Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Huzur beklerken kabusun gelişi mi? Acaba

@y.erkanaygun

" Anlaştık o zaman arada birde Neriman teyzenede yardım edersin biz ona yardımcı hizmetçi bulana kadar Anlaştık mı?."

 

" Anlaştık Teşekkür ederim."

 

" Anlaştığımıza göre işin hayırlı olsun Meralcim. Neriman teyzen sana kalacağı yeri gösterir. Dubleks daire bir daireydi çalışanlar alt kata kalıyorlardı. Neriman teyzeyle kalacağım odaya gittik. Neriman teyzeyle birlikte odayı paylaşacaktık bana yatağımı ve dolabımı gösterdi.

 

" Kızım hayırlı olsun zaten sana kanım kaynamıştı iyi ki seni seçmişler . Senin annen baban olmaya bilir bizide ailen yerine koyabilirsin her zaman yanındayız neye iğtiyacın olursa çekinmeden söyleye bilirsin."

 

" Teşekkür ederim teyzecim benimde sana kanım kaynamıştı. "Dedikten sonra elbiselerini yerine yerleştirdikten sonra Neriman teyze onu mutfakta bekliyordu yemek yemek için. Yerleşen Meral mutfağa Neriman teyzenin yanına gitti oturup yemek yediler. Neriman teyzeyle biraz sohbet etti Neriman teyze ona hakan ile ilgili ne yapması gerektiğini söyledi. Meral da hepsini kafasına yazdı, ve o şekilde uyguladı.

 

3 sene sonra

 

Tam üç sene geçmişti üzerinden Meral artık 18 yaşındaydı reşiti artık yaş konusunda problemleri bitmişti. Artık özgürce hareket edebilirdi o artık bir çocuk değil genç kızdı.hakanda 8 yaşlarına varmıştı.Ama bugün badem ailesi için mutlu ve heyecanlı bir gündü İngiltere'de okuyan Cenk adında 25 yaşlarında bir oğuları okuyordu. Biraz tehlikeli birisiydi Cenk kızlarla türkiyedeyken sürekli sorunları vardı. Sürekli kirli haberleri çıkıyordu Latif beyde fazla dayanamayıp onu buralardan uzak tutmak için İngiltere'den yatılı okula gönderi.Okul bitmişti artık oda evine dönüyordu. Latif beyin için yine bir korku vardı, çünkü evinde Meral gibi genç bir kız vardı. Deryanında bu konuda endişeleri vardı.Yine içinde oğlunun geleceğinin mutluluğu vardı.öğlen olmuştu kapı çaldı kapıyı Derya koşarak açtı ve büyük bir sevinçle sarıldı.

 

" Oğlum hoşgeldin annenin gözleri yollarda kaldı. "

 

" Annem bende sizi çok özlemiştim." Hakanda koşarak abisine sarıldı. Cenk kardeşi Hakana sarılıp öptükten sonra babasının elini öpmeye yanına gitti elini öptü onada sarıldı. Daha sonra evdeki hizmetçilere selam verdi. Gözü Merale kesişti biraz onu kestikten sonra onun yeni olduğunu farketi . Meral çok güzel bir kadındı, gençleştikçe güzelliği ikiye katlanmıştı. Bu güzelik tehlikeli Cenkin gözlerinden kaçmamıştı. Yeni avını bulmuş gibi bakıyordu,özlemişti eski günlerini o yüzden mutlu olmuştu.

 

" Anne bu Hanfendi yeni mi?"

 

" Evet oğlum kendisi Hakan'ın bakıcısı Meral 3 senedir bizimle birlikte."

 

" Memnun oldum Meral hanım Bende Cenk bu evin en büyük oğlu yurtdışında okuyordum . Yıllardır ailemden uzakta okuyorum onları o kadar özlemişim ki hepsi burnumda tütüyorlardı."

 

" Hoşgeldiniz Cenk bey gözünüz aydın Derya hanım oğlunuza kavuştunuz sonunda." Sonra hizmetçiler dahıldı Meralde Hakanı odasına götürdü ders çalışması gerekiyordu. Cenk anne ve babasıyla birlikte oturma odasında hasret gidermeye devam ettiler az değil koca dört yıl olmuştu.Akşam oldu akşam yemeği yedikten sonra Cenk uzun uçak yolculuğundan gelmişti yol yorgunuydu hemen efsane odasına geçip. uykusunun keyfini çıkardı, odasınıda en az ailesi kadar özlemişti ve güzel bir uykuyla odasına merhaba dedi. Sabah olmuştu Hakan abisini ben uyandıracam dedi ve koşarak odasına girdi. Meralde arkasından koştu oda odaya girmek zorunda kaldı. Abisini uyandırdı ve abisi kardeşine sarılarak kocaman kocaman öpücükler atıyordu. Sabahın güneşi Cenkin gözlerine çarpıyordu Meral birden tüm güzelliğiyle güneşle Cenkin arasına girdi.

 

" Güneşin parlaklığı sizin parlaklığınız yanında çok az kalıyor. "

 

 

Diye iltifat etmişti Merale. Meralde uyanmıştı daha önce böyle bir iltifat duyamamıştı . Yıllardır acı çekmişti belki bunca acılardan sonra duymuş olduğu bu güzel iltifat yanaklarını kızarmıştı.

 

" Engel olamadım illahi abimi ben uyandıracam dedi sonra elimden kaçtı. "

 

" Önemli değil iyi oldu geldiği ,özlemiştim keratayı . "

 

" Hadi Hakan biz gidelimde abin hazırlansın kahvaltıyı gelsin ." Dedi ve Hakanı alıp odadan çıktı. Cenkte kalktı hazırlandı sonra kahvaltıya indi ailesiyle güzel bir kahvaltı yaptı. Bugün arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekti. Evden ayrıldı lüks model arabasına bindi ve gitti. Eğlence mekanlarına gitti özlemişti Ankara parlarını. Türkiye'nin kalbinin attığı yerde onunda kalbi attıyordu. Tam anlamıyla evlenemiyordu kızlar yanaşıyordu ama pek oralı olmuyordu. Onun aklı Meraldeydi ve onun güzeliğindeydi. Onu kafasına yazmıştı çünkü yeni avı Meraldi Meralin güzeliği unun altında sönmeliydi Merali kirli duygularına dahil edecekti. Onu tavlayacaktı onun duygularıyla oynamayı planlıyordu. Meral bugün izinliydi gezmeye gitti çarşıya . Ankara'nın Büyük alışveriş merkezine uğradı alışveriş merkezi büyüktü ve çok güzel bir alışveriş merkeziydi. mağzaların önünden geçmişti. O ara Cenkte ordaydı kendine kıyafet bakıyordu. Birden gözüne Meral çarptı şaşırmıştı Merali buralardan görünce. Meralde mağzanın önünde geçmişti, hemen koşarak onu yakaladı.

 

" Meral hayırdır bu ne güzel bir tesadüf."

 

" Cenk bey bugün izinliydim bende biraz gezineyim dedim bu alışveriş merkezini çok severim her izin günümde sürekli sıksık uğrarım buraya da siz burda ."

 

" Ya aslında bende arkadaşlarımla görüştüm, uzun zamandır buralardan yoktum. Arkadaşlarımın huyu suyu değişmiş muhabbetleri kesmedi beni bende ayrıldım eve gidecem diye kafa dağıtmak için alışveriş yapayım dedim sonra seni gördüm. Bir planın varmı ?"

 

" Hayır yok."

 

" O zaman bugün için planın benim Meral ben sinemaya gidecektim aslında tek başına sinemaya gidilmez filim izlenmez benimle sinemaya geliyorsun itraz kabul etmem baştan söyleyeyim."

 

" Cenk bey sizi rahatsız etmek istemem bence siz yalnız gidin sinemaya."

 

" dedimya itraz kabul etmeyecem hem ne rahatsızlığı memnun olurum . Hem bugün senin izin günün değilmi? o zaman benimle geliyorsun seninde en az benim kadar eğlenmeye ihtiyacın var o yüzden geliyorsun. " Meral bu ısrar karşısında daha fazla dayanamadı ve başıyla onayladı birlikte sinemaya gittiler. İki bilet aldılar filim izlemek için sinema salonuna girdiler filim romantik komediydi. Filim bitmişti,Meral çok mutlu olmuştu sinemaya arkadaş çevresi olmadığından dolayı sinemaya gelme fırsatı bulamamıştı. Cenk ona karşı çok sıcak davranıyordu buda duygusal olarak Merali etkilemişti. Sinemadan çıktıktan sonra Cenkin karnı açıkmıştı bunu bir fırsata çevirmek istiyordu.

 

"Meral karnım çok acıktı,filim beni acıktırmıştı büyük ihtimalle sende acıkmışsın, hadi bildiğim çok güzel bir yer var hadi gidelim orda yemek yiyelim."

 

" Şey biraz geç olmadı mı? gitsek mi ? acaba."Meral daha önce bu kadar ilgi duymaya alışık değildi hep bi kaçası vardı.Ama Cenk bu fırsatı kaçırmaya pek niyeti yoktu.

 

" Olmaz! aç aç nereye gideceğiz. Hem benimle birliktesin bir sadece yemek yiyeceğiz sonra hemen gideceğiz okey." Her ne kadar istekli olmasa da Meral yinede Cenkin ısrarına daha fazla dayanamamıştı ve başıyla onaylamıştı. Avemede güzel bir restorant vardı Cenk Merali oraya götürmüştü. Restorant o kadar güzeldiki girenleri büyülüyordu. Garson onları karşıladı onları güzel bir masaya yönlendirdi. Masaya oturduktan sonra garson hemen menüyü götürdü. Meral menüyü farklı bulmu

ştu çünkü ilkkez böyle lüks bir yerde yemek yiyordu.

 

 

Loading...
0%