Yeni Üyelik
17.
Bölüm

Geçmişin izleri¹⁶

@yageycalskan

3 Gün sonra

 

Aradan 3 gün geçmişti neler mi olmuştu ben artık yürüyordum, yaralarım kapanmış gördüğüm kabuslar bitmişti. Ama hala hiç bir şey hatırlamıyordum, o geceye ait en ufak bir şey hatırlamıyordum.

 

Ateş 3 gündür evde benimle birlikteydi, evden çıkmıyor sadeçe benimle vakit geçiriyordu. Canım sıkıldığı için birlikte geziyor filim falan izliyorduk, benim yüzümden işinden oluyordu ama bu onun umrunda bile değildi.

 

Şuan ne mi yapıyordum odamda hazırlanıyordum, ateş beni bir yere götüreçekti ama neresi olduğunu söylemedi. Benim çok sevip beğeneceğimi söyledi, aslında benim içinde güzel olurdu kafam dağılmış nefes almış olurdum.

 

Hava soğuk olduğu için üstüme uzun kolu siwit giyip altıma ise tayt giydim, nereye gideceğimizi bilmediğim için normal sade giyinmiştim. İşallah lüks bir yer olmaz, saçlarımı salıp hafif makyaj yaparak beyaz bir spor ayakkabı giyip çeketimi giyerek odadan çıktım.

 

Merdivenlerden inerek evden çıkıp ateşin arabasının önüne binip kemerimi bağladım."Hazır mısın" dedi ateş "Hazırım" dedim "O zaman gidebiliriz artık" dedi ateş arabayı çalıştırarak gideceğimiz yere doğru sürdü arabayı, yol tanıdık gelmişti ben burayı biliyordum.

 

"Ateş sen ciddimisin" dedim ateşe dönerek gülümsedim."İşte aradığım yüz ve sıfat bu" dedi ateş elini cenemin altına koyup okşayarak gülümsedi."Sen burayı nerden biliyorsun" dedim "Ayıp ediyorsun su bir tane sevgilimiz var bırakta onuda mutlu etmek bana kalsın" dedi ateş arabayı yurdun ortasına park ederek emniyet kemerini çıkartıp, benimkinide çıkartı.

 

"EE hadi ama bak çocuklar orda durmuş seni bekliyorlar" dedi ateş bense ateşin yanağından öperek arabadan inip çocuklara doğru koştum, çocuklar ise yanıma koşarak bana sarıldılar."AAA su abla hoş geldin seni çok özledik su abla" dedi mira."Hoş buldum ablam bende sizi çok özledim ve çok beklettim özür dilerim birtanem" dedim mirayı öperek diğerlerinide tek tek öptüm.

 

"Peki neden gelmedin biz seni çok merak etik hep bekledik" dedi mert "Özür dilerim kuzularım söz bir daha sizi asla bekletmiçem her hafta geliçem" dedim o sırada ateş arkamdan gelip kolarını açtı, çocuklar ise ona doğru koştu."ATEŞŞŞ ABBBİİİ SENDE HOŞ GELDİN" dedi çocukların hepsi bir anda. Bense onlara doğru döndüm.

 

"Siz nerden tanışıyorsunuz" dedim "Ne yani burası bir tek sanamı ait" dedi ateş çocukları tek tek öperek."Bak ya benim neden haberim yok" dedim ateş gilin yanına giderek yanlarına çöktüm."Bu bizim aramızda bir sır dimi çocuklar" dedi ateş mervenin burnunu tutup hafif sıkarak."Evet öyle ateş abi iyiki geldiniz sizi çok özledik" dedi melisa "EE açaba arabanın arkasında ne vardı su sen hatırlıyor musun" dedi ateş bana şaşkın şaşkın bakarak.

 

"Bilmemki açaba baksak mı" dedimki bütün çocuklar arabanın arkasına koşup boğajdaki oyuncakları görür görmez hepsinin o çığlık sesi kulağımda yankılanıyordu. Ateşle ben ayağa kalktık, ateş yanıma gelerek elini belime koyup beni kendine çekerek sarıldı. İkimizde çocuklara bakarak güldük. Onların mutlu olması ne güzel şeydi sanki dünyalar onların gibiydi.

 

Tabi bir anne babanın aldığı oyunçak elbise ayakkabı defter kalem olmasada çocuk işte mutlu oluyordu. Belki bundan 5-10 sene sonra onlarında artık oynamak için değilde dertleşmek için aldığı oyuncaklar oluçak. O zaman anlayacaklar, keşke o gün hiç gelmese çünkü şuan çok mutlular.

 

Keşke hep mutlu olsalar ben onları anlıyordum. Bende onlar gibiydim ama benim yanımda dedem amçam yengem vardı onların kimsesi yoktu, keşke dünyadaki her çocuğun özle olduğu gibi mutluda olsalar. Gerçekten bu yıl ve bu günkü tek duam tek isteğim buydu. Çocuklar oyuncaklar ile vakit geçirirken yanımıza yurdun müdürü geldi.

 

"Hoş geldiniz ateş bey su hanım gine çok mutlu ettiniz çocukları" dedi makbule hanım "Hoş bulduk makbule hanım" dedim "Bu arada ateş bey geçen hafta yaptığınız kalorifer yardımı ve diğer yardımlar için sağolun bu çocuklara abi abla oldunuz çok sağolun" dedi makbule hanım."Ben bunu bir teşekkür için yapmadım ve bu konu ile konuşmaktanda hoşlanmam" dedi ateş ben galiba bu adama aşık oldum.

 

"Pardon ateş bey doğru söylüyorsunuz tekrar teşekkür ederiz" dedi makbule hanım çocuklar doğru bakarak."Çocuklar hava soğudu hadi içeride oynayın oyuncaklarınız ile hem ateş abiniz ile su ablamıza teşekkür etmek yokmu" dedi makbule hanım çocuklar ise yanımıza gelip ateş ile bana sarıldılar.

 

"Teşekkür ederiz ateş abi su abla" dedi melek "Seni yerim ben" dedim meleğin önüne diz çökerek sarıldım."Hadi artık içeriye geçelim çocuklar" dedi makbule hanım çocuklar ise bizden ayrılıp içeriye girdiler. Ateş ise elini belime dolayıp saçlarımdan öptü."Sen çok güzel bir anne olursun hemde çok güzel" dedi ateş bense ateşe doğru dönüp ellerimi boynuna doladım.

 

"Asıl sen çok güzel bir baba olursun hemde mükemmel bir baba" dedim ateşin dudağına yaklaşıp küçük bir buse kondurdum."İyiki varsın ateş kötü günlerimi silen beni mutlu eden tek insansın iyiki girdin hayatıma nasıl oldu bilmiyorum ama iyiki beni buldun" dedim ateş ise beni kendine çekerek boynuma sarıldı ama öyle bir sarıldıki sanki bıraksa uçacakmışım gibi.

 

"Artık eve gidelim sende çok yoruldun yemek yiyip sonra uyursun olurmu" dedi ateş bense kafa saladım, ateş benden ayrılıp elini belime dolayarak ateş ile bilikte arabanın yanına geldik, ateş kapımı açtı bense arabaya binip emniyet kemerimi taktım. Ateş kapımı örtüp şöför koltuğuna oturarak eve doğru yol alıp eve geldik.

 

Ben kemerimi indirdim ama ateş indirmedi,"Sen gelmiyormusun" dedim "Sen in eve gir güzelçe yemeğini ye uyu dinlen benim biraz işim var" dedi ateş "Tamam ateş ben iyileştim artık merak etme hem bu saatte ne uykusu" dedim "Olsun sen ginede uyu dinlen ve sakın evden çıkma eğer açil bir durum olursa adamlar seni götürsün araba kulanmanı istemiyorum" dedi ateş o geceden sonra bir daha araba kulanmamı istemiyordu ateş haklıydıda.

 

"Tamam sen beni merak etme geçte kalma erken gel eve canım sıkılır" dedim ateş bana yaklaşıp yanağımdan öptü."He canın sıkılmasın diye erken geleyim" dedi ateş "Yok hayır bir tek ondan değil ben seni özlerim o yüzden erken gel" dedim ateşin dudağından öperek arabadan inip eve girdim. Ateşi ise gitti odama girmek için merdivene yönelirken aşağıya alev indi. Çok şık giyinmişti.

 

"Nereye böyle giyinmiş kuşanmış alev hanım" dedim alev ise yanıma gelip yanağımdan öptü."Hiç öyle arkadaşlar ile geziçem" dedi alev "Arkadaş hangi arkadaşmış bu ben tanıyormuyumu" dedim "Evet tanıyorsun" dedi alev "Aklıma biri geliyor ama neyse hadi size iyi eğlenceler" dedim "Sağol yengem hadi bay bay dikkat et kendine" dedi alev evden çıkarken durdu.

 

"Selam söyle musaya" dedim gülerek alev ise bana bakıp güldü."Söylerim yengem" dedi alev evden çıkıp giderek bense tam odama giderken ayla bana seslendi."Su hanım siz bir paket geldi yukarıya odanıza koydum" dedi ayla "Kim kimden gelmiş" dedim "Bilmiyorum su hanım isim yazmıyordu" dedi ayla "Tamam ayla sağol" dedim merdivenlerden çıkıp odama girdim.

 

Yatağın üstünde koçaman bir kutu vardı, neydi bu kutudaki olan ve neden isimsizdi kimden gelmiş olabilirki. Yatağa yaklaşıp kutunun kapağını açtım, en son pis kokular doldu burnuma ölü kokusu gibiydi. Elim ile ağzına kadar köpük dolu olan kutuyu başlatmaya çalıştımki en alta bir poşette elbise vardı.

 

 

 

B-bu bu elbise o gece nasıl ya beynime bir ağrı girdi gözlerim bulanıklaştı o bem beyaz elbiseden remen kıp kırmızı sular dökülüyordu."A-ateş..a-ateş bir k-katil o b-bir mafya o k-katil k-katil o k-katil" beynimde o gece yankılanan rüyalarıma giren ses yankılandı. O adamı hatırlıyordum o gece gözümün önünden geçti."Hayır hayır hatırlamak istemiyorum nolur istemiyorum" elbise ile yere çöküp ağlamaya başladım.

 

"A-ateş aaağğğğ yeter artık yeter neden ya neden böyle oluyor ateş neden ya neden neden" dedim elbiseye sarılıp yere çökerek duvara yaslanıp kafamı dizimin üstüne koyarak ağlamaya devam ettim. O sırada odanın kapısı çaldı."Gir" dedim odaya ayla girdi."Şey su hanım siz iyimisiniz" dedi ayla "İyiyim ayla ne oldu" dedim "Ateş bey ev telefonunu aradı size ulaşamamış" dedi ayla.

 

"Bayoda de işi varmış de bir şey uydur işte ayla" dedim hafif yüksek sesle. "Peki su hanım" dedi ayla odadan çıkıp giderek. Bir katil ile aynı evdeydim bu elbise bu elbise elime nasıl ulaştı kim gönderdi neden hatırlamamı istedi. Yerden kalkıp elbiseyi kutuya koymak isterken bir kağıt görüp elime aldım.

 

"25 gün oldu su artık dinlenmiş ve bir şeylerin yerine gelmesi ve oturması gerek dimi umarım bu elbise hatırlamana yardımçı olmuştur" yazıyordu kağıtta, kimdi bu bir dakika o gece bana ateşin kimliğini açıklayan adam tabi ya bu oydu. Ateşin evlenmesi için ondan uzak durmamı isteyen adam.

 

<>

 

Salonda oturmuş stresten parmaklarım ile oynuyordum, bu gecenin hızlıça bitmesini istiyordum, ona ufak bir süprizim vardı bana söylediği yalanlar benden kaçması bunların hesabını bana verecekti.

 

Evin kapısının açılması ile ayağa kalkıp ateşin yanına geldim, ateş ise ellerini belime dolayıp kafasını boynuma koyarak boynumdan öptü, o pis elleri belimde geziyordu kendimden iğreniyordum şuan."Neden hala uyumadın ben sana uyu dinlen demedim mi güzelim" dedi ateş yanağımdan öptü."Seni bekledim sensiz uyumak istemedim" dedim ateş ise bu sefer dudağımdan öptü. İğrenç su seni düpe düz kaldırmıştı.

 

🧠.. Ben dedim ama dimi bu adamda bir bok var diye<

 

🫀.. Her ilişkide sorunlar olur eminimki ateşin bir bildiği vardır>

 

🧠.. Hala bir bildiği vardır diyor adam yalançı kimliğini saklamasından anlamamız gerekti zaten<

 

🫀.. Sus sen konuşma onlar bir biri için yaratılmış kaderleri bir kere yan yana yazılmış sen ne dersen de>

 

🧠.. Kaderde kader sus be artık bitti bu ilişki alışsan iyi edersin<

 

 

"Çokmu özledin beni" dedi ateş "Evet hata sana güzel bir haberim var" dedim "Neymiş o güzel olan haber" dedi ateş elini boynuma koyarak ovaladı."Ben artık her şeyi hatırlıyorum o geceyi seni her şeyi" dedim aklımda sadeçe o gece olanlar yaşadıklarım vardı."Sen çiddimisin nasıl ya nasıl oldu bu" dedi ateş oda çok mutlu olmuştu ama bilmediği bir şey var ben artık onun kimliğini biliyordum."Evet ciddiyim hata dur burda sana bir süprizim daha var" dedim.

 

"O nedir ne süprizi bu" dedi ateş bense ateşten ayrıldım."Bekle beni burda ben hemen geliçem" dedim merdivenlerden çıkıp odama gelerek kutuyu elime alıp, aşağıya salona inip ateşin önüne attım kutuyu."Bu ne su ne var içinde" dedi ateş "Bana mı soruyorsun ateş açta bak" dedim dişlerimi sıkarak konuşmuştum. Ateş bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı."Su noluyor güzelim ne bu kutu" dedi ateş "Açmiçak mısın ateş AA ama bak darıldım şimdi neyse ben açarım" dedim.

 

Yere çökerek sinirli bir şekilde kutuyu açıp elbiseyi çıkartarak ateşin önüne attım. Elbisedeki kırmızı boyalar yere bulaşmıştı."Nasıl süprizimi beğendin mi bak bende ilk gördüğümde senin gibi böyle baktım elbiseye açaba kim gönderdi" dedim ateşe yaklaşarak elim ile göğüsüne vurarak bağırdım."BANA NASIL YALAN SÖYLERSİN NEDEN KİMLİĞİNİ SENDEN DEĞİLDE BİR BAŞKASINDAN ÖĞRENDİM BEN NEDEN YA NEDEN NEDEN" dedim.

 

Ateş elimi tutup beni durdurmak sakinleştirmek istedi ama ben duramıyordum, sakin olamıyordum kendime gelmek istemiyordum."Su ne oldu o gece sana kim ne dedi ne anlattı nolur otur ilk konuşalım yemin ederim bilmediğin şeyler var" dedi ateş bense ateşi var güçüm ile ittim."Ya sen hala bana neyi anlatacaksın benimle hangi yüzle konuşaçaksın sen bir katilsin o pis ellerin ile bana dokundun" dedim elim ile kafamı tutarak etrafımda döndüm.

 

"Hayır hayır ben böyle biri değildim su yemin ederim beni ilk bir dinle nolur su" dedi ateş resmen bana yalvarıyordu."Ya ben o gece senin yüzünden kaza yaptım hafızamı kaybettim seni unuttum ben ne için senin o pis işlerin yüzünden" dedim yüksek bir ses tonu ile."Su birtanem Allah benim belamı versin keşke seni o gece bırakmasaydım bunları sana bir başkası değilde ben analata bilseydim" dedi ateş.

 

Yanıma yaklaşıp bana sarılmak isterken ondan uzaklaştım, ateşse önüme diz çöküp ayaklarıma kapandı."Su yapma nolur izin ver açıklayayım ben seni çok seviyorum sensiz yapamam ben nolur su yapma nolur" dedi ateş bense ateşten uzaklaşarak elbiseyi elime alıp baktım."Bu elbiseyi giyip sana evet diyeçektim seninle evleneçektim oysa bu elbise benim kefenimmiş ateş sen beni diri diri ateşe attın mezara soktun" dedim.

 

Ateş ayağa kalkıp karşımda dikildi."Ben seni çok seviyorum o gece sana kim söyledi su söyle bana anlat nolur" dedi ateş."Tek derdin bu dimi tek derdin bu lan sen bir katilsin adam öldüren bir katil hata amçasını öldüren bir insansın" dedim ateş ise yanıma yaklaşmak istedi ama ben ondan kaçtım uzak durdum tekrar ona kanamazdım."Bilmediğin şeyler var su inan bana bilmediğin çok şey var sana eksik anlatmışlar" dedi ateş.

 

"Ben anlayaçağımıda duyacağımıda duydum ateş, ya sen bana kaza yaptıktan sonra bile anlatmadın hala eksik anlatmışlar diyorsun sen eksiksiz anlataydın o zaman" dedim "Ben sadeçe doğru zamanı bekledim su" dedi ateş "Ne zamandı o doğru zaman ateş evlendikten sonramı çocuğumuz olduktan sonra ne zaman ateş ne zaman" dedim.

 

"Anlataçaktım su yemin ederim anlataçaktım ama daha kendime bile anlatamazken sana nasıl anlatırdım ben kendimden kaçarken seni nasıl bu uçuruma sürükleye bilirdim" dedi ateş.

 

"Artık benide sürükledin ateş bilerekte olsa bilmeyerekte olsa ben öğrendim artık bunun geri dönüşü yok ateş bitti artık ben yokum" dedim elimdeki elbiseyi ateşe göstererek."Sen bana bu kefeni o gece giydirdikten sonra ben senin için zaten öldüm ateş ben artık yokum biz diye bir şey yok su o gece senin içinde benim içinde öldü" dedim ateş ise yanıma gelip beni bir anda kendine çekerek sarıldı.

 

"Hayır hayır ölmedi bitmedi bitmez su ben seni seviyorum sende beni seviyorsun sana söz düzelte bilirim her şeyi" dedi ateş bense ateşten ayrılmak istedim ama olmadı sanki zincir gibi bağlanmıştık."Ateş yapma yeter artık nolur uzak dur benden istemiyorum seni, hem git amcanın kızı ile evlen benim seninle işim olmaz biz ayrı dünyaların insanlarıyız bizden olmaz" dedim ateş ise benden ayrılıp yüzümü avuçlayarak hafif yüksek sesle konuştu.

 

"Hayır yok öyle bir şey biz bir birimiz için yaratıldık sen ben bense senim ben senden başka kimseyi sevmiyorum amcam o bu umrumda fala değil" dedi ateş hepsini tek seferdi söylemişti fazla sinirliydi."Yeter ateş yeter ikimizide kandırma artık biz diye bir şey yok yok yok yeter" dedim ateşi iterek ondan uzaklaşıp evin dış kapısına doğru ilerledim. Tam evden çıkmak isterken ateş kolumdan tutarak kapıyı örtüp beni kapı ile arasına aldı.

 

Gözleri boş ve anlamsız bakıyordu, sanki sarhoş olur ya insan gözleri gider gelir hehe işte ateş tam öyleydi. "Seni seviyorum diyorum kızım aşığım sana hemde deliler gibi anlamıyormusun seni seviyorum diyip beni böyle bırakıp gidemezsin" dedi ateş nefesini yüzüme dudaklarıma vurarak konuşuyordu."O zaman başkaydı anlıyormusun ateş başka" dedim.

 

Ateşin bir anda dudağıma yapışması ile ateşi itip yüzüne indirdiğim tokat ile evden çıktım, arabama bineçekken ateş gine kolumu tutup beni araba ile arasına aldı."Gitmiçeksin bir yere sen benimsin senin evin burası" dedi ateş "Hayır ateş benim evim burası değil ben buraya ait değilim" dedim "Senin evin benim su benim yuvam sensin senden başka kimsem yok benim sen benimsin o geceden sonra senin bu saatte araba kulanmana izin vermem veremem" dedi ateş.

 

"Burdada kalamam senden uzak olmak kendi yoluma bakmak istiyorum hani seni isyemesem benden uzak duraçaktın ne oldu sözüne" dedim "O söz beni sevdiğini söylemeden önceydi tamam benden uzak kalmak kafa dinlemek istiyorsan sen burda kal gözümün önünde ol ben giderim evden sen yeterki rahat huzurlu mutlu ol" dedi ateş "Hayır ateş istemiyorum nolur bırak o zaman adamlar beni eve bıraksın nolur uzak dur benden nolur" dedim arabaya binerek.

 

Ateş ise sadeçe araba camından bana baktı bense ona bakmadım, sonra arabaya adam binip arabayı çalıştırarak arabayı benim evime doğru sürdü. Sadeçe ağlıyordum başka ne yapa bilirdim elimden ne gelirdi kime ne anlata bilirdim, halim varmıydı ben artık eskisi gibi güçlümüydüm hayır ben artık kaldıramıyordum.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bu bölüm biraz uzun oldu normalde 2000 bölüm yazarken bu sefer 2460 bölüm yazdım kıymet bilin kız"

 

Diğer bölümler daha güzel oluçak işallah

 

"Hadi oylamaya çökelim yoksa ben çökücem en son"

💖💝😿😻🙉🩵🙆‍♀️👨‍👩‍👧‍👧

💏👨‍❤️‍👨🥰😍🤩

 

 

 

Loading...
0%