Yeni Üyelik
19.
Bölüm

Aydınlık¹⁸

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Amilyathaneden çıkar çıkmaz alev yanıma geldi."S-su nolur bana güzel haber ver ateş iyi de nolur" dedi alev bense bir anda ağlamaya başladım."Su noldu neden ağlıyorsun noldu ateşe" dedi güney bense kafamı kaldırıp aleve baktım.

 

"A-ateş o..o beni duymadı" dedim alev ise ellerini saçlarına geçirdi."Su artık konuş ve bana doğru düzgün bir cevap ver" dedi alev "B-benim yüzümden ö-öleçekti ama o iyi" dedim amilyatın önünden ayrılıp giyinme odasına geldim. Az kalsın öleçekti ateş ben napıyordum salaksın su salak salak.

 

Üstümü indirip hastane önlüğümü giyerek, ayakkabımıda indirip hastane terliğimi giydim. Odadan çıkıp laboya girerek elimi yüzümü yıkayarak derin derin nefes aldım, sevdiğim adam az kalsın ellerimde öleçekti bu..bu gerçek benim canımı açıtıyordu.

 

Labodan çıktım o sırada yanıma gökçe geldi."Ah su ah sabah erkenden çıkıp gittin merak ettim seni" dedi gökçe "Gitmem gerekti gökçe haber veremedim kusura bakma" dedim "Ondan değil merak ettim senide sen sabah erkenden neden koşarak gittin öyle" dedi gökçe."Ateş..ateş kaza yapmış alev aradı bende geldim amilyatına girdim" dedim "Ne nasıl olmuş" dedi gökçe."Dün sarhoştu o yağmurda araba kullandığı için oldu her halde ama şuan iyi" dedim.

 

"Oh çok şükür" dedi gökçe "Neyse hadi gel bir kahve içelim" dedi gökçe."Yok ben içmiçem ateşi birazdan normal odaya alırlar ben gidip bir bakim" dedim "Bende gelip aleve geçmiş olsun diyeyim kız yanlız kalmasın sen kaza yaptıktan sonra o hep yanımda oldu" dedi gökçe sonra ateşin olduğu odanın önüne gelip kapının orda oturmuş ateşin uyanmasını bekleyen alev ile güneyin yanına gittik.

 

"Su abim iyi dimi" dedi alev yanıma gelerek."İyi merak etme ben şimdi tekrar konturol ediçem sen otur dinlen" dedim alev ise bana sarıldı."İyiki varsın su sen olmasan şuan abim belkide" dedi alev "Ben bir şey yapmadımki alev" dedim "Ama alp doktor dedi suya teşekkür et onun sayesinde ateş tekrar hayata döndü dedi" dedi alev nasıl ya ateşi benim yüzümden ölmek üzeri değilmiydi.

 

"Benim sayemde değil allahın verdiği kudret ile hayatta alev bunada şükür o iyi" dedim alevden ayrılarak ateşin odasına girdim, karşımdaki yatakta haraketsiz uyuyordu. Yanına yaklaşıp serumuna baktım hala doluydu, serumun akışını hafif kıstım. Çene kasları hala kasık ve gergindi.

 

Uyurken bile sert bakışları eksik olmuyordu, koları serbest olmasına rağmen damarları belirgin ve sertti. Bu adam kendini neden bu kadar belirgin etmekten hoşlanıyordu. Kim bilir kaç kızı tavladı bu hali ile pislik.

 

🫀.. Kız buda hem sövüyor hem seviyor bu aşk değilde ne>

 

🧠.. Sende her şeye aşk diye diye kafayı yiyeceksin en son<

 

Onu öpmek istiyordum ama uzakta durmam gerek, ateşten ayrılıp odadan çıkarak alevlerin yanına geldim."Nasıl daha iyi dimi" dedi güney "İyi iyi merak etme" dedim "Peki yanına girebilirmiyiz" dedi alev "Girin tabiki ama yormayın çok" dedim "Peki karısı söz koçanı yormayaçağız" dedi alev yanıma gelerek beni öpüp odaya girdi, arkasından güney ile gökçede girdi, bense ordan uzaklaşıp hastaneden kompile çıkarak dışarıdaki oturaklara oturup hava aldım biraz.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Gözlerimi açar açmaz karşımda oturmuş olan alevi gördüm, beynim resmen patlıyordu. Nerdeydim ben ne olmuştu bana bunların hiç birini bilmiyordum."A-abi..Abi iyimisin he ağrın falan yok dimi" dedi alev bense biraz daha etrafta göz gezdirinçe, güney ile gökçeyide fark ettim."İyiyim ne oldu bana" dedim "Dün gece kaza yapmışsın hastaneye geldiğinde durumun kritikti ama şuan iyisin çok şükür" dedi alev.

 

"Ateş olum iyisin dimi ağrın falan yok" dedi güney bense yatakta oturmak istedim ama alev izin vermedi."Abi daha yeni amilyattan çıktın hemen kalkmak yok öyle" dedi alev "B-ben iyiyim alev ufak bir kaza" dedim."Abi geldiğinde kendinde değildin hata amilyatta kalbin durmuş allahtan bir şey olmadı" dedi alev "Her neyse alev ben iyiyim çocuk mualemesi yapma bana" dedim.

 

"Evet iyisin önçe Allah sonra suyun sayesinde iyisin" dedi güney "Nasıl su ne alaka" dedim "Amilyatına su girdi alp doktor olmasına rağmen her şey suyun sayesinde oldu dedi" dedi alev nasıl beni sumu amilyat etmişti."Su nerde şuan" dedim "Dışarıda biraz hava almak istedi amilyattan çıktıktan sonra iyi değil gibiydi" dedi alev."EE normal değilmi su ilkkez birini amilyat etti" dedi gökçe benin hayat meleğimdi.

 

"Hava soğuk alev sen git çağırsana" dedim alev tam kalkarken durdu."Alev sen dur o şimdi inatçıdır ben onunla konuşurum" dedi gökçe "Tamam sen bilirsin" dedi alev "Bu arada tekrar geçmiş olsun ateş" dedi gökçe "Sağol gökçe" dedim gökçe odadan çıkıp gitti.

 

<>

 

Nerdeyse yarım saat sonra odaya su girmişti, iyi gözükmüyordu sanki uykusuz gibiydi, benim yüzümden mi bu haldeydi. Su yanıma gelerek serumuma baktı,"Serum bitmiş ben bunu yenileyeyim" dedi su odadaki kilitli bir dolabın kilidini açarak serumu çıkartıp içine iki üç tane ilaç karıştırdı, diğer serumu çıkartarak yeni serumu askıya asıp, koluma dokunarak damar yolunu aradı. Bense sadeçe suya bakıyordum, o bana bakmıyordu bu benim canımı açıtıyordu.

 

"Yanlış yerde arıyorsun sahi aradığın şeyde yanlış" dedim "Ne" dedi su bense suyun elini tutup kalbimin üstüne koydum."İyileştirmen gereken yer burası" dedim su ise gözlerime baktı sonra serumu takarak bir anda ayağa kalktı."Maşallah turp gibisiniz 2 gün daha sizi misafir ettikten sonra çıkabilirsiniz" dedi "Sayende gine hayatımı kurtardın" dedim "Benim sayemde değil yaşaman gereken şeyler varmış demek daha" dedi su tam giderken elini tutum.

 

"Su yapma böyle" dedim "Siz küsmüsünüz" dedi alev "Abiniz maşallah çok iyi alev sen evdede dikkat et ona" dedi su "Evde sen baksan" dedim "Ben sadeçe hemşireyim ateş bey" dedi su elini çekerek bey ne ya."Su gerçekten hiç bir şey olmamış gibi mi davranaçaksın" dedim "Ne olmamış gibi ateş bey hatırlamam gereken bir seymi var" dedim "Kardeşim Allah sana sabır versin yenge sana baya tiripli" dedi güney.

 

"Sağol kardeşim ya yeni fark ettim" dedim "Neyse tekrar geçmiş olsun ateş bey" dedi su odadan çıkarak."Su yapma gitme su bak dur bir konuşalım" dedim arkasından ama değil duymak beni takmadı bile. EE haksızmı ateş kıza evlenme teklifi edeceğin gece senin kimliğini geçmişini öğrendi. Haklıydı hemde yerin dibine kadar haklıydı.

 

"Alev git çıkış işlemlerini halet eve gidiyoruz" dedim "Abi saçma-" dedi alev sözünü kesen ben oldum."Alev hadi abiçim ikiletme sözümü" dedim alev ise evden çıkıp gitti "Olum ne var aklında" dedi güney."Öğrenirsin birazdan" dedim.

 

^Suyun Büyüsü^

 

1 saat olmuştu ateşin odasından çıktıktan sonra diğer hastalar ile ilgilenirken, telefonum çaldı arayan danışmandan mertti."Efendim mert" dedim "Su danışmanın olduğu yere gelirmisin açil" dedi mert "Tamam mert geliyorum" dedim telefonu kapatıp danışmanın olduğu yere geldim."Noldu mert" dedim "Ateş zorlu az önçe hastaneden çıktı ve evde bakılması için seni seçti" dedi mert.

 

"Pardon ben domatez miyim beni seçiyor" dedim "Orasını bilmiyorum ama bu senin işin su sen hemşiresin yanlış anlam" dedi mert "Doğru bu benim işim onunda canına minnet" dedim mertin yanından ayrılıp giyinme odasına giderek önlüğüm çıkartıp ayakkabımı giyerek, odadan çıkıp malzeme odasından gerekli eşyaları çantaya koyup hastaneden çıktım.

 

Kapıda beni siyah giyimli siyah bir araba karşıladı."Su hanım buyrun" dedi adam kapımı açarak."Sahibinmi gönderdi sen" dedim "Ben emir kuluyum su hanım binin hadi" dedi adam bense arabaya bindim adam ise ateşin evine doğru yol alıp eve geldik.

 

Koya bu eve bir daha girmeyecektim. Ama gine girmiştim, arabadan inip eve girdiğimde alev ile güney salonda oturuyordu,"Hoş geldin yengem" dedi güney "Hoş buldum nerde" dedim "Kim nerde yenge" dedi alev "Alev" dedim "Tamam tamam odada dinleniyor" dedi alev "Ben şimdi iyileştiriçem onu" dedim merdivenlere yaklaşıp yukarı çıkarak.

 

"Vallaha bu ateş işini biliyor" dedi güney "Çapkın olduğu kesin ama bir tek su için geçerli" dedi alev. Ateşin odasına direk dalarak elimdeki çantayı yatağa fırlattım."Yuh kızım ne bu giriş baskın mı var" dedi ateş "Evet var en büyük baskın benim nasıl" dedim "Güzelmiş ama sanki fazla güzel" dedi ateş "Şirinlik yapma daha bu gün amilyat oldun hastaneden çıkmak ne demek ya" dedim hafif yüksek ses tonu ile.

 

"Sen fazlamı gerginsin" dedi ateş "Değilim gergin falan değilim ben ama senin bu sorumsuzluğun beni deli ediyor" dedim gine hafif yüksek ses tonu ile."Tamam yanlış yaptım özür dilerim ama beni biliyorsun" dedi ateş bense çantadan serum çıkartım."Bu serumu takmazsan güçsüz ve kuvetsiz kalıp hasta olursun ve o yaran asla iyileşmez biliyorsun dimi" dedim serumu askıya asıp ateşin koluna taktım.

 

"Benim güçe küvete ihtiyaçım yok sana ihtiyaçım var" dedi ateş bense cevap vermedim."Senin yüzünden o kadar hastayı bırakıp geldim" dedim "Burda kocan dururken başkasına bakman içine nasıl sineçekti" dedi ateş "Hastaneden çıktığından haberim bile yoktu" dedim "Yanımda olmazsan haberi olmaz tabiki" dedi ateş. "Pardon bu neyin tiripi benim atmam gereken tiripler varken" dedim.

 

"Sen zaten benden geri kalmıyorsun tiripim tirip inadım inat diyorsun resmen" dedi ateş "Neden açaba" dedim tam yataktan kalkarken ateş kolumdan tutup beni geri oturtu."Her şeyi düzelte biliriz su" dedi ateş "Ateş nolur şuan değil lütfen" dedim "Peki ne zaman su benden daha ne kadar uzak duraçaksın ben sensiz kalamıyorum görmüyor musun halimi" dedi ateş "Kafam karma karışık iyi değilim nolur o kadar şeyin içinde birde bunun yükünü bana taşıtma" dedim resmen yalvarıyordum ama anlamıyordu.

 

"Gel sorularını birlikte çözelim kafandaki soruları kargaşayı birlikte cevap bulalım su" dedi ateş "Yanında olmamı istiyorsun evet anlıyorum seni ama ben burda seninleyken bir şey düşünemiyorum bu konu kestirip atılaçak gibi değil" dedim ateş ise tek elini yanağıma koyup okşadı."Seni böyle bir konuyla yanlız bırakmamı bekleme benden su" dedi ateş.

 

"Biraz düşünüp kafamı toplamam lazım ateş sonra konuşuruz bunları" dedim "Peki dediğin gibi olsun su" dedi ateş bense ayağa kalktım ateş ise elimi tutu."Nereye gidiyorsun" dedi ateş "Mutfağa gidip sana çorba yapıçam" dedim ateşin yanından ayrılıp odadan çıkarak aşağı indim."EE bizimki nasıl yengem" dedi güney "Turp gibi bu sen al bunu yarın halı sahaya götür bir hava alsın" dedim.

 

"Vallaha sen varken ben bunu voleybollada götürürüm" dedi güney gülerek. Bense mutfağa girip tarhana çorbası yapmaya başladım. Yemeklerim çok güzeldir yemin ederim parmak yersiniz.

 

<>

 

Çorbayı yapmış kaseye koyarak tepsiye koydum, bir bardakta su koyup mutfaktan çıkarak odaya gelip içeriye girip tepsiyi ateşin dizine koydum."Su bu hangi çorba" dedi ateş "Tarhana neden nolduki" dedim "Ben tarhana çorbası sevmem" dedi ateş "Yaa ne güzel işte" dedim "Su bunun neresi güzel sevgilim en sevmediğim çorba" dedi ateş "Ama ben o kadar uğraştım yaptım ziyan mı olsun" dedim "Peki senin için yiyeçeğiz artık" dedi ateş bense kaşığı elime alıp ateşe içirdim çorbayı.

 

İlk yok falan dedi ama sonra beğenmişti yani ben yaptım sonuçta. Çorba bittikten sonra ateşin ilaçınıda içirip tepsiyi alıp mutfağa götürmek isterken, ateş tepsiyi elimden alıp komidinin üstüne koydu."Götürürdüm ben mutfağa onu" dedim "Yok kalsın burda sen çok yorgunsun dinlenmen gerek" dedi ateş "Ben iyiyim ateş yok bir şeyim" dedim ateş ise serum olmadığı kolunu uzattı.

 

"Hadi inat etme artık uykusuzsun yorgunsun hadi inat etme güzelim" dedi ateş "Ateş gerek yok gerçekten ben iy-"dedim sözümü kesen ateşin beni bir anda üstüne doğru çekmesi oldu, resmen ateşin üstündeydim."Çok seviyorum diyorum anlamıyorsun çok özledim diyorum hala anlamıyorsun su" dedi ateş serum olmadığı elini belime sararak saçlarımdan öptü.

 

"Hadi uyu artık dinlen bu 25 gündür olan her şey için özür dilerim sevgilim seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum" dedi ateş bense kafamı ateşin göğüsüne koydum."Karnın ağrımıyor dimi bak ağrıyorsa" dedim "Hayır su iyiyim ben ağrım yok hadi uyu artık" dedi ateş bense gözlerimi yummup o güzel uykunun kollarına bıraktım kendimi.

 

♧♧

 

Gözlerimi açtığımda hava karanlıktı, kafamı kaldırıp baktığımda ateş hala uyanıktı ve onun kuçağındaydım."Günaydın güzelim" dedi ateş."Günaydın" dedim gözlerimi ovalayarak."Açıktın dimi" dedi ateş bense bu sefer kafamı ateşin boynuna gömdüm."Hayır eve gitsem daha güzel oluçak" dedim "Su bu saatte eve gitmek yok bu bir ikincisi ise sen zaten evindesin" dedi ateş "Ateş lütfen yapma böyle" dedim "Ben bir şey yapmıyorumki su senin yerin benim yanım" dedi ateş.

 

Dikkatli bir şekilde ateşin üstünde oturur pozisyona gelip, tam kalkarken ateş beni geri oturturdu. "Bu iki sembolün ortasında yanmak seninle soğumak istiyorum su bu gece benim suyum olur musun benim olur musun" dedi ateş bir anda dudağıma yapışarak beni altına aldı. Daha olayın şokunu yaşayamadan ateşin kazağını indirmesi ile bu gecenin sabahı olmayacağını anladım.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Lan bölüm efso oldu be üfff çok iyi"

 

Bu gecenin sabahı olurmu sizçe? bençe olmaz..

 

"Hadi yıldıza çökelim yoksa yeni bölüm bölüm gelmez"

 

 

Loading...
0%