yemeğini ye sen beni bekleme

"Tamam abla

Mira" yı kapattıktan sonra çizimlere geri döndüm.

Bir kaç saat daha çalıştıktan sonra göz kapaklarımin kapanmaması için fazla çaba sarf ediyordum en sonunda dayanamayacağımı anlayıp ofisimdeki lavaboya giderek biraz daha kendime gelebilmek için elimiz yüzümü yıkadım.

Uykusuzluğa o arabada nasıl dayandığıma şaşırmıştım gerçekten mira'yı uyandırmamak için sessizce kendi anahtarımla içeriye girdim.

Üstümü değiştirip kendimi o yorgunlukla yatağa bıraktım, telefonumu elime aldığımda Yılmaza eve geldiğimi söyleyip iyi geceler yazarak gönderdim.

Yarın için alarmımı da kurarak kendimi uykuya teslim ettim.

Loading...
0%