Yeni Üyelik
44.
Bölüm

Çocukluk⁴³

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

"Annenle evlenmemiştik daha bir gün işim istanbula düştü bindim gece geldim istanbula pek bilmezdim istanbulu bir adres verdikleri gittim otel diye içeriye girdiğimde annen bir adamdan kaçıyordu anladımki annenin belalısıymış" dedi adam neler diyordu bu adam ne demek annemin belalısı.

 

"Çektim anneni aldım o gün o otelden çıktık ama adamlar peşimize dolandı işatlı bir eve girip saklandık neyseki onlardan kurtulduk" dedi adam."Sonra sonra ne oldu annem o neden öldü" dedim."Biz trabzona geldik kaçtık yani annenle evlenme kararı aldık onu korumak için dedenler hiç bir şey bilmiyordu, annenin pavyonda çalıştığını gizledik" dedi adam hayır hayır annem orda çalışmıyor dimi.

 

"Annenle evlendikten 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendik 3 ay sonra ise kız olaçağını öğrendik, annen su gibi temiz saf berak güzel bir kaderin olsun diye adını su koydu çokta yakışmıştı su ismi sana" dedi adam bir tek adını bildiğim adamla oturmuş bebekliğimi dinliyordum.

 

"Ay gibi bem beyazdın mavi gözlü kumral saçlarınla aynı annene benziyordun, bir tek saçların bana benziyordu annen sarışındı" dedi adam nedense gözlerim dolmuştu."Peki benim annem neden öldü ne oldu o gün" dedim."Sen 5 yaşına bastığın an adamlar izimizi buldu trabozonda bizi barındırmadılar anneni beni herkez duydu" dedi adam."Peki neden gittiniz o gece vakti neden gittiniz" dedim.

 

"Yeterince rezil olmuştuk o yüzden trabzonu terk ettik" dedi adam o sırada ayağa kalkıp karşısına geçerek bağırdım."Madem trabzonu terk ettiniz neden beni orda bıraktınız neden beni 22 yıl boyunca kaza yalanına uydurdunuz" dedim bağırarak."Gittiğimiz yol yol değildi su eğer senide götürseydik sende o kazada ölüçektin ben annen gibi senide kaybetmek istemedim" dedi adam."Ben zaten 22 yıl boyunca duyduğum yalanla öldüm" dedim.

 

"Eğer yolda o tuzağa düşmeseydik o pislikten kurtulsaydık seni yanımıza alaçaktık ama olmadı ben anneni kaybettikten sonra kendime gelemedim" dedi adam."Peki ya sen annem öldü diyelim sen neden beni yanına almadın neden sahip çıkmadın bana" dedim adam ise ayağa kalktı, ona baba diyemezdim baba hakedene denir dimi.

 

Kolarını açarak etrafı gösterdi,"Bak benim hayatım bundan ibret ben yılarça annenin katillerini bulmak için ne hala düştüm nasıl bir adam oldum seni o yaşta yanıma alıpta bak kızım senin hayatın bu diyemezdim, benim içine giripte açaba sağlam çıkacakmıyım diye düşündüğüm bir hayatım yok" dedi adam."Ben vardım senin 5 yaşında bir kızın vardı onun sana ihtiyaçı varken sen annemin katilinin peşinemi düştün" dedim bağırarak.

 

"Çok sevdim su senin ateşi sevdiğin ateşin seni sevdiği gibi çok sevdim o gece kendim ölmediğim için sevdiğim kadın öldü diye her nefes aldığımda kendimden nefret ettim" dedi babam oluçak adam."Peki ya ben benim ne suçum vardı annem babam yok diye ben parka gitmek istemedim okula gitmek istemedim saçlarımı ören yemek yediren beni büyüten bir yengem vardı evet ama annem yoktu bana şeker alan bir babam yoktu bu ne demek sen biliyormusun" dedim yüksek sesle elimi kafama koyarak ordan oraya gidip durdum.

 

"Sana güzel bir çocukluk veremediğim babalık yapamadığım için kendimden nefret ediyorum özür dilerim küçük sevgilim anneni çok sevip seni aksattığım için çok pişmanım özür dilerim" dedi babam olaçak adam."22 yıl 22 yıl ya koş koça yıl benden özür diliyorsun ben kabul etsem çocukluğum kabul edermi o küçük suyun göz yaşları dinermi sanıyorsun sen her şey geçecek mi sanıyorsun" dedim."Biliyorum geçmez asla geçmez unutamazsın ne yaparsam yapayım beni afetmezsin ama ben çok pişmanım" dedi babam olaçak adam.

 

"Bende çok pişmanım benim babam olduğun için yılarça mezarında olmayan adama dua edip mezarına çiçek dikerek suladığım için çok pişmanım" dedim,"Haklısın yılarça yalan bir hayata inandın ama hem benim hemde annenin gururu oldun okudun kendi ayakların üzerinde durup londurada doktor oldun sen çok güçlüsün aynı annen gibi çok güçlüsün" dedi babam olaçak adam alaycı bir şekilde kahkah attım."Ben bunları ailem için yapmadım benim aile zaten ölmüştü, ben kendim için dik durmam gerektiği için yaptım" dedim.

 

"Bana olan öfken hiç bir zaman dinmeyecek dimi" dedi babam oluçak adam."Evet dinmeyecek yılar sonra karşıma geçip ben senin babanım demen hiç bir şeyi değiştirmez" dedim,"Peki benden nefret edebilirsin sevmeye bilirsin ama beni dinlemen gerek" dedi babam oluçak adam."Ben senin daha neyini dinleyeyim şimdide bana her şey bir oyundu mu diyeçeksin" dedim."Hayır ateş ondan uzak durmanı istiyorum" dedi babam oluçak adam."NE, ne saçmalıyorsun ateş ne alaka" dedim.

 

"Bunu öğrenmen için zamana ihtiyaçın var şuan zamanı değil senden tek isteğim ateşten uzak dur" dedi babam oluçak adam."Asla senin demenle ateşten uzak duruçağımımı sanıyorsun yanılıyorsun" dedim."Ateş tekin bir adam değil" dedi babam oluçak adam."Aynen sen çok tekinsin" dedim kolarımı açıp etrafı göstererek."Evet bende tekin bir adam değilim ama senin babanım sana zarar vereçek en son kişi bile değilim" dedi babam oluçak adam.

 

"Ateş bana bu hayata senin veremediğin sevgiyi veren bana yuva aile hayat veren beni seven beni koruyan tek adam ondan asla uzak durmam, sadeçe onun iyiliği için o iyi olsun diye uzak dururum" dedim."Su eğer ateşten uzak durmazsan ya ateş ya sen bu aşkta kurban gideçeksin" dedi babam oluçak adam."Ben bu aşk için kaç kere kurban gitmek istedim hepte beni koruyan ateş oldu sen nerdeydin" dedim."Benden görmediğin sevgiyi ateşte gördün onda arıyorsun bu her kızın başına gelen bir şey" dedi babam oluçak adam.

 

"Sakın bana ateşe aşık değilsin takıntılısın deme ben onu kendimden bile çok seviyorum" dedim o benim her şeyimdi."Su benim için değil ateş için uzak dur gerçekleri duyarsan zaten uzak duraçaksın" dedi babam oluçak adam."Nedir bu gerçekler anlatta bileyim" dedim."Zamana ihtiyaçın var su daha inan bana ateş sandığın kadar temiz değil" dedi babam oluçak adam."Ben bunu biliyorum zaten" dedim o sırada dışarıdan silah sesleri ile tanıdık bir ses geldi.

 

"SUUUUU" dedi ateş o iyiydi beni bırakmamıştı, evden çıkarak karşımdan gelen ateşe koşarak sarılmamla az kalsın yere düşeçektik, ateş bir elini belime dolayarak boynumdan öperek kokumu içine çekip, değer elindeki silahı arkamdan gelen babam oluçak adama doğru tutu. Kokusunu içime çekip sıkıça sarıldım tek başına gelmişti iyide yaralanmıştı.

 

Ateşten ayrılıp yarasını konturol ettim, omuzundan vurulmuş ufak bir dikiş atılmıştı, ateş elini belimden çekerek yanağıma dokunup okşayarak endişe dolu gözlerle yüzüme baktı, o benim için bense onun için endişeleniyordum. Anlımı ateşin anlına birleştirip gözlerimizi kapatarak bir birimizin varlığını hissettik."İyisin dimi sana bir şey yapmadılar iyisin" dedi ateş yüzümün her yerinden öperek, bense ateşin dudağından öptüm.

 

"İyiyim ben asıl sen iyimisin yaran, neden kalktın sen dinlenmen gerek ateş" dedim."Çok korktum su sana bir şey oluçak diye aklım çıktı" dedi ateş iki elimle ateşin yüzünü avuçladım."İyiyim ben merak etme" dedim ateş ise kızarmış olan yanağımdan öptü."Özür dilerim seni koruyamadım kurtaramadım özür dilerim" dedi ateş."Ben iyiyim ateş merak etme beni ben çok iyiyim" dedim ateşin dudağından öperek.

 

Dudaklarımı dudaklarının altında eziyordu,"Hadi gidiyoruz burdan su" dedi ateş elimden tutarak beni arkasına almak isterken durdurdum."Su hadi" dedi ateş."Ateş ben gelmiçem" dedim ateş arkamda olan babama baktı."Korkma ben burdayım kimse bir şey yapamaz" dedi ateş."Ateş ben burda kalıçam" dedim."Su saçmalama kim bu adam ne işin var senin burda" dedi ateş."Su kızım gel hadi" dedi babam."Kızım derken" dedi ateş.

 

Babam yanımıza gelip ateşe elini uzattı."Ben toygar, toygar bakırçı" dedi babam ateş şaşkın şaşkın bana baktı."Ne saçmalıyorsun sen, su senin baban ölmedimi" dedi ateş."Bende az önce öğrendim ateş" dedim inanmak ne kadar zor olsada,"İnanmıyorum su bu bir tuzak biliyorsun dimi 22 yıl sonra gelip sana babanım diyen bir adama inanmış olamazsın" dedi ateş."Dna testi yapabiliriz benim için sorun yok su benim kızım" dedi babam.

 

"Su güzelim gel gidelim dna çıkana kadar ben seni bu adamla yan yana aynı evde bırakmam" dedi ateş yorgun ve bitkin gibiydi yaralı olduğu halde benim yanıma gelmişti, ben bu adamı sevmekten nasıl vazgeçebilirim."Ateş babam o benim beni öldüreçek değil ya, hem benim öğrenmem gereken bir geçmişim var bana bir müddet izin verirmisin" dedim.

 

"Olmaz bu adam yalan söylüyor" dedi ateş,"Su burda benimle kalıyor ateş o benim bu dünyadaki tek ailem ona zarar vereçek kişi ben değilim sensin" dedi babam konu nerelere gidiyordu."Yılar sonra gelip ben senin babanım diyen adamı söylüyor bunu" dedi ateş."Evet ben kızıma babalık yapamadım ama senin gibi böyle bir hayata onu sokamazdım" dedi babam.

 

"Seven insan böyle bir şeye asla başvurmazdı" dedi ateş benim için babamı bile karşısına alıyordu."Ateş nolur git eğer beni kaçırtmasaydı ben gine kaçacaktım" dedim."Su ölürümde seni bu adamın eline bırakmam" dedi ateş."Ateş olmaz böyle ben iyiyim" dedim."Su senin yerin benim yanım" dedi ateş."Hayır ateş senin yerin karın ve çocuğunun yanı sen evlisin" dedim.

 

"Benim karım o olabilir ama sevdiğim kadın o değil" dedi ateş,"Neyse ne ateş evlilik bu git karına sahip çık bebeğine bir şey olmasın hastaneye götür kontrol ettir" dedim."Su saçmalaysun" dedi ateş benimle kala kala aynı bana benzedi."Ben çiddiyim ateş bir anne daha açı çeksin canı yansın istemem" dedim ne kadar sevmesemde oda bir anneydi."Su son sözün bumu" dedi ateş."Evet bu" dedim.

 

O an ateş beni kız kaçırır gibi omuzuna alıp arabaya doğru ilerledi, babam oluçak adamın korumaları silahı kaldıraçakken babam durdurdu."Ateş bırak beni bak yaran açıyacak indir beni ateş bırak dedim sana bırak" dedim ama ateş değil indirmek durmadı bile, beni arabaya bindirerek kapıyı kilitleyerek babamın yanına gidip önünde dikildi. Konuştuklarını ben duymuyordum.

 

Ateş babama bir şeyler söyledikten sonra korumalardan birine silahını kaldırıp eline ateş etti, adam açı içinde elini tutarak yere çöktü."O elden alacağım vardı" dedi ateş arabaya binerek babama gıçıklık vererek el salayıp koltuğa oturarak korku tüneli gibi olan evden uzaklaştık."Ateş sen napaysun" dedim,"Ne demek napayrum seni orda kim olduğu beli olmayan adamla bırakacak değildim su" dedi ateş yola devam ederek.

 

O sırada ateşin yarasının kınadığını fark edip oturduğum koltukta ateşe doğru dönerek elimi gömleğine atıp yarasına baktım, sargı bezi kan içindeydi."Çek arabayı kenara" dedim."Ne" dedi ateş."Yaran kanıyor ateş böyle olmaz çek kenara arabayı" dedim,"Su yolda oluçak şeymi bu" dedi ateş."Oluçak şey ateş çok kanamış eve gidene kadar mikrop kapar" dedim. Ateş arabayı kenara çekerek arabayı park etti."Torpidoda malzeme varmı" dedim."Sayende her yere malzeme ile gidiyoruz su hanım" dedi ateş.

 

Ateş bana doğru döndü bense ateşin gömleğinin düğmelerini açarak sağ omuzunu açıp sargı bezini açtım,"Açırsa söyle" dedim."Söylemem" dedi ateş."İnatçı" dedim ateş ise gülüp anlımdan öptü."Bu 2 günde beni çok korkuttun" dedi ateş torpidodan pamuk alarak ateşin yarasındaki kanları temizledim, dikişleri patlamamıştı."Ben her zaman senin için korkuyorum ateş şuan yaptığım şeyi her zaman yapmak canının yanması beni korkutanda bu ateş, her zaman kurtulaçaksın diye bir şey yok" dedim.

 

Ateşin yarasını temizleyip sargı bezi ile yavaşça sardım,"Benim canımın bir önemi yok su beni korkutan sensin" dedi ateş bakışları o kadar güzelki ona kızamıyordum."Ateş bu daha ne kadar süreçek" dedim."Eğer yanımda olur ben korkutaçak bir şey yapmazsan çok kısa sürecek su" dedi ateş."Peki ben her gün senin bizi kurtarman için beklerken sen kendini tehlikeyemi ataçaksın" dedim ateşin gömleğini düzeltip gömlek düğmelerini tekrar takıp boynuna sarılarak boynundan koklayarak öptüm.

 

"Ben seni kaybetmek istemiyorum sen neden beni düşünmüyorsun" dedim ateş ellerini inçe belime koyarak beni kuçağına alıp yan bir şekilde oturdum kuçağına."Sen kadınsın senin işin evinde oturup koçanı beklemek" dedi ateş,"Bana söz ver kendini tehlikeye ataçak bir şey yapmak yok" dedim ateş elini açık olan karnıma koyarak boynumdan öptü."Söz veriyorum ama seni bırakıp gitmeyeceğim için veriyorum" dedi ateş.

 

Bense ateşin dudağına yapıştım ben bu adamı çok seviyordum her şeyden çok hemde."Sakın bir daha bana seni sevmiyorum deme zaten desende inanmam artık" dedi ateş."Olur demem desemde inanma zaten" dedim ateşin üstünden inerek. Ateş ise arabayı çalıştırıp gideceğimiz yola doğru yol aldı, nereye gidiyoruz bilmiyordum umarım verdiğim kararlar yüzünden üzülmem.

 

◇◇◇

 

Ateşle başka bir eve gelmiştik, mübarek ne kadar çok evi var yemin ederim yaz tatili yapmış gibiyim. Ateşle evliyken kaldığımız ev gibiydi ama şehirden uzak bir evdi tam kafa dinlemelik, eve gelip duş aldıktan sonra kısa bir gecelik giymiş yemek yemiştik, şuan ise yanan şöminenin önünde oturmuş ısınıyorduk.

 

Daha doğrusu ateş oturuyor bense ateşin dizine uzanmıştım, sanki yaşlanmış iki karı koça gibiydik huzur verici bir andı. Ateş saçlarımı okşuyordu sahi saç demişken benim kuaförede gitmem gerek saçlarım maf oldu, kırıklarımda var. Koltukta yüz üstü dönerek ateş baktım saçlarıma bakarak dalmıştı.

 

Ona baktığımdan haberi bile yoktu, saçlarımda olan elini tutup öptüm bu sefer beni hissetmişti, yüzüme eğilerek anlımdan öptü bu adamın sevgisi sonsuz."Nereye daldın öyle" dedim."Bilmem geleçeğe gittim" dedi ateş."EE ne varmış geleçekte" dedim koltukta oturur pozisyona gelerek ateşin önünde baçaklarımı bağdaç kurdum, ateş ise ellerimi tutu.

 

"Senle ben vardık sen hala çok güzeldin boncuk gözlerin ile bana bakıp ateş benim canım nar çekti diyordun" dedi ateş narın anısı vardı."Bense elimi karnının üstüne koyuyor" dedi ateş elini karnımın üstüne koyarak, baba olmak çok istiyordu iyide ateş zaten babaydı."Ateş sen zaten babasın" dedim."Benim çocuklarımın annesi sensin su" dedi ateş."Ama toprakta senin oğlun onu dışlama olurmu o babasını çok seviyor" dedim ateş beni kendine çekerek sarıldı.

 

Ben annesiz babasız büyümüştüm başka çocuklar büyümesin."Senin o güzel kalbini yerim ben" dedi ateş."İçinde sen varsın ondan bu kadar güzel" dedim ateşin boynundan öperek, ateş ise benim boynumdan öptü."Sen bir başkasın su nasıl bir kadınsın bilmiyorum ama benim için bam başka bir şeysin seni çok sevdiğim için hayatıma girdiğin için her gece dua ediyorum ben seni hakedeçek ne yaptım" dedi ateş."Belki bir gün bulursun" dedim hala ateşle bir birimize sarılıyorduk.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm neden bu kadad efso oldu"

 

Size dedim bana güvenin diye

 

"Bençe yıldızı hak ettim dimi"

 

 

 

Loading...
0%