Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Barut⁵

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^


Gözlerimi açar açmaz hapşırmam bir oldu, evet evet grip olmuştum ama galiba sadeçe ufak bir soğuk algınlığıydı. Yatakta doğrulup esnemek istedim ama boğazım kurumuş ve hafiften ağrıdığı için bu pek mümkün değildi.


Yataktan kalkıp banyoda elimi yüzümü yıkayarak banyodan çıkıp kıyafet dolabına yöneldim. Sanki üşüyor gibiydim kısa giyinmek istemiyordum ama uzun giyinsemde millet deli der ay ben bokku yedim.


Altıma bol siyah bir pantolon giyip, üstüme ise kısa kolu kalın krop giyip saçlarımı salıp odadan çıktım. Gerçekten makyaj bile yapmak yük geliyordu keşke bu gün izinli olsam, salona geldiğimde kahvaltı hazır gökçe ile musa oturmuş çay içiyordu, bense yanlarına gelip masaya oturdum.


"Senin neyin var su" dedi gökçe."Dünki aşk yağmuru çarpmıştır ok meleğine" dedi musa hem telefona bakıyor hemde karpuz yiyordu."Yemin ederim sana laf veriçek halim yok" dedim gökçe ise yanıma gelip elinin tersi ile anlıma dokundu."Hafif ateşin var su, EE tabi yağmurun altında kalırsan oluçağı bu" dedi gökçe.


"Geçer ya bir şey olmaz daha hastaneye gidiçem" dedim karpuzdan bir parça zorda olsa yiyerek."Olmaz öyle şey bu halde ne hastanesi sen yat dinlen ben seni idare ederim" dedi gökçe."Ciddi misin sen" dedim o anki mutluluk ile."Evet çiddiyim" dedi gökçe."Şuan seni öpmek istiyorum ama neyse sanada bulaşmasın" dedim ayağa kalkarak."Nereye" dedi gökçe.


"EE uyumaya gökçe" dedim "Saçmalama olmaz hastasın havale falan geçirirsin Allah etmesin" dedi gökçe."Yok ya çok fazla ateşim yok iyiyim uyursam geçer" dedim mutfaktan çıkarak."Bari kahvaltı yapta ilaç iç, su kime diyorum ben" dedi gökçe."Tamam anne" dedim gökçeye seslenerek."Yav bırak sanki bana çok laf dinliyor ya hep böyle bu kedi gibi dört canlı" dedi musa bu çocuk bir gün benden pis dayak yer ha.


Odaya gelir gelmez üstümü indirip çıkardığım geceliği geri giyip, yatağa attım kendimi resmen donuyordum. Dün o fışkıyı yemeden önçe düşünseydin su hanım oh oldu sana, ay sus şimdi uykum var sonra konuşuruz o zaman söversin bana.


<>


O güzel uykudan uyanmamın nedeni zilin sesi olmuştu, bu sefer sabahdan daha beterdim boğazımı hiç his etmiyor konuşamıyordum bile. Yataktan kalkıp sarhoş gibi ordan oraya çarpa çarpa salona gelip kapıyı açtım, gözlerimi yarım yamalak açıyordum, daha doğrusu açamıyordum. Sahi karşımdaki kişi kimdi.


He bu ateşti, iyide onun burda bu saatte ne işi vardı benim evimde, ya biri görürse bu adamdaki rahatlık beni bitiriyor. Ateş bana anlamsız bakıyordu."Su" dedi ateş aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor beyfendi.


Ateş benimle birlikte içeriye girip kapıyı örterek elini belime koyup, beni salondaki koltuğa oturtu, bense kafamı ateşin göğüsüne koyup uyumak için yer aradım. Birine sarılarak yatmak çok özlemişim."Su neyin var senin noldu böyle" dedi ateş elini anlıma koyup ateşime bakıyordu. İyide benim ateşim yoktu ateş zaten yanımda.


"Yanıyorsun sen" dedi ateş."E-evet yanıyorum b-ben" dedim çok güzel bir espiri oldu dimi."Şakanın sırası değil su gözlerini bile açamıyorsun" dedi ateş."Uyumak istiyorum çünkü" dedim ateş ise bu sefer beni kuçağına alıp ayağa kalktı."Ya u-uyumak istiyorum b-ben ateş" dedim ellerimi ateşin boynuna dolayarak."Merak etme uyuyaçaksın zaten" dedi ateş benimle birlikte odama çıkarak.


Bu benim odamı nerden biliyorduki. Odaya gelip beni yatağa yatırdı, sonunda huzur içinde uyuya bilirim. dedimki ateş battaniyeyi çekip bir köşeye attı, yaa ama ben donuyorum."Ateş d-donuyorum" dedim "Hastasın su" dedi ateş odadan çıkıp giderek bense battaniye mi alıp üstümü örtüm.


5 dakika sonra odaya biri girdi o sırada battaniyem üstümden alındı, bu kişi ateşti bu adam benim başıma bela. Elinde bir küvet ile bez vardı neydi bu şimdi, ateş bezi suya batırıp anlıma koyduğu an buz kesildim."Donuyorum a-ateş çek ş-şunu" dedim ateş ise ellerini saçlarıma daldırdı.


"Ateşin çok yüksek su o yüzden itiraz etmek yok" dedi ateş bense burnumu çekerek gözlerimi kapattım, hala uykum vardı. Yanağımda his ettiğim o sıçak öpücük ile içim ısınmıştı."Ateş" dedim "Söyle güzelim" dedi ateş "Uykum n-neden geliyor" dedim "Hastasın güzelim hadi yorma kendini uyu dinlen" dedi ateş tekrar yanağımdan öperek, o öptükce uykum geliyordu.


Sonra bir ses geldi zil sesiydi bu ateş ise odadan çıkıp 2 dakika sonra geri girdi odaya, bu sefer yanında biri vardı bu kişi doktordu. Ne gerek vardı doktora ben iyiydim, burunum çekmiştim evet galiba hastaydım.


🫀..Kim kime hasta açaba, dedi sol yanım>


🧠.. Ben seni komalık ediçem şimdi sen rahat ol, dedi sağ yanım<


🫀..Sen aşktan ne anlarsın keleş, dedi sol yanım>

 

🧠.. O neyki yani biz kıralını yaşadık, dedi sağ yanım<


Kolumda his ettiğim açı ile anlamıştım doktorun iğne vurduğunu, galiba ben çok nazlıydım veya herkez benim gibiydi."Ben ağrı kesici yaptım 10 dakikaya bir şeyi kalmaz, uyusun dinlensin sonra yemeğini yesin sapa sağlam olur" dedi doktor sonra ateş ile odadan çıkıp gittiler, bense yatakta yan dönüp uyumaya devam ettim.


Odaya tekrar biri girdi bu kişi ateşti, arkama yatağa oturup elini saçlarıma daldırdı. Bense ateşe doğru döndüm."Yanıma u-uzanır mısın ateş" dedim "Sen uyu dinlen ben rahatsız etmiyim" dedi ateş."Nolur ateş" dedim ateş ise yatak başlığına sırtını yasladı. Bense ateşe sarılıp kafamı kolunun üstüne koydum.


Ateş yüzüme yaklaşıp dudaklarıma yapıştı, gine kendine engel olamıyordu ayrılmak isterken dahada tutunuyordu. Peki ya tutunduğu dalar koparsa kırılırsa o zaman ne oluçaktı. Ateş dudaklarımdan ayrılıp yatağa iyiçe uzanarak kafamı göğüsüne bastırdı.


Bense kafamı kaldırıp ateşe baktım, korkarak baktığım gözlerine şuan aşıktım. Korktuğum başıma gelmişti hemde daha 2 günlük adamla."Hasta oluçaksın" dedim "Sen iyileşiçeksen olur" dedi ateş beni kendine fazla alıştırıyordu. Ya bir gün giderse ya oda den- sonunu getirmiçektim.


"Hadi uyu artık dinlenmen gerek" dedi ateş dudağıma ufak bir buse kondurarak. Bense ateşe daha çok sokulup burnumu çekerek gözlerimi yumdum. İyileşmemek mümkünmüydü onun kollarında uyurken.


♤♤


Uyandığımda hava yeni yeni aydınlanıyordu, yanıma baktığımda ateş yoktu komidinin üstünde telefonum vardı. Dün akşam ateşin arabasında kalmıştı o bırakmış diye düşünüp telefonu elime aldım, ateşim inmiş boğazım ise hafif ağrıyordu.


Telefona baktığımda gökçe aramıştı ama telefon sessizde olduğu için duymamıştım, gökçe ise neşaj atmıştı."Su annemlere gitmem gerek haberin olsun" yazıyordu musada yazmıştı."Akşam arkadaşımda kalıçam eve gelmezsem merak etme kuzen" yazıyordu vay vay ben evde gebereyim bunlar gitsin gezsin. Neyse bunada şükür.


Odaya biri girmişti bu kişi ateşti elinde tepsi ile yanıma gelip, tepsiyi dizime koyarak yatağa oturdu. Tepside şehriye çorbası vardı pek iştahım yoktu ama sıçak bir çorba boğazıma iyi gelirdi."Günaydın güzelim" dedi ateş tepsideki kaşığı alıp çorbaya banarak dudaklarıma yaklaştırdı kaşığı. Bense ateşin elini tutup ittim."Aç değilim ateş" dedim ateş ise kaşığı tabağa geri bırakıp, elini yanağıma koyup okşadı.


"Doktoru duydun dün su yemek yemen ilaç içmen gerek" dedi ateş."Ama ben iyiyim ateş" dedim ateş ise tekrar çorbadan bir kaşık alıp dudaklarıma uzattı bense itiraz etmeden yedim, tadı baya güzeldi,"Hmm çok güzel olmuş sen mi yaptın bunu" dedim ateş ise bir kaşık daha verdi."Evet" dedi ateş bense ateşin zoru ile iki üç kaşık yedikten sonra yemedim. Ateş ise tepsiyi komidinin üstüne koyup yanıma yaklaştı.


Elimi tutup gözlerimin içine bakarak diğer elini ise anlıma koyup ateşime baktı, sanki onun küçük bebeği gibi bakıyordu bana dokunmaktan bile kokuyor gibiydi. Sanki bir şey diyeçek ama diyemiyor gibiydi, dün geceden sonra yaşadıklarımız neydi böyle."Ateşin inmiş ilaçlarını düzenli içersen daha iyi oluçaksın" dedi ateş burnunu çekerek bense bir anda güldüm,"Noldu neden gülüyorsun" dedi ateş."Burnunu çekiyorsun" dedim ateş ise yanağımdan öptü.


"Senden bulaştı" dedi ateş bense elimi ateşin anlına koydum."Ateşin yok" dedim "Söndürüyorsun beliki" dedi ateş "Su" dedi ateş iki elimi tutarak gözlerimin içine baktı."Efendim" dedim yutkunarak."Ben seni çok seviyorum, ama ben seviyorum diye sen beni sevmek zorunda değilsin istemezsen senden uzak dururum, uzaktan sevmeye devam ederim" dedi ateş onun için benim kararım çokmu önemliydi.


"Benim düşünmem gerek ateş, hem ben daha seni tanımıyorum sençede çok hızlı olmadımı daha tanışalı 2 gün oldu" dedim "Anlıyorum seni istediğin kadar düşüne bilirsin o zamana kadar senden uzak dururum" dedi ateş bense bir anda ateşe sarıldım, ateş ise elini belime sardı."Uzak durma" dedim ona karşı bu sabah içimde garip bir his vardı."Hasta olmak sana mental olarak iyi gelmedi sanırım" dedi ateş bense ateşten ayrılıp gözlerinin içine baktım.


"Belkide mentalim ile oynayan antenlerimi geren sensindir" dedim ateş ise gözlerini dudaklarıma dikti gine burnunu çekiyordu, benim yüzümden hasta olmuştu ama bu umrunda değildi."Kalbinde bir yerim yok yani" dedi ateş "Bilmiyorum ateş emin değilim kendimden, sana olan hislerimden emin değilim" dedim kapılmak istemiyordum ona ama kapılmıştım sonum ne olur bilmiyorum.


"O zaman sana istediğin kadar mütted, ama şunu unutma kararın ne olursa olsun ben seni hala sevmeye devam ediçem bu hiç bir zaman değişmiçek" dedi ateş ben bu adama ne yapmıştım. Bana bu kadar aşık oluçak ne yapmıştımki sadeçe ufak bir amilyat ile başlamıştı, ve buralara kadar gelmişti o kimdi neydi bilmiyordum ama bana kalbini açmıştı.


Ateş ayağa kalktı."Sen otur ben ilaçları alıp geliyorum" dedi ateş odadan çıkıp giderek, onu tanımadan nasıl inanacaksın su.


🫀..Doğru yoldasın su sakın aklında süphe olmasın seni çok seviyor bençe, dedi sol yanım>


🧠.. Lan adam kızdan kaçıyor geçmişini kimliğini ailesini saklıyor sen seviyor diyorsun bu nasıl bir mantık, dedi sağ yanım<


Ateş odaya elinde bir poşet ve bir bardak su ile gelip yanıma oturup, suyu bana verdi bense tutum. Ateş ise ilaçları çıkartıp bana verdi bense ilaçı içip bardağı komidinin üstüne koydum."Ateş hadi sen artık git ben iyiyim" dedim "Sen uyu dinlen ben burda yanındayım, yanlız kalma" dedi ateş."Ben iyiyim ateş hem zaten birazdan gökçe ile musa gelir sende yoruldun" dedim "Musa" dedi ateş."Kuzenim musa" dedim "Anladım o zaman yatağa uzan ve kalkma iyiçe dinlen güzelim" dedi ateş bense yatağa uzandım.


Ateş saçlarımdan öpüp gözlerimin içine baktı."Seni seviyorum su" dedi ateş saçlarımı okşayarak, sanki gitmek istemiyordu. Gözlerimi kapatıp kendimi uykunun kollarına bıraktım, çokmu uykuçu biriydim.


♧♧


Uyandığımda hava hafif karamıştı, yanıma baktığımda ateş yoktu. Adama git dedin su tabiki olmayaçak, neyse yatakta doğrulup aşağıya indiğimde gökçe ile musa salonda oturmuş telefonla uğraşıyorlardı. bense yanlarına gidip oturdum.


"Günaydın uykuçu" dedi musa."Günaydın yemek yediniz mi" dedim "Hayır senin uyanmanı bekledik" dedi gökçe "O zaman yemek yiyelim sonra dışarı çıkıp hava alırız, sahile falan gideriz temiz hava" dedim evde yat yat usandım." Olur masa hazırdı zaten yemekleri koyup yiyelim sonra çıkarız" dedi gökçe.


Salondan kalkıp mutfağa gelip masaya oturduk, bu sefer servis yapan musaydı evimizin yeni gelini."Vallaha bu gelini aldığımız iyi oldu gökçe" dedim yemekten bir kaşık yiyerek."Aynen ya bir gün dip buçak temizliğide yap vallaha işten güçten yorulduk" dedi gökçe musa ise bize ters ters bakıp elindeki yemek kaşığını tencereye sert bir şekilde bırakıp, masaya oturdu.


"Siz geçin dalganızı ben gidersem görürsünüz o zaman" dedi musa yemeğini yiyerek."AA musa alınma hemen şaka yaptık hem iyiki geldin" dedi gökçe."Bak bu iyi geldi" dedi musa sonra yemeğimizi yiyip masayı toplayıp bulaşık makinasına dizdik.


Ben odaya gelip altıma diz üstü şort pantolon giyip, üstüme ise kısa kolu siwit kazak giyip saçlarımı salarak odadan çıktım. Salona geldiğimde gökçe ile musa hazırdı, ayakabılarımızı giyip evden çıktık hava kararmıştı bu saatte gezmek en güzel şeydi.


Gökçe musa ile evimizin karşısındaki sahilin yanına gidip köşede gezdik, o sert esen hava yüzüme vurdukça ferahlıyordum sanki havada yağmur havası vardı. Bıraksam uçaçaktım sahilin ortasındaki gemide olmak isterdim şimdi, gemide uyumak off ne güzel olurdu.


Sahil köşesinde uzanmış tatlı bir süs köpeği vardı ne kadar güzeldi, kim bırakmıştıki onu buraya. Ah tatlım kim bilir başına ne geldide buralara düştü, köpeğin önüne diz çöküp okşadım sevdim o ise oyun istiyordu insan seven bir köpekti. Birde dil çıkartıyordu kim bilir ne kadar süre aç kaldı. Keşke bütün hayvanlar doysa güzel bir yuvaları olsa, keşke hepsine baka bilsem.


"Gökçe eve götürelim mi baksana çok açıkmış susamış nolur" dedim gökçenin köpekler ile arası pek iyi değildi."Ama su" dedi gökçe."Nolur gökçe söz ben bakıçam senden uzak tutarım" dedim gökçeye bakarak."İyi tamam götürelim hadi" dedi gökçe bense köpeği kuçağıma alıp eve doğru yol aldık, şuan benden mutlusu yoktu.


☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆


"Canım sıkılıyor ya kitap çok güzel ama ilerlemiyor"


Diğer bölümü yazmak için deliriyorum desem.


"Wattpad açılırsa oy vermezseniz vallaha kırılırım ha"

💋🥺💋🥺🌼🎶💋🌼🦋⚘️🫠💓💧🔥


Loading...
0%