Yeni Üyelik
44.
Bölüm

Bölüm 43: Savaşın Kıyısında

@wuennz

Bölüm 43: Savaşın Kıyısında

Özgecan, düşman çeteye karşı planlarını uygulamak için hazırlıklarını tamamladı. Ekibi, sahte mesajın etkisini görmek için sabırsızlanıyordu. “Düşmanlarımızın ne kadar hazırlıksız olduğunu göreceğiz,” dedi. Tüm ekip, bu anın gelmesini bekliyordu.

Sahte mesaj gönderildikten sonra, düşman liderinin tepkisini izlemeye koyuldular. Birkaç gün içinde, düşman çeteden gelen hareketlenmeler dikkatlerini çekti. Özgecan, “Onlar bizimle işbirliği yapacaklarına inanıyorlar. Şimdi bu fırsatı değerlendirmeliyiz,” dedi.

Ekip, düşmanın karargâhına sızma planını oluşturmaya başladı. “Sadece lideri hedef alacağız. Onu etkisiz hale getirirsek, çetenin kontrolünü zayıflatmış oluruz,” diye ekledi. Bu strateji, ekibin moralini yükseltti.

Operasyon günü geldiğinde, herkesin içinde bir heyecan ve gerilim vardı. Özgecan, “Bu bizim için bir dönüm noktası. Hep birlikte hareket edersek, zafer bizim olacak,” dedi. Ekibin kararlılığı, onları harekete geçirdi. Düşman karargâhına girmeleriyle birlikte, işler bir anlık hızla değişti.

Loading...
0%