Yeni Üyelik
24.
Bölüm

Bölüm 23: Saldırı

@wuennz

Bölüm 23: Saldırı

Özgecan ve ekibi, düşman çetenin karargâhına doğru ilerlerken, kalpleri heyecan ve korku ile doluydu. Karanlık sokaklardan geçerken, her anın tehlikelerle dolu olduğunu biliyorlardı. “Hedefe yaklaşıyoruz,” dedi Özgecan, ekibini cesaretlendirerek. “Dikkatli olun, kimseyi gözden kaçırmayın.”

Karargâhın etrafındaki gölgeler, düşmanlarının neler yapabileceğine dair düşünceleri kafasında döndürdü. Özgecan, ekip arkadaşlarının yeteneklerini ve cesaretini düşündü. “Birlikte güçlü olduğumuzu unutmayalım,” diye fısıldadı.

Karargâh binasına ulaştıklarında, Özgecan sinirlerini kontrol etmeye çalıştı. İçeri girmeleri gerekiyordu, ancak bu noktada hata yapma lüksleri yoktu. Planlarına göre, önce güvenlik sistemini etkisiz hale getirmeleri gerekiyordu. Ekibin teknoloji uzmanı, sistemin hacklenmesi için hazırdı.

“Hazır mısın?” diye sordu Özgecan. Arkadaşı başını salladı. “Başlıyorum,” dedi ve bilgisayarını açtı. Herkes nefesini tutmuştu; zaman kaybetmemek için dikkatli olmalıydılar.

Bir süre sonra, güvenlik sistemi devre dışı bırakıldı. Özgecan, ekibine göz ucuyla bakarak “Hadi, şimdi içeri girelim,” dedi. Kapıyı yavaşça açtılar ve içeri adım attılar. Karanlık bir koridordan geçerek, düşmanların toplantı odasına doğru ilerlediler.

Toplantı odasına yaklaştıklarında, içerden gelen sesler dikkatlerini çekti. Düşman liderleri, şehirdeki güç dengeleri üzerine tartışıyordu. Özgecan, ekibine sessiz kalmalarını işaret etti. “Dikkatli olun, bu anı iyi değerlendirmeliyiz,” diye fısıldadı.

Loading...
0%