Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Bela geliyorum demez!

@y.erkanaygun

O yüzden seçimi Cenk yapmasını söylemişti Cenkte Meral ve kendisi adına siparişleri vermişti. Cenkte şeytan tüyü dendikleri şey vardı. Birisini kafasına takarsa elinde sonunda onu etkilemenin bir yolunu bulur. Cenk sohbeti her zaman sıcak tutuyordu. Meral ne olduğunu anlamadan birden hayalini anlatığını farkediyordu ve bu durum Meralin hoşuna gitmişti. Git gide etkilenmeye başlıyordu Cenkten. Yemeklerini yedikten sonra ordan ayrıldılar. Cenk ve Meral birlikte sitenin önüne kadar gittiler.

 

" Cenk beni burda indir,insanlar yanlış anlamasın. "Cenkte tamam demişti zaten buda Cenkin işine geliyordu. Meral arabadan indi o arada Cenke bir telefon geldi Meral indikten sonra Cenk ordan ayrıldı.

Meral siteye girdi evin olduğunu apartmanın önüne geldi içeriye girdi. Meral onlar için ayrılmış odasına gitti yatağına uzandı. Hayatını gözden geçirdi neler yaşadığı aklından geçiyordu. Cenk gelmişti aklına Cenk konusunda biraz çekingen davranıyordu. Çünkü daha önce bu tür durumlarla karşılaşmamıştı . Cenk kafa karıştırmayı başaran birisidir. Meral kabul etmesede etkilenmişti Cenkten. Akşam oldu akşam yemeği yemişlerdi ama hala Cenk eve gelmemişti. Hakanın uyku vakti gelmişti, onu uyutmak için Meral odasına götürmüştü . Ona masal okumasını isteyen Hakana masal okumuştu. Masalı okumuştu o sırada Hakan uykuya dalmıştı. Hakanı uyutuktan sonra ordan ayrılmıştı. Cenk hala eve gelmemiş Meralde merak etmişti . Telefon geldikten sonra Cenkin hemen gitmesi Merali meraklandırmıştı. Beli bir vakit geçtikten sonra Meralin telefonuna gelen bir mesaj Merali panikle ayağa kaldırdı. Hemen telefona gelen mesaja baktı. Mesaj Cenkten gelmişti Arkadaşı Cenkin telefonundan mesaj atmıştı.

 

Mesaj= Merhaba Meral ben Cenkin arkadaşı Murat Cenk sarhoş olmuş. Onu eve kadar ben getirdim evin önündeyiz . Babası Cenki bu şekilde görmesin ona çok kızar. Başka kimse aklıma gelmedi yardım isteyecek sürekli senin ismini sayıklıyordu zaten ende seni arıyayım dedim lütfen aşağıya gelip Cenki odasına götürürmüsün? .Meral gelen mesajla ne yapacağına şaşırmıştı. Hemen kimseler duymasın diye sesizce kapıyı açtı asansöre bindi aşağıya gitti. Cenk çok sarhoş duruyordu yanındada ona destek olan arkadaşı Murat vardı.

 

" Cenk bu ne hal nasıl bu kadar sarhoş olmayı başardın. "

 

" Meral konuşacak durumda değil lütfen babası görmeden onu odasına götür." Hemen Muratın elinden Cenki alıp destek vererek Cenki asansöre bindirdi. Evin olduğu katta çıktılar. Anahtarla kapıyı açtı Cenki odasına götürdü, yatağına yatırdı. Birileri bu durumu görmesin yanlış anlamasın diye Cenkin üstünü örtü tam gidecekken Cenk sarhoş haliyle Meralin elini tutu.

" Meral bırakma beni" dedi sonra elini bıraktı ve uyudu. Meralde hemen odasından çıktı kendi odasına gitti. Yatağına uzandı aklında olan Cenkin ona bırakma beni demesi aklını kurcalıyordu. Uykuya daldı ve uyudu.

Sabah oldu Cenkin odasına güneş ışıkları yüzüne vuruyordu. Gözlerini açtı akşamdan kalmaydı ve hiçbir şey hatırlamıyor. Annesi kapısını çalar " Oğlum uyandın mı? hadi kalk üstünü giy elini yüzünü yıka kahvaltıya gel seni bekliyoruz" annesi ne tamam dedikten sonra kalkar elbisesini giyer elini yüzünü yıkar sonra kahvaltıya iner . Merdivenlerden inerken Meralle karşılaşır. Meral onu gördükten sonra utanır ve hemen o bölgeden ayrılır. Cenk buna çok şaşırdı Meralin niye böyle davrandığna anlam verememişti çünkü dün geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordu.

Cenk ailesiyle kahvaltı yapar meral'in davranışlarına bir türlü anlam veremez .

kahvaltıdan sonra kalkar hemen üstünü başını giyinir arabasına biner ve arkadaşlarının yanına gider.

 

Cenk arkadaşların her zaman takıldı kafeye gider Murat'ı görür Murat ona dün akşam açalım her şeyi bir bir anlatır dün akşam sarhoş olduğunu ve meral'i çağırdığında onun bir bir anlatır. Cenk Murat'ın anlattıklarından sonra meral'in utançlarını anlam vermeye çalışır düğün akşam yokmuş olduğu yanlış şeyler olduğunu düşünmüş olabilir ondan dolayı Meral ile konuşmam ister ve arkadaşlarıyla sohbet ettikten sonra oradan ayrılır yoluna devam eder evine gitmek için. asıl amacı meral'i kötü amellerine ulaştırmak isteyen Cenk ilk etapta meral'i korkutmamaya çalışır ve nazik davranarak onun Aslında duygularıyla oynamak ister. Başına onca kötü olay gelen Meral Aslında cenk'in bu kötü düşüncelerini hiçbirinin farkında değildi . Cenk Murat buluştuktan sonra akşam olur ve eve doğru gelir . cenk her etapta buluşmak ister, ama bir türlü müsait olmadığı için buluşamıyordu. Cenk konuşmak için müsait bir zaman herkesin odasına çekildiği bir zaman buluşacaktı onunla . yemek yedikten sonra uyku zamanı gelmişti herkes odasına çekilmişti uyumak için . saat geç olmuştu herkes uyumuştu bu saatte Cenk müsait bir vakit bulup odasına gitmeyi düşünüyordu herkes uyudundan emin olduktan sonra odasına doğru hareket etti. Cenk Meralin odasına giderken içi hiç rahat değildi ya birisi bu şekilde Meralin odasına gittiğinde , onu görseydi bu durum Cenk için hiç iyi olmuyacaktı. Hele babasına bu şekilde yakalansaydı bu sefer yine Avrupa'ya sürgün yolu tutardı. Babası onu ,bu sefer hiç gelmeyecek şekilde affetmeyecekti. Yine hiçbir korku bu sefer Cenki durduramayacaktı. Cenk Meralin odasının kapısının önüne gelmişti. Meralde telefonuyla uğraşıyordu , hala Cenkin beni bırakma demesi aklındaydı. Birden kapısı çaldı , Meralde kim dir diye bu saatte kapısını çalan kişi biraz ürpermişti.

 

" Meral ben Cenk müsait sen seninle konuşmak isterim."

 

" Cenk müsaitim gir içeri." Cenk kapıyı açar içeriye girer . Merali geceliğiyle görmüştü ondan bir kez daha çok etkilenmişti. Meral gerçekten çok güzelleşmişti , Cenk dokunup ona isteklerini yapmak için kendini zor tutuyordu.

 

" Hayırdır Cenk bu saatte odamda ne işin var birileri görürse bu benim için hiç iyi olmaz."

 

" Meral bende bu durumun farkındayım, ama senle konuşmak için bu şekilden başka bir yolum yoktu senide kendimide tehlikeye koyduğumu biliyorum ama seninle konuşmak zorundaydım yoksa içim hiç rahat olmayacaktı. "

 

" Hayır olsun Cenk, ne konuşacaktın benimle."

 

" Meral biliyorsun ki dün gece eve çok sarhoş gelmiştim. Murata kimseden yardım isteyememişti, oda senden istemişti. Sende sağolsun beni zor durumda bırakmamak için kendini zor duruma soktun. Beni odama kadar taşımışsın , Meral sarhoşken doğal olarak hiçbirşey hatırlayamıyorum, bu sabah seninle karşılaşınca senin benden kaçmana ve gözlerini benden çekinmene anlam verememiştim. Bizim gençlerle buluşmaya gidince Muratta ordaydı onunla sohbet ederken sarhoş olduğum geceden bahsetti bana, o yaşadıklarımdan bahsedince bende senin benden kaçmana acaba sarhoşken sana kötü bir şeylermi söyledim , yoksa sana kötümü davrandım diye kafayiyecek gibi oldum. Meral şimdi bana söyle sana birşey söyleyip yada kötü bir şey yapmadım değil mi?"

 

" Cenk bana kötü birşey söylemedin, evet o gün çok sarhoştun seni odana götürmek kolay olmadı. Birileri çıkıp seni bu şekilde görmesi seni kötü bir durumla başbaşa bırakırdı, hele Murat baban için beni çok temkinlemişti babanın seni bu şekilde görmesi senin için iyi olmayacağını söylemişlerdi. Bir şekilde kimse görme

den seni odana götürdüm .

 

 

 

Loading...
0%