Yeni Üyelik
9.
Bölüm
@y.erkanaygun

Sarhoşken kötü birşey olmadı için rahat olsun Cenk."

 

" Meral içim rahatladı teşekkür ederim ama yine birşey söylemişim çünkü benden utanarak kaçtın kesin birşey söylemişimki sen böyle davranmışsın. Meral şimdi söyler misin? sana sarhoşken ne söyledimde benden utanarak kaçtın ." Meral güler tekrardan utanır Cenkin ona söylediği şeyi Cenke nasıl söyleyecekti , yanaklarıda kızarmıştı çünkü utanınca yanakları kızarırdı Meralin.

 

" Cenk nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama o gün gerçekten çok sarhoştun. Seni odana götürdüm yatağına uzatım tam yanından giderken birden kolumu tuttun Meral beni bırakma dedin . Sonra o kadar sarhoş ve uykuluydunki kolumu bıraktın ve uyumaya daldın. Bende üstünü örtüm sonra odadan çıktım hepsi bu işte."

 

" Demek o sözlerimden dolayı benden bu şekilde kaçıyordun utanıyordun.( Meralde kafasını onaylar gibi salladı) Seni gidi küçük cadı bende ne oldu zannetim kafayıyedim senin yüzünden." Meral gülmesini tutamamıştı güldü. Gülmek bulaşıcı olduğu için Cenkte kendini tutamamıştı oda gülmüştü, birlikte sesiz gülmüşlerdi.

 

" Meral yarın senin izin günün eğer bir işin yoksa seni gezdirmek isterim bu şehirde biraz eğleniriz ne dersin." Meral artık alışmıştı Cenkke, onunlayken kendini mutlu hissediyordu. O yüzden Meralde Cenkle vakit geçirmek istiyordu. " Tamam Cenk yarın buluşup gezelim bende buraları iyi bilmediğim için doğru düzgün gezemiyordum zaten iyi olur benim için ." Cenk bu onaya çok sevinmişti amaçlarına adım adım yaklaşıyordu. Zavallı Meral hiçbir şeyden habersiz saf duygular içerisindeydi . " O zaman seni yarın kahvaltıdan sonra sitenin dışındaki alt sokakta bekliyor olacam." Der sonra odadan çıkar odasına gider uyur. Meralde saf duygular içerisinde çok mutluydu. Yarın Cenk onu nerelere gezmeye götüreceğini hayal edip duruyordu sonra uyukuya dalmıştı. sabah olur Cenk elini yüzünü yıkar , aşağıya kahvaltıya iner. ailesiyle kahvaltı yapan Cenk dışarı çıkmak için can atıyordu. Meral de kahvaltısını yaptıktan sonra hemen peşinden dışarı çıkıyor. birlikte sitenin alt sokağında karşılaşırlar arabaya biner ve oradan uzaklaşırlar.

 

"Cenk bugün nereye gideceğiz ."

 

" Meral bugün gideceğimiz yer süpriz."Meral heyecanlı bir şekilde süpriz yeri merak etmişti. Arabayla biraz yolculuk yapan Meral ve Cenk süpriz yere yaklaşmışlardı. meral'in heyecanlı beklediği sürpriz yeri gelmişlerdi sürpriz yer lunaparktı. araba lunaparkın önünde durmuştu Meral buna çok sevinmişti. arabadan inmişlerdi lunaparkın içine girmişlerdi ve eğlencenin tüm gereçleri buradaydı. ücret onları aldıktan sonra oyun alanına gitmişlerdi . sırasıyla çarpışan arabalar dönme dolaplar vb bütün eğlenceleri denemişlerdi. sırasıyla dondurma ve pamuk şeker de yemişlerdi. 2-3 saatlik güzel bir eğlence olmuştu Meral içinde çok eğlenceli ve güzel olmuştu . Daha sonra oradan ayrılıp yemek yemeye gitmişlerdi. Güzel lüks bir lokantaya gelmişlerdi,Meral için gün çok güzel geçiyordu. İkisi yemek siparişlerini vermişlerdi, o arada da biraz sohbet etme fırsatı bulmuşlardı.

 

" Meral nasıl geçiyor günümüz beklediğin gibi çıkmıştır umarım."

 

" Çok güzel geçiyor çok eğleniyorum daha önce bu kadar eğlendiğimi görmemiştim. Bu arada sanada çok teşekkür ederim Cenk."

 

" Önemli değil Meral bende en az senin kadar eğleniyorum. Asıl beni kırmayıp yalnız bırakmayıp geldiğin için ben teşekkür ederim." Yemekleri geldi karson masaya servis yaptı. Yemeklerini yediler sonra ordan ayrıldılar. Cenk Merali bu sefer kendisinin sürekli gittiği ve şehrin manzarasının en iyi izlendiği tepeye gitmişlerdi.Meral böyle bir yeri illkez görmüştü şehrin bütün güzel manzarası burdan görünüyordu.

 

 

 

Arabadan inmişlerdi Meral resmen manzaranın büyüsünden büyülenmişti. Cenk Meralin etkilendiğini fark etmişti ve buda Cenk'in işine geliyordu. Yavaş yavaş Meral istediği kıvama geliyordu.

 

" eee Meral nasıl buldun burayı güzel mi?"

 

" Bayıldım buraya burası çok güzel büyüleyici burayı daha önce görmediğime üzüldüm. "

 

" Burası benim için çok özel ve anlamlı bir yerdir. yurtdışına gitmeden önce geceleri genellikle buralara gelirdim kendimi burdayken her yerden özgür hissediyorum. "

 

" Burası senin için bu kadar anlamlı olduğunu bilmiyordum. "

 

" Meral ben buraya hep yalnız gelirdim buraya seni getirdiysem demeki benim için sende çok önemli birsin. Meral sana her geçen gün daha da çok alışıyorum. Buna bir türlü anlam verip dile getiremiyordum o yüzden kendimi en özgür ve en rahat hissetiğim yerde dile getireyim dedim. " Meral bu Cenkin bu cümlelerinden sonra dona kalmıştı bir şaşkınlık tutmuştu kendisini. Ne söyleyeceğini bilemiyordu şuan bir ilişkiye hazırmıydı değilmiydi kendinden emin olamıyordu. Meral'in gözlerinde damla damla gözyaşları gelmeye başladı. Aklına Cüneyt gelmişti , Cüneyten sonra duygularını ilkez dokunan birisi çıkmıştır. Cüneyt aklına gelirken yaşadığı kötü anılar canlanmıştı gözlerinde korkuyu, değşetti ,acıyı birlikte yaşamıştı. Ağlıyordu ve hemen koşarak arabaya binmeye gitmişti. Bu duruma Cenk çok şaşırmıştı ne olduda Meral ,hiçbir şey söylemeden arabaya kaçmıştır. Cenk hemen Meralin peşinden arabaya gitmiştir. Meral'in ağlaması devam ediyordu, Cenk Meralin elini tutmuştur.

 

" Meral ne oldu farkına varmadan seni kırıp inciti mi?" ağlamaya devam ediyordu.

 

" Cenk kendimi iyi hissetmiyorum lütfen bana birşey söyleme lütfen, eve gitmek istiyorum beni eve götür lütfen." Cenkte Meral'in ağlamasını gördükçe fazla üzerine gitmek istemiyordu.Arabayı çalıştırdı eve doğru gidiyorlardı. Sitenin girişindeki alt sokağına gelmişlerdi Meral hiçbir şey söylemeden arabadan inmiş eve doğru hızı adımlarla Koşarak gitmişti. Cenkte arabayı arkadaşlarıyla herzaman takıldığı kafeye doğru sürmüştü. Cenk kafeye varmıştı sıksık oturdukları köşedeki masaya geçmişti garsondan soğuk bir içecek istemişti ve aklına Meralin o ağlama ve suskun durumu gelmişti. Düşünmeden duramıyordu tam herşey yoluna girerken ne olduda Meral ondan koşarak uzaklaşmıştı.Durmadan bu durum aklını kurcalamıştı. Meral ise hızlı bir şekilde odasına gitmişti. O arada Cenk'in annesi Meral'in ağlıyarak odasına girmesini görmüştü. Merak edip mutfakta onun için bir bardak su alıp odasına gitmişti. Meral yatağına oturmuştu ağlamaya devam ediyordu durmadan. Anıları tekrar tekrar canlanıyordu aklında kendini tutamıyordu. Birden kapısı çalındı Cenkin annesi kapıyı açtı ve içeriye girdi." Meral kızım ne oldu ağlıyorsun kimseni üzdü ağlatı. Söylesene bana Canım kızım sen yıllardır yanımızdasın artık senle anne kız olduk senle birlikte hakanı büyütük ben bu süreçte senide büyütüm sende benim bir evladım gibisin lütfen söyle bana ne oldu benim kızıma.

 

Meral ağlamasında oğlunu payı olduğunu nasıl söyleye bilirdiki. Cenkle yaşadıklarını nasıl söyleye bilirdiki mecburen bir yalan uydurmak zorundaydı. " Abla ben bugün gezerken bir ailenin çocuğuyla eğlendiklerini gördüm birden benim ailem geldi aklıma o yüzden kendimi tutamadım." Böyle bir yalan söylemek zorundaydı. "kızım ailenle ilgili vücudu durumu senin yıprattığını biliyorum ama bunlar hepsi geçici ."Cenk'in annesi meral'i biraz teselli ettikten sonra odasından ayrılır .Cenk kafede oturmuş kafayı yiyecek gibiydi Meral'in durumuna bir türlü anlam veremiyordu. kafede oturup bu durumu düşünürken birden yanına arkadaşı Murat gelir ve selamlaşırlar.

 

Loading...
0%