Yeni Üyelik
5.
Bölüm

•••Herkesin bir hikayesi vardır

@writerladyy

Herkesin bir hikayesi vardır. Yaşadığımız milyonlarca şeyi 'benim hikayem' diye özetlemek kolay gelir bazen. Unutmadığımız unutamayacağımız aslında unutmaya kıyamadığımız içinde üzüntü ,mutluluk huzur gibi insani duygularımızı yaşadığımız bir dünya anının hatıranın genel özetidir "Benim Hikayem" demek..

 

Arkamızda bırakmak zorunda kaldığımız geriye dönüp bakmamak için kendimizi hırpaladığımız bir sürü yaşanmışlık.. Hoşçakal derken dahi veda etmeye dilimizin varmadığı içimizden görüşmek üzere dediğimiz kıymetlilerimiz.. Ne oldu peki ? Zor mu geldi savaşmak zor mu geldi sabretmek yoruldukta mı geri de bıraktık başımızın üstünde taşıyıp her şeyine eyvallah dediğimiz insanları.. Ah azizim..

 

Yorulduk evet, haklıydık üstelik arkamızda bıraktık olmazsa olmaz dediğimiz insanları tek kalemde sildik attık. Lakin vazgeçmek istediğimiz için değil öyle olması gerektiği için. Yine o vazgeçmek zorunda kaldığımız insanları üzmemek, zorlamamak daha fazla kırmamak için kendi kırıklarımızı tamir edememişken üstelik daha fazla kırılıp, üzülüp, özleyeceğimizi bildiğimiz halde hemde.. Belki ben bıraktım ama o bırakmaz, ben vazgeçtim ama o kıyamaz diyerek çizdik üstünü tüm hatıraların..

 

Hayatımızdan tek bir sayfayı bile koparıp atamazken meğer tüm defteri ateşe atabileceğimizi fark ettim . Ne kadar üzülsek de yara alacağımızı canımızın yanacağını bilsek de değer verdiklerimizi hep kendimizden önce düşünürmüşüz meğer..Kırmak yerine kırılmayı, özlemeyi iyi olduğunu bilmekle yetinmeyi öğrenmek zorunda kalıyoruz ya bazen işte bu da bizim hikayemizin içinde..

 

Yalan oldu azizim, hep en çok sevdiklerimiz hırpaladı bizi vazgeçemediklerimiz en ilk bizden vazgeçti unutmaya kıyamadıklarımız en ilk hiç olmamışız gibi unuttu tüketti bizi yazık oldu. yalan oldu..

 

Olsun,

 

Şayet olması gerekeni yaptıysan senin için değerli kıymetli olan insanlar sonuçtan memnunsa ve sen saç diplerine kadar kırılsan üzülsen dahi "değerlim" kelimesinin hakkını verdiysen için rahat olsun ..

 

Son kez Allah'a emanet ol dersin, kendine iyi bak dersin olur biter. En fazla senin hikayen de bu olur azizim..

 

 

Loading...
0%