Yeni Üyelik
6.
Bölüm

☔ Hikâyenin Açıklaması 🧚🏻‍♀️

@writerladyy

Merhabalar herkese,

 

Aslında açıklama yapmak gibi fikrim yoktu ama bir konuyu açıklığa kavuşturmak için bu bölümü paylaşmak istedim.

 

Ben bu hikâyeyi kaleme alırken diziden yola çıkmadım. Doğruyu söylemek gerekirse diziyi de hiç izlemedim. Birden bire ortaya çıkan fikiri kağıda döktüm sadece sonrasında da ismine karar verdim. İsmi de zaten anlayacağınız üzere hem yağmurlu bir günde tanışmaları ve kızın isminin de yağmur olmasından dolayıydı.

 

İnternetten araştırma yaptığım da bu dizi karşıma çıktı ve onun resimlerini kullandım, hikâyeme uygun olacağını düşündüm. Bir bakıma diziden de alıntı olmuş oldu ama konusu ve olaylar alıntı değil yanlış anlaşılmasın hem resimleri hem de yağmurun defterinde yazılanları kullandım sadece. Dizinin ismini sonradan unuturum hatırlayamam diye kitabın isminde yer almasını istedim.

 

Bu benim kaleme aldığım ikinci hikâyemdi. O zamanlar ismini neden öyle koydum bende bilmiyorum, ilk aklıma gelen o olduğu için belki de. Kısa bir hikâyeydi bu kadar tutulup beğenileceğini beklemiyordum. Her kim okuduysa güzel yorumlar aldım bunun için ne kadar teşekkür etsem azdır. Mutlu ve tadında bir hikâyeydi kısaca mutlu son geleneğini bozmadım yine 🤗 umarım sizlerde aynı fikirdesinizdir.

 

Hikayeyi hiç okumayanlarınız varsa okumasını isterim en azından bir göz atmanızı isterim. İlginizi çekip de seveceğinizi düşünüyorum 😊 Okuduktan sonra da o nacizane fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 💞🌼

 

Son olarak sözlerimi hikayeden küçük alıntıyla bitirmek istiyorum. Sevgiyle kalın.

 

Bir, iki, üç.

sadece üç saniye içinde ..

Aşık oldum.

 

🌧☔⛈️

 

 

 

Wattpad ilk yayınlanma: Ağustos 28, 2015

Burada ilk yayınlanma: Temmuz 29, 2024

 

Loading...
0%