Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Alev⁷

@yageycalskan

 

 

^Suyun Büyüsü^

 

Her şeyden habersiz sesizçe arabada oturmuş yolu izliyordum, ne kadar konuşsamda itiraz etsemde olmuyordu artık yorulmuştum ölsemde kalsamda umrumda bile değildi.

 

Arabanın durması ile ateş arabadan inip benim kapımı açtı, benim inmiyeçeğimi bildiği için tam kuçağına alacakken durdurdum,"Ayaklarım var ben inebilirim" dedim arabadan inerek etrafa baktım, şato gibi evdi resmen çok güzledi. Ama fazla ısız gibiydi, filimlerde izlediğim korku evleri gibiydi.

 

Ateş elimi tutu çekmek istedim ama olmadı, gözlerimin içine bakarak bana gülümsedi."Bu eve girersen tamamen benim oluçaksın su" dedi ateş ne saçmalıyordu bu."Nasıl ne diyorsun sen ateş" dedim ateş ise elimi daha sıkı tutu."Korkma benden sana zarar gelmez bir başkasından asla gelmez" dedi ateş önden yürüyerek evin kapısından içeriye giriş yaptı.

 

Bizi koçaman bir salon karşılamıştı. Salonda bir kız vardı çok tatlı ve kumral saçlı bir kızdı, biz gelir gelmez kız beni görüp yanıma gelerek boynuma atladı. Bense hala o anın şokunu yaşıyordum, kimdi bu kız ben neyin içine düşmüştüm. Kapıdaki o siyah takım adamlar kimdi off neler oluyor.

 

🫀..Aşık oluyorsun aşkım hayırlı olsun, dedi sol yanım>

 

 

 

🧠.. Ah bu aşk bizi yakaçak ama ne zaman bilmiyorum, dedi sağ yanım<

 

"Hoş geldin su ben alev" dedi kız benden ayrılıp elini uzattı, bense hafif gülerek elini sıktım."Memnun oldum alev" dedim ateşe bakarak ateş ise sadeçe sırıtıyordu."Alev hadi sen odana git abiçim benim su ile konuşmam gereken konular var" dedi ateş."Ama abi" dedi alev."Hadi abiçim biz konuşalım su daha burda sabah konuşursunuz" dedi ateş alev ise kafa salayıp yukarıya çıkıp gitti.

 

"Ateş konuş-" dedim sözümü kesen ateş oldu, elimi tutup beni salondaki koltuğa oturtu."Sen burda güzelçe otur ben bize kahve yapıp geliçem" dedi ateş tutmuş olduğu elimi öperek ayağa kalkıp salondaki bir odaya girdi. Etrafa göz gezdirdim televizyon ünitesinin önünde falan çerçeveli çocuk resimleri vardı. Ateş ile alevin resimleriydi galiba.

 

Yanlarında başka bir kız daha vardı ateşe bakıyordu, kimdi açaba güzel bir kıza benziyordu. Ayağa kalkıp resmi elime alıp baktım, çocukken ne kadarda masum ve yakışıklıymış.

 

🫀..Ne o şimdi yakışıklı değilmi, dedi sol yanım

 

Yok şuanda çok yakışıklı ama o zaman sanki daha bir masum, çocukluğu karşımda olsa ona sarılmak isterdim. Çocukkenki o masumluk saflık çok ayrıydı herkez için geçerliydi bu.

 

Arkamdan duyduğum ayak sesleri ile ateş yanıma gelip dirseğini televizyon ünitesine koyarak bana baktı,"12 yaşındaydım orda masum olduğum son fotoğrafım" dedi ateş o ne demekti."Neden öyle dedinki" dedim ateş ise resmi elimden alıp geri yerine koydu."Boşver" dedi ateş."Peki o iki kız kim" dedim. Ateş ise resmi eline alıp baktı.

 

"Bak bu soldaki kız alev sağdaki ise yeliz" dedi ateş."Yeliz kim" dedim "Kuzenim amcamın kızı" dedi ateş."Neyse hadi gel kahve hazır soğumadan iç" dedi ateş he birde hiç bir şey olmamış gibi kahve içeceğiz."Ateş napıyoruz biz" dedim ateş ise önümde dikleşip kollarımda parmaklarını gezdirdi."Hiç bir şey olmadı zaten su, sen bana bu sabah yengen ile ne konuştun onu anlat sonra çözüm bulalım" dedi ateş.

 

Yengem ile konuştuğumu biliyordu kim bilir daha neler biliyor."Yengemi bilen devamınıda bilir ateş zorlama beni" dedim "Evet biliyorum ve ben senin ağzından sevgilimin dudaklarından duymak ve cevap vermek istiyorum" dedi ateş."Peki o zaman neden dedem ile ortak olduğunu daha önçe söylemedin" dedim ateş ise yüzümü avuçladı.

 

"Su sen beni daha yeni tanıyordun zaman geçsin istedim söyleyecektim yemin ederim böyle öğrenmeni bende istemiyordum" dedi ateş."Ama öğrendim ateş kim bilir beni ne zamandan beri tanıyordun" dedim."Evet seni o gün çiflik evinde tanımadım daha önçe tanıyordum" dedi ateş."Ne zamandan beri tanıyordun peki" dedim "4 yıl desem" dedi ateş."İstanbula geldiğim günden berimi" dedim.

 

"Evet o zamandan beri" dedi ateş."O kadar süre uzaktan sevdin yani" dedim."Evet" Dedi ateş. "Peki neden bana yakın olmak yerine uzak durdun" dedim "Korktum" dedi ateş "Neden korktun sen gelsen ben sana yokmu derdim" dedim "Evet dermiydin benim gibi bir adamı kabul edermiydin" dedi ateş."Şuan hayır veya yok dedim mi ateş" dedim ateş ise anlını anlıma yasladı."Seni çok seviyorum su daha önçe gelemedim cesaret edemedim veya başına bir iş gelir diye gelemedim af et beni" dedi ateş.

 

Daha önçe gelmediği için özür diliyordu. çokmu seviyordu yani,"Peki neden bana geçmişinden ailenden bahsetmiyorsun" dedim bir tek kardeşini öğrenmiştim, onunla ise daha yeni tanışmıştık."Bunun için zaman var su lütfen bana bu konuyla ilgili bir süre zaman ver" dedi ateş.

 

"Seni anlamıyorum ama dediğin gibi olsun ne zaman hazır olursan seni dinlerim" dedim "Duyduklarından sonra gine beni sever misin" dedi ateş ne demeliydim."Benimde seni sevmem için zamana ihtiyaçım var ateş" dedim ona olan hislerimi kendim bile bilmiyorken ona bir cevap vermem saçma olurdu."Peki o zamana kadar seni görmemde bir sakınca yok dimi" dedi ateş beni 4 yıl uzaktan seven adam tekrar uzak olmamak için izin istiyordu.

 

"Hayır desem uzak duraçak mısın" dedim "Senden uzak kalmak yerine nefes almamayı terçih ederim su sensiz nefes almak çok zor, ama eğer rahatsız olursan uzak dururum senden" dedi ateş hala ayaktaydık."Anlıyorum uzak durma o zaman sana alışmam güvenmem gerek ateş" dedim ateşe sarılarak onun kollarında olmak güven veriyordu.

 

Ateş ise saçlarımdan koklayarak öpüp elini belime doladı."Seni çok seviyorum su bunu asla unutma" dedi ateş bense kafamı kaldırıp ateşin gözlerinin içine baktım, gözlerinde anlamsız bakışlar vardı."Ateş" dedim "Efendim güzelim" dedi ateş hala sarılıyorduk."Bahçede uzanıp yıldızları izlesek olurmu" dedim ateş ise benden ayrılıp iki yanağımıda öptü.

 

"Olur hemde çok güzel olur" dedi ateş bense ateşten ayrıldım."O zaman hadi bahçeye gidelim" dedim ateşin elinden tutarak ateş ile bahçeye çıkıp evin arkasına gelerek çimenlere oturduk. Hava çok güzeldi bense çimenlere uzandım ateş ise yanıma uzanıp havaya bakmak yerine kafasını elinin üstüne koyup beni seyretti.

 

"Ateş ben yıldız değilim" dedim "Tabiki sen bir yıldız olamazsın" dedi ateş o ne demek şimdi."Demek öyle ateş" dedim "Öyle değil sen ne bir gül nede yıldızsın yıldız ile gülün aşığı çok olur sana benden başka kimse aşık olamaz su sen benimsin" dedi ateş bense kafamı ateşe doğru çevirip güldüm, bu adam fazlamı aşık.

 

🫀..Ah be bizi böyle seven olmadı en çokta ona yanıyorum, dedi sol yanım

 

 

 

🧠..Ne o ateşin seni kabul etmedimi, dedi sağ yanım

 

🫀..Biz kalbimizin sahibine aşık olmayız canım sen kendi işine bak, dedi sol yanım

 

Kafamı geri yıldızlara çevirdim, ateş ise hala beni izliyordu. Evin yanıyor ateş huhu.

 

<>

 

Hala yıldızları izliyordumki telefonum çalana kadar, bense oturur pozisyona gelip telefona baktığımda arayan gökçeydi, açıp konuştum."Efendim gökçe" dedim "Kızım sen nerdesin" dedi gökçe. "Hastanedeyim gökçe nerde oluçam" dedim ateşe bakarak ateş ise oturduğu yerden doğruldu."Yalan söyleme olanları duydum" dedi gökçe sıçtım."Kim söyledi" dedim.

 

"Bumu önemli olan su hastane sahibi senden şikayetçi olmuş önemli bir işi olsa bile en azından haber vere bilirdi bir sürü hasta var demiş burda" dedi gökçe sinirli gibiydi."Kovuldum mu yani" dedim masum bir ses tonu ile."Bilmiyorum ama galiba" dedi gökçe."Ya bir kereden ne olabilirki ben hiç bir zaman işimi aksatmam bir kere oldu diye kovmak nedir bu benim kendi hakım ile aldığım çabaladığım mesleğim" dedim.

 

"Sen merak etme ben yarın gidip bir konuşurum, ah su ah sen hiç böyle bir şey yapmazdın deniz öldüğünde bile yapmadın noldu sana" dedi gökçe."İşte onu benden bilmiyorum, neyse sen bir konuş olmazsa yarın ben konuşurum 2 yılımı verdiğim bir meslek bu elinin tersi ile itemez beni" dedim "Tamam onu bunu boşver sen eve gelmiyor musun daha doğrusu nerdesin" dedi gökçe."Boşver nerde olduğumu birazdan gelirim" dedim.

 

"Tamam hadi görüşürüz gelince hesabını kesiçem" dedi gökçe."Tamam tamam" dedim telefonu kapatarak çebime koydum."Ne diyor" dedi ateş."Hastane sahibi benden şikayetçi olmuş bir kereliğine kaçamak yaptım diye" dedim "Merak etme ben hal ederim sen rahat ol" dedi ateş."Gerek yok ateş ben hal ederim hem sen onu tanımazsın ters bir adam gıçık yani" dedim "Olmaz ben bozdum ben düzeltiçem sen öyle adam ile muhattap olma" dedi ateş.

 

"Ateş nolur bak gerçekten gerek yok sonra kendi gelmedi velisi geldi falan hiç uğraşamam nolur bana bırak" dedim ateşe bakarak."Peki sen bilirsin eğer ters haraketi olursa bir telefon kadar uzağındayım su" dedi ateş ebeveyin gibi peşimdeydi."Tamam, neyse ben artık eve gidim geç oldu ateş" dedim ayağa kalkarak ateş ise benimle birlikte kalktı.

 

"Olmaz bu gece benimlesin dedim sana bu sabah" dedi ateş."Olmaz ateş gerçekten gerek yok hem gökçe beni merak eder" dedim "Ara gelmiçem de eminim onunda hoşuna gideçek" dedi ateş bana göz kırparak."Ateş olmaz gerçekten ben yaba-" dedim sözümü kesen ateş oldu."Burası yabançı bir yer değil su burası senin evin" dedi ateş.

 

"Ateş hani bana zaman tanıyaçaktın" dedim "Tabiki zaman tanıyorum sadeçe bu günlük yanımda ol yeter lütfen su" dedi ateş yüzümü avuçlayarak dudağıma yapıştı, onun bir anda dudağıma yapışması içimde küçük bir kelebek hissi yaratıyordu, bu normla mi yoksa anormal mi.

 

Ateş dudaklarımdan ayılıp bir elini boynuma koyup diğer elini ise belime sarıp, anlını anlıma yaklaştırarak nefesini dudaklarıma doğru verdi."İstermisin benimle ateş ve barut olmak" dedi ateş bense ateşin dudaklarına tekrar yapıştım ufak bir öpücük bıraktım."Sen zaten ateş değilmisin" dedim "Öyle ama ben senin ateşin olmak istiyorum seninle nefes almak istiyorum" dedi ateş."Beni yakmak istiyorsun yani" dedim "Seninle yanmayı terçih ederim" dedi ateş.

 

"Seni seviyorum dün dediğim gibi deneme aşaması diyelim" dedim ateşe sarılarak kafamı boynuna gömüp kokusunu içime çektim, belkide o koku benim için zehirdi ama ben ginede çekiyordum. Haram mısın bana be adam."Seviyorsun yani beni" dedi ateş."Evet beni kendine haram etme ateş beni senden uzaklaştıracak bir şey yapma inan bana o zaman ben bile kendimi bulamam" dedim.

 

"İnan bana hayatında keşken olmiçam iyikin oluçam" dedi ateş benden ayrılarak elimi tutup ateş ile geri eve girdik, alev ortalıkta yoktu hala. Ben bu evde neyle uyuyaçaktım. Ateş salondaki bir odaya girdi pardon oda değil mutfaktı, ateş beni mutfak masasındaki sandalyeye oturtup. buz dolabını yanına gidip dolabı açtı."Açsın dimi" dedi ateş dolaptan bir şeyler bakarak.

 

"Hayır değilim ateş" dedim "Yalan söyleme su bu saatte kadar aç kaldın" dedi ateş."Sen nerden biliyorsun" dedim "Ufak bir takip diyelim" dedi ateş."İçli köfte seversin dimi" dedi ateş birde konuyu değiştiriyordu."Sen beni takip mi ettiriyorsun" dedim "Gerçekten bunamı kafayı yordun bu yeni bir şey değilki" dedi ateş tencereye su koyarak ocağın altını yaktı."He önceden beri vardı yani" dedim.

 

"Evet" dedi ateş kalçasını dezgaha yaslayarak bana baktı."Ne kadar bir süredir var peki" dedim "4 yıl su sen boşver onuda üstün pek rahat değil ben aleve söyleyim sana bir şeyler ayarlasın" dedi ateş mutfaktan çıkıp giderek. Nasılda kaçtı ya kaşla göz arasında, ayağa kalkıp mutfak pençeresinden dışarıya baktım. Yağmurlu gibiydi hava yıldızlar bir anda kaybolmuştu.

 

Oçaktaki suya baktığımda hala kaynamamıştı. O sırada mutfağa ateş girdi."Hadi gel güzelim ben sana alevin odasını gösterim" dedi ateş bense yanına gittim ateş elimi tutup yukarıya çıkıp bir odaya girdik. Odada kimse yoktu o sırada arkadan odaya biri girdi bu alevdi.

 

 

"Ben mutfağa gidiyorum sen giyin gel güzelim" dedi ateş, ne güzel güzelim diyordu. Sahi onun güzelimiydim bunu öğrenmem gerek."Tamam" dedim ateş ise odadan çıkıp gitti. Odada alevle tek kalmıştık, alev elindeki kıyafetleri yatağın üstüne koyup bana tekrar sarıldı. Bu şaşkınlıklar beni öldüreçek."Hala inanamıyorum" dedi alev."Neye" dedim "Abimin birine aşık olmasına sevgili yapmasına" dedi alev.

 

"Neden bu kadar şaşırdın" dedim "Kız anlasana abim ilkkez birine aşık olup o kızı eve getiriyor seni çok seviyor" dedi alev."Hiçmi aşık olmadı" dedim "Hiç ne demek ben abimi elin kızına baktığını bile görmedim" dedi alev."Belkide o zaman istemiyordu" dedim "Yok yok o sana çok aşık oldu" dedi alev."EE neyse ben giyinim o zaman" dedim.

 

"Tamam ben çıkayım dışarıya sen giyin o vakit" dedi alev."Olur" dedim alev ise odadan çıktı bende yatağın üstündeki geceliği alıp giyindim, tam üstüme olmuştu ve çok rahattı.

 

Ateş gerçekten ilkkezmi aşık oluyordu hiç mi birini sevip aşık olmadı bu adam, ne yani ben ateşin ilkkimiydim. Çok saçma ama ben ateşin ilkiydim bunun neresi saçma su. Odadan çıkıp aşağı salona inerek mutfağa girdim.

 

Ateş içli köfteyi ısıtmış tabağa koyarak masaya koyup dolaptan ayran çıkartıp bardağa koyarak masaya koydu, bana yemek mi yapmıştı benim için yaptı yani."Bak sen demek kolaya kaçtın" dedim "Harbiki ben senin el lezzetini çok beğeniyordum" dedim tekrar masaya oturarak."İstersen başka bir şeyde yaparım, hata sen onu beğenmedin ben başka bir şey yapim" dedi ateş tabağı almasına izin vermedin.

 

"He birde yemeğimi benden kaçırıyorsun aşk olsun ateş" dedim köfteden yiyerek."Ne o hani benim el lezzetimi beğeniyordun" dedi ateş sandalyeye oturarak."Beğeniyorum tabiki ama içli köfteye hayır diyemem" dedim köftemi yemeye devam ederek. Ben gerçekten açıkmışım, ben yemek yerken ateş ise bana bakıyordu. Artık alışmam gereken konular var.

 

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

 

*Güzel bölüm oldu bençe dimi*

 

 

 

Hoşunuza giden sahne

 

 

 

*Hadi yorumlara gelinde sohbet edelim sıkıldım da*

 

 

🫀💗❣️❤️‍🔥❤️‍🔥❣️❣️💗

 

 

💋💗💋❤️‍🩹

 

 

Loading...
0%