Yeni Üyelik
40.
Bölüm

Ateşli gece³⁹

@yageycalskan

!Sahne +18 içermektedir rahatsız olan burayı geçebilir.!

 

Ateşin nefeslerini kulağımda hissettiğimde gözlerimi kapatıp sadeçe varlığını hissetmek istedim. Saçlarımı elini dolayarak kafamı kaldırmasıyla can havliyle gözlerimi açıp ateşin gözlerine bakmam ile ateş saçlarımı geriye doğru çekti."Eğer gelmeseydim" dedi ateş duraksayarak derin bir şekilde yutkundu, adem elması belirginleşmiş bir dakika bile yumuşamamış olan çene kasları artık firar ediyordu.

 

"O adam sana dokunsaydı ne olurdu biliyormusun sen su" dedi ateş saçlarımı çektiği için canım acıyordu aynı zamanda ise hoşuma gidiyordu."Kirl-" dedim sözümü kesen ateşin saçımı daha fazla çekmesi oldu."Ben sana o kelimeyi kulanamazken sen kendine nasıl kulana biliyorsun" dedi ateş dişlerini sıka sıka dış kalmamıştı."Ben o adamı ömrünün sonuna kadar sikerdim su öldürmez süründürürdüm su acı ile kıvratırdım" dedi ateş saçlarımda olan eleri gevşemişti.

 

Parmaklarını yüzümde gezdirerek dudağıma yapıştı, resmen dişi ile kemiriyordu dudaklarımı."Dudakların, saçların gözlerin yanakların boynun" dedi ateş gözlerini göğüselerime dikti."Hata bunlar senin her şeyin benim su sen bana aitsin senin kıyafetini elbiseni kazağını benden başka kimse yırtamaz" dedi ateş kazağımı çıkartarak yere attı."Bu gece eskiden olduğu gibi benim altımda sadeçe benim altımda oluçaksın seni başkası ile paylaşmam su" dedi ateş.

 

"Peki ben..ben seni başkası ile defalarca paylaştım..hemde istemediğim halde" dedim."Ben herkezle bilikte olabilirim su sen beni sevmedin beni paylaşa bilirsin ama ben sevdiğim kadını elin iti ile paylaşmam beni terk edip boşansan bile sen bana aitsin" dedi ateş kazağını indirerek üstümden kalkıp pantolonunuda indirdi. 2 yıldır içimde hissetmediğim erkekliği fazlasıyla büyümüş aynı zamanda ise kalındı.

 

Damarlarının nerden geldiği beli olmuştu, baxsırı olmasına rağmen erkekliği kendini fazlası ile belirgin ediyordu. Ateş beni kuçağına aldı, bacaklarımı beline doladım, ateş bu gecenin açılışını banyoda yapmak istiyordu. Banyoya girip beni el yıkama labosunun içine oturtarak dudaklarımı deli gibi somurmaya devam etti."Beni kendine mahkum ediyorsun bu gece" dedi ateş.

 

"Etmesem gitmeme izin vereçekmisin" dedim "Hayır" dedi ateş şortumun düğmesini açarak bacaklarımdan indirip yere attı, hadi ama su inkar etme sende onu istiyorsun. Kolarımı ateşin boynuna doladım."Etmesem kendimi sana teslim edip altında inlemek için sabırsızlanırmıyım" dedim elimi ateşin baxsırının içine sokarak erkekliğini avuçladım ama elime sığmıyordu.

 

Bu gece sabaha kadar onun olmak istiyordum, o kadar çok istiyordumki sabah olsun istemiyordum."Kendinede banada bu 2 yılda yaptığına değermiydi sençe" dedi ateş "Bu gece için her şeye değer" dedim ateşin dudağına yapıştım. Aynı zamanda ateşin ellerini belime doğru götürüp südyen ipimi açmasını istedim, ateş hiç ikiletmeden südyeni çıkartıp yere attı. 2 yılda sadeçe onda değil bendede olgunlaşmalar olmuştu.

 

Ateş benden ayrılarak küvetin suyunu açıp deliği kapatarak küvetin dolmasını sağladı, su dolduktan sonra yanıma gelerek beni kuçağına aldı, küvet baya büyüktü bu ikimiz içinde büyük bir şanstı. Ateş benimle bilikte küvete oturması ile nevrim döndü. Suda sevişmek ateşin en sevdiği şeylerden sadeçe bir ilkti.

 

"Ooo çok soğuk" dedim altımda hissettiğim şeyi birazdan içimde hissedeçektim."Isınmak istermisin" dedi ateş beni bir anda altına alarak küvetin içine yatırdı, allahtan kafam yukarıdaydı ateş elleri ile iki göğüsümü tutup uçlarını okşadı. Dokunduğu her yer beni daha çok azdırıyordu, ateş göğüslerimi emerek dişliyordu.

 

Hırsını meme uçlarımdan alırçasına ısırıyordu, kıpkırmızı etmişti."Immhhh ahhh a-ateşş" dedim adını inlemeyi bile çok özlemiştim."Sen çok hamlanmışsın" dedi ateş yani seni çok boş bıraktım diyordu."Ne güzel işte sana uğraşacak bir iş çıktı" dedim ateş elini kadınlığıma atarak pamakları ile okşadı."Senin için zor bir gece oluçak" dedi ateş dokunmasıyla altımdan sıvılar akıyordu."Ahh ımmhh..yabancıymışım gibi k-konuşma" dedim ateş parmaklarını içime sokup sokup çıkartıyordu.

 

Canım ne kadar yansada bu bana keyf veriyordu."Girsen a-artık ımmhh içime" dedim ateş elini kadınlığımdan çekerek erkekliğini tutarak kadınlığıma sürttü."Immhhh ahhh" ateş uçunu hafif soktu ama girmedi beli bu gece sesimle herkez uyanaçaktı."Ahhhğğ ımhhh a-ateş ahh" dedim "Çok daralmışsın be kızım beni neden bu kadar kendine bağlıyorsun" dedi ateş biliyordum bu gece 2 yılın açısını çıkartacaktı.

 

Ateşin bir anda içime girmesi ile öyle bir bağırdımki anlatamam, içimde kıpırdasa ölecek gibiydim o derece bir acı vardı içimde."Ahhhğgğ a-ateş sakın ahhhh sakın k-kıpırdama" dedim o sırada ateşi dudağıma yapışarak beni suyun içine sokup yavaş yavaş değil hızlı bir şekilde gel git yapıyordu, ne kadar canım yanarsan yansın sesimi çıkartamıyordum.

 

Ateş sudan çıkıp beni çıkartmadı, içimde öyle bir kıvranıyorduki erkekliği kadınlığımı hissetmiyordum. En son ateş beni sudan çıkartıp soluk almama izin vermeden dudağıma yapıştı, yutmuş olduğum bütün suyu ateşin yüzüne vurarak çıkartım bu ateşin fazlasıyla hoşuna gitmişti. Öksürerek bütün suyu çıkartıp derin nefes aldım, ateş bir anda içimden çıkarak beni ters çevirip bu sefer götümden girdi.

 

"Ahhhhğğğ ımmhhhh ohhh ahhhh" dedim öyle bir ses çıkartıyorduki ateş allahtan duvarlar ses geçirmiyordu. Ateş saçlarımı tutarak kendine doğru çekip içimde gel git yapıyordu, ben boşalmak üzereydim ama ateş hala boşalmamıştı. Ne o sabahlar olmasın diyordun su hanım ne oldu şimdi.

 

"Ahhh ateşş ımhhh ahh" ellerim ile acıdan ve zevkten memelerimi tutarak sıktım. Bu ateşe yeterince zevk vermişti, ateş içimden çıkar çıkmaz boşalmıştım. Ateş beni yüz üstü yatırıp elini boynumun arkasına koydu. Dikkatini bir şey çekmişti,"Noldu burana" dedi ateş adamın boynuma bir şeyle vurarak bayıltığı yerdi, morarmıştı ateşin dokunması ile acısını hissetmiştim.

 

"Adam boynuma bir şeyle vurup bayıltı o sırada oldu her halde" dedim ateşin çene kasları hiç bir zaman yumuşamıyordu yutkunurken bile, gine gerilmişti gözleri dönmüştü."Ama acımıyor iyiyim" dedim ateş boynuma yaklaşarak narin bir şekilde öptü, incitmekten korkan adam kadınlığımı hissetmememin nedeniydi. Dedim ya bana karşı ne kadar yumuşak olsada iş kendini hissetirmek olunca ateş kayboluyordu.

 

"Sen acımıyor dedikçe dahada acıdığını beli etmediğini biliyorum su bana yalan söylemen sadeçe kendini kandırmana yarıyor" dedi ateş "İnan bana bu yara hepsinden küçük sinek ısırığı gibi" dedim onu ilk ameliyat ettikten sonra belindeki yara izlerini sorduğumda bana kurduğu kelimeydi sinek ısırığı. Ateş dudağıma yapıştı altan gine içime girmişti anlamıştım bu gece ateş içinde benim içinde uzun oluçaktı. Sahi bende açtım zaten belkide bu son gecemizdi.

 

◇◇◇

 

Hava aydınlanmıştı yatakta uzanmış üstümde sadeçe ateşin kazağı vardı, o kadar uzunduki kazak elbise gibi olmuştu bana. Ateş odada giyiniyordu gine kim bilir nereye gideçekti, ateş giyindikten sonra yanıma gelip komidinin üstünden telefonunu aldı."Nereye gidiyorsun" dedim yatakta oturur pozisyona gelerek."Dışarıda işim var" dedi ateş bense yataktan kalktım.

 

"Bende seninle gelicem" dedim "Su sen dün gece neler yaşadın farkındamısın" dedi ateş,"Evet" dedim,"Su bu olay rastgele yoldan geçen veya seni görüpte beğenen bir adam tarafından olmadı" dedi ateş."Neden oldu peki" dedim ateş yanıma gelerek karşımda dikildi, yanıl ayak karşısında dikilmiş kafamı kaldırarak ateşe bakıyordum."Babam ömer iti veya denizin işi bu yani anlayaçağın dışarısı pek tekin değil dışarı çıkman yasak" dedi ateş.

 

"Saçmalama ateş benim bir işim var ömür boyu bu odaya mahküm kalaçak değilim" dedim,"Su ayağını bu otelden dışarı atar atmaz peşine düşecekler tutukları adamın elinden seni benim kurtardığımı çoktan öğrenmişlerdir ben senin hayatını tehlikeye atamam" dedi ateş,"Ne olucak peki böyle ben evli bir adamın otel odasındamı kalıçam" dedim ateş kulağıma yaklaşıp fısıldadı."Dün gece evli bir adamla bilikte oldun ama hemde banyoda" dedi ateş bilerek yapıyordu.

 

"Karşı koyup gitseydim keşke" dedim "İzin verirmiydim sençe" dedi ateş,"Bunun için kendimi yormak istemedim" dedim."Sen onu boşverde dün geceki olay neydi öyle" dedi ateş dün kanamam olmuştu, neden bilmiyorum ama londuradada bir iki kere daha olmuştu."Bilmiyorum ama galiba hastalanıçam ondan oldu bilmiyorum" dedim ateşi elini saçlarıma atarak saçlarımı omzumun bir tarafında toplayarak morarmış olan boynumdan öptü.

 

Elini sürdüğü her yerde güler açıyordu, acımıyordu ama o inatla acıdığını dile getiriyordu,"Özür dilerim daha erken gelmediğim için" dedi ateş bense ateşe baktım."Sorun değil geldin ya" dedim ateş gülümseyerek saçlarımdan öptü."Odadan sakın çıkma kapıya iki adam dikiçem kim gelirse gelsin açma sadeçe oda servisi gelirse kapı deliğinden bakmadan açma" dedi ateş,"Tamam açmam" dedim "Birazdan kıyafetlerin gelir böyle dolaşma evin içinde kapıyıda böyle açma" dedi ateş.

 

Evli olan bendim sanki."Tamam ya anladım, ateş bana ped alırmısın veya adamlara aldırsan aslında ben alırdım ama dışarı çıkmama izin vermiyorsun" dedim "Ben sevdiğim kadının pedini başka bir adama aldırıcam öylemi" dedi ateş,"Neden aldırmaz mısın" dedim "Çık hayır ben alıp gelirim" dedi ateş,"Sen ateş zorlu kadın pedi alıçak" dedim,"Evet ne varki bunda" dedi ateş."O ana şahit olmayı çok isterdim" dedim ateş baş parmağı ile burnuma dokundu."Malesef olamayacaksın" dedi ateş.

 

"Ateş dikkat et kendine olurmu erken gel" dedim."Tamam merak etme" dedi ateş belime sarılarak bense ateşe sıkıça sarıldım."Sakın kapıyı açma kimseye" dedi ateş."Tamam açmam" dedim."Telefonun nerde" dedi ateş,"Bende değil arabamda kaldı" dedim."Tamam" dedi ateş o sırada elim boynuma gitti, nasıl yaa allah kahretsin kolyem yoktu."Ateş kolyem yok galiba adam arabadan indirirken arabaya düştü kolyemi bulurmusun benim için değeri büyük" dedim."Tamam ben bulup getiririm benden sonra oda servisi gelicek güzelçe kahvaltını yap" dedi ateş.

 

Kapının çalması ile ateş kapıyı açıp adamdan poşetleri aldı, kapıyı örterek yanıma gelip poşetleri yatağın üstüne koydu. "Giyinmeden kapıyı falan açma" dedi ateş,"Tamam anladım ateş" dedim ateş dudak kenarımdan öperek odadan çıkıp gitti. Bense yatağa oturarak düşünmeye başladım, yanlış yapıyordum ama itiraz etsem ateş buna izin vermeyeçekti. İş dahada kötüye gideçekti o yüzden sadeçe susuyordum.

 

~~~

 

Ateşin getirdiği kıyafetlerin içinden kedili bir gecelik giydim çok tatlıydı, ateş pedi alıp bizzat kendi getirmişti şaşırmadım değil, ateş zorlu kadın pedi almıştı, salak su sen bunun neyine seviniyorsunki kim bilir senden önce kaç kıza aldı. Oda servisi gelmişti kahvaltımı yapmıştım ama regil olmamıştım, kanamam neden oldu bilmiyordum ama burnuma hiç güzel kokular gelmiyordu.

 

Aynı zamanda inçe belimden karnıma kadar vuran bir ağrı vardı, vajinamdaki ağrı dün geceden beri devam ediyordu, anlayaçağınız geberiyordum, yatakta uzanmış elimle belimi ovalıyordum. Ağrım dinsede biraz olsun uyusam dün geceden beri bir damla uyku girmedi gözüme, çok uykum vardı.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Suyun istediklerini alıp verdikten sonra otelden çıkıp arabama binerek depoya doğru yol aldım. Depoya gelir gelmez arabadan indim, güney yanıma gelip karşımda dikildi."Konuştumu" dedim "Hayır tek kelime etmedi dediğin gibi ağız burun giriştim ama yok" dedi güney,"Ben şimdi onun hakından gelirim" dedim depoya girdiğimde adamın ağzı burnu kan içindeydi.

 

"AA ama güney ben sana demedim mi adama nazik davran güzelçe sor diye" dedim adamın yüzüne eğilerek çenesinden tutup yüzüne baktım."Hmm kötü dağıtmışlar seni" dedim,"B-boşuna uğraşma k-konuşmiçam" dedi adam bu halde bile bana kafa tutuyor ya helal."Son sözün bumu" dedim adamın çenesinden elimi çekerek avuç içimi kaşıdım."SON" dedi şerefsizi."Yok benim elim kaşınıyor kaşımam lazım" dedim.

 

Elimi kaldırıp adamın yüzüne bir tane tokat indirmemle sandalye ile yere yapıştı şerefsiz."Ama bak ben şiddete karşıyım sen benim sorularıma adam gibi cevap ver bende işime bakayım dimi" dedim alaycı konuşarak.

"Ko-konuşmicam" dedi adam o sırada ayağım ile kafasını ezdim."AAAAĞĞGĞ" o bağırdıkça ben dahada keyif aldım.

 

"Bak dün gece saldırmaya kalktığın kadın benim bu dünyadaki tek varlığım ona kaldırdığın her el canını yaktığın dokunduğun her yer yüzünden zaten öleceksin bari ölmeden bana son iyilik yap" dedim çok sakindim sadeçe tek soru tek cevap istiyordum, ondan sonra zaten gebereçekti.

 

"Sana bunu yapman için kaç para verdiler lan kim sana bu emri verdi" dedim hafif yüksek sesle sakinlikten anlamıyor."Kafama sık ginede konuşmam" dedi şerefsiz öylemi tamam sen bilirsin,"Güney" dedim güney yanıma gelerek elindeki demiri bana verip geri çıktı."Sençe buna değermiydi zaten öleceksin canının yanmasına değermi" dedim adamı ensesinden tutup sandalyeyle birlikte kaldırıp oturtum.

 

Arkasına geçerek elimdeki demirin uçuna baktım, sıcaktan resmen uçu kırmızıdan turuncuya dönmüştü."Yapma nolur yapma" dedi sesi titriyordu resmen."Ne o yoksa sahibini satmaya kararmı verdin" dedim "HAYIR" dedi o an elimdeki demiri boynuna yapıştırdım, bağırma sesi kulaklarımın bayram etmesini sağlamıştı."AAAAAĞĞGĞĞĞ" dedi adam bağırarak."Böylemi vurdun lan o kızın boynuna he böylemi vurdun" dedim bağırarak resmen demir etini eritmiş boynuna saplanmıştı.

 

"Biraz daha boyuna girerse felç kalacaksın biliyorsun dimi" dedim "Tamam tamam söyleyicem, deniz deniz diye bir adam yapmamı istedi direk kafasına sık dedi ama ben içince" dedi adam elimi yumruk yapıp adamın yüzüne ardı ardına yumruklar indirdim."GEBERTİRİM LAN SENİ SİKERİM SENİ SABAHA KADAR ÖLMEK İÇİN YALVARIRSIN BANA ANLADIN MI SİKERİMM SENİ" yüzüne yumruk vura vura yere düşürüp ağzını yüzünü tekrar dağıttım.

 

Güney odaya dalarak beni adamın üstünden zor aldı, en son belimden silahımı çıkartıp kafasına uzaktan tek el ateş etmemle gebermişti pislik, ama ben hala hırsımı alamamıştım. Güney beni depodan zorla çıkartarak arabaya doğru itekledi."LAN BİR KENDİNE GEL" dedi güney."LAN BEN NASIL SAKİN OLAYIM GÖRMÜYORMUSUN BİRDE NE GÜZEL ANLATIYOR" dedim kafamı iki elimin arasına alarak ordan oraya gidip durdum.

 

"LAN BENİM OLANA ELİNİ SÜRMÜŞ CANINI YAKMIŞ LAN, BEN BURDA OTURUP YAPTIKLARINI DİNLİYORUM" dedim."Anlıyorum seni ama böyle delirmenin kimseye yararı yok, kim yapmış öğrendin mi" dedi güney,"Evet deniz şerefsizi yapmış, güney bana o adamın canını yakacak en ufak şey ne varsa bul bana bulamadın o şerefsizi bul" dedim soluk almadan hafif yüksek sesle konuşmuştum.

 

"Sen bir sakin mi olsan, buluçam merak etme iğne deliğinede girsede buluçam, sen suyu sağlam bir yere götür ortalıkta pek gözükmesin" dedi güney."Tamam bana haber ver ben suyu saklayıp geliçem o iti kendi elimle buluçam" dedim,"Sen gelme suya beli etme bir şey beliki korktuğu bir şey varki gitmiş londuraya" dedi güney,"Daha o konu var" dedim arabama binerek.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı, ateşin suyu koruması"

 

Bölümler sarıyormu

 

"Hadi yıldız verin kızzz"

 

 

Loading...
0%