Yeni Üyelik
12.
Bölüm

Aile¹¹

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Musa vurulalı 2 gün olmuştu eve gelmiştik, musa odasında uyuyordu. Dedem yengem amçam gökçe ben salonda oturmuştuk, bu 2 günde ateş ile pek görüşememiştik. Aslında o geldi hep yanımda olmak istedi ama ben dedem gil var diye pek yakın duramadım. Onu özlemiştim hemde çok.

 

"EE su hanım bundan sonra ne oluçak" dedi amçam."Ne gibi amça" dedim "İşinden kovulmuşsun yetmemiş birde bizden ailenden saklamişsun daha ne olsun kizum" dedi amçam."Amça daha beli değildi hem söyleyecektim" dedim "Neyse ne su madem işin yoktur o zaman artık trabzona geleçeksun bizimle" dedi dedem."Yapma dede benim hayatım burda" dedim.

 

"Sözümün üstüne sözmü söyler oldun su" dedi dedem. Hayır ya ben bunun başıma geleceğini biliyordum."Dede etme nolur" dedim hayır su ateşe söz verdin ağlamak yok."Konu kapandı yarın sabah gidiyoruz" dedi dedem."Am-" dedim sözümü kesen amçam oldu."Su kizum tamam odana git sen hadi" dedi amçam bense yerimden kalkıp odama gelerek balkona geldim. yere çökerek ayaklarımı karnıma çekip kafamı dizime koydum.

 

Neden ben yaa allahım neden ben naptım ben niye beş dakika mutlu olamıyorum. Çebimden telefonumu alıp ateşi aradım, iki çalışta açmıştı ateş."Sevgilim" dedi ateş açar açmaz."A-ateş ben gidiyorum" dedim evet sözümü tutamamıştım gine ağlıyordum.

 

"Su güzelim noldu neden ağlıyorsun nereye gidiyorsun" dedi ateş."D-dedem beni trabzona g-götürüyor" dedim ağlayarak "Tamam kapat geliyorum ben" dedi ateş bense telefonu kapatıp kafamı dizime gömerek ağlamaya devam ettim.

 

<>

 

Hala balkonda oturmuş ağlıyordum. En son yerden kalkıp balkondan çıkarak kompile odadan çıkıp. Salona tam gireçekken salondan gelen sesler dikkatimi çekti bense kulak misafiri oldum.

 

"Hoş geldinuz ateş bey" dedi dedem "Hiç hoş gelmedim adem bakırçı" dedi ateş ne ara gelmiştiki ateş."Noldu bir kusurumuz falan mı oldu" dedi dedem."Evet oldu şuan odada balkonda oturmuş ağlayan su konu bu" dedi ateş hayır ateş nolur bir delilik yapma."Nasıl sizin bundan nasil haberiniz var" dedi dedem."Bunun bir önemi yok ben o kızın canı yanmasın başına bir şey gelmesin diye 4 yıl ondan uzak durdum sen nasıl onu ağlatta biliyorsun nerden geliyor bu özgüven" dedi ateş.

 

"Ama ateş bey" dedi dedem."Ben size söz hakkı vermedim" dedi ateş dedem ise bir anda sustu kimdi bu adam dedemi bile mumya yaptı."Özür dilerim ateş bey" dedi dedem."Birinçisi benim karım olaçak kadını değil trabzona dünyanın bir uçuna bile götürsen bulur senide oraya gömmerim ikincisi az önçe kırdığın kalpten özür diliyor benim karıma bir daha emir vermiyorsun" dedi ateş bana karım demişti bu ne demek biliyormunuz.

 

🫀.. Ah benim çift galiba evleniyor>

 

🧠.. Galiba bir şeyler yapmam gerek<

 

"Peki ateş bey" dedi dedem yok yok ben rüyada falanım dur bir kendimi çimçikleyim, ahh yok yok değilim ayıkmışım. Olduğum yerden çıkıp salona geldim ateşin gözleri beni buldu bu kadar güzel bakamazsın sevgilim.

 

"Su kizum gel hele otur bir yanıma" dedi dedem bense dedemin yanına oturdum, dedem ise elini saçlarıma koyup sevdi."Özür dilerim sende kizum ben bir hata ettim istediğin kadar kalabilirsin burda" dedi dedem neler oluyor lan."Çiddi misin sen dede" dedim "Evet kizum" dedi dedem ateş bir veli gibi yetişmişti."Su bu gün benimle kalaçak belkide bu gün değil her gün" dedi ateş neler diyordu bu adam.

 

"Siz nasıl isterseniz öyle olsunda evlenmeden laf söz olur ateş bey" dedi dedem "Merak etmeyin siz biz orasına bakarız" dedi ateş bense sadeçe ateşe bakıyordum hem mutlu hemse buruk gibiydim. Ateşin kim olduğunu öğrenmem gerekti hemde hemen.

 

"Hadi güzelim gidelim" dedi ateş bense dedeme baktım dedem ise yüzüme bile bakmadı."Su hadi sevgilim" dedi ateş ayağa kalkarak elini bana uzattı bense kalkıp ateşin elini tutup evden çıktık. Ateş ise beni araba ile arasına alıp bir elini yanağıma koyarak diğer elini ise belime dolayıp dudağıma yapıştı, olur olmadık yerde öpmeyi çok seviyor bu adam.

 

"Gine sözünü tutmadın" dedi ateş "Dayanamadım bu sefer" dedim "Sen merak etme ben gözünden akan tek damla yaşın hesabını onlardan soruçam" dedi ateş kafasını boynuma koyarak boynumdan öptü."Ateş biri göreçek" dedim "Banane" dedi ateş çocuk gibiydi aynı."Sen içerde dediklerinde çiddimiydin" dedim ateş hala aynı şekildeydi."Evet çiddiydim" dedi ateş."O dediğinde peki" dedim.

 

Ateş ise kafasını kaldırıp gözlerime baktı."O dediğim hangisi" dedi ateş."Biliyorsun sen hangisi olduğunu" dedim masus yapıyordu."Ben belki sevgilimin ağzından duymak istiyorum" dedi ateş baş parmağını dudağımın üstüne koyarak."Dedemin yanında karım dedin bana ve dedem hiç bir şey demedi bana ciddimiydin" dedim.

 

"Birinçisi deden umrumda değil ikincisi sevgilim isterse neden karım olmasın dimi" dedi ateş karım demişti gine, ben bu adamı hak edeçek naptım allahım.

 

🫀.. Ayy artık su bakırçı değil su zorlu oluyoruzz>

 

🧠.. Ben halimden memnundum aslında<

 

"Ne yani bu bir evlilik teklifimi oluyor" dedim "Tabiki hayır sen bunu asla duymamış gibi yap hata unut çıkma teklifi edemedim bari evlilik teklifi edim dimi" dedi ateş ne yani ateş evlilik teklifi etse sen hemen kabulmü edeceksin su. Neden olmasın.

 

"Ateş ben artık gizlimiz saklımız olsun istemiyorum" dedim ateş ise arabanın kapısını açtı."Su evde konuşsak" dedi ateş gine benden kaçıyordu."Konuşacağız ama" dedim "Tamam konuşacağız" dedi ateş bense arabaya binip kemerimi taktım, ateş kapımı örtüp şöför koltuğuna binip kendi evine doğru yol aldı.

 

Evet ben itiraz etmemiştim çünkü bende onu özlemiştim. Eve gelip arabadan inerek içeriye girdik salonda oturan alev yanıma gelip boynuma sarıldı, bu sefer bende ona sarıldım alışmıştım artık."Hoş geldin yengem" dedi alev yengemi dedi o bana."Hoş buldum sen ne zaman geldin karstan" dedim alev ile salona gelerek oturduk, ateş ise karşımıza oturdu.

 

"Bu sabah geldim çok sıkıldım orda" dedi alev."İyi yapmışsın" dedim "Sen işleri aksatmıyorsun dimi" dedi ateş."Yoo gayet güzel gidiyor işler ama" dedi alev."Ama" dedi ateş."Yada boşver sonra konuşuruz" dedi ateş."Neyse benim uykum var odaya geçicem siz oturun" dedi alev."Tamam" dedim alev ise kalkıp yukarı çıktı ateş ise bunu fırsat bilip yanıma oturdu.

 

"Bu gece birlikteyiz yani" dedi ateş."Yoo onu kim dedi" dedim "O ne demek" dedi ateş."Ben bu gece tek başıma uyuyaçağım" dedim."Gece gine korkup yanıma gelme sonra" dedi ateş."Kim ben mi korktum" dedim "Bilmiyorum artık kim korktu ben odamda uyurum sonra kim gelir kim gider orası sana kalmış" dedi ateş."Görürüz ateş bey" dedim esneyerek uykum gelmişti.

 

"Uykunmu geldi" dedi ateş."Evet senin gelmedimi" dedim."Sen varsan evet" dedi ateş "O zaman ben odama çıkıyorum" dedim ayağa kalkaçakken ateş kolumdan tutup beni koltuğa geri çekti bense ateşin üstüne düştüm. Kuçağında oturuyordum ateşin, beni rahatsız eden bir şey vardı onu his edebiliyordum.

 

Ateş gözlerimin içine bakıyordu, bense olduğumuz vaziyetten dolayı utanıyordum. Ateşin gözünün içine bile bakamıyordum sanki onunla ilkkez bu haldeyiz gibiydim, sahi ben ilkkez ateşin kuçağındaydım."Ne o utandın mı sen" dedi ateş "Hem sen az önçe bensiz uyumaya mı gidiyordun" dedi yapma ateş yanarız bu gece. Kafamı ateşin göğüsüne koydum, "Yakında kocan olaçak adamdan utanıyorsun öylemi su hanım" dedi ateş evet utanıyordum.

 

"Yapma ateş" dedim "Ne yapmayayım su" dedi ateş."Bunu işte" dedim "Sevgilim değilmisin" dedi ateş elini cenemin altına koyarak kafamı kaldırdı ateş gözlerime bakıyordu, bense yüzüne bile bakamıyordum."Kızardın mı sen" dedi ateş."A-ateş yapma" dedim "Gözlerime bakar mısın su" dedi ateş "Olmaz ateş" dedim "Neden" dedi ateş."Utanıyorum" dedim ateşin içten içe güldüğünden adım gibi emindim.

 

"Bana aşkını deli gibi anlatan kız şimdi benden utanır mı oldu" dedi ateş "Kuçağındayım ateş" dedim "Ne var bunda sevgilim hata karım olmayaçak mısın" dedi ateş baş parmağını dudağımın üstünde gezdirdi."Öylede utanıyorum işte ateş" dediğim an ateşin dudağıma yapışması bir oldu, bu sefer ateş bir başka öpüyordu dudağımı deleçekti sanki.

 

Ateşin bir anda beni altına alıp koltuğa yatırarak üstüme çıkmasıyla hala dudağımı öpüyordu. Pardon deliyordu bu sefer nefes dahi almamıza izin vermiyordu. Ateş dudaklarımdan ayrılıp kafasını boynuma koyarak boynuma ıslak öpücükler bırakarak elini kazağımın içinden geçirip, belimde gezdirdi o sıçak elleri içimi ısıtıyordu.

 

Elini südyen ipimin altına koyup oralarda geziniyordu. Baçak arama girmiş erkekliğini iyiçe belirgin hala getiriyordu, altında inlememek için kendimi zor tutuyordum. Ateş tekrar dudaklarıma yapıştı bu adam ne yapmaya çalışıyordu.

 

Ateş dudağımdan ayrılıp beni kendi üstüne çıkartıp sıçak ellerini tekrar kazağımın içinden belime koyup sarıldı. Bense kafamı ateşin boynuna koyup gözlerimi yumdum,"Hala utanıyor musun benden" dedi ateş "Evet" dedim "Hayy allah napıçağız biz seninle" dedi ateş bense kafamı kaldırıp ateşin gözlerinin içine baktım.

 

"Ne o sıkıldın mı benden" dedim "Oda nerden çıktı" dedi ateş "Bilmiyorum artık nerden çıktı" dedim "Biz kadını yolda komayız su hanım, bizde yarına kadar değil ölene kadar" dedi ateş bak sen ateş beye."Demek kamyon arkası sözler he yakışır abime" dedim "Abi deme lazım olur" dedi ateş göz kırparak bense gülerek ateşe tekrar sarılıp kafamı boynuna gömdüm.

 

Ateşin o belimdeki sıkı kolları bana güç güven veriyordu, neden nasıl çıktı karşıma bilmem ama iyiki çıktı iyiki beni buldu ben onunla tamamlandım. Onun belki bana ihtiyaçı yok kalp olarak aşık ama ben ona hem kalp hemse ruhsal ve eksiklikten dolayı aşıktım. O benim sevdiğim adam değildi yaşama sebebimdi bu kadar kısa sürede ona bağlanmıştım.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Yeni kararlar nasıl ay bu ateşin

beni bulması lazım..Açill"

 

Bölümler nasıl bençe güzel gibi gidiyor

 

"Oy verin da bak vallaha bu karadenizli su yazmaz kitabı bir daha küsser olan ateşe olur da"

❤️‍🔥❤️‍🩹🥰🎶🌼🌻💛

🫦😻🦋💓

 

 

Loading...
0%