Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Yarışmaya Hazırlık

@wuennz

Bölüm 4: Yarışmaya Hazırlık

 

Yarışma tarihi yaklaşırken, ekip gerginleşmeye başladı. “Gerçekten bir proje geliştirmemiz lazım. Viral olmanın ötesine geçmeliyiz!” dedi Erdem. Her biri kendi alanında sorumluluk alarak proje üzerinde çalışmaya başladı.

 

Mert, “Ben dondurma kısmını hallederim, ama sadece yatarken yapabilirim,” dedi. Pelin, dükkanında başka malzemeler bulabileceğini söyleyerek çalışmalara başladı. Esra, sosyal medyada dikkat çekici bir tanıtım yapmak için içerikler hazırlamaya başladı.

 

Ancak, her biri arasında çatışmalar başlamıştı. Mert’in tembellikleri, Pelin’in aşırı titizliği ve Esra’nın şımarıklığı, gergin anlar yaşatıyordu. “Beni bırakın, ben her şeyi yaparım!” diyen Pelin, projeye katkıda bulunmak için çabalıyordu.

 

Toplantılar sırasında sık sık tartışmalar yaşanıyordu, fakat her defasında bir komedi unsuru devreye giriyordu. “Belki de yarışmaya girerken bir araya gelmemiz gerektiğini unutuyoruz!” dedi Erdem. Esra, “Belki bir çekiliş yapmalıyız; takipçilerimizden kimin kazanmasını istediklerini öğrenelim!” önerisinde bulundu.

 

Hep birlikte gülerek, projeye olan bağlılıklarını yeniden güçlendirmeye çalıştılar. Gerginliklerine rağmen, projeleri için her türlü absürt durumu kabullenmişlerdi.

Loading...
0%