Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@wxcansuwx

AFRA

Bu bölümde biraz 🔞var. Rahatsız olursanız geçin❤️

"aradan 1 ay geçti"

Yaralarım geçmişti hala ateşle konuşmuyordum hatta eve bile gelmiyordu çoğu zaman ama ev koruma ve güvenlik kaynıyordu ama hayla kabuslar görüyorum saat 12:20 'Di geceliğimi giydim koltuğa oturdum film izliyordum bir anda evin kapısı açıldı ateşi bu ve üstelik sarhoştu bana yaklaşıyordu"yavrum ne kadar da güzelleşmissin" dedi ve daha fazla yaklaştı kolumu tutu ve odaya doğru çekiştirmeye başladı BIRAK BENİ ATEŞ SARHOŞSUN!! "seni bırakırmıyım sence dedi ve çekiştirmeye devam etti sonra yatağa attı üstündekileri çıkarıyordu ben ise yalvarıyordum bana yaklaştı ve geceliğimi tek hareketle yırttı karşısında çırılçıplak kalmıştım oda üstüme çıkmıştı beni öpmeye başladı göğüslerimi öpüp emiyordu sonra kendi boxerini çıkardı bağırıyordum çırpınıyorum ama ne yazıkkı işe yaramıyorum ateş bana "bacağını aç" dedi ben açmadım ağlıyordum bu sefer BAĞIRDI"AÇ LAN!! "yine açmamıştım bu sefer kendisi sertçe açıp içime girmişti acı içinde cığlık atmıştım sonra içimden çıktı ve sızdı. Ben ise koşa koşa banyoya gitmiştim deli gibi ağlıyordum suyu açmıştım kendimi sertçe keseliyordum ama sanki işe yaramıyor gibiydi duştan sonra üstüme tişört ve pijama giymiştim koltuğa oturup ağlayarak uykuya dalmışım.

ATEŞ

arada 1 aya geçmişti afram travma geçirdiği onu sadece o uyurken ziyaret ediyordum.

Bu gece semihin aklına uyup bara gidip baya içmiştim sabah uyandışımda yataktayımdım çırılçıplaktım. Gözlerim afram arada afra koltukta uyuyordu Acaba ona dokunmuşmuydum yataktan kalkıp duşa girdim giyindikten sonra afraya yaklaştım ona seslendim afra gözlerini açar açmaz bağırdı "LÜTFEN BENDEN UZAK DUR LÜTFEN BANA DOKUNMA LÜTFEN" diye bağırıyordu ve ağlıyordu hatırladım dedim kendi kendime lanet olsun ben afraya dokunmuştur Allah belamı versin ben ne yaptım kız zaten iyi değildi ben daha da kötü yaptım kızı afranın yanına gittim afra hala ağlıyordu bana dokunma diye gözlerim dolmuştu telefonu çıkarıp semihi aradım "alo abi ne oldu" SENİN ABİNİ SİKERİM LAN!! "ne oldu abi tersinden mi kalktın" SİKERİM TERSİNİDE DÜZÜNÜDE HA! LAN SENİN YÜZÜNDEN AFRANIN YANINA GİTMİŞİM! "OOOO sonra ne oldu abicim yoksa düşündüğüm şey mi eee nasıl geçt" SEMİHH!! LAN KIZA ZORLA SAHİP OLMUŞUM PEZEVENK!!!! "NEEE valla yenge seni affetmez benden demesi(sırıtarak) Senin verdiğin morali sikiyim semih bekle orda geliyorum.

AFRA

Kendimi çok kötü hissediyordum odadan çıkıp bahçeye oturdum moralım çok bozuktu ilk kez biri bana okunuyordu ve zorla okunuyorduu derken çalışan kadın geldi yemeğimi masaya bırakıp gitti birşeyler atıştırıp bahçeyi gezmeye başladım biraz ileride salıncak görmüştüm salıncağa oturup kendi kendimi salladım sonra sıkıldım bahçeyi gezmeye devam ettikten sonra uykum geldi ve uyudum.

SEMİH

ateşin bu durumu beni baya güldürmüştü yenge kesin olarak onu affetmeyecek.sonra Telefonuma gelen mesajla kas katı kesildim

 

 

Güzellerim yorum yapmayı ve oylamayı unuymayı devamı yarın dershaneden geldikten sonra atacam❤️❤️❤️❤️

PEÇETELER HAZIR OLSUN

 

Loading...
0%