Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2.Bölüm

@winterip

Hatırlatma

“Hey genç sen ne ayaksın da bana hesap soruyorsun istersem yerim istemezsem yemem ayrıca Larada kim benim ismim Su” dedim.

 

Alpin gözünden

Yine olmuştu Larada küçüklüğünden beri hem yeme bozukluğu hemde kişilik bozukluğu vardı ama yeme bozukluğunun üstesinden geldiğini sanıyordum.Dün Kartal beyden sonra onunla olan randevumdada bana bir sorun olmadığını söylemişti inanmamalıydım neyse hemen suyla konuşmam lazım diye düşünüp konuşmaya başladım.”Lara Su iyisin abicim gel otur şöyle, nasıl hissediyorsun ”dedim.Laranın iki ismi vardı fakat ikinci isminden ölesiye nefret ederdi bu yüzden kendisini Lara ve Su olarak kendi içinde ayırmıştı.Lara Su konuşmaya başladı” Genç yakışıklı sana daha kaç kere demem gerekiyor Su benim adım Larada kim ve şu an bomba gibiyim bir sorunun mu var”dedi.

 

 

Lara Su on iki yaşından beri kendini iki farklı kişilik olarak yansıtmaya başlamıştı Lara çalışkan,nazik,sessiz biriyken Su ise Lara Su’nun asi,vurdumduymaz,kaos seven tarafını yansıtıyordu.Ayrıca Lara yerine Su geçince Lara hiç bir şeyi hatırlamıyordu Su da aynı şekilde.Fakat belirli şeyleri yani hayatlarında olan önemli şeyleri biliyorlardı.Bunları düşünerek konuşmaya başladım.”Elbette sorunum yok ama bence senin bana anlatman gereken şeyler var değil mi” dedim.Su konuşmaya başladı”Haha fark ettin mi tahmin etmiştim fark edeceğini gerçek ailesi Larayı bulmuşlar dört gün önce Larayı bir hastaneden aradılar ama Lara onlarla görüşmek istemedi tabi haklı olarak aptal kız ailesinin olmadığını sanıyordu gökten düştü sanki” dedi.Lara Su”nun ailesinin olduğunu bende düşünmemiştim olsa bile kızlarını yanlarında isteyeceklerini düşünmemiştim.

 

 

”Peki bir daha Larayla iletişime geçtiler mi?”diye sordum.Su hiç düşünmeden cevap verdi “bekçisi miyim kızın ben nerden bileyim aa sorgudayım sanki işim gücüm var benim Lara yüzünden etrafta görünmedim hadi ben kaçar ay pardon şimdikiler ne diyordu karçarotti aşkito haha”diyip gülerek yerinden kalktı.Hemen konuşmaya başladım “Larayı arayan numarayı bana vermen lazım ben bi hastaneyle görüşeyim konuşayım olayı öğreneyim ayrıca kendine dikkat et abicim çok olay çıkarma tamam mı numaramı biliyorsun” dedim.

 

 

Su’nun gözünden

Ben ismim Su bu hayatta yaşadığım her zorluktan kurtulabilmesi başarmış bir kız çocuğuydum ben. Her zaman ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durabilen birisiydim.Şu an da öyleyim çoğu kişi beni görünce hareketlerine özen gösterir düğmesi açıksa düğmesini kapatır,beni görünce hazır ola geçerler.Hatta şu an oradaki insanların yanına gidiyorum.

 

Geleceğim yere varınca direk gözlerim Emiri aradı yoldan geçen birisini çevirip sordum “Kardeş Gençlerden Emir nerede biliyor musun”dedim. O da büyük ihtimalle buradaki herkes gibi bizi tanıdığı için hemen yolu gösterdi.

 

Emiri benim çocukluk arkadaşımdı her zaman yanımda olan ne yaparsam yapayım beni destekleyen tek arkadaşımdı.O yüzden yeri benim için ayrıydı.Neyse bunları düşünerek Emirin olduğu odaya yürüdüm.

Emir yine her zamanki gibi benim olmadığım zamanlarda kendi yürüttüğüm işleri devam ettiriyordu.Kapanan kapı sesini duyduktan sonra hemen kafasını kaldırdı ve beni görünce konuştu “Lara abicim nasıl buldun burayı?” Diye sordu.

 

Lara Su Abi??? O ne demek oluyor?? Hani senin için yeri ayrıydı

Arkadaşlar ikinci bölümü nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum.

Loading...
0%