Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Nefsi müdafaya engel hayat

@y.erkanaygun

Meral için çok kötü bir gün resmen hayatı başına yıkıldı. Tek dayanağı olan Cüneyt hayatını kaybetmişti. Öğlen namazıyla fatih camisinde cenaze namazı kılınacaktı sonra defnedilecekti.

Hayat Meral için gitgide kötüyü gidiyor. Cüneyt'in kaybı ,uğradığı tecavüzler. Merale çok kötü bir hayat sunulmuştu. Öğlen olmuştu,camide Cüneyt'in cenaze namazı kılındıktan sonra defnedilmek için cenaze arabasına bindirilip mezarlığı gidildi.Meral için zor zamanlar üst üste gelmişti. Cüneyt'i kaybetmek resmen Meralin hayatını karartmıştı. Ne Yapacağını bilmeyen bir haldeydi. Nereye gidecekti ne yapacaktı tekrar o eve dönecekmiydi. Mezarın başında çağresizce ağlıyordu. Ferdi mezarın başına gelmişti Meral onu gördü. Çok korktu kolay mı? kızın başına getirdiği şeyiler.

 

" Ne diye geldin arkadaşına yaptığın şerefsizlikleri canlıyken söylemedin şimdi mezarında mı? söyleyecen ."

 

" Sen beni hiç anlamadın ki bende seni sevmiştim hemde ondan çok. peki sen onu tercih etmiştin. Ben sana kavuşma hayaleri kurarken sen birden imkansız oldun. Sen onu sevmemiştinki sadece o bataklıkta kurtulmak için kardeşimi kullandın. Hayalerine gitmek için onu tercih ettin. Bunu o haline ben bile teklif etseydim yine kabul edecektin."Meral duyduklarından sonra kendini içten içe öz eleştiri yapmıştı. Aslında haklıydı Cüneyte ilk başlarda pas vermediğini hatırladı.

Belki babası onu zorla evlendirmeye çalışmasaydı cüneyte hiç evet demiyecekti. Cüneyt ona hayalerine götürecem diye ona varmıştı. Ağlamasının artık bir önemi kalmamıştı aslında Cüneytin duygularına o ihanet etmişti.

 

" Cüneyt senin karşılıksız sevginden öldü. O seni çok sevdi o kadar sevmişki sana istemediğin sürece dokunmamış bile bana burda timsah gözyaşlarını gösterme." Sonra hemen tutu Merali zorla götürdü. Meral buna itraz etsede artık çağresi yoktu. Arabaya bindirdi Merala zorla sahip oluyordu. Onu eve götürdü, onunla her gece sevişti. Meral buna bir şey yapamıyordu ona göre çok güçlüydü.Meral artık bir kuklaya dönüştüğünü fark ediyordu. Ferdinin onu zorla tutması ve ona zorla istemediği şeyiler yaptırıyordu. Meral bu durumdan kurtulması gerekiyordu, onun için Ferdiden ve onun iğrençliklerinden kurtulması gerekiyordu. Onu öldürmek istiyordu ama bunu kanunlarla yapamıyordu. Nefsi müdafaa hakından yararlanamıyordu çünkü hala reşit olmadığı için devlet onu direk ailesinin yanına götürecekti . Her ne pahasına olursa olsun ondan kurtulması gerekiyordu.Akşam olmuştu yine içinde çok büyük korkuların olduğu bir akşamdı. Kapıdan ses Ferdi gelmişti Meral korkarak odasına kaçtı.

 

" Meral nerdesin çabuk buraya gel benden kaçamasın bak kaçarsan daha kötü davranırım sana . kızmaya başlıyorum Meral." Meral da korkudan odasında hıçkıra hıçkıra ağlıyordu çağresizce. Birden odanın kapısından hızlıca içeriye girer.

 

" Demek burdasın kahbe ben sana şimdi neler edecem görürsün. Sana benden kurtuluş yok diyorum sen ısrarla kaçıyorsun . Benimsin kızım bunu kabullensen iyi olur. "

 

" Senden nefret ediyorum adi şerefsiz beni rahat bırak ne olur . Bana dokunma artık çok korkuyorum sende hiç merhamet yokmu? ne olur beni bırak gideyim bana saygı duymuyorsan ölmüş arkadaşının hatrına beni rahat bırak ona yeterince ihanet ettin. ona aitim onun namusuydum buna sende şahitsin senin tacizlerin sonu gelmiyor mu? artık lütfen yalvarıyorum rahat bırak gideyim inan kimseye anlatmam hiç aklıma bile gelmesin lütfen bırak Allah aşkına bırak beni. " Yaşı daha küçüktü 15 yaşındaydı bu tacizler şiddetler psikolojisini darmaduman etmişti. Artık kendisine bir saygısı kalmamıştı her akşam nerdeyse zorla tutulup tacize uğruyordu. Ona tekrardan saldırmıştı, Meral ona izin vermiyordu şiddete uğruyordu.

 

 

 

Yinede dokunmasına izin vermiyordu,iki elini tutmaya çalışıyordu. Zor oluyordu Ferdi ona göre büyük bir cüse'ye sahipti. Ondan kurtulmak istiyordu, artık kurtulmak için herşeyi göze almıştı. Mutfaktan almış olduğu et bıçağını yastığının altından çıkardı ve karnına sapladı. Bıçağı defalarca sapladı karnına Ferdiyi üstünden atmıştı. Ferdi kanlar içindeydi karşısında can çekişiyordu . Can çekişerek can verdi Meral ağladı çığlık atmaya başladı çünkü yaşadıklarından sonra bide katil olmuştu bir can almıştı. Sonra kendini sakinleştirmenin yolunu buldu cesedini bir torbaya koydu.

Ferdinin bir tanede taksisi vardı onun anahtarını almıştı ondan. kasabada babasının arabasına heves etmişti ondan küçük erkek kardeşi Davut' un arabayı kulanmasını bildiği için bazen babasından gizli ablasına öğretiyordu araba sürmesini,oda o şekilde biliyordu araba sürmesini. gece saat bir olmuş Meral herkes uyuduğunu zannedip dışarıya çıktı ortalığın sesizliğine emin olup cesedi torbada dışarıya sürükleyerek çıkarıyor. Arabanın bagajın kapağını açtı.ceset torbasını arabanın bagajına koymuştu. içerden kürekle kazmayıda alıp arabaya bindi ve şehirden uzak bir ormanlığa gitti. uzak uygun bir orman alanına gömdü onu. sonra arabaya atlayıp eve geri döndü. Eline bir bez alıp bütün evi sildi hiç iz kalmasın diye bütün delileri yok etti. Arabaya gitti içini dışını hepsini sildi sonra evden ayrıldı. Saat dört olmuştu, epeyce evden uzaklaşmıştı. Taksiyi gördü ve hemen durdurdu. Taksiye bindi otogara gitti, ankara otobüs bileti almıştı saat 6 da otobüs biletini almıştı. 2 saati vardı otobüsün kalkmasına oda tedirgindi çünkü yaşadıkları kolay şeyiler değildi. Ağlıyordu ve acıkmıştı marketten bir simit aldı. Simidi yedi az da olsa karnı doymuştu uykusu ağır basmıştı. Gözlerini üst üste devirdi uyudu otogardaki bankların üstünde . Ferdi karşısında beliri verdi koşarak onun boğazını iki eliyle sıkıyordu Meral can cekişiyordu korku zirve yapmıştı. seni öldürecem diyordu Ferdi ona . Seni öldüreceğim diyordu sen beni nasıl öldürürsün. Nasıl benden kaçarsın seni öldürürüm diyordu. Bir adam sesleniyordu ona " hanım efendi lütfen kalkın otobüsünüz kalkmak üzere tekrarlıyordu." Meralde uykusundan uyanmıştı gördükleri hepsi bir kabustu. Uyandığında terler içinde kalmıştı. Otogar görevlisi ona seslenen kişiydi.

 

Otogar görevlisi" Hanfendi iyimisiniz galiba kabus gördünüz,Otobüsünüz kalkmak üzere sizde burda uyumuşsunuz. Patron biletinizin yanmaması için sizi uyandırmamı söylemişti. Bende sizi kaldırdım yoksa otobüsü kaçıracaktınız durun size bir su getireyim belliki çok kötü bir kabustu." deyip hemen gitti ona su getirdi. Meralde suyu alıp içti çantasındaki çıkardığı peçeteyle terini sildi.

 

" Teşekkür ederim kaldırdığınız için evet kötü bir kabustu yılan üzerime üzerime geliyordu bende ondan kaçmaya çalışıyordum sağolsun siz beni kaldırdınız teşekür ederim tekrardan. " Deyip kalkıp otobüsüne bindi on dakika sonra otobüs hareket etti. Saat 10 da ankaraya varacaktı kabus onu çok korkutmuştu . Uyumaya karar verdi çünkü gece boyunca hiç uyuyamamıştı. Otobüs muavini çağırdı ona uyku konusunda bir şey söyleyecekti.

 

" Pardon ben uyuyacağım gece boyu uyuyamadım rica etsem ankaraya vardığımızda beni kaldırırmısınız? ."Deyip muavinden rica etti muavinde kaldıracağını söyledi. Meralde sonra koltuğu ayarlayıp derin bir uykuya dalmıştı. saatler 10 göstermişti otobüs Ankara'ya varmıştı. Muavin Merali kaldırmıştı Meralde otobüsten indi. Garajda durdu birden etrafına baktı bunca yaşanmış kötü olaylardan sonra hayat akışı hiç durmamış ne olursa olsun hayat devam ediyordu. Meral otobüse bindi şehir içine gelmek için. çarşıya gelmişti. ne yapacağını bilmeyen bir kızdı hayatında ilkez Ankara'ya gelmişti daha onbeş yaşındaydı.

 

Loading...
0%