Yeni Üyelik
41.
Bölüm

Deha⁴⁰

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Uyandığımda hava hala aydınlıktı duvar saattinden baktığımda saat 17.30'du, ateş hala gelmemişti yataktan doğrulduğumda odanın kapısı açılıp kapanması ile ateşin geldiğini anladım. Gömleğinin kol düğmelerini açtı,"Geçiktin" dedim "İşim uzun sürdü, kahvaltı yaptın mı" dedi ateş "Evet yaptım" dedim."Tamam sen giyin ben bir duş alayım sonra çıkarız" dedi ateş.

 

Tam banyoya giderken durdu."Bir dakika" dedim yataktan kalkarak üstündeki gömleğin karın tarafı ıslak gibiydi, ne kadar beli olmasada ellediğimde elim yapış yapış oldu. Bir tıp olarak bunun kan olduğunu almak zor değildi."Yaralandın mı sen" dedim gömlek düğmelerini açtım ama yaralanmamıştı."Neden üstün kan" dedim ateş elimi tutarak gömleğinden çekip, yüzümü avuçladı.

 

"Yok bir şeyim iyiyim" dedi ateş,"Kimin kanı bu" dedim,"Kimsenin su sen bunu düşünme hadi giyin" dedi ateş,"O adamı öldürdün dimi" dedim,"Su bunun bir önemi yok" dedi ateş."Ateş böyle bir şey yapmana gerek yok" dedim."Var su canımı yakanın canını yakar eceli olurum ben böyle bir adamım" dedi ateş bense ateşe sarıldım."Ben bu ateşi istemiyorum eski ateşi istiyorum sen bu değilsin ateş" dedim.

 

"Konu sevdiklerimse ben buyum su" dedi ateş benden ayrılarak banyoya girdi, bense yatağa oturdum, seni bırakıp gittiğim için özür dilerim ateş çok özür dilerim. Yataktan kalkıp ateşin sabah getirmiş olduğu poşetlerden düzgün bir şey seçtim, siyah bir taytle kısa kolu siwit giyip spor ayakkabımı giyerek ateşin banyodan çıkmasını bekledim.

 

...

 

Ateş banyodan çıkıp temiz kıyafetler giyerek banyoda saçlarını fönlerken banyoya girip arkasından sarıldım."Özür dilerim" dedim omuzundan öperek, ateş fön makinasını indirip bana doğru dönerek yüzümü avuçladı."Neden özür diliyorsun" dedi ateş,"Bilmem öylesine" dedim ateş anlımdan öptü."Hadi gidelim" dedi ateş elimi tutarak banyodan çıktık, odadan çıkarken durdum."Ne oldu" dedi ateş,"Nereye gidiyoruz" dedim ateş önümde dikleşerek iki elimide tutup öptü.

 

"Burası güvenilir bir yer değil su" dedi ateş,"Ömür boyu kaçacağız yani" dedim "Su bir müddet böyle oluçak ben şu işleri haledene kadar" dedi ateş,"Peki ya karın toprak o ne oluçak" dedim."Su toprak benim oğlum tabiki onun yanında oluçam her koşulda ama şuan seni korumam gerek" dedi ateş,"Benim yüzümden canından oluçaksın ama" dedim."Umrumda bile değil" dedi ateş anlımdan öperek elimi geri tutu."Hadi artık gidelim" dedi ateş.

 

Bense itiraz etmeden ateşle bilikte odadan çıkıp aşağıya inerek otelin arka tarafından çıktık, deniz pisliği ile ateşin babası peşimizden olduğu için kimse görmeden arkadan ateşin arabasına bindik, arabayı ateş kulanıyordu, arkamızdan 2 araba adam daha geliyordu. Bu duruma alışmak istemiyordum, kafamı cama yaslayarak etrafı izledim. Hava yavaş yavaş soğuduğu için çabuk kararıyordu.

 

~~~

 

Ateşle başladığımız yere geri dönmüştük, burası ateşin çiflik eviydi, ateşi ilk gördüğüm hayatına ilk girdiğim yarasına ilk melhem olduğum yerdi. Buraya gelmek nedense içimde ufak bir tebesüm oluşturmuştu, burda kendimi evimde yuvamda gibi hissedeçeğimden adım gibi emindim. Ateşle salona girdiğimizde hala aynıydı koltuklar yerleri her yer aynıydı.

 

"Hatırladın mı" dedi ateş,"Hatırlamaz olurmuyum seninle ilk tanıştığımız hata beni kovduğun bu çiflik evini" dedim ateşe ters ters bakarak,"Kızım ne bilim ben seni görünçe nevrim döndü biliyorsun benim işlerim pis vurulmuştum seni görünçe korktum" dedi ateş,"Neyden korktun" dedim "O sıra eve baskın yeseydik görürdüm ben seni" dedi ateş.

 

"Bende senden şikayetçi olurdum" dedim, koltuğa oturarak ateş ise yanıma gelerek koltuğa oturdu."Ne yani ilk görüşte aşık olduğun adamı şikayet edeçektin" dedi ateş,"İlk görüşte aşk, sen gelip bana dedin ben sana aşık oldum diye ben nerde ilk görüşte aşık oldum" dedim."He sende nasıl olsa sevgiliyken aşık olurum diyip benimle sevgili oldun yani" dedi ateş,

 

"Yoo ben seni kırmak istemedim" dedim,"Gel buraya benim küçük bebeğim, yalan söylemek sana hiç yakışmıyor biliyorsun dimi" dedi ateş beni belimden tutarak kuçağına oturturdu."Tamam bende sana aşık oldum ama odada seni ameliyat ederken değil" dedim masum masum konuşarak."Tamam öyle olsun su hanım" dedi ateş elini saçlarıma dolayarak gözümün önüne gelen saçları kulak arkama koydu.

 

"Su neden yaptın" dedi ateş evet bu sorunun cevabını söylemekten ben bile korkuyordum."Neyi" dedim gözlerimi kaçırarak."Yapma su" dedi ateş,"Neyi" dedim,"Bunu işte gözlerini benden kaçırma" dedi ateş çenemden nazikçe tutarak gözlerine bakmamı sağladı."Yemek mi yesek ne dersin bak ben sana çok güzel yemek yaparım evde malzeme var dimi" dedim konuyu değiştirmek adına ateşin üstünden kalkmak isterken ateş bacaklarımın üstüne elini koyarak kalkmama izin vermedi.

 

Ellerini saçlarıma atarak saçlarımı toplayıp arkaya doğru attıp elini boynumda gezdirdi."Sana biri bir şeymi dedi neden gittin" dedi ateş,"Yok hayır" dedim."Su bak bundan sonra seni bırakmam daha ne kadar saklaya bilirsinki benden" dedi ateş,"Saklanaçak bir şey yok ateş" dedim ateş beni daha çok kendine çekerek ellerini kalçamın üstüne koydu."Gözlerin öyle demiyor su bir şey var ve sen benden saklıyorsun" dedi ateş,"Y-yok bir şey ateş" dedim söylersem onu annesinden daha çok uzaklaştıraçaktım.

 

"Su yapma nolur benden bir şey gizleme biz bir birimize ne söz verdik" dedi ateş,"Geçmişte kalan bir konu ateş açmanın ne önemi var" dedim,"Bizi 2 yıl bir birimizden ayıran şey ne bilmek istiyorum su" dedi ateş."Canın sıkılaçak" dedim,"Sıkıldığı kadar sıkılmış zaten su" dedi ateş kafamı eğerek parmaklarım ile oynadım, ateş ellerimi tutup bir birinden ayırdı."Konu özelmi" dedi ateş,"Hayır hayır değil" dedim.

 

"O zaman ne su" dedi ateş,"Annen" dedim,"Annem, sana bir şey dedi dimi canını sıktı seni korkutu dimi" dedi ateş annesini tanıyordu."Hayır ama" dedim."Ama ne su ne dedi sana annem" dedi ateş,"Seninle korkuttu doğrusu haklıydıda" dedim."Ne yani o haklı diye senin beni terk edip gitmen doğrumu" dedi ateş,"Hayır ateş anlamıyorsun korktum diyorum sana çok korktum anlıyormusun sana bir şey olaçak korkusu ile yaşamaktan korktum tıpkı senin benim için korktuğun gibi" dedim hafif yüksek sesle.

 

"Ben sana beni terk edersen ben ölürüm dedim bundan korkmadın mı" dedi ateş."Sen benim bilerek mi gittiğimi sanıyorsun ben her gece senin bir tek kazağın ile uyurken sen karının koynundaydın" dedim ateşin üstünden kalkarak gine yüksek sesle konuştum."Ben isteyerek evlendim yani" dedi ateş ayağa kalkıp karşımda dikildi."Tamam isteyerek evlenmedin peki ya o çocuk toprak ne oluçak ateş sen o kadını koynuna aldın mı aldın konu kapandı" dedim elimi çırparak konuştum.

 

"Peki neden aldım bunuda biliyormusun" dedi ateş,"Ne için beni unutmak içinmi" dedim,"Hayır seni unutmayı bir kere bile denemedim ama sen beni unuttun senden önce kimseyi sevmeyen kimse ile bilikte olmayan adam senden sonra çöktü sen bunu biliyormusun" dedi ateş."Çöken adam sevgisine ihanet etmez bin yılda geçse 2 yılda geçse ihanet etmez sen bize kendine ihanet ettin ateş" dedim.

 

"Ben sana ihanet ettim ama bize ilk ihanet eden sendin" dedi ateş."He şimdi suçlu ben oldum, evet ben seni terk ettim ama başka adamın altına girmedim, ama görüyorumki değmezmiş keşke gir-" dedim sözümü kesen ateşin bir anda bana yaklaşarak eliyle çenemi tutup sıkarak duvara sıkıştırması oldu."Eğer devamını getirirsen yemin ederim seni öldürürüm su, sana dün gecede söyledim sen sadeçe bana aitsin" dedi ateş yüksek bir sesle dişini sıka sıka konuşmuştu.

 

Sadeçe gözlerine bakıyordum, ama pekte bir şey göremiyordum. Ateşin bir anda çenemde olan elini ittim,"Sen çok şerefsiz bir adamsın beni aldatan sensin ben değilim bunu aklına sok" dedim ateşin yanından ayrılarak aşağıdaki odalardan birine girip kapıyı kilitleyerek kapının arkasına yere oturdum. Canımı yakanın canını yakıyor ama en çokta canımı kendi yakıyordu, ben onun beni aldatmasına rağmen sevmeye devam ettim o ise bana hesap soruyordu.

 

Bu adil bir adalet değildi, haksız bir adalatti beni kendinden ne kadar uzaklaştırıyor farkında bile değil. Kalbim ağrıyordu ne yaparsa yapsın ondan nefret edemiyor uzak duramıyordum, allah kahretsin ben onu çok seviyordum. Onun için ondan uzak dururken o bana zarar veriyordu ben hala onu sevmeye devam ediyordum, bu adil değildi hemde hiç değil.

 

~~~

 

"Su aç kapıyı konuşalım güzelim" dedi ateş ses vermedim, kalbimi kırmıştı sürünsün istedim."Bak bana en büyük cezayı verdin kendimden nefret ediyorum özür dilerim sevgilim" dedi ateş elimin tersi ile göz yaşlarımı sildim,"Haklısın her konuda ama benide anla seni başkası ile düşünmek" dedi ateş duraksadı."Afet bu salak ateşi tamam ceza ver ama kendinden mahrum bırakma beni" dedi ateş kapıyı gine açmadım.

 

"Sana zarar vermek veya zarar gelsin istemiyorum konu sen olunca beynim yanıyor kendimi kaybediyorum özür dilerim yavrum aç hadi kapıyı" dedi ateş."Su ordamısın" dedi ateş,"Su güzelim hadi ses ver iyimisin" dedi ateş."Bak kapıyı kırarım iyimisin diyorum su cevap ver bana" dedi ateş kapı kulpunu açmaya çalışarak.

 

En son ayağa kalkıp kapıyı açtım, gözlerindeki pişmanlığı korkuyu anlamak zor değildi."Ne oldu ne var" dedim,"Özür dilerim güzelim" dedi ateş."Bana ihanet edip başkaları ile ilişki yaşayan adamı afediçem öylemi ateş" dedim,"Şerefsiz bir adamım evet ama o zamanlar kendimde değildim hep bir sarhoştum gözümün önünde aklımda kalbimde hep sen vardın" dedi ateş,"Bu beni aldatman anlamına gelmiyor ateş" dedim.

 

"Haklısın özür dilerim haksız ve salakça bir haraket yaptım ama beni terk etmen gururuma dokununca nefsime uzandı konu sadeçe bundan ibret" dedi ateş bıraksam 10 kere özür diler."Benimde nefsim var" dedim ateş yanıma gelerek bir elini belime dolayıp beni kendine çekerek, baş parmağını dudaklarımın üstüne koydu."No no no senin nefsin bir tek bana bu yüzden tekrar tartışmayalım lütfen" dedi ateş."Seni afetmedim" dedim ateş ise bir anda dudağıma yapıştı, doymak onun ne haddineydi.

 

◇◇◇

 

Sabah karnımdaki ağrı ile uyandığımda ateş hala uyuyordu, yataktan kalkıp odadaki banyoya girdiğimde kanamam olmuştu gine, ne oluyordu bana neden her dakika kanamam oluyordu. Banyoda elimi yüzümü yıkadıktan sonra odaya geri gelip ateşin olduğu tarafa oturup ateşi dürttüm."Ateş hadi kalk" dedim,"Su güzelim iyimisin" dedi ateş,"Hayır" dedim ateş ise yatakta doğruldu."Ne oldu su anlat güzelim" dedi ateş.

 

"Bana kıyafet lazım" dedim ateş güldü,"Ne o sabah sabah altınamı işedin" dedi ateş koluna bir tane vurdum."Dalga geçme lazım işte zaten ağrım var" dedim elimle karnımı tutup ovaladım."Ne oldu neyin var su karnın mı ağrıyor" dedi ateş ciddi bir hal alarak elini karnımın üstüne koydu."Evet karnım ağrıyor" dedim.

 

Ateş beni kendine çekerek sarılıp saçlarımdan öptü,"Doktor çağırayım ben sen dünden beri iyi değilsin" dedi ateş,"Hayır doktora gerek yok gerçekten ufak bir ağrı sadeçe" dedim,"Eminmisin" dedi ateş."Evet eminim" dedim."Sen bilirsin ama ağrın artarsa sakın benden saklama su" dedi ateş."Tamam" dedim."Bak kıyafet dolapta var gelmeden bir şeyler aldırdım" dedi ateş.

 

Yataktan kalkıp dolaptan siyah bir eşofman ile beyaz kısa kolu bir krop alıp banyoya girdim, ateş kanamam olduğunu anlasın istemedim, endişelenmesini istemedim. Banyoda giyinerek geri odaya geldiğinde ateş odada yoktu, odadan çıkıp salona geldim. Dışarıda kapalı bir hava vardı bulunduğumuz yer ormanlık açık bir alan olduğu için hafif soğuktu.

 

Mutfaktan güzel kokular geliyordu mutfağa girdiğimde masa hazırdı, hata börek bile vardı, offf ne çok canım çekmişti."Ne ara yaptın bu kadar şeyi" dedim."Gözünde bu kadar küçük olamam" dedi ateş,"Değilsin zaten" dedim ateşin yanına gidip arkasından sarıldım, ben bu adama çok aşıktım.

 

~~~

 

Salonda oturmuş boş boş televizyon izliyordu, ateş 3 saat önce evden çıkıp gitmişti, kim bilir gine nereye gitti. Sabahki karın ağrım yoktu allahtan uzun sürmemişti, bu gün moral olarak çöküşteydim sabah o olaydan sonra aklıma bebeğimi kaybettiğim gün geldi, o günde kanamam olmuştu aynen böyle ağrı girmişti karnıma.

 

Bençe ben idral yolumu üşüttüm ondan kanamam oldu, televizyonda gezinirken magazin haberleri gözüme çarptı boş zamanlarımda izlemeyi çok severdim. Kıvanç tatlıkul çocukluktan beri çok severdim filmleride çok hoşuma giderdi."Şimdi gündemde tüm türkiye tarafından bilinip sevilen aynı zamanda türkiyenin dört bir tarafında iş yeri olan ünlü iş adamı ateş zorlunun karısı var" dedi kadın.

 

Lan ateş bu kadar tanınıyormuydu, adam ne ara ünlü olduda magazinlere adını duyurdu. Doğru bende kız çocukları adına otel açsam benimde adım duyrulur, tabi kimse bilmiyor adam öldürüp bir mafya olduğunu, ekranda yelizi görmemle hiç şaşırmadım, bu kızın tarzı beni deli ediyor bu seferde mor giymiş, renk rengi boğuyordu.

 

"Yeliz hanım ateş bey nerde neden yanınızda yok, ve duyduğumuz kadarı ile tatilden gelir gelmez hastaneye gitmişsiniz bu ne demek oluyor" dedi muhabir ne saçma sorular soruyorlar."Ateşin biliyorsuzunki o kadar çok işi varki yani gelir gelmez işlere atılmak zorunda kaldı o yüzden hastaneye yanlız gittim ama kötü bir durum yoktu aksine güzel bir haber" dedi yeliz bu karıyı dinlemek beni deli ediyordu."Peki o güzel haber nedir yeliz hanım" dedi muhabir.

 

"Aslında bunu ilk ateşe söylemek istiyordum o duysun istedim ilk ama umarım sizden sır çıkmaz" dedi yeliz,"Yoksa ikinçimi geliyor yeliz hanım" dedi muhabir o an oturduğum yerde dikleştim."Sizdende hiç bir şey kaçmıyor, evet ateş ikinçi kez baba oluyor" dedi yeliz o sırada elimdeki kumandayı televizyona fırlatmam ile televizyon ekranı kapandı, önümdeki masayı ayağım ile iterek ters çevirerek masanın üstündeki her şeyi yere attım.

 

Aynı zamanda bağırarak içimdeki bütün öfkeyi savurdum kırdım döktüm, ben hala bu adamla aynı ortamdaydım salaktım ben, resmen kuması gibi ayrı bir evde onunla kalıyordum, adam benimle birlikteyken aynı zamanda çocuk yapıyordu bu nasıl bir hayvanlık. Ben nasıl bir salağım gerizekal su sen salaksın.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıl, sizçe yeliz hamilemi"

 

Diğer bölüm aklımda bomba gibi sahneler var

 

"Hadi yıldızzz time"

 

 

Loading...
0%