Yeni Üyelik
25.
Bölüm

Çekirdek²⁴

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Yatak odasındaki kıyafet dolabından bu geceye ait şık bir elbise bakıyordum, ama bulamıyordum, en son dolabın arkasında saklanmış sade şık bir elbise buldum çok güzeldi, fazla ışıl ışıl ve fazla güzeldi bu gece çok göze bataçaktım.

 

 

Elbise fazla dekolteliydi ayrıca çokta güzeldi, saçlarımı düzleştirerek makyaj yaptım. Ateş ile davete gideçektik şirkete yeni ortağı ile kutlama gibi bir şey yapacaklarmış öyle dedi bana.

 

Bençe kıyafet tam oturmuştu, bu gün hastanede pek işim olmamıştı o yüzden yorgun değildim, ilkkez ateş ile bir davete gideçektim umarım güzel bir sonu olurdu. Odadan çıkarak merdivenlerden inerek salona gelip etrafımdan döndüm,"EE nasıl olmuşum" dedim ama ateş beni duymamıştı, bana bakarak donup kalmıştı, bense yanına giderek ellerini belime sarıp yüzünü avuçladım.

 

"Ateş iyimisin sevgilim" dedim "He evet evet iyiyim" dedi ateş boynumdan öperek "Her zamanki gibi çok güzelsin sevgilim" dedi ateş "Sende çok yakışıklısın sevgilim" dedim "EE alev nerde o gelmiyormu" dedim "Alev önden gitti" dedi ateş "EE hadi bizde gidelim o zaman" dedim ateş ise elimi tutup evden çıkarak arabaya bindik. Arabayı ateş kulanıyordu.

 

Bebeğimiz ile ilk davetimizdi, arkamızdan gine 1 araba adam daha geliyordu. Bu beni ne kadar rahatsız etsede bir şey diyemiyordum.

 

...

 

Davete gelmiştik vale kapımı açmıştı, bense arabadan inerek ateşi bekledim ateş yanıma gelerek elimi tutup içeriye girdik, fazla heycanlı ve stresliydim güzel bir gece olsun dileği ile salona girip ateşle bana ayırtılan masaya geldik, alev ile güneyde yanımızdaydı."Su güzelim sen burda otur ben geliçem" dedi ateş bense kafa saladım, ateşi ise gitti.

 

Salonda rahatsız etmeyen bir şarkı çalıyordu, sesiz ve sakin bir sesti."Su bir şey içmek istermisin" dedi alev."Su..bir bardak su olsa yeter alev" dedim "Tamam ben alıp geliçem siz oturun" dedi güney salondan çıkarak gitti."İyimisin" dedi alev "İyiyim iyiyim" dedim etraftaki insanlar fazla şık ve özenli giyinmişlerdi. Resmen nenem yaşında olan kadınlar bile özenle giyinmişlerdi.

 

Güney salona geri girerek yanımıza gelip suyu bana verdi,"Sağol güney" dedim "Riça ederim yenge" dedi güney bense suyun kapağını açarak bir yudum içtim, içim rahatlamıştı resmen su iyi gelmişti. Ateş hala ortalıkta yoktu bu ortamın pek tekin olduğunuda sanmıyordum.

 

O sırada ateş yanıma geldi."Su sevgilim gelirmisin beş dakika" dedi ateş "Ateş nereye" dedim "Sen gel güzelim" dedi ateş bense ateşin elini tutarak ayağa kalkıp peşinden gittim. Ateş benimle birlikte sahneye çıkarak bir elini belime sararak, eline mikrofonu aldı. Herkez bize bakıyordu utanmamak elde değildi.

 

"Siz şimdi diyeçeksinizki bu hiç tanımadığımız bilmediğimiz yanındaki kadın kim, işte bunu açıklamak için ben her gün bu anı bekledim. Şuan sarılmış hayatıma almış olduğum kadın benim her şeyim, o maldan mülkten her şeyden çok daha değerli olan herşeyim" dedi ateş bense sadeçe ateşe bakıyordum, söyledikleri beni kendine daha çok bağlıyordu.

 

"Sizin sevdiğiniz elbise davet para mülk işte bunların yanındaki en değerlim sevdiğim kadın, o benim tek varlığım tek sevdiğim kadın yaşamamın tek sebebi beni ölümden döndüren tek kadın" dedi ateş her çünlesi beni ona daha çok bağlıyordu, *o benim ölümden döndüren tek kadın* bu söz çok can yakar."Benim hayatımda bu elden başka tutaçak el yok" dedi ateş tutmuş olduğu elimi kaldırarak.

 

"Bizim bundan sonra bekliyeçeğimiz tek şey bebeğimiz, 1 hafta sonra düğünümüz var ben herkeze inat bu eli tutmaya devam ediçem herkeze inat vazgeçmicem" dedi ateş mikrofonu yerine koyarak iki elimide tutarak öptü. O sırada salondaki herkez alkışlamaya başladı, ben bu adama aşık olduğum için ağlıyordum o bana verilen en büyük nimetti.

 

"Şşş ağlamak yok bu bir başlangıç su sen böyle yaparsan bizim seninle işimiz var" dedi ateş bense ateşe sarıldım "İyiki varsın ateş bana o hiç tatmadığım baba sevgisinden daha fazlasını verdiğin için beni 4 yıl karşılıksız sevip benden uzak kaldığın halde benden bir an vazgeçmediğin için teşekkür ederim ateş iyiki varsın birtanem" dedim ateşten ayrılarak herkez hala alkışlıyordu."Bana karşılık veren seven hayatıma dahil olup benim gibi bir adama aşık olan sensin su asıl ben teşekkür ederim sana" dedi ateş anlımdan öperek elimi tutup sahneden inip alev gilin yanına gittik.

 

"Bro sen ne yaptın öyle ya ben bile bir an size aşık oldum" dedi güney "Senin bron bir güzelle tutulmuş zaten kardeşim" dedi ateş beni kendine çekerek sarılıp saçlarımdan öptü."Ayy biz çok güzel olduk böyle" dedi alev ateş ile bana sarılarak güneyde sarıldı."EE o zaman artık bana kız isteye biliriz" dedi güney bizden ayrılarak."Nasıl kız buldun mu lan sen" dedi ateş "Evet buldum hemde çok güzel bir kız" dedi güney "Ben biliyorum" dedim.

 

"Kim" dedi alev "Güney söylesin" dedim "Gökçe ben gökçeye aşık oldum kardeşim" dedi güney."Ne oha olaya bak" dedi alev "Kardeşimi üzersen bittiririm seni güney" dedim güney ise güldü "Yok yok onu değil üzmek üzmelerine bile izin vermem" dedi güney "Lan dur ilk biz evlenelim sonra siz" dedi ateş "Ah güneyde evleniyor evde bir tek ben kaldım" dedi alev "Sen benim başımın belasısın o yüzden otur evinde" dedi ateş."Evde neden kaldığım beli oldu" dedi alev, hepimiz güldük.

 

<>

 

2 saat olmuştu hala davetteydik saat gece 23.40'dı uykum gelmiş ve çok yorgun hissediyordum kendimi. Ateş ise diğer masada iş ortakları ile sohbet ediyordu, alev yanımdaydı güney ise ortalıkta yoktu, salonda ağır içki kokuları vardı midem bulandığı için ayağa kalktım."Nereye yenge" dedi alev "Midem kötü oldu biraz bir laboya gidip geliçem" dedim "Seninle gelmemi istermisin yenge" dedi alev "Yok sağol alev" dedim tam giderken durdum.

 

"İyisin ama dimi yenge" dedi alev "İyiyim iyiyim merak etme" dedim alevin yanından ayrılarak salondan çıkıp laboya gelerek içeriye girdim, midem hala çok kötüydü labolardan birine girerek kulazete kustum. Artık istifa etmekten gına gelmişti. Labodan çıkarak elim ile yüzüme hafif su vurarak peçete ile kurladım.

 

Labodan çıkıp salona doğru yol alırken giydiğim topuklu ayakkabı yüzünden ayağım burkuldu, yere düşeçekken iki el benim düşmeme engel oldu. Kafamı kaldırıp beni tutan kişiye baktığımda bu kişi ama o..o öldü nasıl olur hayır hayır ya bu bir rüya dimi.

 

Elimi tutmuş olan kişiye bakarak bir anda elimi çekerek ondan uzaklaştım."S-sen sen nasıl ya..öldün sen" dedim "Hayır su ben ölmedim" dedi deniz evet evet eski sevgilim denizdi öldü sandığım deniz."Ne saçmalıyorsun sen..öldün sen öldün" dedim "Hayır su hepsi sadeçe ufak bir oyundu" dedi deniz "Hiç bir şey umrumda bile değil yaptığın şey her neyse düpe düz kaçmaktı korkaklıktı" dedim.

 

"Korkaklıktı öylemi sen öldüğüm günden beri bir kere bile mezarıma gitmedin" dedi deniz "Ne güzel işte senin gibi bir düzenbazın mezarına gidip o boş mezara iyikide göz yaşı dökmemişim" dedim "Düzenbaz öyleyim benden sonra hemen bulmuşsun yeni birini" dedi deniz "Yanlış biliyorsun ben onu değil o beni buldu inan bana o senden bin kat daha iyi sevmek nedir aşk nedir biliyor" dedim.

 

"Senin buraya aşk hikayeni dinlemek için gelmedim su ama hayatını karartmadan da gitmiçem gözlerini dört aç su ateş her an her şeyi öğrene bilir ama her şeyi" dedi deniz "Ateşten önçe olan bir sevgilimdin ateş senin gibi değil o senin lafına bakarak beni sorgulamadan terk etmez" dedim "Sen öyle san su beni daha tanımıyorsun geçmişinin pekte temiz olmadığını sen benden daha iyi biliyorsun dimi" dedi deniz.

 

Gözlerimin önünden bir an o gün geçti, hayır söylemez dimi, bu kadarınıda yapmaz yapamaz dimi."Yapamazsın" dedim "Yaparım su ben bana yapılanı unutmam sende o bebeğinde iyi günlerinizi yaşıyorsunuz peşini ben bıraksam ateşin ailesi bırakmaz su bunu unutma" dedi deniz yanımdan esip geçerek gitti yere düşmemek için duvarı tutum.

 

Hayır yapmaz söylemez ateş'e hem ateş onun sözüne inanmaz o beni dinler dimi, anlamadan dinlemeden yargılamaz beni. Allahım nolur bu bir rüya olsun, nasıl ya bu adam ölmüştü nasıl oldu her şey nasıl bir anda ters olur. Stresten elim ayağım titriyordu.

 

Kendi kendimi yerken ateş yanıma geldi."Su güzelim iyimisin alev midenin bulandığını söyledi iyisin dimi" dedi ateş "İyiyim iyiyim içerideki içki kokusundan oldu her halde, ateş ben çok yoruldum eve gidelim artık" dedim ateş ise elini belime sardı."Tamam hadi evimize gidelim yavrum" dedi ateş.

 

...

 

Ateşle eve gelmiş üstümü indirerek geceliğimi giyip makyajımı sildim. Ateşte üstünü indirmiş gecelik rahat bir şeyler giymiş aşağıda mutfakta bir şeyler hazırlıyordu. Bense odadan çıkarak salona inerek mutfağa girdim, Hizmetliler yaprak sarması yapmıştı en sevdiğim yemekti ama pek iştahım yoktu, kafam hala denizin dediklerindeydi. Ya deniz ateşe her şeyi anlatırsa. Ya ateş beni terk edip bebek doğuduktan sonra onu benden alırsa.

 

Bunları düşündükçe gözlerim doluyordu, tam mutlu olduk derken tekrar bir darbe yiyorduk. Ben Ateşten ayrılmak ondan uzak olmak istemiyordum. Onsuz kalmak nefes almamak her ikiside aynıydı, böyle düşündükçe nefesim daralıyordu. Elimi boynuma atarak boynumu ovaladım.

 

Ateş ise yemekleri tabağa koyarak üstüne ise yoğurt koymuştu, bardağa meyve suyuna koyarak önüme koyup, karşıma oturdu."EE hadi ye yemeğini sevgilim" dedi ateş "Aç değilim sanki ateş" dedim "AA olurmu öyle sabahtan beri hiç bir şey yemedin güzelim açıkmadın mı" dedi ateş "Bilmem iştahım yok gibi" dedim ateş ise çatala sarmayı batırarak ağzıma uzattı.

 

"Hadi aç ağzını bak yoksa ağlar" dedi ateş elleri ile besliyordu beni, ağzımı açarak sarmadan yedim, gerçekten çok güzeldi."Hmm çok güzel olmuş" dedim çatala sarmayı batırarak bende ateşe yedirdim."Hmm gerçekten güzel olmuş" dedi ateş bense ateş için yedim, sonra vitamin ilaçlarımı içtim. Ateş ise dolaptan meyve çıkartıp yıkayıp tek tek hepsinden soyup keserek meyve tabağı yaparak masaya koydu.

 

"Aç değilim dedikçe yediriyorsun ateş" dedim."EE inatçılığım karıma çekmiş" dedi ateş bense gülerek meyveden yedim. Kiraz çok güzeldi bal gibi kıp kırmızıydı."Sen neden yemiyorsun" dedim "Benim meyve ile aram yok su" dedi ateş "Benim için yaptın bu tabağı yani" dedim "Evet" dedi ateş "İstiyorsunki ben kilo alayım çirkin olayım sende beni sevme" dedim ateş ise yanıma gelip oturarak yanağımdan öptü.

 

"Sen her halinle çok güzelsin yiyeceksinki" dedi ateş elini karnımın üstüne koydu."Bebeğimiz sağlıklı olup hemen büyüsün" dedi ateş o günleri iple çekiyorum sevgilim."Ateş bebek doğarsa beni gine seversin dimi" dedim evin ilk çocuğu ikinçi kardeş gelince babasına sorduğu soru gibi sormuştum."Sen benim bebeğimi şimdiden kıskanıyor musun" dedi ateş bense ateşten gözlerimi kaçırdım.

 

"Hayır ama ne bileyim bir an pabuçum dama atılır diye korktum" dedim parmaklarım ile oynayarak."Saçmalama sen benim ilk göz ağrım ilk bebeğimsin" dedi ateş bense ateşe doğru dönerek şirin şirin bakarak konuştum "Gerçekten mi" dedim "Gerçekten" dedi ateş gülerek bense ateşe sarıldım."Dünyanın en iyi kocası en iyi babası ateş zorlu" dedim.

 

"Senin bu çocukca hareketlerin benim çok hoşuma gidiyor" dedi ateş "İnsan sevildikce çocuklaşır" dedim ateşin yanağından öperek."Sen hep benim yanımda ol o bana yeter" dedi ateş "Çok seviyorsun çok ateş bey" dedim gülerek "Hemde çok zalımın kızı" dedi ateş bense tekrar ateşe sarıldım.

 

Ateşten ayrılarak meyve yemeye devam ettim."Ateş ismi ne olsun" dedim "Neyin ismi" dedi ateş "Neyin oluçak bebeğinizin, açaba kızmı olur veya erkek ne olsun ismi" dedim "Bençe kız olursa neva olsun" dedi ateş "Nevamı hiç duymadım anlamı ne açaba" dedim "Çekirdek" dedi ateş "Ne" dedim.

 

"Kuranda geçen ismi çekirdektir. En'am Suresi 95. Ayet Meali: 'Şüphesiz Allah, tohumu ve çekirdeği çatlatandır, ölüden diriyi çıkaran, diriden de ölüyü çıkarandır" dedi ateş kuranda ne güzel bir anlamı vardı, ateşin bunu bilmesi ve kızına bu güzel anlamlı ismi vermesi çok güzeldi."Çok güzel bir isim anlamı dahada güzel eminim kızımız olursa babasının ona verdiği isim ile gurur duyaçak" dedim.

 

"Babasıylada gurur duyarmı" dedi ateş "Tabiki duyar kız çocukları babasını çok sever" dedim "Erkek olursada toprak olsun o zaman" dedim "Bak güzel isim" dedi ateş "Ateş su toprak çok güzel oldu" dedim "Hemde çok, belki ileride nevada olabilir" dedi ateş bense ateşin koluna hafif vurdum."Sen beni kedi sandın her halde her dakika üreyememki ben" dedim ateş ise bir anda kahkah attı."Merak etme ikinçi ikiz olur toprak fidan" dedi ateş tekrar gülerek bense ateşin kolun tekrar vurdum.

 

"Ya ateş dalaga geçme ya" dedim ateş ise saçlarımdan öptü."Tamam tamam şaka yaptım ama ben 9 8 tane çocuk isterim" dedi ateş "Yok ya 9 9 olsun 9 kız 9 erkek eşit olur hem" dedim "Yok öyle eşit olmaz 10 kız 10 erkek" dedi ateş bu sefer elimi masaya vurdum."1'çiyi doğurmadan 10'çu ne ateş yemin ederim düşünçesi bile korkutuyor" dedim "Nedenki yurtaki çocukları severken öyle demiyordun" dedi ateş.

 

"Sevmek mutlu etmek ayrı bakmak ayrı ateş çocuk bakımı çok zor" dedim ateşe masum masum bakarak."Oy ben seni yerim benim birtanem ben sana yardım ederim" dedi ateş bana sarılarak yanağımdan uzunça öptü."Oh mis kokulu sevgilim benim" dedi ateş "İlla 20 çocuk diyorsun yani" dedim "Yani çocuk evin neşesidir birtanem" dedi ateş."Olsun ilk birinçi doğusun 20 çocuğada sen bakarsın" dedim ateş ise tekrar kahkah attı.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bu bölüm baya güzel oldu, heleki denizin dönüşü"

 

Ayy ben gerçekten bu gün iki bölüm attım efsoyum

 

"Hadi bana bir ödül yıldızı verin bebeklerim"

✨️🌟⭐️🌟⭐️✨️

 

 

Loading...
0%