Yeni Üyelik
22.
Bölüm

Belirti²¹

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Duvarın dibine sokulmuş korkuyla ağlıyordum, silah sesleri hala devam ediyordu. En son ateş yanıma gelerek beni korumak amaçlı önüme geçerek bana sarıldı. Bense o anki korku ile ateşe sarıldım resmen deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.

 

Ateşin sesini duymak çok zordu, kendimi durduramıyordum, tırnaklarımı ateşin sırtına geçiriyor deli gibi ağlıyordum."Şşş su tamam sakin ol güzelim" dedi ateş nerdeyse uzun bir sürenin ardından sesler susmuştu, bense hala hıçkırarak ağlıyordum."Su bana bak geçti şşş bitti güzelim nolur kendine gel geçti her şey" dedi ateş hala ağlıyordum ilkkez üstümde silahlar yağıyordu ve ben sakin olaçaktım.

 

"O-onlar k-kimdi n-ne is-istiyorlar bizden" dedim ateş gözlerimden öperek göz yaşlarımı sildi."Şşş düşünme bunları lütfen nefes al sadeçe su ağlama artık benim yüzümden bir kere daha ağlama nolur" dedi ateş bense ateşin boynuna sarılarak kuçağına oturdum, çok korkuyordum ona ihtiyaçım vardı. Ateş ise benimle birlikte ayağa kalkıp odaya gelerek beni yatağa yatırıp, üstümü örterek yanıma uzandı bense ateşe sarıldım.

 

Hala ağlıyordum bu gece neler yaşamıştık biz böyle, bir gecede maf olmuştuk. Ama Allaha şükür hala yan yanaydık, beni ayakta tutanda buydu. Onun yanımda olması benim en büyük şansımdı.

 

♧♧

 

Sabah uyandığımda ateşin olduğu tarafa döndüm ama ateş yoktu, yatakta doğrulup gözlerimi ovaladım. Aklıma dün gece geldi kesin bu yüzden erken çıkmıştı, komidinin üstünden telefonumu alıp ateşi aradım ama meşguldü. Bense telefonu yatağa koyarak odadan çıkıp merdivenlerden inip salona geldim. Salondaki mobilyalar değişmişti, camlar yenileniyordu, evin dış cephesi boyanıyordu.

 

Her şeyin izi kırığı kapanıyordu, bir tek kalp yarası kalp kırığı kapanmıyordu. Hadi dil yanılır yalan söylerde, gözlerde yanılmaz yalan söylemez be ateş. Etrafta gezinirken hizmetli ayla yanıma geldi."Su hanım kahvaltı hazır" dedi ayla "Aç değilim ayla keşke zahmet etmeseydin canım bir şey istemiyor sağol" dedim geri merdivenlerden çıkarak odama gelip içeriye girdim.

 

Dolaptan mini siyah etek ile uzun kollu siya krop giyip, altına ise beyaz spor ayakkabı giydim. Saçlarımı salarak telefonumu alıp odadan çıkıp aşağı salona gelerek evden çıktım."Demir arabamı getirir misin" dedim "Yenge ateş abimin emri var dışarı çıkmanız yasak" dedi demir."Demir hastaneye gidiçem işim var ya hani benim" dedim "Biliyorum yenge ama ortalık pek sakin değil ateş abim evden çıkmasın dedi" dedi demir.

 

"Ben senin ateş abinin esiri değilim demir söyle adamlardan birine arabamı getirsin.. yada dur ya ben taksi ile giderim" dedim tam evin bahçesinden çıkmak isterken adamlar önümde dikildi."Çekilin önümden" dedim "Yenge yapma gel ateş abim ile konuş ilk" dedi demir bense demirin yanına geldim."Sor bakim abine telefonlarımı açıyormu" dedim "Dur bir ben arayayım" dedi demir ateşi arayarak ateş ise hemen açtı, bak ya benim telefonumu neden açmadı.

 

"Ateş abim seni istiyor yenge" dedi demir."Ben istemiyorum" dedim eve geri girerek salona gelip koltuğa oturarak dizimi karnıma çekerek, kafamı dizimin üstüne koydum. Telefonum çaldı ama açmadım benim telefonumu ilk açacaktınız ateş bey. Telefonumu meşgule alıp kafamı tekrar dizlerimin üstüne gömdüm.

 

<>

 

Geçen yarım saattin sonunda eve ateş girmişti, bense hala aynı pozisyonda oturmuş deli gibi düşünüyordum. Ateş yanıma gelerek koltuğa oturdu, o gelince birden içime bir boşluk hissi düştü gözlerim dolmuştu. Ateş elini bacağımın üstüne koydu."Su güzelim yapma böyle" dedi ateş "Biliyorum yanlış yaptım köpek gibide pişmanım özür dilerim sevgilim sinirimi senden çıkartığım için özür dilerim" dedi ateş anlamıyordu.

 

Kafamı kaldırım ateşe baktım."Anlamıyorsun beni ne hissettiğimi anlamıyorsun evet sana dün gece için kızgınım kırgınım söylediklerin ağırdı, belkide dün gece söylediklerin bana karşı içinde birikenlerdi" dedim ateş bir anda yüzümü avuçladı."H-Hayır hayır öyle düşünme, ben seni çok seviyorum sadeçe bir anlık sinirdi, özür dilerim su" dedi ateş gözlerimden akan yaşlar ateşin eline döküldü."Diyelimki dilin yanıldı yalan söyledi, peki ya gözlerin..gözlerinde mi yanıldı odamı yalan söyledi, gözler yalan söylemez ateş" dedim.

 

Ateş bana bir anda sarıldı, bense karşılık vermedim."Su nolur yapma deme öyle şeyler benim gözlerim sana ait onlar sadeçe senin için var onlar sana karşı yanılmazlar yalan söylemezler" dedi ateş gergin bir ton vardı sesinde."Ben artık hiç bir şey bilmiyorum ateş hiç bir şey anlamıyorum çok yoruldum" dedim ateşten ayrılarak merdivenden çıkıp odama gelerek duşa girdim. Unutmak temizlenmek istiyordum.

 

Üstümü indirerek soğuk bir su ile duş aldım. Tırnaklarım ile viçudumu tarak gibi cizdim resmen, çok yorgundum halsiz bitkin gibiydim. Galiba midemi üşütmüştüm, duş aldıktan sonra sudan çıkarak bornozumu giyip, banyodan çıktığımda ateş karşımda yatakta oturuyordu bense ateşi takmayarak dolaptan gecelik aldım. Beli bu gün dışarıya çıkamayacaktım.

 

Tam arkamı döneçekken ateşin arkamdan sarılmasıyla sıçradım, ateş kafasını boynuma gömmerek boynumdan öptü. Ateş ellerini karnımda birleştirerek ondan uzaklaşmama izin vermedi."Ateş izin verirmisin giyiniçem" dedim "Böyle çok güzelsin" dedi ateş ıslak saçlarımda burnunu gezdirerek saçlarımı kokladı."Ama ben rahat değilim" dedim ateşin karnımda olan ellerini çekmek isterken ateş bir anda beni kuçağına alarak yatağa oturdu.

 

Yan bir şekilde ateşin kuçağındaydım, inmek istedim ama ateş izin vermedi, aklı sıra gönlümü almak istiyordu."Benden uzak kalmak istiyorsun dimi" dedi ateş bense sadeçe sustum."Dün gece olanlar saldırı falan çok gerildin korktun biliyorum bunların hiç biri canını açıtmadı, benim yaptığım salaklık yüzünden bu haldesin" dedi ateş saçlarımı severek."Tamam beni afetme ama kendindende mahrum bırakma" dedi ateş.

 

Ateş elimi tutarak kalbinin üstüne koydu, babasının kuçağında oturan küçük kız çocuğu gibiydim."Bak burası sana ait senden uzak kalınca sıkışan tek yer senin için atan tek yer su bana mesafeli olma nolur" dedi ateş resmen yalvarıyordu oda açı çekiyordu. Baygın ve yorgun gözler ile ateşe baktım,"Ben seni an-" dedim sözüm bitmeden midem ağzıma geldi, elimi ağzıma koydum."Su güzelim iyimisin neyin var güzelim" dedi ateş."İyim bir an midem bulanaçak gibi oldu sadeçe" dedim elimi ağzımdan çekerek.

 

"Su emin misin hastaneye gidelim mi iyi gözükmüyorsun" dedi ateş "Yok hayır iyiyim sadeçe mid-" dedim gine midem bulanmıştı, ateşin üstünden kalkarak banyoya gelip kulazete kustum. Ateş ise arkamdan gelerek saçlarımdan tutarak bana destek oldu, içim dışıma çıkana kadar kusmuştum. Kulazetin düğmesine basarak bir anda ayağa kalktığım için başım döndü. Ateş elini belime sardı."Sen iyi değilsin su" dedi ateş."İyiyim ateş stresten oldu galiba elimi yüzümü yıkasam kendime gelirim" dedim.

 

Ateş suyu açarak eline su doldurarak yüzüme vurdu suyu, elimi vurmama izin vermemişti elimi yüzümü ateş yıkamıştı. Havlu ile yüzümü kurlayarak banyodan çıkıp odaya gelerek yatağa oturduk, hala midem bulanıyordu, hiç bir şey yemek istemiyordum. Aklıma yemek geldikçe midem kalkıyordu.

 

"Su inat etme hadi hastaneye gidelim veya doktor çağıralım" dedi ateş."Ateş ben iyiyim üstümü giyinip uyusam yeter" dedim ateş ise yatağın üstündeki geceliği getirerek giyinmeme yardım eti, ne kadar uyumak istesemde ateş izin vermedi saçlarımı kurutmam gerektiğini yoksa hasta olucağımı söyledi. Bense inat etmedim ateş kurutma makinası ile saçlarımı kurutarak taradı.

 

Ateş çok güzel bir kız babası oluçaktı, kızını asla ıslak saçlar ile uyutmaz her gece saçları ile oynardı. Bazı geceler uyurken uykuda uyanıp ateşin saçlarım ile oynadığına şahit olurdum, saçlarımla oynarken uzaklara dalardı. Ateş saçlarımı kurutarak beni yatağa yatırarak üstümü örtüp, baş uçuma oturdu ellerini saçlarıma daldırdı o kadar güzel oynuyorduki içim geçmişti resmen.

 

^^

 

"Hoş geldin kızım sonunda o güzel gözlerinle tekrar gördüm seni" dedi annem evet evet 19 yıldır ilkkez annemi rüyamda görüyordum."Anne sen burdasın yanımdasın" dedim anneme bir anda sarılarak saçlarını kokladım, o güzel kokusunu içime çektim."Evet annem senin için geldim çok özledim seni 19 yıldır sesine kokuna hasret kaldım neden gelmiyorsun artık yanım" dedi annem.

 

"Özür dilerim anne gelemedim istanbula tayinim çıktı ama söz geliçem" dedim annemden ayrılarak elim ile yüzünü avuçladım."Hiç değişmemişsin anne ilk günki gibi çok güzelsin" dedim "Ben burda çok rahatım anneçim babanla birlikte seni izliyoruz hep mutlu ol olurmu kaderinin aşkının peşini bırakma" dedi annem "Ama ben sizi çok özledim anne" dedim.

 

"Bizde seni çok özledik annem ama daha çok erken seni daha güzel günler bekliyor sakın aklın bizde kalmasın" dedi annem."Seni çok seviyorum anne babamıda öyle" dedim "Bizde seni çok seviyoruz annem, ben buraya senin için geldim" dedi annem."Nasıl" dedim "Yakında çok güzel haber alaçaksın sakın hata yapma su sakın hata yapma anneçim" dedi annem avucunun içinde sakladığı şeyi bana uzattı.

 

Elindeki kıp kırmızı bir nardı çokta güzeldi."Al bunu kızım bu senin kısmetin bu sana verilen bir nimet sakın hata yapma su onu koru onu sakla su" dedi annem bir anda etraf puslaştı annem benden uzaklaştı."Anne gitme nolur anne dur gitme anne benimle kal nolur anne gitme anneee" dedim.

 

^^

 

Uykudan bir anda uyandığımda hava kararmıştı, ateş hala uyanıktı ateşe doğru dönerek bir anda sarıldım."Şşş geçti sadeçe kötü bir kabustu" dedi ateş "Hayır ateş kötü değildi çok güzeldi" dedim ateşten ayrılarak."Ne gördün rüyanda" dedi ateş "Annemi gördüm ateş 19 yıl sonra ilkkez annemi gördüm bana hata yapma dedi nar verdi elime kıp kırmızı bir nar verip onu koru onu sakla dedi o senin kısmetin dedi" dedim ateş ise yüzümü avuçladı.

 

"Annenin dediğini yap su o kaç yıl sonra rüyana geldi bu bir işaret olabilir" dedi ateş. Bense tekrar ateşe sarıldım "İyiki varsın ateş seni çok seviyorum" dedim ateş ise benden ayrılarak dudağımdan öptü."Seni çok seviyorum su hayatıma giren tek kadınsın bunu unutma olurmu" dedi ateş bense kafa saladım."Hadi aşağıya inip bir şeyler yiyelim sabahtan bir hiç bir şey yemedin" dedi ateş.

 

"Ateş ben aç değilim yani benim canım nar istiyor nar alalım mı ateş nolur kıp kırmızı nar yiyelim olurmu" dedim dilim ile dudaklarımı yaladım, çok canım çekmişti."Çokmu canın çekti" dedi ateş."Evet eşki eşki olsa ne güzel yerdik" dedim "Tamam ben gidip alıp gelim o zaman" dedi ateş yataktan tam kalkarken kolundan tutum.

 

"Bende seninle gelsem çok sıkıldım" dedim ateşe masum masum bakarak."Tamam hadi kalk üstüne kalın bir şeyler giy gidelim" dedi ateş bense yataktan kalkarak dolaptan çeketimi alıp giyerek, ateş ile odadan çıkıp salona indik. Ben dolaptan ayakkabımı giydim sonra evden çıkıp ateşin arabasına bindik. Arabayı ateş kulanıyordu arkadan bir araba adam daha geliyordu.

 

"Ateş gelirken pastaneye uğrasak çikolatalı pasta alsak olurmu" dedim çok özlemiştim çikolatalı pastayı."Olur olur alırız" dedi ateş hafif gülerek. Bense içten içe mutlu olarak güldüm, çok açtım ama açlığımı meyve pasta ile gidermek istiyordum. Bu arada saat gece 22.30'du umarım bu saatte manav buluruz.

 

<>

 

Manav bulmuştuk ateş arabadan inip manavdan nar alarak arabaya binip, narı benim kuçağıma verdi. Bense elime alıp nara baktım aynı annemin bana verdiği nar gibi kıp kırmızıydı. Ateş arabayı çalıştırarak pastaneçiye geldi bu sefer ateşle bende inip pastaneye girdik. Ben dolaptan pasta seçtim pasta 6 kişilikti hemde çikolatalı pastaydı. Ben galiba aşık oldum.

 

Ateşle pastaneden çıkarak arabaya binip eve geldik, arabadan inip eve girdik o sırada merdivenlerden alev inerek yanımıza geldi."Nerden böyle çifte kumrular" dedi alev "Yengenin canı nar çekmiş" dedi ateş "Nar.. bu saatte hemde" dedi alev "Evet bak kıp kırmızı yemek istermisin alev" dedim "Yok sana afiyet olsun yengem ben nar sevmem" dedi alev "Sen bilirsin ben bayılırım" dedim mutfağa giderek. Ateş ile alevin arkamdan güldüklerine adım gibi emindim.

 

Elimdeki poşetleri masaya koyarak ilk narı alıp labonun içine koyup güzelçe yıkayarak pisliğinden arındırdım. Sonra keserek tanelerini bir kaseye ayırıp içine tuz döktüm. Eşki narın içine tuz döküp yemek çok güzel oluyordu. Kaşık alarak masaya oturup narımı yemeye başladım. Ateş ise yanıma gelip masaya yani karşıma oturdu."Ne ara hazırladın da yedin sen" dedi ateş "İnsan aç olunca yapıyor işte" dedim narımı yiyerek.

 

Kaşığı doldurarak ateşede uzattım ama yemedi."Yok sen ye benim nar ile pek aram yok" dedi ateş bunların narla alıp veremedikleri şey nedir."Sen bilirsin tadı çok güzel zaten" dedim narımı yiyerek ateş ise sadeçe bana güldü. Bu sıralar fazla bir değişiktim hayır olsun.

 

...

 

Narımı yemiş pastamıda yemiştim, şey ben galiba fazla yedim. Pastadan sadeçe bir dilim kalmıştı fazlamı değişiktim,"Su sevgilim iyisin dimi bir şeyin yok" dedi ateş "Neden ne olduki bana" dedim "Sevgilim 6 kişilik pastayı tek başına yedin" dedi ateş "Ne yani lokmalarımı mı sayıyorsun ateş" dedim dudak büzerek."Yok tabiki hayır sevgilim oda nerden çıktı gece gece çok yedin sonra gine miden bulunması diye dedim" Dedi ateş."Yok bu sefer kendimden eminim iyiyim galiba" dedim ayağa kalkarak dolaptan su alıp bardağa doldurarak içtim.

 

Ateş ise ayağa kalkıp yanıma gelerek dudağıma yapıştı,"Hmm neden bayıla bayıla yediğin beli oldu" dedi ateş "Delisin sen" dedim "Deli eden sağolsun" dedi ateş "Bak ya" dedim ateş ise elimdeki bardağı alıp su doldurarak içti."Hadi artık uyumaya gidelim yoksa bu ateş bayılır" dedi ateş "Ben seni odaya kadar taşırım" dedim ateş ise gülerek elini belime koyup odaya çıkarak yatağa yattık.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Suyun tiripleri hoşunuza gidiyormu"

 

Diğer bölüm neler olur sizçe hadi yorumlarda yazın

 

"Gariban gibi her bölüm oy dileniyorum"

🪻😊😘😍🥰🪻

 

 

Loading...
0%