Yeni Üyelik
39.
Bölüm

39. Bölüm

@wuennz

Bölüm 38: Tuzağın Hazırlığı

Özgecan ve ekibi, düşman çeteleri arasındaki gerilimi artırmak için stratejilerini uygulamaya koymaya karar verdiler. Bu süreçte, her iki tarafın da zayıf noktalarını kullanarak büyük bir tuzak hazırlamaya giriştiler. Özgecan, liderliğinde ekibin her bir üyesine belirli görevler dağıttı.

“Öncelikle, düşman çetelerin iletişimlerini kesmek için bazı belgeleri sızdırmalıyız,” dedi. Ekibin teknik uzmanı, düşman çetelerin iletişim kanallarını hedef alarak, içeri sızmayı başarmıştı. “Bu belgeler, çetelerin birbirleriyle olan ilişkilerini bozabilir,” dedi.

Bir akşam, belirledikleri plana göre, düşman çetenin liderinin gizli bir toplantısını dinlemek üzere konumlandılar. Özgecan, dikkatlice notlar alarak düşmanlarının planlarını çözmeye çalıştı. “Eğer bu toplantıdaki bilgileri doğru bir şekilde kullanabilirsek, rakiplerimizin birbirleriyle çatışmasını sağlayabiliriz,” diye düşündü.

Toplantı sırasında, düşman çetelerinin liderleri arasındaki anlaşmazlıklar belirginleşmeye başladı. Özgecan, bu çatışmaları fırsata çevirmek için bir plan oluşturdu. “Gerekirse sahte belgeler sızdırabiliriz. Böylece, düşmanlarımızın birbirine güvenini sarsabiliriz,” dedi.

İşbirliği yaptıkları diğer çete liderleriyle de bu planı paylaşarak, onlardan destek almayı hedeflediler. “Birlikte hareket ettiğimizde, düşmanlarımızı alt etme şansımız artar,” diye ekledi. Ekibin motivasyonu her geçen gün artıyordu.

Loading...
0%