Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13. Bölüm

@wxcansuwx

"Aradan 1 yıl sonra"

He bu arada canlarım bu bölümden sonra herşey çok güzel olacak benden demesii

Ama bu bölüm baya üzücü

 

AFRA 

Bu onsuz 1. Yılımdı ondan ayrıldığımdan beri elime erkek eli değmemişti artık amerikada daha fazla dayanamıyordum onsuz yapamıyordum korumalardan birini çağırdım "buyurun efendim" türkiyeye bilet al akşam gidiyorum tamam deyip çıkmıştı aynadan kendime baktım saçlarım kalçamı geçiyordu boyumda uzamışti ve tenim daha da beyazlamıştı bu 1 yıl içinde herşey değişmişti ama ateşime olan sevgim hala aynıydı..

Akşam olunca valizimi alıp arabaya binmiştim türkiyeye dönünce arabamı da gönderin "tamam efendim" havaalanına gelip uçağa bindim.

ATEŞ 

1 yıl geçmişti onu hala bulamıyordum umudu kesmiştim o benim için ölü biri olmuştu artık semih" abi dün beraber olduğun kadın ısrarla seni görmek istiyo" off bide onunla uğraşamam" neden yengeyimi özledin " YENGE FALAN YOK ÖLDÜ O ANLADINMI ÖLMESEYDİ GELİRDİ!!!! KAPAT ŞU KONUYU" tamam abi sakin ol " kadını çağır gelsin" tamam deyip çıktı 5 dakika sonra kadınla geldi kadını sevmiyordum sadece 1 gecelik bir şeydi kadın " biz artık sevgiliyiz değilmi" NE SEVGİLİSİ LAN 1 GECELİK BİR ŞEYDİ ŞİMDİ SİKTİR GİT!!! "t tamam" deyip çıktı.

AFRA

Sonunda uçaktan inmiştim türkiyeyi çok özlemiştim ilk hedefim ateşimi evine gitmekti arabam gelince evine doğru sürmeye başladım amerikada ehliyet almıştım ve bu benim işime çok yaramıştı sonunda eve gelmiştim bahçeye doğru yürüdüm ve kapıyı çaldım semih kapıyı açtı bağırarak "ALAHHHH YENGE GELDİİİİİİ ABİ KOŞŞŞŞ YENGE GELDİİ ÖLMEMİŞ OOO" dedi ve bana sıkıca sarıldı semih ölmemiş derken " yenge abi seni ölmüş zannediyordu biraz üzüldüm ama sonra merdivenlerden gelen ateşi görünce koşarak ona sarıldım ama o bana sarılmadı ateşim beni özlemedin mi" özlemedim Afra " dedi ağzım açık kalmıştı gözlerimden yaşlar geliyordu çünkü o bana Afram, güzelim,yavrum diye seslenirdi şimdi ise yabancı gibi sesleniyorum sesimi yükselterek ATEŞ NEDEN GARİP DAVRANIYORSUN!!!

" ASIL GARİP SENSİN NEDEN TERKETTİN BENİ AFRA SÖYLE HEE!!!" tehdit etti beni senin hayatın iki dudağımın arasındaydı ateş eğer amerikaya gitmeseydim ölücektin o sırada sarışın bir kadın söze atıldı "ateş ne olur beni bırakma ben senin çocuğuna hamileyim" dedi sanki başımdan kaynar sular atılmış gibi hissettim ben 1 yıl boyunca hiçbir erkeğe dokunmayayım o ise bir kadını hamile bırakmıştı kadın elindeki hamilelik testini gösteriyordum o anlık refleksle belimdeki silahı çıkarıp kadının karnına doşrulttum çünkü bu kadın alazın yanı bebeklerimin katilinin kardeşiydi ateş " BIRAK O SİLAHI AFRA!" O BENİM BEBEKLERİMİN KATİLİNİN KIZ KARDEŞİ BEN ONU BULMUŞUM İNTİKAMSIZ OLURMU!! "bebeklerimin katili mi " evet ateş o alazın kız kardeşi " duraksadım sonra ateş sanada yazıklar olsun!! ben 1 yıl boyunca hiçbir erkeğe dokunmadım! ve sen git bebeklerimin katilinin kız kardeşini HAMİLE BIRAK!! dediğim an tetiği çektim ve karnına iki el ateş etmiştim kanlar içinde yere serildi ateş bağırarak" AFRAA NE YAPTINNN!! Ben o an evden koşarak çıktım sanırım kadını hastaneye götürüyorlardı arabama binip onları takip etmiştim onlar arabadan inip hastaneye gidince ben arabada beklemiştim çünkü semihten herşeyi mesajlaşarak öğrenecektim

Afra: eee durumlar nasıl

Semih:valla kötüymüş yenge ameliyata aldılar

Afra:iyi bişi olunca haber et

Semih:tamam komutanım

Afra:😅tamam lan şımarma

Deyip telefonu kapatıp başımı koltuğa yaslayıp uyumuştum telefona gelenbildirim sesiyle uyandım

Semih:bebeği ölmüş yengee

Afra:ohh iyi olmuş intikamımı aldım

Semih:eee şimdi napcan yenge

Afra:ben değil ateş yapsın kalbimi kıran O!

sonra arabanın camı tıklatıldı camı açınca ateş karşımdaydı "gelebilirmiyim" gel dedim arabaya bindi bana yaklaştı ellerimi tutup "senden özür dilerim Afram özür dilerim güzelim affet beni yavrum" dedi seni affettim ateşim dedim daha da yaklaştı ve dudaklarıma yapıştı....

 

değerimi bilinnn

Yorumlamayı unutmayınnn

Ve lütfen oylayınnn

 

Loading...
0%