Yeni Üyelik
10.
Bölüm

Güven yine ihanet getirmişti düşüncelere

@y.erkanaygun

Her ne kadar niyeti kötü olsa da bu durumu Murat da belli etmemeye çalışıyordu sıradan bir sohbet ediyor. akşam olmak üzereydi Muratlı vedalaştıktan sonra kafeden ayrıldı ve evin yolunu tutmaya başladı. kafasını kurcalayan bu durum onu rahatsız ediyordu ve bir şekilde meral'le konuşması gerekiyordu O yüzden bir yolunu bulup onunla konuşacaktı. konuşmanın tek yolu akşam olunca herkes uyuduğu zaman onun odasına gidip onunla konuşmaktır, başka da bir yolu yoktu. Evde ailesiyle otururken gece hep meral'i arıyordu ama meral'i bir türlü göremiyordu çünkü meral bir türlü odasından çıkmıyordu. Akşam yemeği yedikten sonra oturma odasında oturup çay içiyorlardı birden annesi öksürerek konuşmaya başladı. "bey bugün Meral ağlayarak eve geldi ben de odasına gittim ne olduğunu bilmek için Meral dışarıdan ailesiyle çocuklu bir olaya şahit olmuştu ve o olay yüzünden ailesi aklına gelmiştir ve ağlıyarak eve gelmişti ailesini çok özlüyordu bu durum onu üzmüştü ve ağlamasını tutamıyordu . Ben de biraz teselli ettikten sonra yanından ayrılıp onu yalnız bıraktım."Cenk'in babası da bu konuda kendini tutamamıştı."hanım bu durum Meral için hiç iyi değil, Sen bu ara onunla ilgilen onu yalnız bırakma ." bunları duyan Cenk Meral'in onlara gerçeği anlatmamasına sevinmişti. Çünkü gerçeği anlatmasından sonra babasının ona vereceği tepkiden çok korkuyordu. vakit epeyce geç olmuştu herkes odasına dağıldı uyumak için. herkesin uyuduğundan emin olun Cenk Meral'in odasına doğru harekete geçti.Kapıyı çaldı ve içeriye girdi Meral onu göreceğini bekliyor gibiydi.

 

" Cenk neden geldin bak yakalanacaksın sonra ailene ne hesap vereceğiz."

 

" Meral hiçbir şey umrumda değil seni düşünmekten kafayı yiyecem lütfen söylermisin neolduda apartopar benden böyle uzaklaşarak ayrıldın ve gittin . Senin gidişinden sonra bir türlü kendime gelemedim. "

 

 

Meral Cenk'in bu güven veren ve iyi hissettiren konuşmasından sonra kendini tutamadı ve koşarak Cenke sarıldı.

 

" Cenk beni bırakma ,beni üzme bunu kaldıramam "

 

Dedikten sonra Cenkte ona sarılmıştı.

 

"Seni hiçbir zaman bırakmayacam Meral sen artık benim tamamlayan elmamın diğer yarısısın." Yarım saat boyunca birbirlerine sarıldılar sesizce.Cenk odadan ayrılır, kendi odasına gider. Cenk başarmıştı,Merali sonunda kazanmıştı şimdi sıra artık duygularla oynamaya ve bedenini kendi isteklerine göre kullanmaya gelmişti.Meral Cenke sahip olduğu için kendini şanslı hissederken. Cenk ise onu kötü amaçları için kullanmayı amaçlıyordu. Meral nasıl bir hayatın içerisindeydide böyle kötü düşünceli insanlar karşısına çıkıyordu . Bu olay nereye gidecekti böyle Meral hergeçen gün Cenk'e hiç durmaksızın dahada çok yaklaşıyordu. Bu olay Meral için kurtuluş diye gözükürken aksine pataklığı mıknatıs gibi çekmekmiş. Cenk odasında zafer gülüşleri ve kahkahalar atıyorken. Artık Merale tam anlamıyla sahip olmanın zamanı geldiğini düşünüyordu. Aslında kadınları böyle bir duruma sokmaktan zevk alıyordu. Piskolojik bir savaştı onun kişi Çünkü daha çok gençken ergenlik dönemindeyken bir kızı gerçek anlamda çok sevmişti. Cenk onunla evlenip bir ömür onunla olmayı hayal ederken o ise Cenk'in şimdiki yaptığı gibi Cenki kullanıp onun duygularını darmaduman etmişti. Cenki önce aldatı sonra başka bir erkekle kaçıp gitmişti buralardan. Cenkte o günden beridir hiçbir kadına acımaksızın durmadan bir sürü kadının önce duygularıyla oynayıp sonra bedenleriyle oynayıp onları bir kağıt parçası gibi işi bittiğinde kenara atardı.Onun gözünde bütün kadınlar suçludur ve hakketikleri muameleyi görmeleri gerekiyordu. O yüzden sıra şimdide Merale gelmişti. Onuda tıpkı öbürleri gibi kullanıp bir kenara atmayı kafasına koymuştu onun için artık durum Cenk için çok kötü bir hastalığa dönüşmüştü.

 

 

 

Kimsede buna dur diyemiyordu aslında oğularının durumundan haberdardı annesi ve babası ama ailelerinin isminden ve konumundan dolayı bunları hep gizliyorlardı. Babası bu durumundan fazlasıyla rahatsız oluyordu. Defalarca oğluna bu durumundan dolayı kızıp şiddet uyguluyordu o yüzdendir Cenk'in bu kadar babasından korkması. Hatta babası bu durumdan o kadar rahatsız oluyordu ki onu yurtdışına göndermek zorunda kaldı. Ona ya düzelir öyle gelirsin yada hiç buralara gelme demişti. Cenk düzelmemişti, babasını ikna etmek için düzeldim yalanını atmıştı türkiyeye gelmek için. Babasıda ne yapsın pek inanmıyordu düzeldiğine ama annesi ve kardeşinin özlemlerini bildiği için Cenk'in geri gelmesine izin vermişti.Babası Latif bey oğlunu bu sefer çok ciddi bir şekilde uyarmıştı eğer birdaha öyle bir durumla karşılaşırsam seni evlatlıktan reddederim uyarısını yapmıştı.Babası böyle ciddi uyarmasına rahmen can çıkar huy çıkmaz dı yine aynı taş ve aynı hamam olmaya devam ediyordu. Olan Merale olacaktı, kurtuluş diye çıktığı bu yolda genç yaşta başına neler gelmeye başlamıştı. Bakalım hikayemiz bu kadının kurtuluşuna mı? yoksa yok oluşuna mı? şahit olacaktı. Sabah olmuştu Meral sabaha aşkla uyanırken Cenk ise sabaha istediklerini kazanmaya ve gerçekleştirmeye yakın biri olarak uyanmıştı. Sabah kahvaltıya inmek için hazırlanmıştı. Mutlu bir şekilde kahvaltıya inmişti.

Meralde sabah erkenden uyanmış ve rutin görevi olan hakanı hazırlayıp okula göndermişti. Birden telefonuna bir mesaj gelmişti ( Günaydın sevgilim,bu günkü doğan güneş bizim birlikte geçireceğimiz hayatımızın başlangıç güneşidir.) böyle bir mesajdır işte Meral'in kalbindeki kelebekleri uçuran. Meralde Mesajına karşılık vermiş ve aralarında sabah sevgi dolu mesaj trafiği olmuştu. kahvaltısını eden Cenk bugün babasını mutlu etmek için onunla iş yerlerini ziyarete gitmeyi planlıyordu. " Baba bugün bende seninle işyerlerini gezmeye gelmek istiyorum. Bende artık işin bir ucundan tutmak istiyorum. " Babası buna şaşırmıştı." Hanım ben hayal mi? görüyorum yoksa oğlum artık işin bir ucundan tutup çalışmaya mı? karar vermiş." Bu durum Derya hanımı çok mutlu etmişti. Bu güne kadar hep babasına oğlunu savunan bir anneyken şimdi babasının övmeye başladığı bir oğlu var artık. " Bey hayal değil gerçek bu oğlumuz büyüdüğünü farkında artık." " Ya anne bu kadar abartılacak bir durum değil."Ailesi bu duruma hem çok şaşırmış hemde çok mutlu olmuşlardı. " Tamam oğlum hazırlan seni aşağıda bekliyorum." Babasının sözlerinden sonra hemen hızlı adımlarla odasına giyinmeye gider. Üstüne şık bir takım elbise giyer ve aşağa iner babasıyla arabaya biner ve işyerlerine doğru hareket ederler. Derya hanımsa bu durumun mutluluğunu yaşar ve hemen mutfağa gider Meral'in yanına. Meral onun birde dert ortağı gibi birşey olmuştu.

 

 

Merali çok sever ve onunla kızıyla annenin sohbet ettiği gibi sohbet ederler.Mutfağa girer ve heycanlı şekilde " Meral kızım bugün en mutlu kadınlardan biriyim çabuk bize iki kahve yap gel seni oturma odasında bekliyorum .

 

" dedi " Tamam derya teyze hemen hazırlayıp geliyorum." Derya mutfaktan çıkar odaya gider ve Merali bekler. Meralde ne olduğunu merak eder ve hemencik kahveleri hazırlar odaya yanına gider. Kahvesini keyifle eline alır ve içer." Hayırdır derya teyze sizi bu kadar neşelendiren şeyi merak ettim." Mutlu bir şekilde . " hayırdır kızım, bugün oğlum babasına onunla birlikte iş yerlerine gitmek istediğini söyledi.Babasına artık işin bir ucunda tutmak istediği söyledi. Kızım babasının en büyük hayalidir Cenkin artık işleriyle ilgilenmesi. Bu hayali bu sabah gerçek olacağının ışığını vermişti. Babası bu durumdan dolayı çok mutlu oldu. Bende onları baba oğul olarak bu şekilde görmekten çok mutlu olmuştu." Meralde bu durumdan payı olduğu için sevinmişti çaktırmadan içinde. Cenkten hariç oda Derya hanımı çok severdi annesi gibi görürdü elinde büyümüştü.

 

 

 

 

Loading...
0%