Yeni Üyelik
6.
Bölüm

-BÖLÜM 6 KARGALAR -

@y.yorulmazzz

 

Bir önceki yazımda karanlıktan bahsetmiştik, şuanki konumuz karga kimisi diyecek belkide karga ne alaka bilenler de bu bölümü okumaktan keyif alacak.

Bir diziden alıntı olan bu karga aslında bir dövmedir, hayatımız boyunca vücudumuza kazıyacak önemli bir şey gelmemiştir belkide aklımıza sizlere kendimden bu konu hakkında örnek vermek istiyorum kargadan bahsederken, Ensemde bir karga dövmesi var ve bu karga bana o kadar çok şeyi anlatıyor ki ne anlatıyor diyenler olacak belki ? Anlatayım.

Bazı İnsanlar da bir karga gibidir yapılan iyiliği kötülüğü unutmazlar iyilik yaparlarsa iyilik bulurlar kötülük yaparlarsa kötülük karganın anlamı da bu cümlede saklı. Belki saçma olucak internetten aldığım kısa bir örnekle bu sayfayı bitirmek isterim

 

Kargalar Nasıl Hayvanlardır; Kargalar sosyal ve savunmacı kuşlardır eşlerini ailelerini, yavrularını ve bölgelerini ellerinden geleni yapacaklardır, ama bu ters etkide gösterebilir; kargalar türdeşi de olsa sürüsünden veya ailesinden olmadığı sürece yabancı kargaları sürüsünde istemezler.

 

Loading...
0%