Yeni Üyelik
29.
Bölüm

Alışveriş²⁸

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Hastaneden çıkar çıkmaz karşımda ateşi görmemle ufak çaplı bir şaşkınlık yaşadım,"Ateş" dedim ateşi ise yanıma gelerek bana sarıldı, bense karşılık verdim."Kötü bir şeymi oldu ateş" dedim ateş benden ayrılarak beni boydan süzdü."İyisin dimi bir şeyin yok" dedi ateş "İyiyim ateş merak etme" dedim "Neden hastaneye geldin" dedi ateş "Alışveriş yapmaya gideçektim berak aradı ilaçları eksik vermiş beş dakika gelip reçeteyi alabilirmisin dedi bende tamam dedim" dedim.

 

"Çok korkutun beni su" dedi ateş dudak kenarımdan öperek."Senin nerden haberin oldu" dedim "Dayanamadım peşine adam taktım" dedi ateş "Ateş bana güvenmiyorsun" dedim "Hayır sana güveniyorum dedim ya etraf tekin değil su" dedi ateş "Anladım" dedim.

 

"EE hadi gidiyoruz" dedi ateş "Nereye" dedim "Bebeğimize alışveriş yapmaya" dedi ateş "Ama daha çok erken yani cinsiyeti bile beli değil" dedim "Olsun bizde her renkten çifter çifter alırız" dedi ateş çok heycanlıydı onu kırmak istemiyordum."Tamam olur" dedim ateş ise arabanın ön kapısını açtı, bense arabaya bindim ateş kemerimi bağlayarak kapımı örtüp şöför koltuğuna bindi.

 

Ateş arabayı avm'ye sürdü, avm'ye gelerek arabadan inip içeriye girdik. 0+ yaş bebek katına gelerek ilk kıyafet mağazasına girdik, elbiseler tulumlar zıbınlar rengarenkti çok güzeldi kıyafetlerin arasına daldım. Ama bunlar çok minaktı çok küçüklerdi,"Ateş bunlar çok minak" dedim "EE bebeğimizde merçimek kadar su" dedi ateş gülümseyerek.

 

Ateş askıdan pembe etekli sarı kazağı olan bir elbiseyi alıp bana gösterdi, çok minik ve şirin bir elbiseydi, ateş kız çocuğu istiyordu bu her yönden beli oluyordu. Elime bebek battaniyesi alarak sarıldım, çok yumuşak ve pamuk gibiydi. Battaniyeyi alarak arabaya koydum ateş eline bebek eldiveni aldı eldivene sadeçe baş parmağı giriyordu ateşin.

 

İkimizde o haline güldük, ateşle birlikte nerdeyse elimize geçen bebek kıyafetlerinin hepsini alıp, bu sefer beşik için beşiklerin olduğu yere geldik."EE biz şimdi hangi renk alacağız beşiği" dedim "Bizde iki renginide alırız" dedi ateş mağazada beşiklere baktık ben mavi renk olan tüllü bir beşik beğenmiştim, çok güzeldi ateş pembe papatyalı bir beşik beğenmişti çok tatlıydı.

 

Nolur bu gün bitmesin hep böyle olalım nolur. Ateş ile bebek arabası hata bez bile almıştık, en son oyuncakların olduğu mağazaya girip, yerde oyuncaklarla dolu olan kısma giderek ayıçıkların arasına daldım. Ayıçıkların üstünde evin küçük bebeği, ben babama aşığım, çok sanslısınız çünkü hayatınızda benim gibi yakışıklı var, anne açıktım, falan yazıyordu.

 

Ateş gelir gelmez kendi ayıçığını aldı, ben babama aşığım yazan ayıçığı aldı, bense anne açıktım, yazanı aldım. En son emzik biberonlardanda çift çift alıp sonunda avmden çıkmıştık eşyalar yarın sabah geleçekti. Ateş ile arabaya binerek eve geldik, arabadan inip eve girdiğimde evden yabançı adamlar çıktı."Her şey dediğiniz gibi tamam ateş bey" dedi adam "Tamam sağol kardeşim" dedi ateş adamlar ise gitti.

 

"Ateş ne oluyor" dedim ateş elimden tutarak beni yukarıya çıkartıp gözlerimi kapatarak bir odaya girdik, ateşse gözlerimi açtı o an gözlerim doldu."A-ateş burası çok güzel olmuş" dedim odadaki duvarların köşesinde gezerek, oda kocamandı ateş burayı bebek odası yapmıştı. Duvarları beyaza boyayarak ayıçık resimleri yapıştırmış hem mavi hemde pembe yıldızlar vardı.

 

Tam bir bebek odası olmuştu çok tatlı bir odaydı, arkamı dönerek ateşe sarıldım."Teşekkür ederim ateş burası çok güzel olmuş bayıldım" dedim ateşin dudağından öperek."Beğenmene sevindim aslında sade beyaz renk yapmak istedim cinsiyet beli olursa boyarız dedim ama sonra vazgeçtim böyle daha güzel bençe" dedi ateş "Hemde çok çok güzel sevgilim" dedim.

 

Ben artık günlerimin çoğunu burda geçire bilirim, ben galiba ilkkez çok mutluydum, annem ile babam öldükten sonra kendimi çok yanlız his etmiştim, dedem amcam yengem musam vardı ama ne bilim anne baba sevgisi bir başkaydı. Hani derler ya insan annesini babasını seçemez ben bebeğimin babasını seçmiştim, hemde çok güzel seçmiştim.

 

Ateş çok güzel bir baba oluçaktı, ateşin bu günki heyecanından anlamıştım, çok mutluydu baba olaçağı için onun mutlu olması benim istemsizce gözlerimi dolduruyordu. İyiki vardı iyiki hayatıma o gün o çiflik evinde girmişti. Hayat bize ne kadar oyun oynarsa oynasın biz hep dik durduk, bundan sonrada hep öyle oluçaktı.

 

♤♤

 

Akşam olmuştu ateş odada duş alıyordu, bense geceliklerimi giyip aşağı salona inerek aylaya seslendim."Ayla bu ilaçları al bana her sabah akşam yemekten sonra içmemi hatırlat olurumu, ben bu sıralar unutkan olmuşumda" dedim "Peki su hanım" dedi ayla ilaçları alarak bense salona gelip alevin yanına oturdum."Napıyorsun bakalım" dedim "Napim öyle düşünüyorum sen napıyorsun" dedi alev "Napim bende sıkılıyorum, sende sanki bir haller var neden yüzün asık" dedim.

 

"Yok ya öyle aklıma eski günler geldi" dedi alev "Çok mu kötü" dedim "Yok boşver eski işte" dedi alev tam giderken durdu."Seni anlaya biliyorum alev seni en iyi ben anlarım konu annen dimi" dedim alev ise geri yanıma oturdu."Nerden biliyorsun" dedi alev "Bu bakışları nerde görsem anlarım, çocukluktan kalan bir yaran var anne özlemi anne sevgisi bunlar çok kolay şeyler alev" dedim.

 

"Bende annemi kaybettiğimde daha 5 yaşındaydım bir gün babam işi çıktığı için annemle birlikte istanbula gittiler ben o gece annem ile babam gitmesin diye yalvardım ağladım çünkü biliyordum annem ile babam bir daha gelmeyeçekti, ö-öylede oldu zaten" dedim yutkunarak bir müddet sonra boğazın düğüm düğüm olur ya tamda öyleydi işte."Ama beni üzen annemin babamın ölmesi değildi, o gece annem babam ile benim çocuğluğumda öldü ben o gün 5 yaşında bir çocuk değil yetişkin bir su olmaya karar verdim, senin gibi kendimden kaçtım" dedim.

 

Alev bir anda bana sarılarak ağlamaya başladı,"Özür dilerim su özür dilerim aynı durumda olduğumuz için özür dilerim" dedi alev bense aleve sarıldım."Özür dilerim seni ağlattığım için" dedim aslında ikimizde aynı şeyden özür diliyorduk, çocukluğumuzdan en çok o kırılmış üzülmüş yarım kalmıştı. Alev benden ayrılarak göz yaşlarını silerek dizime uzandı."Ben hep annemin dizinde uyumak istemiştim su ama annem hiç bir zaman bana ayıracak bir vakit bulamadı" dedi alev.

 

"Okula giderken saçlarım hep dağınık giderdim, arkadaşlarımın rengarenk tokası yoktu ama çok güzel saç örgüleri vardı, benim rengarenk tokalarım olmasına rağmen saçlarım hep dağınıktı, o zaman anladım şıkır şıkır olmak için tokaya ışıltıya gerek yok anne eli yetiyor" dedi alev bense ellerimi alevin saçlarına daldırarak okşadım,"O yüzden para puldan nefret ediyorum su annem babam bana hep oyunçak toka elbise alarak kandırdı bir kere bile saçımı okşamadılar ama ben hep uzattım saçlarımı bir gün saçlarımı ören bir annem okşayan bir babam olur diye" dedi alev.

 

"B-ben örerim senin saçlarını hemde çok güzel örerim" dedim gözlerimden akan yaşlarla konuşmuştum, kelimeler boğazıma düğümleniyordu. Alev ayağa kalkarak koltuğun yanına yere oturdu, bense saçlarını iki yandan ördüm, çok tatlı olmuştu."Renkli toka yok anneninki gibi olurmu bilmem ama sana örgü çok yakışıyor" dedim alev ise çocuk gibi ayağa kalkarak salondaki aynadan saçlarına baktı."Saçmalama çok güzel olmuş" dedi alev yanıma gelip oturarak elini karnımın üstüne koydu.

 

"Hem sende bir annesin çok şık ve parlak oldu tıpkı okulda kıskandığım arkadaşlarımın saçları gibi oldu" dedi alev yanağımdan öperek merdivenden çıkıp odasına gitti, bense göz yaşlarımı sildim."Ah bee alevim güzel kızım" hayat hiç adil değildi.

 

Koltuktan kalkıp yukarıya çıkarak odama girdim, ateş banyodan çıkmış giyinmişti. Gine şık giyinmişti,"Nereye ateş" dedim "Güney ile ufak bir işimiz var dışarıda" dedi ateş "Ne işi bu ateş" dedim yanına giderek karşısında dikildim."Bu sıralar ortalık çok sakin sençede normal mi" dedi ateş "Konu baban ile amçan dimi" dedim.

 

"Evet su biz böyle gezip tozuyoruz ama emin ol onlar bir şeyler peşindeler bu kadar sesiz kalmaları normal değil" dedi ateş "Anladım çok dikkat et kendine ateş" dedim "Merak etme seni bırakıp gitmem" dedi ateş "Bu saatte gitmesen sabah gitsen olmaz mı ateş" dedim ateşe sarılarak ateş ellerini belime sararak saçlarımdan öptü."Merak etme sadeçe ufak bir göz gezdiriçem o kadar korkma sen ben hemen geliçem" dedi ateş.

 

"Seni çok seviyorum ateş" dedim ateşten ayrılarak."Bende seni çok seviyorum, ne olursa olsun asla evden çıkmak yok korumalar evin etrafında bir şey olursa beni ara olduki açamazsam öyle bir şey olmazda, o zaman alev hemen yan odanda" dedi ateş "Tamam ateş merak etme sen kendine dikkat et aklın bende kalmasın ben iyiyim" dedim parmak uçlarıma çıkarak ateşin dudağından öptüm.

 

"Hadi bakalım uyku vakti" dedi ateş elimi tutarak beni yatağın yanına getirdi, bense yatağa oturup uzandım, ateş üstümü örterek saçlarımdan öperek karnıma dokunup okşadı."Bebeğimiz sana emanet" dedi ateş "Merak etme kaptan bana emanet" dedim ateş ise gülerek ayağa kalkıp, odadan çıkarak gitti.

 

Bense yatakta doğurularak kıbleye doğru dönüp ellerimi açtım."Allahım sen ateşi koru sen yardımçımız ol sen bizi bu beladan kurtar bebeğimide benden ayrıma allahım" dedim yatağa geri yatarak gözlerimi yumdum.

 

<>

 

Gözlerimi telefon sesi ile açtığımda hava hala aydınlanmamıştı, komidinin üstünden telefonumu alarak ekrana baktığımda arayan güneydi. Bir an içime bir kuşku düştü ateşte yoktu,"Alo güney noldu bir şeymi oldu ateş yanındamı" dedim telefonu açar açmaz kurduğum cümle bu olmuştu."Yenge sana bir şey söyleyiçem ama sakin ol tamam mı" dedi güney bu sefer kalbim küt küt atmaya başladı."G-güney ateşe bir şey olmadı dimi o iyi, dimi güney" dedim "Yenge ateş vuruldu" dedi güney o an gözümden akan yaşla birlikte telefonda elimden düştü.

 

"Yenge yenge beni duyuyor musun, Yenge Yenge cevap ver, Yenge korkutma beni" dedi güney yataktan kalkarak odadan çıkıp aşağıya indim, beynim susmuştu sadeçe tek bildiği ateşe gitmekti."Yenge noldu iyimisin" dedi demir "A-ateş demir ateşe götür beni" dedim "Yenge ateş abim iyi lütfen içeriye girin dışarı çıkamazsınız" dedi demir "Sana beni ateşe götür dedim" dedim hafif yüksek sesle demir ise araba kapısını açtı bense arkaya bindim. demir arabayı hastaneye doğru sürdü.

 

...

 

Hastaneye gelerek demir ile ateşin ameliyat olduğu ameliyathanenin önüne geldiğimde, güney kapının ağzında ordan oraya gidip duruyordu. Ben ameliyathanenin kapısının oraya giderken, güney beni tutu."A-ateş o..o iyimi güney a-ateş iyimi nolur o iyi olsun nolur bana söz verdi" dedim güney ise bana sarıldı."Şşş iyi iyi çok iyi sadeçe sıyırmış yoğum bakıma alacaklar" dedi güney.

 

"Ç-çokmu kötü n-neden yoğum bakıma a-alaçaklar" dedim güney ise benden ayrıldı."Yok hayır iyi yok bir şeyi sadeçe tedbir için" dedi güney "Hadi gel otur sen çekette giymemişsin" dedi güney bense hastane köşesindeki oturaklardan birine oturdum, güney ise çeketini omuzlarıma örtü.

 

"Güney ateş iyi dimi bana yalan söylemiyorsun" dedim "İyi iyi merak etme omuzundan sıyırmış birazdan çıkar ameliyatan" dedi güney o sırada demir elinde su şişesi ile gelerek suyu bana verdi."Sağol demir" dedim suyu açarak bir yudum içtim. O sırada gökçe musa alev bizim olduğumuz yere geldiler, gökçe yanıma oturup bana sarıldı.

 

"Güney abim iyimi" dedi alev "İyi iyi merak etme" dedi güney alev ise musaya sarıldı,"Çok şükür iyi" dedi gökçe.

 

<>

 

Aradan 1 saat geçmişti ateş utanmıştı doktorlar ateşi normal odaya aldılar, durumu çok şükür iyiydi. Musa ile güney konuşurken duymuştum ateşi vuran denizmiş tuzak gibi bir şey olmuş, ateşi aldıkları odanın önüne gelip içeriye girdik. Ben ateşin yanına giderek yatağın uçuna oturup elini tutum.

 

"Ateş iyisin dimi ağrın yok iyisin" dedim hayır bu sefer ağlamiçam."İ-iyiyim su merak etme, sen neden geldin uykunu haram ettin" dedi ateş "Hala beni düşünüyorsun, ben iyiyim" dedim ateşin yanağından öperek. O sırada yanımıza alev geldi."AA ama bu duygusallık nedir canım abim iyileşmiş" dedi alev.

 

"İyileşti" dedim ateşe bakıp gülümseyerek."Geçmiş olsun ateş" dedi musa "Geçmiş olsun ateş" dedi gökçe "Sağolun geçti geçtide bir tek şurdaki ağrı geçmedi" dedi ateş elini kalbinin üstüne koyarak."Şu halde bile çapkınlık yapıyor bak ya" dedim gülerek ateş ise altan altan gülüyordu."EE madem ateş beyimiz iyi o zaman size müsade" dedi güney.

 

"Asıl sana müsade" dedim "Su güzelim hadi musa seni eve bıraksın" dedi ateş "Saçmalıyorsun şuan, ben eve gidince yataçak mıyım sençe" dedim "İnat ediyorsun şuan" dedi ateş "Tabi ediçem hamileyim ben sende çekiceksin" dedim "Beyler biz kaçalım ortalık karıştı" dedi güney odadan çıkarak musa gökçe alevde çıkıp gitti.

 

"Yaklaşsana bana biraz" dedi ateş "Neden" dedim "Sen yaklaş" dedi ateş bense yaklaştım ateş ise dudağımdan öptü,"Ben sana boşuna çapkın demiyorum" dedim oturduğum yerde doğrularak. Doğrulmam ile karnıma bir ağrı girdi, gine aynı ağrıydı ama bu başka gibiydi."A-ateş ben bir laboya gidip geliçem" dedim oturduğum yerden kalkarak odadaki laboya girerek suyu açıp karnımı tutarak yere çöktüm.

 

"Ahhh" dedim çok sesiz bir ses tonu ile çok canım yanıyordu öyle böyle değildi, hepsinden daha beterdi bu ağrı, yerde resmen kıvranıyordum."Ahhh" allahım nolur nolur dinsin nolur bitsin,"Ahhh" geçmiyordu ağrım dinmiyordu. En son yavaş yavaş dinmişti biraz daha yerde oturduktan sonra yerden kalkıp, elimi yüzümü yıkayarak peçete ile kurlayıp derin nefes alarak labodan çıktım.

 

Ateşin yanına gelerek yanına oturdum,"Su sen iyimisin" dedi ateş "İyiyim ateş neden sordun" dedim "Hiç öyle gözükmüyorsun rengin bir solmuş gibi" dedi ateş "Yok yok iyiyim ben sana öyle geldi her halde" dedim ateş ise yataktan yana kaydı."Hadi gel yanıma uzan çok yorgun gözüküyorsun" dedi ateş "Ama canın açır" dedim "Senin deydiğin yerde güler açıyor su açımak nasıl bir his" dedim.

 

"Tamam uzanıçam ama ağrırsa söyle ama" dedim "Tamam tamam söylerim" dedi ateş bense yavaşca ateşin göğüsüne kafamı koydum, ateş ise çarşafı üstüme örtü. Şuan o güzel kokusu ile uyuya bilirdim, ateş kafasını saçlarıma gömmerek saçlarımdan öptü,"Miss kokulu karım" dedi ateş bense ateşin göğüsünden öptüm,"Miss kokulu kocam" dedim gülümseyerek gözlerimi yumdum.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı"

 

Sizçe suyun hastalığı ne oluçak, ateşe söylemeli mi sizçe?

 

"Hadi yıldıza çökelim bebeklerim"

🖤📝🔥💧🌟🤍

 

 

Loading...
0%