Yeni Üyelik
52.
Bölüm

Ara⁵¹

@yageycalskan

^1 Ay Sonra^

 

O büyülü rengarenk çiçeklerden varmıydı varsa bile büyüleyici kokusu varmıydı, özenle seçilip sevilen sevdiğine alınan çiçekler masum muydu soru çok basit, hangi çiçek daha uzun yaşar? Geçen günler hep bizden alıyordu zamandan nefret eden ben anlamadan geçiyordu. İnsanın en çok korktuğu şey kaybetmektir ne olursa olsun kaybetmek hayatın kuralıydı.

 

Hayat bana daha doğmadan önce kıymıştı, bense böyle bir hayatı kabul etmiştim. Eskiyi unutursak şuan çok mutluydum sevdiğim adam ve toprak tabiki herkezi sığdıra biliyordum herkezi kalbimde ayrı yerlerde yaşata biliyordum. Çiçek gibi her gün suluyup tazeliyordum, kuruyan çiçeğe su döktükten sonra hayata tekrar dönmesi gibi.

 

Ama ben değil öldürmek kurutmayaçaktım bile her gün tekrar sulayıp sevecektim, bir annenin çocuğunu sever gibi öpeçektim masum bir şekilde sevecektim. Hayata karşı hep dik durup sevdiklerimin yanında oluçaktım bu hayatın en önemli kuralıdır dimi.

 

...

 

"Çok yoruldum" dedim koltuğa oturarak ayakkabımı indirip bir köşeye attım. Ateş yanıma gelerek koltuğa oturdu,"Bu ne be ben kendi düğünümde bu kadar yorulmadım" dedi ateş bense güldüm."Harbiki yerinden bile kalkmadın" dedim gülerek."Olsun oturmak daha yoruçu" dedi ateş.

 

"Neyse ben odaya gidip üstümü değiştirip uyuyaçağım" dedim ayağa kalkıp odaya doğru giderken ateş arkamdan gelip belime sarıldı."Dur ben sana yardım ederim" dedi ateş."Hani yorulmuştun sen" dedim."Geçti geçti benim yorgunluğum sen merak etme" dedi ateş odaya girip banyodan duş aldık ateşin banyolara zafı vardı.

 

Duş aldıktan sonra giyinip yatağa yattık ateş beş dakikada uyuya kalmıştı. Bu arada alevle musanın düğününe toprakta gelmişti nede olsa halasıydı, ama yorulduğu için onu eve korumalar ile erken gönderip aylaya emanet etmiştim, banyodan sonra odasına gidip baktığımda uyuyordu. Bense yanağından öpüp odaya geri geldim.

 

Şu rahim kanseri falan onun için 2 gün önce hastaneye gitmiştim çok şükür bir şey yoktu, eskisi gibi kanama veya ağrıda yoktu, sadeçe bir süre daha ilaç tedavisi göreçektim. Ayağım ise iyileşmiş bandajı çıkartmıştım, musa alevi ateşten istedikten 1 ay sonra yani bu gün düğün olmuştu. Ateş ne kadar inat etsede kardeşini kuzenime vermişti o anları görmeniz lazımdı yerinde durmuyordu ateş.

 

Alev ile musa çok mutluydu aynı zamanda bizde öyleydik, alevle musa balayına gideçeklerdi ama hep beraber gidelim 2 gün kalır geliriz dediler bizse tamam dedik 3 çift olarak gideçektik. Çocuklarda gelsin istedim ama onlara göre bir aktivite olmadığı için vazgeçtik. Ayla toprağa bakaçaktı gökçe ise melihi annesine bırakaçaktı. Yarın sabah yola çıkacaktık 2 gün olması çocuklar için en iyisiydi.

 

Ömer ile deniz bu aralar çok sesizdi, heleki babam oluçak adam bana hiç normal gelmiyordu kesin bir işler karıştırıyorlardı. Ömer iti kızının düğününe bile gelmedi bir tek kıvılçım geldi, alev çok mutlu olmuştu annesinin yanında olması çok güzel bir şeydi. Daha fazla uykusuzluğa ve yorgunluğa dayanamayıp kendimi uykunun kolarına bıraktım.

 

◇◇◇

 

Sabah gözlerimi toprağın bir anda yatağa atlaması ile açtığımda toprak yatakta zıplıyordu, bense toprağı yakalayıp yatağa yatırarak öpüp gıdıkladım. Toprağın kahkah sesleri odada yankılanırken ateş hala uyuyordu."Hiii baba uyuyor" dedi toprak."Evet babaya ufak bir şaka yapalım mı birtanem" dedim sesiz bir şekilde."Oluu" dedi toprak yatakta oturur pozisyona geldim."1" dedim."2" dedi toprak."3 saldırın" dedim toprakla birlikte ateşin üstüne ataldık.

 

Ateşi gıdıklamak istedim ama adamda tık yoktu, ateş toprağı yakalayıp omuzlarından tutarak havaya kaldırdı, bense ateşin göğüsünde yüz üstü uzanmış karnına sarılarak gıdıkladım."Su yapma" dedi ateş evet sonunda bulmuştum."Yooo" dedim ateşi gıdıklamam ile ateş toprağı belimin üstüne uzandırıp karnında olan ellerimi tutu.

 

"Yaramaz bir kızsın biliyorsun dimi" dedi ateş bilmem öylemiyim" dedim."Öyle değilmi oğlum" dedi ateş."öle" dedi toprak bense toprağı tutarak ateşin üstünden kalktım."Bak ya baba oğul bir olmuş beni çekiştiriyorlar" dedim ateş elini açtı toprak ise çaktı."Vayy bak sen pabuçum dama atıldı dimek" dedim yataktan kalkıp giderken ateş elini karnıma sararak beni yanına çekip yatağa yatmamı sağladı, toprak ise güldü."Şaka yaptık dimi oğlum" dedi ateş.

 

"Evittt şaka" dedi toprak bense güldüm."O zaman bu şakaçı çocuk güzel bir kahvaltı hak ediyor" dedim."Eveeett" dedi toprak."Hadi sen in bak bakim ayla ablan masayı kurmuşmu" dedi ateş toprak yataktan inerek odadan çıktı."Yuppiiii" dedi toprak giderken bu çocuk çok tatlıydı."Günaydın" dedi ateş."Günaydın sevgilim" dedim."Biz bu küçük beyi bırakıp nasıl gideçeğiz" dedi ateş."Bak onu bende bilmiyorum 2 gün yanlız kalaçak" dedim.

 

"Yanında ayla kalaçak merak etme" dedi ateş."Ondan şüphem yok ama tek kalması" dedim."Merak etme sadeçe 2 gün" dedi ateş yataktan kalkıp banyoya giderken durdu."Ateş" dedim ayağa kalkarak ateşin karşısında dikildim."Toprak senin oğlun sevdiğim adamın oğlu ben toprağa anne olmak onunla büyümek onunla anne oğul olmak istiyorum belki bana anne demez ama olsun ben onun hayatında tu aba olmaya bile razıyım ben toprağa annelik yapmaya hazırım ateş" dedim.

 

Ateş gözlerimin içine bakarak omuzlarımdan tutup anlımdan öptü,"İnan bana toprak senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı onun hayatında çok güzel bir yerdesin su" dedi ateş ateşin içindeki o mutluluk yüzüne yansıyordu bu beni mutlu ediyordu."Belki çocuğumuz olmaz ama ben toprağı kaybettiğim bebeğimin yerine koymak istiyorum, benim bizim bebeğimiz ölmedi ateş Allah başka zamanda tekrar nasip etti" dedim.

 

Ateş beni kendine çekerek sarıldı, parmak uçuma çıkarak ateşin boynuna sarıldım,"Senin çok güzel kalbin var su her şeyden önce çok güzel bir annesin iyiki varsın iyiki hayatıma girdin" dedi ateş umarım bir gün toprakta böyle derdi."Sevilen kız değişiyor ateş beni değiştirip hayatımdan çıkma benim tek aşkım tek benliğim sensin iyikide sensin" dedim ateşten ayrılarak ellerimle yüzünü avuçlayıp dudağına yapıştım.

 

"Benim her şeyimsin su sana bu güne kadar yaptığım her şey için özür dilerim kurban olduğum" dedi ateş."Ben her şeyi unutmaya razıyım ateş" dedim."Seni çok seviyorum su tüm benliğimle hemde" dedi ateş."Bende seni çok seviyorum" dedim ateşten ayrılarak ateş ise banyoya girdi bense giyinip hafif makyaj yaparak odadan çıkıp salona indiğimde toprak ayla ile birlikte kahvaltı hazırlıyordu.

 

Arkasından gidip sarıldım toprak ise gülerek yanağımdan öptü."Oh benim bebeğim kahvaltımı hazırlıyor" dedim."Evitt ama süpriz bozudu" dedi toprak."Ya sen sürprizmi yapıyordun ben bunu duymadımki" dedim kulaklarımı kapatarak."Derçekten mi" dedi toprak."Gerçekten" dedim toprak ise gülerek kahvaltı hazırlamaya devam etti ayla ile.

 

Gülerek mutfaktan çıkıp salona geldim o sırada merdivenlerde elindeki saatti takarak aşağıya ateş indi,"Ne o neden burda duruyorsun güzelim" dedi ateş."Toprak bize kahvaltı hazırlıyor" dedim."Ne ciddimisin sen" dedi ateş."Evet o yüzden sürprizi beklemek zorundayız" dedim."Eh bekleyelim bakalım" dedi ateş o sırada toprak bize seslendi."Gelebilirsiniz" dedi toprak.

 

Bizse ateşle birlikte mutfağa girdik toprak sandalyenin üstüne çıkmış bize gülümsüyordu."Tatammm" dedi toprak masa çok güzel olmuştu."Yaa burası çok güzel olmuş sen bizemi yaptın bunlar birtanem" dedim toprağın yanına giderek öptüm."Oh doydum" dedim ateş yanımıza gelerek toprağı öptü."Oh bende" dedi ateş gülerek masaya oturup kahvaltı yapmaya başladık.

 

~~~

 

Bavularımızı ayarlamıştık bu arada parise gideçektik 4 saatlik bir yoldu. Alev gile havalimanında buluşaçaktık, toprağa kısa bir yolculuk olduğunu sadeçe iki gün süreceğini söyleyip evden çıkmıştık, toprak ise sadeçe çabuk gelin demişti evde tek kalmak istemiyordu haklıydıda. Evden çıkmış havalimanına gelmiştik vale bavuları alıp bineçeğimiz uçağa yerleştirdi.

 

Alev musa güney gökçede gelmişti uçak saati gelinçe uçağa binip 4 saatlik yolun bitmesini bekledik. Umarım güzel bir tatil olurdu, aklım topraktaydı ömer ile denizin sakinliği hiç hoşuma gitmiyordu. Dayısı ile dedesiydi ikiside bir şey yapmazlar o kadarda ileri gitmezler her halde dimi.

 

◇◇◇

 

Uzun bir aranın ardından gelmiştik hava hafif esiyordu nede olsa kış ayına girmiştik, hata hafif karda yağıyordu en sevdiğim mevsimde gelmiştik güzel bir 2 gün oluçaktı, bavuları alıp ateşin bizden önce göndermiş olduğu korumanın arabasına binerek otele doğru yol aldık. Otel dediğime bakmayın koça bir vila ayırtmıştı bizim için ateş düşünsenize o evde neler yapılır neler.

 

Söförle eve gelmiştik çok güzel sade tatliş bir evdi erkekler bavuları aldılar bizse kızlarla içeriye eve girdik."Oha burası çok büyük" dedi alev."Şıkır şıkır çok iyi" dedi gökçe koltuğa oturarak. Bense etrafı gezdim. Erkekler bavuları salona koydu,"Çok soğuk burası" dedim."Ben şimdi şömineyi yakarım" dedi ateş."Bende sana yardım edim" dedi musa ateş ile evden çıkarak odun kırmaya gittiler.

 

"EE ne yiyeçeğiz" dedi alev."Bilmem" dedi gökçe."Ben bir mutfağa bakim" dedim evde mutfağı arayıp sonunda buldum dolaba baktığımda doluydu, ateş zorludan bahsediyoruz. Arkamdan alev ile gökçede geldi."EEE ne yiyoruz" dedi alev."Köfte" dedim."Ne köftesi" dedi gökçe."Köfte mangalda tavuk köfte" dedim."AA güzel olur" dedi alev."Ateş gil pişirirler" dedi gökçe.

 

"O zaman ben köfteyi avcarlayayım sende ızgaraya koy alev" dedi gökçe."Bende salata yaparım" dedim dolaptan salata malzemesi alıp laboda güzelçe yıkadım."Ben üstümü değiştirip geliçem" dedim mutfaktan çıkarak bizim bavulların olduğu odaya gelip gıri bir eşofman takımı giyip saçlarımı başımın üstünde topuz yapıp odadan çıkarak mutfağa geri geldim.

 

Alev ile gökçe köfteleri hazırlamış ızgaraya koydular ateş gil şömineyi yakıp balkona çıkarak mangalı yaktılar. Bense salatayı yapmaya başladım, mutfakta tek başıma salata hazırlarken arkadan birinin belime sarılıp boynumdan öpmesi ile bu kişinin ateş olduğunu anladım."Bebeğim" dedi ateş."Bense elimi yıkayarak kurlayıp ateşe doğru döndüm.

 

"Mangal kokuyorsun sen" dedim gülerek."Hmm ne güzel işte sende kokta birlikte yıkanırız akşam" dedi ateş bense ateşin açık olan düğmelerini taktım."Hava soğuk dikkat et üşütme bebeğim" dedim ateş beni belimden tutarak dezgaha oturtarak baçak arama girdi."Ben zaten üşütmüşüm" dedi ateş dudağıma yapışarak iki dudağımı yedi resmen. Saç uçlarıma elini atarak parmağına dolayarak gözlerini göğüselerime dikti.

 

"Sapıksın ateş" dedim."Karımsın benimsin zaten bilmediğim görmediğim dokunmadığım beden değil" dedi ateş dudağıma yapışarak ufak bir öpücük bıraktı."Ateş balayı bizim değil yanlız" dedim."Yo bizim için her zaman balayı sevgilim" dedi ateş."Ateş" dedim."Efendim karım" dedi ateş."Köfteler" dedim."Hee musa ile güney başında yavrum" dedi ateş tekrar dudağıma yapışması ile mutfağa biri girdi.

 

"Öhüm öhüm" dedi güney bense dezgahtan inerek ateşten uzaklaştım. Ateş güneye ölümçül bakışlar attı."Ateş hadi git köfteye bak" dedim ateş ise güneyi kolundan tutarak mutfaktan çıktı güneyin gülmesi dikkatimi çekmiyor değildi. Salatayı yaptıktan sonra sosunu koyup tabaklara koyarak salondaki masaya getirip koydum, ateş dışarıdan bana bakıp garip haraketler yaparak dudak büzüyordu. Ateş zorludan bahsediyoruz.

 

Tabak kaşık çatal falan koyup kola bardağıda koyup yemekler olduktan sonra masaya oturduk. Yemek falan yedikten sonra bulaşıkları makinaya dizip kahve yaptık. Daha doğrusu kahveyi yeni gelin alev yaptı, bense ateşin yanında oturmuş kafamı göğüsüne koyarak beline sarıldım.

 

Alev kahveleri getirip dağıtı bense içmedim, çok yemiştim yemek birde kusmak istemiyordum. Kahve içip sohbet ettik."Gökçe ikinçi ne zaman geliyor" dedim bir anda nerden ağzımdan çıktıysa."Yok aşkım bana şuan melih yeter darısı yeni evlilerin başına" dedi gökçe."He melihle toprağa bir kardeş daha lazım" dedim."Darısı yengemin başına" dedi alev.

 

"Yok bizim toprağımız var darısı senin başına hem ateş dayı olmak ister dimi ateş" dedim kafamı kaldırıp ateşe baktım."İsterimde kendileri bilir tabiki" dedi ateş saçlarımdan öperek bir eli belimdeydi."O değilde ben az önce annemi aradım melih gine parkta bir kız görmüş annem videoya çekmiş görmeniz lazım" dedi gökçe gülerek.

 

"Babasına çekmiş" dedi musa."Hı benim karım var asıl sana çekmiş" dedi güney."Benimde karım var" dedi musa aleve sarılıp öptü. Dışarıda çok güzel kar yağıyordu gece gece karla oynamak ne güzel olurdu."Böyle boş boş oturmaya gelmedik dimi buraya" dedim."Sıkıldın mı sevgilim" dedi ateş."Evet dışarı çıksak ne güzel kar yağıyor eğlenirdik" dedim.

 

Küçük kız çocuğu gibi çıvıl çıvıl olmuştu içim."Yaa ne güzel olur aslında" dedi gökçe."Güzel olurdu hava soğuk ama" dedi musa."Yok ya bir şey olmaz hem herkez eğleniyor" dedim."Bençede hem bu güzel anı değerlendirmek gerek dimi" dedi ateş bense ayağa kalktım."Hadi o zaman" dedim.

 

Hep beraber kalkıp montlarımızı giyip eldiven şapka takıp ayakkabılarımızı giyip evden çıkarak bahçedeki bem beyaz karları alıp top haline getirerek bir birimize attık. Öyle güzel eğleniyordukki hata bazen kara takılıp yere beyaz karların üstüne düşüyorduk, ateş beni omuzlarımdan tutarak kara yatırıp karı alarak yüzüme vurdu."A-ateşşş" dedim gülerek o sırada alev güney musa gökçe üstümüze atladı.

 

"LAN GEBERDİM" dedim bağırarak üstümden kalkıp kar topu atılar üstüme, yerden kalkıp bende top alıp attım üstüm ıslanmıştı hep yere düşen şapkamı alıp geri taktım kafama. Ateşle şu denizde kullanılan simiti alıp yüksek bir yere çıkarak aşağıya kaydık, o kadar yüksektiki çıktığımız yer hem çıkıyor hemse yere düşüyorduk. Uzun bir gecenin sonunda eve girip odalara dağıldık çok uykumuz vardı.

 

Çok yorlumuştuk umarım yarın güzel geçer kış mevsimine denk gelmek çok güzeldi, hem eğlenmiş hemse kafa diblemiştik çok iyi gelmişti insanın kafa dinleyip değişik bir hava alması çok güzeldi. Üstümüzü değiştirip yağmur sesi ile değilde yağan kar damlası sesleri ile uykuya daldık. Tabi ara sıra gelen kurt sesleride eksik olmuyordu sağolsun.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı, sizçe bizi ne gibi sürprizler bekliyor "

 

Bölüm hakında her şey..

 

"Hadi yıldız verinde atsuyun hayali gerçek olsun"

😜🤫🤭

 

 

 

 

Loading...
0%