Yeni Üyelik
55.
Bölüm

Belirti⁵⁴

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Kızlarla kahve içtikten sonra oturup biraz filim izledik, tabi ben o sırada gine aburçuburu fazla kaçırdım. Filim birde duygusal olunça beni ister istemez ağlamak tutuyordu, bir paket peçeteyi bitirmiştim, alev ile gökçede tık yoktu tabi nasıl olsa onların altı kuru dimi.

 

"Su sençede fazla abartmadın mı" dedi gökçe."Ama baksana kadınıda aldatmışlar" dedim göz yaşlarımı silerek o sırada alev televizyonu kapattı."Ya en güzel yerinde neden kapattınız" dedim."Geç oldu artık uyuyalım dimi su" dedi alev."Doğru benimde uykum geldi zaten" dedim ayağa kalkıp odama doğru ilerledim."Umarım salak kızda benim gibi uyumaz yoksa onu çok aldatır o şerefsiz" dedim.

 

Yukarıya çıkıp uyumadan önce toprağın odasının önüne gelip yavaşca kapıyı açtım, odaya girerek toprağın yatağına yaklaşıp yanına oturdum. Ellerimi saçlarına atarak okşayıp yanağından öptüm, o sırada toprak sayıklamaya başladı."A-anne" dedi toprak annesini çok özlüyordu bu yaşta annesiz kalmak en çokta o sevgiden mahrum kalmak çok kötüydü.

 

Toprağın saçlarından öperek açık olan omuzlarını örtüp odadan çıkarak aşağıya indim, alev ile gökçede odalarına dağılmıştı, bense salondaki odama girip üstüme rahat kısa bir gecelik giyerek yatağa yatıp gözlerimi yumdum, çok uykum vardı artık her şeyi bir kenara bırakıp uyumam gerek hem sabah hastaneye gidecem daha çok iş var.

 

~~~

 

Gözlerimi dudağımda hissettiğim sıcaklık ile açtığımda karşımda ateşi gördüm. Yüzsüz gibi birde eve gelmiş hata odama girmişti, yatakta doğrulmak isterken ateş buna izin vermedi."Bana kızgınsın biliyorum ama söz telafi ediçem uykunu bozma uyu hadi" dedi ateş yüzsüz adam."Ateş sen beni aldattın" dedim."Konu öyle değil su" dedi ateş."Nasıl ateş" dedim.

 

"Belki inanmayacaksın ama meşajı atan yanlış numaraya attı kartı çıkartalı 1 hafta oldu hani insanlar kart alıyor ödemeyince kapanıyor sonra o numara başkasına veriliyor ya öyle işte ben seni aldatmadım su" dedi ateş hemen inanmak yok su hem o filimdeki kadın inandı bak başına neler geldi."Ya yalan söylüyorsan ben sana nasıl inanayım ateş" dedim.

 

"Haklısın senden önce çok tek geceliklerim oldu inanmamakta haklısın ama sana yemin ederim yarına çıkmak nasip olmasınki dün sabah ben kimse ile birlikte olmadım o manav kim bilmiyorum ama bulursam hiç iyi olmayaçak" dedi ateş."Peki dün sabah işlerim var dedin nereye gittin" dedim."Neva oteline gittim ufak bir terslik olmuş onu hal etim sonra şirkete uğradım o kadar hem şirketteki danışmana sorabilirsin istersen yarın sabah birlikte gideriz" dedi ateş.

 

Sizçe hala yalan söylüyormuydu."Ya danışmanı arayıp uyardıysan" dedim."Yok artık su ben sen yoksun diye uyuyamıyorum sençe aklıma bu gelmiş olabilirmi" dedi ateş."Ateş zorludan bahsediyoruz" dedim."Evet ama konu sen olunça ateş zorlu kendine hakim olamıyor malesef" dedi ateş."Sana güveneyim mi" dedim."Ne yani bana güvenmiyordun" dedi ateş."Yani konu karı kız olunça oluyor öyle şeyler" dedim.

 

"Çok sinsisin" dedi ateş."Sende çok çapkınsın" dedim."Gözünde çapkın bir yerdemiyim" dedi ateş."Gözümde değilsinki" dedim."Bak ya öyle olsun" dedi ateş bense ateşin elini tutup kalbimin üstüne koydum."Burdasın hemde ilk günki gibi" dedim ateş benim elimi tutarak kendi kalbinin üstüne koydu."Burdasın ömrümün sonuna kadar" dedi ateş dudağıma yapışarak ufak bir öpücük kondurdu."Af edildim mi" dedi ateş."Bilmem" dedim.

 

"Bu bir çift af edilmek mi oluyor" dedi ateş."Bilmem" dedim."Su" dedi ateş."Tamam tamam af ettim" dedim ateş ise saçlarımdan öptü."Karımla birlikte uyuya bilirmiyim peki" dedi ateş."Eh uyu bakalım" dedim ateş üstümden atlayarak sağıma uzanıp kolunu açtı, bense ateşin koluna kafamı koyup beline sarıldım onunla uyumak çok güzeldi. Ateş ellerini kazağımın içinden belime doladı.

 

"Ben varken südyen takmak" dedi ateş südyen ipimi açarak kompile çıkarttı, bu adamın südyenler ile alıp veremediği var. Gerçekten südyensiz bir hayat çok güzel keşke tüm kadınlar özgür olsa. Ateş ellerini kazağımın içinden belime sarılıp anlımdan öptü."Bir daha kocayı dinlemeden boşamak falan filan lafı etmek yok" dedi ateş."Tamam ama sende benden sonra veya benle küsken dahi olsa asla başka kadınlar ile olmayaçaksın" dedim."Söz birtanem" dedi ateş bense kafamı ateşin göğüsüne koyup gözlerimi yumdum.

 

◇◇◇

 

Sabah gözlerimi gök gürültüsü ile açtığımda yağmur yağıyordu, sanki gök delinecek gibiydi yağan yağmur damlası balkon camına değiyordu. Hava ne kadar karanlık olsada güzel bir görüntü veriyordu, sabahın saat daha 7'siydi dün gece geç yatmıştım sabah 7'de kalkmama şaşırmadım değil, uzun zaman sonra ilk erken uyanışım. Sabah sabah güzel bir kahvaltı ne güzel olurdu.

 

Yanında birde salçalı yumurta, bir dakika ben salçalı yumurta sevmemki nerden çıktı sabah sabah, rüyamda görmüş olamam dimi. Ateş hala uyuyordu bense yataktan kalkıp dolaptan uzun kolu ayak bileğime kadar uzun olan bir hırka giyip odadan çıkarak mutfağa indim."Günaydın su hanım erkencisiniz" dedi ayla."Evet bu gün erkenciyim" dedim.

 

"Siz oturun ben hemen hazır ederim kahvaltıyı" dedi ayla."Yo hayır ayla sen başka işlerini hal et ben bu sabaha kahvaltıyı kendim hazırlayacağım" dedim."Olurmu öyle şey su hanım" dedi ayla."Olur olur hem biliyorsun toprak 2 gündür bizsiz kahvaltı yapıyor onada moral neşe olur dimi" dedim."Evet haklısınız su hanım ben çay suyunu koydum siz demlersiniz" dedi ayla."Tamam canım" dedim ayla ise mutfaktan çıkıp gitti.

 

İlk Fritöz'e patatesleri koydum sonra peynir bal zeytin salam kaymak reçel falan filan çıkartıp masaya koydum yumurta kırdım göz göz yapmıştım, en son salçalı yumurtada yaptım o sırada mutfağa gökçe girdi."Ooo su hanım erkençisiniz" dedi gökçe çay bardaklarını masaya koydum."Öyle oldu" dedim."Ben hazırlanayım kahvaltı yaptıktan sonra çıkarız" dedi gökçe."Nereye" dedim.

 

"Hastaneye tabiki su" dedi gökçe."He unutmuşum" dedim gökçe ise odaya geri gitti o sırada bizim odadan kahkah sesleri geldi, bu toprağın sesiydi sandığım kadarı ile bizim odaya girmiş ateşi uyandırmış ateş ise onu gıdıklıyordu, her zamanki ev hali umarım hep böyle olur."Tu abaa" dedi toprak mutfağa koşarak baçaklarımın arasına girerek sarıldı."Seni büçür seni demek beni uyandırdın" dedi ateş.

 

Toprak ise kahkah atarak baçağıma sıkıça sarıldı."Gel buraya bakalım" dedi ateş baçak aramda olan toprağı kuçağına alarak buz dolabının üstüne oturtu toprağı."hshshs baba yaa korkuyorum" dedi toprak."Seni gidi küçük bebek" dedi ateş."Yaa kurta beni tu aba" dedi toprak bense ateşin yanına gidip toprağı kuçağıma alarak dolabın üstünden indirdim."Seni koca bebek ateş bey demek oğlumu korkutursun he" dedim toprak ise boynuma sarıldı.

 

"Kraliçe kazandı" dedi toprak beni yanağımdan öperek."Ufak bebek seni demek oğlumu çaldın" dedi ateş."Yoo o benim oğlum dimi bebeğim" dedim toprağa bakarak."Evitt" dedi toprak o sırada mutfağa alev girdi."Vay bak sen kaçamak çifte" dedi alev."Sanada günaydın abiçim" dedi ateş dudağımdan öperek."Günaydın karıçım" dedi ateş."Hani siz küstünüz" dedi alev."Abin çok çapkın alev" dedim gülerek."Adı üstünde ateş zorlu çapkındır kendisi" dedi alev.

 

"Ooo bizimki dayanamamış" dedi gökçe mutfağa girerek."Dün gece çok yalvardı" dedim."EE konu karım olunça öyle oldu" dedi ateş."Bu arada masa çok güzel hepsini sen mi yaptın su" dedi alev masaya oturarak."Evet" dedim."Erken uyanmışsın su" dedi ateş."Dün geç uyuduk geç kalkmam gerekti ama salçalı yumurta rüyalarıma girdi" dedim masaya oturarak ateşle gökçede oturdu.

 

Alev ise toprağı kuçağına aldı."Sen ve salçalı yumurta" dedi gökçe."Doğru en son ne zaman yedim hatırlamam hata bir an yapılışını bile unutmuştum" dedim kahvaltı yapmaya devam ederek, tabiki salçalı yumurta yiyordum."Gerçekten onu nasıl yiye biliyorsun su" dedi ateş."Çok güzel aslında yemek istermisin" dedim."Yok sağol sevgilim sana afiyet olsun ama aman fazla kaçırma" dedi ateş bense güldüm."Olurr" dedim kahvaltı yapmaya devam ederek.

 

~~~

 

Kahvaltıdan sonra ateşle toprağı kıreşe bıraktık, evde tek kalmasın canı sıkılmasın diye, ateş beni hastaneye bırakıp şirkete gitti. Gökçeyi sabah kahvaltıdan sonra güney almaya geldi, alevde aynı şekilde musa geldi. Hastaneye bayadır gelmiyordum hastalar çoktu aynı zamanda ameliyatta vardı.

 

Odama geldim gelir gelmez beril kahve getirdi kahvemi içerken hastalar geldi onları muayene edip kan değerlerine falan baktım. Kahve iç iç artık midem bulanıyordu hastalar bitmişti daha 2 tane var ama onların sonuçları çıkmadı o yüzden odadan çıkıp hastaneden kompile çıkarak pastaneye geldim. Çok güzel tatlılar vardı benim gözüm antep fıstığına bulanmış baklavaydı.

 

Pastaneye girer girmez bir tane alıp yedim."Hoş geldiniz su hanım" dedi pastaneçi burak hastaneye yakın olduğu için beni tanır hep buraya gelip gökçe ile poğaça pasta tatlı falan yerdik."Burak sen bana bir tabak hepsinde karıştır çok canım çekti" dedim."Tamam tamam otur sen ben hemen getiriyorum" dedi burak."Tamam" dedim boş masaya oturarak."Ne içersin kahve veya soğuk" dedi burak.

 

"Yok yok bir şey içmem zaten kahve iç iç midem bulandı hem tatlı yerken bir şey içmek tatlının şekerini kesiyor" dedim."Anlaşıldı sen şeker komasına girmek istiyorsun" dedi burak."Evet evet tam olarak o" dedim gülerek burak ise bir tabak yapıp bulunduğum masaya getirip koydu. Bense yemeye devam ettim burak ise yanıma oturdu."EE kardeşin nasıl oldu" dedim."Sayende çok iyi" dedi burak.

 

"Ben bir doktorum görevim" dedim burakın kız kardeşi kaza geçirmişti beyin kanamasından dolayı ameliyattı çok zor geçti ama topralamıştı."Haklısında sen bu aralar pek gözükmüyordun nerelerdeydin" dedi burak bense yüzük parmağımın olduğu elimi gösterdim."Evlendim" dedim."Yaa ciddimisin çok sevindimde sen zaten evli değilmiydin" dedi burak."Doğru evliydimde sorunlar oldu o yüzden boşandım aynı kişi ile tekrar evlendim" dedim.

 

"Çok sevdin yani" dedi burak."Sevmek mi ben onu sadeçe sevmedim kalbimi emanet ettim o ise çok güzel bir şekilde sahip çıkıyor aşk böyle bir şey zaten dimi" dedim."Aşk anlattığının ta kendisi, hata bazen sevdiğin için fedakarlıklar yapmak gerek dimi" dedi burak."Haklısın ama biz o dönemleri başarıyla geçtik" dedim tatlımdan yemeye devam ederek."Neyse sen ye ben müşterilere bakayım" dedi burak masadan kalkıp giderek.

 

Tatlımı yerken telefonum çaldı arayan ateşti bense açtım."Sevgilim" dedi ateş bu adam gerçekten aşık."Ateşimm" dedim."Napıyorsun" dedi ateş."Hiç pastanedeyim" dedim."Pastanedemi, orda ne işin var güzelim" dedi ateş."Tatlı çekti canım bende tatlı yemeye geldim" dedim tatlımdan yiyerek."Su senin tatlıya ihtiyacın mı var" dedi ateş.

 

"Ne yani ben tatlı yiyemezmiyim ateşş" dedim."Yok güzelim yersin tabikide yani tatlı bir kıza tatlı yedirmek sen beni şeker komasından götüreçek misin" dedi ateş."Napa bilirim çok canım çekti sağolsun burak bana bir tabak yaptı" dedim."Burak o kim su" dedi ateş."Pastaneçi ateş" dedim."Sen pastaneçinin ismini soracak kadar mı samimi oldun su" dedi ateş."Yok eskiden beri geldiğim pastane ateş ordan biliyorum" dedim.

 

"Sen bundan sonra tatlını pastanı benden iste ben sana alırım" dedi ateş."Sen beni kıskandın mı" dedim."Evet kıskandım kızım, hem tabiki kıskanıcam sen benim karımsın" dedi ateş elimdeki çatalı bırakıp sandalyeye daha çok yaslandım, bu adam kendini her şekil aşık ediyor."Kıskanç ateş ne var biraz tatlı yesem" dedim."Sen o pastaneden çıkıp hastaneye gir tatlını ben getiriçem" dedi ateş.

 

"Ama ateş" dedim."Aması falan yok benim gözüm tutmadı o burakmıdır nedir o adamı işte sen çık güzelim bak vallaha ben gelirsem o adamı işinden ederim" dedi ateş bense yerimden kalktım."İyi kalktım" dedim burakın yanına giderek parasını verdim."Sağol burak çok güzeldi tatlılar" dedim son kelimeyi bastırarak söylemiştim."Rica ederim su her zaman beklerim" dedi burak bense kafa salayıp pastaneden çıktım.

 

Tabi ateş arkadan konuşuyordu gine."Kim ya bu burak hem o senin evli olduğunu biliyormu" dedi ateş."AA ateş hiç benim kocama yakışıyormu böyle şeyler zorba mısın sen" dedim."Konu sen olunça bendeki kılçal damarlar atıyor su" dedi ateş."Atmasın o damarlar ateş hem benim canım döner istiyor sen bana döner al" dedim."Ne o tatlı yiyordunuz en son su hanım" dedi ateş."Evet şuan ise döner istiyor açıktım ben ateş bana döner alırmısın" dedim.

 

"Su senin miden iyimi" dedi ateş."Evet neden sordunki" dedim."Tatlının üstüne döner" dedi ateş."Evet ya çok güzel olmazmı" dedim."Su sen hastaneye odana gir ben yoldayım gelip seni alıçam" dedi ateş."Olmaz ateş ben ameliyata gireçem daha" dedim."EE o zaman ben alıp hastaneye geliyorum" dedi ateş."Tamam sevgilim" dedim telefonu kapatarak hastaneye geri girdim.

 

...

 

Ateş gelmişti ama benim acil ameliyata girmem gerekti, o yüzden ateşi görmeden ameliyata girmiştim beril haber vermişti. Ameliyata girip 1 saatlik aranın ardından çıkıp üstümdeki kıyafetleri indirerek elimi yıkayıp odama girdim, ateş ayağa kalkıp yanıma geldi bense direk sarıldım çok yorulmuştum ilkkez kendimi bu kadar yorgun hissetmiştim.

 

"Nasıl geçti" dedi ateş."Yoruçu" dedim ateş boyumdan öptü."Ne kadar kendini yorma desemde yormayı çok seviyorsun" dedi ateş hala ateşle sarılıyorduk."İşime aşığım" dedim."Tamam işine aşık olda, bende sana aşığım bunu unutma" dedi ateş benden ayrılarak dudağıma ufak bir öpücük kondurdu."Merak etme sadeçe birazçık hamlanmışım" dedim."Hadi gel otur dinlen" dedi ateş.

 

Bense ateşin karşısına oturdum."EE benim yemeğim nerde" dedim."Al bakalım" dedi ateş poşeti bana uzatarak bense elinden alıp dönerimi açarak yemeye başladım."Çok güzel olmuş" dedim gerçekten ameliyattan çıkar çıkmaz bendeki bu iştah nedir."Sen bu gidişle çok kilo alırsın" dedi ateş."Sağol ya ateş çok güzel moral oluyorsun" dedim dönerimi yemeye devam ettim. Ateş ayağa kalkıp yanıma gelerek oturduğum tekli koltuğun kulpuna oturup saçlarımdan öptü.

 

"Şaka yapıyorum sen her halinle çok güzelsin" dedi ateş."Sende çok yakışıklısın kocamm" dedim dönerimi yiyerek gerçekten ateşe kızıyorum ama bir konuda haklı, benim en kısa zamanda rejim yapmam gerek yoksa obur oluçam bu gidişle. Hem ben her şeyden önce bir doktorum hastalara günlük yemek programı verip obur olamam dimi.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm geçikti kusura bakmayın aşklarım"

 

Hadi yıldız yorum yapın daa vallaha obur oldum.

 

"Bu bölümde spoil verdim öğrenmek isteyen istegrama koşsun

Yagey_18"

 

Loading...
0%