Yeni Üyelik
38.
Bölüm

Geçmiş³⁷

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Nerdeyse 10 bardak içki içmiştim, bu kafa ile saymıştım fazla sayarım eksik saymam tam 10 tane içmiştim. Tabi kafa zil zurnaydı. Alev ile dans ediyorduk ama ben hala onu unutamamıştım, ışıklar yüzünden ateşi göremiyordum. Ama sanırım ortalıkta yoktu, barmen giderken tepsiden bir bardak daha içki aldım.

 

Alevinde kafası güzeldi, herkezin kafası bir tirilyondu. Alev ile deli gibi dans edip bağıra bağıra şarkı söylüyorduk, saçlarım beni rahatsız ediyordu ama bu umrumda bile değildi. Ateşinde dediği gibi sabaha kadar eğleniyoruz hemde zil zurna bir şekilde.

 

İçerisi sıçak olmuştu."A-alev ben d-dışarıda h-hava alıçam b-burası çok s-sıçak" dedim yüksek bir ses tonu ile şarkı sesinden dolayı bir birimizi pek duyamıyorduk."T-tamam d-dikkat et" dedi alev bense he he diyip çantamı orda bırakarak salondan çıktım, beynim dönüyordu. Renkli ışıklar yüzünden midem bulanmıştı.

 

Kompile dışarı çıktığımda dışarıda içki içen ateşi gördüm, tek başına içkisinden yudumluyordu bensiz. Yanına gidip elindeki bardağı alarak yere attım, bunu hep yapmak istemişimdir."Napıyorsun sen" dedi ateş,"Bi-bilmem dün g-gece bunu ya-yapmak istemiştim b-bu güne k-kısmetmiş" dedim "Sen içtin mi" dedi ateş."Yoo o-onuda kim sö-söyledi ben a-asla içmem b-bir kere" dedim deli gibi ayakta duramıyordum.

 

"Neden bu kadar içtin" dedi ateş."İ-içmedim ben y-yaaa neden i-içiçemki ben d-derdim tasam mı v-var benim" dedim "Yoksa neden içtin" dedi ateş "B-boşver ben s-salak bir k-kızım d-değer bilmem k-kıymet bilmem o y-yüzden seni h-hak etmedim" dedim."Suçunu kabuleniyorsun yani" dedi ateş,"Yoo s-sevmek s-suçmu" dedim "20 yıl cezalı hemde" dedi ateş.

 

"Ol-olsun ben b-bir ömür çe-çekerim" dedim,"Ama s-sen evlisin ç-çocuk" dedim gülerek nedense buna çok gülmüştüm."Sen çok içmişsin kendinde değilsin hadi seni evine bırakim" dedi ateş,"Yaa b-banane g-gitmiçem e-eve falan b-ben" dedim "Olmaz geç oldu güney gilde zil zurna ben bırakim seni eve" dedi ateş kolumu tutarak bense kolumu çekmem ile dengemi kaybedip düşecekken ateş elini belime dolayıp beni kendine doğru çekti.

 

Çok yakındık nefesi nefesime değiyordu, kokusunu canlı canlı içme çekmek çok güzeldi,"B-bakma bana ö-öyle" dedim gözlerim kapanmak için can atıyordu."Neden aşık olmaktan mı korluyorsun" dedi ateş."H-hayır aşık insan a-aşık olmazki, hem s-sen evlisin" dedim bunu 2 gündür kaç kere söyledim bilmiyordum."Bu benim ilk evliliğim değil su" dedi ateş bense o sırada ateşten ayrıldım."Çok s-sıkıcısın" dedim o sırada karşıdan bir adam geldi.

 

"ATTTEŞŞ ZORLUU" dedi adam bense sadeçe adama bakıyordum, adam belinden silahı çıkartıp ateşe doğrultu, ateş benim önüme geçerek beni arkasına aldı."A-ateş ne o-oluyor" dedim "Yok bir şey su sakın çıkma arkamdan" dedi ateş elimi tutarak."Öyle adam öldürmek kolaymı sanıyorsun sen" dedi adam."Ne o intikam almayamı geldin" dedi ateş."Evet o yüzden geldim" dedi adam "Yanlış zamanda geldin bunun sonun kötü olur" dedi ateş.

 

"Umrumda bile değil sen benim abimi öldürdün" dedi adam ateş hala elimi tutuyordu, korkmuyor değildim."Eceline geldin yani" dedi ateş belinde silahı vardı ama ateş silaha elini vurmamıştı. Adamın yanlış bir şey yapmasından korkuyordu."Son sözünü söyle ateş zorlu, hata kelime işaret getir LAN" dedi adam son cümleyi bağırarak söyelmişti.

 

Bir şey yapmam gerek yoksa ateşi vuraçaktı. Ateş elimi sımsıkı tutmuş korkmamam için bana destek oluyordu. Adam tetiği çekerek güldü,"Sonkez öp istersen karını" demişti adam ateş ise sadeçe adama bakarak pis bir şekilde sırıtıyordu, bu tamda şerefsiz gülüşüydü.

 

Adamın silaha daha sıkı sarılması ile ateşin önüne geçer geçmez silah patlamıştı, ateşin tutmuş olduğu elim karnımın üstündeydi. Ateşe doğru sırtımı yaslayarak ateşin elini tuttuğum elim gevşemeye başladı, gördüğüm tek şey karşımdaki adamın sırtından vurulması olmuştu. Vurulan ben veya ateş değildik yani.

 

Adamı vuran kişi güneydi, adamı yerden alıp arkaya doğru götürdü. Ateş beni omuzlarımdan tutarak bir anda kendine çevirip korku ve sinirini yüzüme vurdu."Sen ne hakla önüme atlarsın, sendeki bu özgüven ne kızım ya sana deyseydi kurşun" dedi ateş sadeçe korku dolu gözlerle ateşe bakıyordum."O-o adamı v-vurdu nasıl" dedim "Konu bu değil su aklım gitti benim burda ya sana bir şey olsaydı" dedi ateş bense bir anda ateşten uzaklaştım.

 

"S-sanane b-benden" dedim tam salona giderken ayağım burkuldu, bense topuklu ayakkabımı çıkartarak içeri giderken ateş kolumdan tutup beni kuçağına alarak arabasına bindirip kapımı kilitledi. Cama vurup kapıyı açmaya çalışırken ateş arabaya bindi."B-bırak beni hem s-sen ne h-hakla beni k-kuçağına alırsın" dedim ateş ise önüme eğilerek kemerimi bağladı, ateş ve sürücü dersi.

 

"Sus ve uslu bir kız ol seninle daha işim bitmedi" dedi ateş "Ya s-sanane benden s-sen git k-karını al birlikte k-kurduğunuz o-otelden" dedim evet efendim gururuma dokunuyordu."Sanane benim karımı alıp almamamdan sen ilk sus ve uslu bir kız ol dengem şaşıyor kaza yapacağız" dedi ateş."K-keşke" dedim."Doğru sen alışkınsın kaza yapmalara" dedi ateş arabayı benim evime doğru sürerek.

 

"N-Neden açaba" dedim "Sus su sus" dedi ateş "Ko-konuyu açan sensin" dedim hala sarhoştum."Tamam ben açtım sen kapat" dedi ateş "Olur abi" dedim sahi ateş benden 5 yaş büyüktü abim oluyor dimi."Abi" dedi ateş "E-evet abi sen b-bundan so-sonra ança benim a-abim olursun" dedim "Öyle olsun" dedi ateş.

 

...

 

Eve gelmiştik ama benim çantam otelde kalmıştı."Anahtarı ver" dedi ateş,"Ne" dedim "Anahtarı ver dedim kızım" dedi ateş."Y-yokki bende o-otelde kaldı" dedim "Aferim sana su aferim" dedi ateş "Y-Yav bende a-akılmı ka-kaldı s-sayende" dedim ateş ise cebinden anahtar gibi uçu sivri törpüye benzeyen bir şey çıkartıp, kapıyı tık diye açtı."L-lan hırsız e-evimin k-kilidini kırdı" dedim ateşten uzaklaşarak bağırdım."HIRSIZ VARRRR EVİMİ CALDI HIRSIZ VAA-" diye bağırdım ateş arkamdan gelip ağzımı kapatarak beni dik bir şekilde karnımdan tutarak eve soktu.

 

"Lan salak ne bağırıyorsun millet yanlış anlayaçak" dedi ateş "A-anlasın ev-evimin kilidini kı-kırdın pis h-hırsız" dedim "Kırmadım kapıyı açtım" dedi ateş."Ne-neyse ne ç-çık evimden" dedim."Olmaz" dedi ateş "Ne-neden" dedim "Kafan yerinde değil ayılman lazım" dedi ateş "Sa-sanane b-benden" dedim odama girerek yatağa oturup elbisemin ipini indirdim.

 

Ateş odaya girip karşımda dikilerek beni izledi. Bense elbisemin ipini omuzuma kadar indirdim ama sonrası inmedi,"Offffğğğ" dedim "Gel buraya" dedi ateş yanıma gelerek elbisemin arka zinçirini açtı."Heee z-zinçirmi v-varmış" dedim "Senin kafa tam gitmiş" dedi ateş."Bırak elbiseyi indirmeyi" dedi ateş kolumdan tutarak beni banyoya soktu, tövbe tövbe.

 

"Yaa a-ateş bırak k-kolumu saçmalama abi s-sen evlisin" dedim "Yemin ederim sana burda öyle şeyler yaşatırımki değil abi demek ateş bile diyemezsin" dedi ateş "P-pislik sapık e-evlisin sen" dedim ateş ise beni kuvvettin önüne oturtup, suyu açarak kafamdan aşağıya su döktü."Aaağğğg a-ateş ke-kes şu su-suyu" dedim konuştukca boğazıma su kaçıyordu."Öhü öhhü l-lan pislik sa-sapık çek ş-şu suyu" dedim ateş eliyle saçlarımı geriye atarak yüzüme daha fazla su vurdu.

 

"Bir daha içecek misin" dedi ateş "Eveett iç-içiçem öhhhümm" dedim "Peki sen bilirsin" dedi ateş suyu sonuna kadar açarak kafamdan aşağıya ıslattı."Ö-öküz ateş öhhhmm bırak b-beni içiçem işte öhhhmmm" dedim "Öküz ateş öylemi" dedi ateş "C-canisin sen öhhhmm, yeter a-artık bak k-kusuçam su y-yutmaktan" dedim ateş ise suyu kapatarak beni bırakıp havlu alarak üstüme örtü. Bense orda yerde oturdum.

 

"Hasta oluçaksın kalk giyin hadi" dedi ateş "B-burda uyusam" dedim "Sen hala ayılmadın mı" dedi ateş "Çik, 10 bardak i-içkiden sonra z-zor ayılırım" dedim "İyi sen bilirsin" dedi ateş tam yanıma gelip tekrar suyu açarken durdurdum."T-tamam tamam k-kalktım" dedim küvette tutunarak ayağa kalkıp odama geldim. Dolaptan bir şeyler baktım ama kafam güzel olduğu için bulamadım.

 

"Geç otur şuraya ben bulurum" dedi ateş dolaptan gecelik kısa bir şeyler alıp bana verdi, bense elbisemi indirip geceliğimi giydim."Sen az ö-önce benimi i-izledin" dedim "Yoo ben senin neyine bakıcam" dedi ateş dolaptan saç havlusu alarak yanıma gelip, saçlarımı çocuk gibi kurladı."Ahh a-açıyor y-yavaş olsana u-uyuz" dedim "Senin ağzın çok bozulmuş" dedi ateş. "Yoo ben d-değil sen b-bozuksun sütün b-bozuk bir kere s-senin" dedim."Çenen düştü gine" dedi ateş."Yoo b-bak çenem b-burda" dedim çenemi tutarak.

 

Ateş ise saçlarımı tarayarak beni yatağa yatırıp üstüme çarşaf örtü."Hadi uyu artık sabah bu halin aklına gelirse bir daha içip içmemek için 10 kere düşün" dedi ateş tam ayağa kalkıp giderken elini tutum."Çok ö-özledim, b-bu gece benime burda y-yanımda uyusana" dedim."Su hadi uyu" dedi ateş elimi bırakıp giderken tekrar tutum."Nolur" dedim ateş ise bu sefer inat etmeyip yanıma oturarak ayaklarını uzatıp, belini yatak başlığına dayadı.

 

Bense ateşe sarıldım artık kazağı ihtiyaçım yoktu, yatağa kokusu siniyordu zaten, ateşin burnunu saçlarıma daldırıp kokladığını hissediyordum. Gözlerim kapanmadan önce sonkez ateşe baktım."Biliyormusun b-ben seni h-hep çok sevdim" dedim,"Seven gidermi su" dedi ateş "G-gider s-sevdiği adam i-için gider" dedim "Benim için benden uzak durdun yani" dedi ateş."Evet" dedim kafamı geri ateşin göğüsüne koyarak.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Su kollarımdaydı 2 yıldır kokusuna hasret kaldığım kadın koynunda uyuyordu, sarhoş hali bile o kadar masum ve güzeldiki ona aşık olmamak mümkün değildi. Bu gün beni çok korkutmuştu az kalsın vurulaçaktı canını hiç düşünmüyordu, beni sevmeyen beni terk eden kadın merminin önüne atlamıştı.

 

Ben nasıl bir belaya tutulmuştum, ona hem kırgındım hemde aşıktım. Napıcaktım ben bu kızla başımın belasıydı, benden boşanması gururuma dokunuyordu ama ondan uzakta kalamıyordum. Gözümün önünde olupta sarılıp öpememek koklayamamak kalbimi ağrıtıyordu, suyun saçlarından öperek daha sıkı sarıldım.

 

"B-biliyormusun baban a-az kalsın beni ö-öldürüyordu" dedi su ne demişti o."Ne, ne diyorsun su" dedim,"Offğğğ u-uykum var y-ya benim" dedi su,"Su o ne demek" dedim yatakta oturarak sudan ayrıldım."2 y-yıl önce senin g-geçmişini bana s-söyleyen diyorum b-babandı o g-gece kaza y-yapmamın nedenide o-oydu" dedi su o an beynime kan sıçradı elim ile çarşafı sıktım.

 

Yataktan bir hışımla kalkıp odadan çıktım, o sırada eve gökçe güney girdi."Ateş olum ne oluyor" dedi güney "Su içeride gökçe sen yanına git" dedim evden çıkarak arabama binip ömer denen şerefsizin kumar mekanına doğru yol aldım.

 

...

 

Kumarhaneye gelip arabadan inerek kapıyı sertçe örtüp mekana girerek ömer denen itin odasına girdim, şerefsiz bir şey olduğunu anlayıp rahat bir şekilde oturduğu koltukta dikildi. İki elim ile ömerin masasına elimi vurarak karşısında dikildim."Sana bir daha elimin altında dolaşma demedim mi" dedim dişlerimi sıkarak konuştum.

 

"Ne oluyor ateş mekan basmak ne demek" dedi ömer denen it."Sen dua et kafanı patlatmıyorum" dedim "Ne oldu gine nedir sendeki bu sinir" dedi ömer,"Bir daha eğerki suyun yanına bir metre bile yaklaşırsan seni gebertirim sana yemin ederim kafana sıkarım hiç tereddüt etmeden hemde" dedim."Ne oldu gine su senin aklını neyle doldurdu" dedi ömer şerefsizi.

 

"Ağzına aldığın ismi kullanma şekline dikkat et o dilini şişe takıp sana yediririm" dedim "Ne dedi o sana" dedi ömer itti."Sen hangi hakla benim hayatımı suya anlatırsın onu geçtim eğerki o gün o kazada senin en ufak parmak izini bulursam sonun hiç iyi olmaz hemde hiç" dedim baş parmağımı kaldırarak ömere doğru saladım.

 

"Saçmalıyorsun benim kazayla ne alakam var hem kendi eçeline gitmiş benim bir şey yapmama gerek kalmadı" dedi ömer yanına giderek yakasına yapıştım."Seni gebertirim anladın mı eğer benim canımı yakmak için suyu kullanırsan eçelin olurum ömer zorlu" dedim yüksek sesle ömerin yüzüne bağırdım."Eğer evinde karınla çocuğunla oturmazsan işte o zaman denize bırakmam seni ben gebertirim" dedi ömer.

 

"Lan benim canım önemlimi sanıyorsun benim için al canımı senin olsun yeterki suya dokunma yoksa canımı yakanın eçeli olmadan ölmem hem senin hemde o deniz pisliğinin" dedim yüksek sesle hala ömerin yakasına yapışmıştım."Ayağını denk al ateş tek hatanla suya veda etmeden gönderirim öteki tarafa gözümü kırpmadan hemde" dedi ömer denen şerefsiz bense yakasını bırakıp koltuğa ittim.

 

"Tamam sudan uzak duruçam ama eğerki en ufak bir hatan olursa ilk seni gebertirim ömer dünyanın öbür uçuna dahi gitsen bulurum seni and içtim bulurum" dedim "Merak etme su ile işim yok sen adam ol yeter" dedi ömer "Beliki sende bir boka yaramamış" dedim odadan çıkarak kompile mekandan çıkıp arabama binerek otele doğru yol aldım. Neva oteline gideçektim.

 

Eve gidip birde yeliz ile uğraşamazdım, oteli su gittikten sonra inşaata başlamıştık, sudan sonra neva otelini açmak istedim. Aslında otelin açılışını suyla birlikte açmayı hayal etmiştim, ama o beni sırtımdan değil kalbimden vuran ilk insan olmuştu. O yüzden yelizle açmıştım.

 

Orda yelizle bilikte inşa ettik falan dedim ama hepsi yalandı, otelin inşaatı falan hepsi ile kendim bizzat ilgilendim. Ölen kızım için geride bir anı bırakmak istedim, bizim hiç bir zaman bebeğimiz kızımız olmayaçaktı belki ama o hep yaşayacaktı. Otel aslında kız çocukları için bursta veriyordu diğer şehirlerden gelen kızlarımızı otelde misafir edip onlara ev yuva oluyorduk.

 

Bu yüzden açmıştım oteli en çokta, kızım için birde su mutlu olsun biraz olsun acısını unutsun diye ama su zaten her şeyi ayarlamıştı bile. Ama ben vazgeçmedim oteli kendi çabamla açıp kurdum umarım bir gün kızım olursa babası ile gurur duyardı.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı, ateşin geçmişi öğrenmesi"

 

Ateşin su ile imtihanı

 

"Hadi yıldızzzzzz"

 

 

Loading...
0%