Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Viral Çılgınlık

@wuennz

Bölüm 3: Viral Çılgınlık

 

Esra, bu komik anları sosyal medyada paylaşmaya karar verdi. “Bu anı kaçırmak olmaz!” dedi. Anket sonuçlarından ve dükkanındaki felaketten sonra, videoları ve fotoğrafları yüklemeye başladı. Beklenmedik bir şekilde, videolar viral oldu.

 

“Çiçekli Dondurma” konsepti hızla yayılmaya başladı. Takipçilerinden gelen yorumlar, her biri farklı bir komik öneriyle doluydu. “Dondurma siparişine çiçek hediye edin!” ya da “Dondurmayı telefon kılıfıyla alın!” gibi yorumlar ekibi daha da motive ediyordu.

 

Mert, “Şu an gerçekten bir şeyler yaratıyoruz! Belki de bu fikirle kazanabiliriz!” diyerek heyecanlandı. Ancak, bir yandan da Esra’nın takipçileriyle olan etkileşimleri komik durumlara yol açıyordu. “Dondurma almayı unuttum, telefon kılıfı istiyorum!” gibi absürt talepler gelmeye başladı.

 

Ekip, viral hale gelen bu durumu nasıl değerlendireceklerine karar vermeye çalıştı. Pelin, “Bu durumun nasıl sonuçlanacağını görmek için bir sunum yapmalıyız,” dedi. Erdem ise, “Ama sunumda dondurma yediğimizde nasıl görünürüz?” diye şaka yaptı.

 

Böylece, ekip için bir şeylerin yolunda gittiği düşüncesi ortaya çıkmaya başladı. Viral olmanın getirdiği motivasyonla birlikte, takımın enerjisi yükselmeye devam etti.

Loading...
0%