Yeni Üyelik
21.
Bölüm

Dönüş²⁰

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Resmen tirtir titriyordum, sabah saat 12.40'tı bense hala uyuyordum. Ateş sabah saat 8'de "ufak bir işim var biraz geç gelebilirim beni bekleme in kahvaltını yap" demişti ama benim kalkaçak halim yoktu, çok yorgundum yerimden kalkaçak halim yoktu.

 

Dün gece ateşin dediği gibi olmuştu, sabah ezanında odaya gelmiştik. Ateş 3 saat bile uyumadan çıkıp gitmişti iştahım yoktu kalkaçak takatı kendimde bulamadığım için uyumaya devam ettim.

 

<>

 

Odanın kapısının açılma sesi ile gelen kişiyi görmedim, etraf karanlıktı bense gelen kişiyi takmayarak geri gözlerimi yumdum. O sırada odanın ışığı yandı yakan kişi ateşti, bense yorganı başıma kadar çekip gözlerimi tekrar yumdum. Yatağın üstüne oturan ağırlık ile anlamıştım ateş yatağa oturmuştu.

 

"Su güzelim bu saatte kadar uyudum deme bana" dedi ateş bense sustum konuşaçak gibi değildim."Hastasın dimi birde başına kadar örtmüşsün battaniyeyi" dedi ateş battaniyeyi açarak bense hiç oralı olmayıp uyumaya devam ettim."Su güzelim bak bir bana iyimisin aç gözlerini hadi" dedi ateş yüzümü avuçlayarak anlımdan öptü.

 

"Çok ateşin var senin neden beni aramadın bu saatte kadar böylemi uyudun sen ya havale geçirseydin" dedi ateş bense ateşe baktım."H-hiç halim y-yoktu üşüyorum" dedim titrek bir sesle ateş ise saçlarımdan öperek yataktan kalktı."N-nereye" dedim "Doktor çağırıçam hiç iyi gözükmüyorsun" dedi ateş benim yanımdan ayrılarak telefonda biri ile konuştu. Bense tekrar yumdum gözlerimi.

 

Kolumda hissettiğim açı ile kolumu çekerek yan tarafa döndüm, kolumdaki hissettiğim açı iğneydi. Ateş doktor çağırmıştı."Ben güzel bir ağrı kesici yaptım yemek yedikten sonra uyusun dinlensin bir şeyi kalmaz" dedi doktor ateş ise tamam diyip doktoru yolcu edip yanıma gelerek başımın uçuna oturdu."Daha iyimisin güzelim" dedi ateş "Evet sen varsın ya daha iyiyim" dedim ateşe bakarak.

 

"Ben çorba söyleyeyim sen güzelçe yedikten sonra uyuyup dinlen" dedi ateş tam kalkarken elini tutum."Kendinede söyle yoksa içmem" dedim "Ben aç değilim su" dedi ateş "Lütfen" dedim "Tamam olur" dedi ateş odadaki telefondan arayıp sipariş verdi 5 dakika sonra zaten gelmişti.

 

Ateş kapıyı açarak çorbayı alıp kapıyı örtüp yanıma gelerek tepsiyi dizime koydu, bense çorbamdan yemeye başladım ateşte yedi. Onun aç olduğunu biliyordum tanıyordum onu."Nerdeydin bu saatte kadar ateş" dedim "Ufak işlerim vardı şirkette onları halletim" dedi ateş çorbalar bitmişti ateş ise tepsiyi masaya koyup, yanıma geldi.

 

"Hadi artık uyu dinlen sabaha dimdik ol sevgilim" dedi ateş bense yatağa uzandım ateş üstümü örtüp giderken durdurdum."Nereye" dedim "Duş alıçam sonra yanına gelirim sen uyu hadi" dedi ateş bense tamam diyip uykuya devam ettim.

 

3 Gün sonra

 

Uçaktan inmiştik 1 haftanın sonunda istanbula dönmüştük, ateş ile havalimanından çıkarak arabaya binip eve geldik, gerçekten çok özlemiştim işimi gökçemi musayı alevi herkezi çok özlemiştim. Ateş ile arabadan inerek eve doğru yol aldık.

 

"Bu gün için pilanın varmı" dedi ateş "Evet aslında gökçenin yanına gitmeye niyetim var bu gün izinli ya evdedir" dedim ateş ile eve girerek."Ben seni bırakırım" dedi ateş elini belime sararak saçlarımdan öptü. O sırada salonda oturan iki kişiyi gördüm, ateşte görmüş olaçakki bana baktı."Misafir mi geleçekti" dedim "Yok hayır" dedi ateş bizse salona geldik. Karşımda iki tane kadın vardı, biri 40 yaşlarında diğeri ise 29 30 yaşında vardı.

 

40 yaşında gözüken kadın çok güzeldi, saçları kıvırçık beyaz tenliydi. Diğeri ise düz sarı saçlı sarışındı oda güzledi."Senin burda ne işin var" dedi ateş "Oğlum otur bir ilk konuşalım" dedi kıvırcık saçlı kadın."Konuşaçak hiç bir şey yok" dedi ateş "Ben buraya senin için iyiliğin için geldim" dedi kıvırcık saçlı kadın."Gelme istemiyorum şimdi çıkıp gidin bu evden" dedi ateş kadın ise ayağa kalkıp benim yanıma gelerek, karşımda dikildi.

 

"Bumu canından oluçak kadar sevdiğin kız" dedi kadın ateş ise benim önüme geçti."Bu seni hiç alakadar etmez" dedi ateş diğer kız ise hala aynı yerde oturmuş olanları izliyordu."Eder eğer ortada oğlumun canı varsa eder" dedi kadın nasıl yani bu ateşin annesimiydi."Ateş" dedim ateş ise bana doğru döndü."Su sevgilim sen odaya çık hadi ben geliçem" dedi su "Ateş noluyor" dedim "Yok bir şey güzelim hadi lütfen odaya çık ve beni bekle" dedi ateş bense kafa salayıp tam odaya çıkarken durdum.

 

"Ateş bizde seninle konuşsak" dedi koltukta oturan genç bayan bense ateşe doğru döndüm. Ateş ise yanıma gelerek elimi tutup, onlara gösterdi."Bak ben bu kıza 3 gün önçe evlilik teklifi ettim haftaya evleneceğiz bu yeterince açıklayıcı oldu bençe" dedi ateş bense sadeçe ateşe bakıyordum. Bu adam ondan şüphe etmeme asla izin vermiyordu."Hata yapıyorsun ateş bir tek kendini değil etrafındaki herkezi tehlikeye atıyorsun" dedi kıvırçık saçlı kadın.

 

"Hata benim suç benim sana kalmadı beni korumak ben sevdiklerimi koruya bileçek yaştayım" dedi ateş "Baban o buna izin vermeyeçek bunun sonu iyi değil ateş hemde hiç iyi değil" dedi gine kıvırçık saçlı kadın."İkinizde umrumda değilsiniz şimdi çık git evimden" dedi ateş."Peki şimdi gidiyorum ama bir dahakine kimse gelmeyecek uyarı olmayaçak ateş çok dikkatli ol" dedi kıvırçık saçlı kadın diğer kızla birlikte evden çıkıp gittiler.

 

Ateş bana doğru dönüp yüzümü avuçladı."Böyle bir şeye şahit olduğun için özür dilerim sevgilim bilsem seni eve getirmezdim" dedi ateş "Ateş o kadın senin annendi dimi" dedim ateş ise derin nefes alarak verdi."Evet annemdi sen onun dediklerini takma kafana ben varken kimse bize dokunamaz" dedi ateş bense parmak uçlarıma çıkarak ateşin boynuna sarıldım."Sen iyi ol yeter ateş lütfen kendine dikkat et olurmu" dedim ateş ise elini belime doladı."Merak etme ben iyiyim iyide oluçam" dedi ateş bense ateşten ayrıldım.

 

"Akşam şu ailenle ilgili olayları konuşsak olurmu ateş sana yardımçı olmak destek olmak istiyorum" dedim "Seninde canını sıkıçam" dedi ateş "Bu yükü tek başına taşımanı istemiyorum ateş izin ver sana destek olayım yanında olayım" dedim "Ben seni hakedeçek ne yaptım" dedi ateş "Bilmem yapmışsındır bir şey" dedim "Neyse hadi giyin sonra çıkalım seni gökçe gile bırakayım" dedi ateş bense kafa salayarak odama gelip beyaz bir eşofman takımı giyerek, saçlarımı salıp odadan çıktım.

 

Ateş zaten hazırdı arabaya tekrar binip gökçe gile gelip arabayı durdurdu ateş, bense kemerimi çıkartıp ateşe sarılarak boynundan öptüm, moral olarak iyi değildi onu yanlız bırakmak istemiyordum."Ateş eve geri dönelim ben senin yanında olmak sana destek olmak istiyorum" dedim ateş ise saçlarımdan öptü."Su güzelim kafamı dağıtıp bu işleri halletmem gerek hadi sen gir eve gökçe ile oturun ben akşam seni almaya gelirim" dedi ateş.

 

"Emin misin bak ben her zaman senin yanındayım burda seninleyim bunu asla unutma olurmu" dedim ateşin yüzünü avuçlayarak yanağından öptüm."Seni seviyorum iyiki varsın sevgilim" dedi ateş "Sende iyiki varsın seni çok seviyorum herkezden her şeyden çok" dedim tekrar ateşin yanağından öperek arabadan inip evin kapısının önüne gelerek durakladım. Arkamı dönüp ateşe bakarak gülümseyip el saladım, ateş ise benim için gülüp bana el salayarak hadi içeri gir gibi haraket yaptı eli ile bense içeriye girdim.

 

"Umarım bir gün aklında kabus gibi kalan aile yuvasının yerine tazelerini ekleyip daha mutlu oluruz sevgilim" dedim o sırada mutfaktan gökçe çıkarak yanıma gelip boynuma sarıldı."Aşşşkkımmm hoş geldin birtanem" dedi gökçe evet evet beni tam olarak böyle karşılamıştı."Hoş bulduk aşkımm seni çok özledim" dedim "Bende seni hemde çok iyiki geldin bak yemek hazır hadi yemek yiyelim gel mutfağa" dedi ateş bense bir şey demedim çok açıkmıştım çünkü.

 

Gökçe ile mutfağa gelip masaya oturduk, mis gibi yüsük çorbası ile dövme pilavı yapmıştı, bense kaşık alıp gökçeninkini yedim gökçe ise kendine iki tabak yaparak masaya oturup yemek yemeye başladık."EE naptınız ankarada" dedi gökçe."Hiç öyle gezdik dolaştık eğlendik vee" dedim "Ve neee" dedi gökçe bense yüzük parmağımı gösterdim."Evettt dedimmm" dedim gökçe ise bir anda ayağa kalkarak yanıma gelip arkamdan belime sarıldı."Yaaa oh be sonunda barıştınız işallah daha mutlu olursunuz aşkım" dedi gökçe yanağımdan öperek masaya geri oturdu.

 

"Bu arada ben bir şeyler fark ettim" dedim "Ne gibi bir şeyler" dedi gökçe gözlerini kaçırarak."Sanki bu eve bir erkek girmiş" dedim yemeğimden bir kaşık yiyerek."Öhüm öhüm oda nerden çıktı su" dedi gökçe yemek boğazında kalmıştı."Bilmiyorum sanki gözüme bir şey çarptı erkek parfüm kokusu" dedim aslında öyle bir şey yoktu ağzını yokluyordum, gökçe bu konularda pek açık değildi. Burnundan kıl çeker gibi almak için ağzını yokladım.

 

"Yok ya o musanın parfümü yeni parfüm almış o dur" dedi gökçe "İyi öyle olsun" dedim yemeğimizi yedikten sonra masayı topladık, gökçe bulaşıkları makinaya dizdi, bense masayı silip gökçe ile kendime kahve yaptım. Tam masaya oturup içerken kapı çaldı."Sen otur ben bakarım" dedi gökçe dış kapıya giderek, bense masaya oturdum. Taki tanıdık bir ses gelene kadar."AA yenge" dedi güney gökçe ile mutfağa gelerek karşımda dikildi."Yenge ya yenge hayır olsun güney gece gece" dedim ben bir şey sezmiştim zaten."Hiç yenge ben burdan geçiyordumda bir uğrayayım dedim hem musaya bir şey vereçektim" dedi güney.

 

"Nedir o musaya vereceğin şey" dedim güney ise boynunu ovaladı."Heh buldum ya bunu vereçektim ben ona" dedi güney cebindeki bilekliği göstererek "O gün arabama binmişti düşürmüş bende bu gün gördüm" dedi güney."Ya ya ne iyi yaptın" dedim "EE otur ben sanada kahve yapayım güney" dedi gökçe "Olur çok iyi olur ya" dedi güney masaya oturarak gökçe ise kahve makinasına tablet koydu."EE yenge siz ankaraya gitmediniz mi" dedi güney "Gittik gittik daha yeni geldik" dedim gökçe ise kahveyi yapıp güneyin önüne koydu. Güney ise afiyetle içti. EE benim akılsız arkadaşım benden saklayaçağını sanıyor.

 

<>

 

Eve gelmiştim ateş beni almıştı, akşam saat 20.50'di ben odada üstümü indirip uzun bir gecelik giydim. Ateş ise aşağıda salonda oturuyordu, odadan çıkarak aşağıya inip salona gelerek ateşin yanına oturup beline sarıldım. Ateş ise dalmış olaçakki bir anda sıçradı, bense sırtımı ateşe doğru yaslayıp yüzüne bakarak elim ile cenesini tutup hafif sıktım.

 

"Yakışıklı sevgilim benim, sen bu kadar tatlımıydın ya" dedim ateşin çenesinden öperek ateş ise gülerek anlımdan öptü."2 ay oldu yenimi anladın yakışıklı olduğumu" dedi ateş "Yokta bu gün daha yakışıklısın" dedim morali bozuktu beli etmemeye çalışıyordu ama beli oluyordu."Ateş yapma böyle sıkma canını her şey çok güzel oluçak inan bana" dedim ateş ise ellerini saçımda gezdirdi."Sanada beli ediyorum canını sıkıyorum su özür dilerim" dedi ateş "Şuan saçmalıyorsun ateş ben senin sevgilinim yakında karın oluçam o nasıl laf" dedim.

 

"Yapma su bu duruma seviniyorum deme bana sakın" dedi ateş "Sen seviniyor musun ateş..hayır bana nasıl böyle dersin sanki yabançıymışım gibi" dedim ateş ise koltuktan sırtını çekerek elleri ile yüzünü avuçladı, onun yaptığı haraket ile bende sırtımı yasladığım ateşten uzaklaşmıştım. Onu anlıyordum stresli ve gergindi belkide o yüzden böyleydi o yüzden onu altan alaçaktım.

 

"Tamam seni anlıyorum ateş zor bir dönemden geçiyorsun ama bana izin ver yan-" dedim sözümü bitirmeden ateşin hafif yüksek çıkan sesi ile irkildim."Anlamıyorsun su beni anlayamazsın sen benim ne yaşadığımı bilmiyorsun lütfen inat etmede söyle artık senden ve sorunlarından bıktım de" dedi ateş dediği kelimeler çok ağırdı istemsizce gözümden akan yaşı elimin tersi ile sildim.

 

"İ-insanları anlamak dinlemek benim için yük değil ateş ben sadeçe sana yardımçı olmak is-" dedim ateş gine sözümü kesti o gür sesi ile."Olma su olma ben bile kendime yardım edemezken sen bana yardım etme lütfen biraz yanlız kalmak istiyorum odana çık ve uyu kalbini kırmak istemiyorum" dedi ateş birkez daha gözlerimden yaşlar aktı."Bençilsin ateş bençil gerçekten şuan kendini benim gözüm ile görseydin kendini sorgular bu kim derdin, sakın odaya yanıma gelme" dedim hafif yüksek sesle konuşarak merdivenlerden çıkıp odama girdim.

 

Onu anlamak isterken zararda çıkmıştım, dedikleri çok ağırdı bunları hakettiğimi düşünmüyordum. Bu kadar bencil olmak zorundamıydı, huysuz veya sinirliydi ama bende patlaması canımı yakmadı değil. Yatağıma yatarak üstümü örtüp ağlamaya devam ettim, daha bu sabaha kadar gülerek eğlenen biz ne hale gelmiştik, hemde ortada bir şey yokken.

 

Odanın kapısı açılması ile gelen kişiyi az çok tahmin ediyordum."B-ben sana o-odaya gelme demedim mi" dedim yatağa daha çok sokularak burnumu çektim, şekeri elinden alınmış küçük çocuk gibi ağlıyordum. Arkamdan biri yatağa oturup saçlarıma dokunması ile bir adım öne gittim."Su özür dilerim sevgilim" dedi ateş "O-odadan çıkar mısın" dedim burnumu çekerek."Su sen yapma bari ben bir eşeklik ettim sen etme" dedi ateş bense en son dayanamayıp yataktan kalkıp yaşlı gözler ile ateşe baktım.

 

"Tek isteğim sana yardım etmekti tabi sen beni nasıl görürsün senin neyin olurum bilmem ama ben sevgilime yardım etmek istedim sense elinin tersiyle ittin beni, o zaman naparsan yap ateş anladın mı naparsan yap" dedim yüksek bir ses tonu ile yataktan kalkıp odadan çıktığım an duyduğum sesler ile kendimi yere attıp, elim ile kafamı tutum. kendimi korumak istedim, O yüksek silah sesinin içinde duyduğum tek ses ateşin sesiydi.

 

"SU YERRRE ÇÖK, SUUUU"

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Güzel başladık kötü bitti"

 

Ayy efso bölümlere az kaldı

 

"Hadi yorumlara yıldıza çökün diğer bölüm yarın akşam gelir işallah"

💚💋🩵💝🥳❤️🥰😻🫀

 

 

Loading...
0%