Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Prototip Felaketi

@wuennz

Bölüm 2: Prototip Felaketi

 

Ekip, Pelin’in dükkanında toplandı. Dükkan, her türlü eşyanın olduğu karmaşık bir yerdi. Pelin, elindeki malzemeleri sergilerken, “Elimde bir sürü çiçek, dondurma makinesi ve telefon kılıfı var. Hadi başlayalım!” dedi.

 

Erdem, “Tamam, dondurma makinesini çalıştır ve çiçekleri yerleştirelim,” dedi. Mert ise “Ben sadece dondurma yaparım, geri kalan her şey senin işin!” diyerek tembelliğini ortaya koydu. Pelin, “Ama çiçekleri dondurma makinesinin içine atamayız!” dedi.

 

Sonunda, takımın karmaşık planları, dondurma makinesinin açılmasıyla başladı. Her şey yolunda gidiyor gibi görünüyordu, ta ki dondurma makinesi birdenbire aşırı ısınana kadar. Aniden, makineden sular fışkırmaya başladı ve çiçekler, dondurma ile buluşarak bir kargaşaya dönüştü. “Bunu kesinlikle sosyal medyaya yüklemeliyim!” diye bağırdı Esra, gülerek.

 

Pelin’in dükkanında bir yandan dondurma eriyor, diğer yandan çiçekler etrafa saçılıyordu. Mert, “Belki de bu şekilde yeni bir dondurma türü yarattık, ‘Çiçekli Dondurma’!” dedi. Herkes bu absürt duruma gülmekten kendini alıkoyamadı.

 

Dükkanın içi tam anlamıyla bir felaket alanına dönüştü, ama bu durum ekibi daha da yakınlaştırdı. Hepsi gülmekten yerlere yatarken, projenin nereye gittiği hakkında kaygıları kayboldu. “En azından eğleniyoruz, değil mi?” dedi Pelin. “Yarışma için yeterli değil ama harika bir başlangıç oldu!” diye ekledi Erdem.

Loading...
0%