Yeni Üyelik
14.
Bölüm

Gerçekler¹³

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

"Hoş geldin su" dedi bir adam kimdi bu adam beni neden buraya getirtmişti."Sen kimsin beni neden buraya getirtin ne istiyorsun benden" dedim "Ben sana iyilik yaptım su" dedi adam yaklaşık 50 yaşlarında vardı. "Ne iyiliğinden bahsediyorsun sen" dedim.

 

"Bu gece sana evlilik teklifi edeçek olan ateşe evet diyeçek olanda sendin dimi" dedi adam bunu nerden biliyordu."Ne zırvalıyorsun sen nerden biliyorsun bunu kimsin sen inmisin cinmi" dedim "Hala anlamadın dimi su" dedi adam."Neyi anlamadım adam neyi" dedim "Evleneçek olduğun adamın kim olduğunu hala bilmiyorsun dimi" dedi adam bu adam cindi.

 

"Nasıl sen ne saçmalıyorsun o ne demek" dedim "Evet ateşin seninle neden evlenmek istediği çok beli kim senin gibi asi sert bir kızla evlenmek istemezki" dedi adam "Kes artık boş konuşmayı ne saçmalıyorsun onu söyle" dedim "Otur bir ilk öyle konuşalım çay kahve ne istersin" dedi adam yok bu fazla gevşek."Ben buraya sohbet etmeye gelmedim ne saçmalayaçaksan söyle sonra bırak beni gideyim" dedim.

 

"Merak etme benim seninle işim bittiğinde seninde ateşle işin bitmiş oluçak" dedi adam "Nedir bu ateşin kimliği anlatsan artık diyorum" dedim "Peki o zaman iyi dinle beni" dedi adam oturduğu sandalyeye yaslanarak konuştu.

 

"Ateş zorlu 29 yaşında kars doğumlu buraya kadar biliyorsun dimi" dedi adam "Evet buraya kadar devamını ise ateş anlataçaktı bana" dedim "Ah kızım çok iyisin asi sinirlisinde bir o kadarda safsın be kızım" dedi adam "Yemin ederim boğarım seni anlat artık bana laf sokmayı bırak" dedim adam ise başladı anlatmaya.

 

<>

 

Adamın odasından çıkıp sersem tavuklar gibi ordan oraya savruluyordum, duyduklarım yıkılmam hata ölmem için yeterliydi. Uzun bir koridorun sonunda evden çıkmıştım ne olmuştu bana neden bir anda çökmüştüm.

 

Ateş kimdi ben bunu artık kendime sormuyordum cevabını biliyordum çünkü, gözlerimden akan yaşlarla kapıdaki bir arabaya binip kontağı çevirerek çiflik evinden uzaklaştım. Aklımda bir ton soru ile yola bakıyordum ama sanki elim ayağım boşalmış gibiydi, arabayı nasıl kullanıyordum bilmiyordum.

 

"H-hayır olmaz hayır benim d-duyduklarım gerçek o-olamaz bu duyduğum şeylerin sahibi ateş olmaz" dedim gözlerimden akan yaşlar ile kafamı hayır anlamda salayarak yolu devam ettim."Y-yapmaz ateş b-bunu bana y-yapamaz olmaz hayır a-ateş nolur yapmamış o-ol nolur öyle bir adam d-değilim de bana nolur" dedim.

 

Aklımda adamın dedikleri söyledikleri vardı çıkmıyordu aklımdan beynim karma karışıktı. Elim ile direksiyona vuruyor az önçe o kadar uğraştığım makyajım maf olmuş akıyordu. Ama benim aklımda sadeçe kırılan kalbim vardı.

 

"Ateş senin bildiğin gibi bir iş adamı değil" demişti adam kafamda senaryo gibi tek tek okuyordu beynim bana bu kötülüğüde yapıyordu."Ateş ilk adam öldürdüğünde daha 12 yaşındaydı amçasını öldürmüştü" dedi adam hayır hayır ateş böyle bir değil onun anlattığı kişi ateş olamaz."Bu kadar mal para lüks evler arabalar adamlar nerden geliyor sençe" dedi adam "O eli kanlı bir adam senin elini tutuğu ellerle kaç adam döve döve öldürdü hata hiç düşünmeden kafasına sıktı" dedi adam o bu kadar çani bir adam olamaz dimi.

 

"O bir katil o eli kanlı bir adam eğer seninle evlenirse ölecek bunu oda biliyordu ama sana o kadar aşıkki ölmeyi bile göze almış" dedi adam hayır hayır sus sus konuşma artık sus duymak istemiyorum sus."Onunla ilk karşılaştığında o vurulmuş ve yaralıydı dimi işte onu vuran kanlıları kuzeniydi" dedi adam yeter artık sus ateş öyle bir değil o iyi biri sus artık sus sus.

 

Elim ile dizime vurdum yolu artık puslu görüyordum, beynim yanmış sanki dünya durmuş gibiydi."Ateş bir mafya o senin bildiğin adamlar insanlar gibi değil o bir katil eğer onun ile evlenirsen ateş ölür...ateş ölür..ateş ölür onu kaybedersin o ölür" dedi kafamdaki sesler tekrarlıyordu susmuyordu allahın cezası susmuyordu.

 

"YETER ARTIK SUS YETER SUS SUS İSTEMİYORUM SUS ARTIK NOLUR SUS KONUŞMA SUS SUSSS" dedim arabada bağırıyordum resmen, ormanlık alandan çıkıp trafiğe çıkmıştım kafamdaki sesler hala devam ediyordu. En son daralıp arabanın camını açtım kırmızı ışıkta durmak yerine son gaz devam ettim. Gözlerim artık ağlamaktan puslu görüyordu.

 

Başım ağrıyor resmen patlıyor gibiydi şuan ne yaptığımı bilmiyordum, dışarıda araba süren adamlar camdan bana bağırıyor arabayı durdurmamı söylüyordu ama beynimdeki sesler buna izin vermiyordu.

 

"O bir katil...onun eli kanlı...kuzenleri peşinde...eğer kuzeni ile evlenmezse ölür...ölür...ölür..seni o kadar çok seviyorki...seviyorki ölmeyi bile göze alıyor" Sus artık nolur sus sus yeter nolur sus artık beynim patliçak sus Allah için sus."Sana dokunduğu eller ile kaç tane can aldı...o bir katil o bir katil katil o ondan uzak dur yoksa ölür..ölürrr ölür o ondan uzak dur"

 

"YETER SUS ALLAHIN CEZASI SUS SUS SUSS SUS YETER ARTIK NOLUR SUS YETER" iki elim ile kafamı tutup direksiyona hafif vurdum beynim sussun istedim ölmek istedim sus artık nolur sus."Baçım sağa çek arabayı" dedi bir adam dışarıdan.

 

"FİRENE BAS KIZIM DURDUR ŞU ARABAYI KAZA YAPAÇAKSIN FİRENE BAS" sesleri boğuk boğuk geliyordu hiç bir şekilde onları anlayamıyordum sahi anlasam bile yapamazdım beynindeki sesler buna izin vermiyordu.

 

En son bir yokuştan aşağıya kaydı arabam defalarca takla attı, gözümün önünde tek canlanan ateş ile şu 1 haftada yaşadığım o güzel anılar olmuştu. Ölürken bile onuda yanımda götürüyordum, o yokuşta bir tek ben değil ateşte sürükleniyordu.

 

Onun aşkıyla sürükleniyordum yokuşta. O benim için başkası ile evlenmiyor ölümü göze alıyordu. Bense onun aşkı ile ölüyordum. Sanırım bitmişti kafamdaki o sesler susmuştu gözümün önünde bir tek yarım saat önçe gördüğüm ateş vardı. O kıravattı takım elbisesi vardı dedim ya fazla sevmek zarar diye.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Telefonuma atılmış olan konuma geldiğimde boş bir araziydi, nasıl lan nasıl ne demek oluyordu bu nerdeydi alev yok bana sakın oyuna geldin deme ateş sakın. Elim ile yüzümü ovalayıp telefonumu çebimden çıkartarak alevi aradım 3 çalışta açtı.

 

"Alo abi" dedi alev derin bir oh çektim."Alev sen nerdesin" dedim "Arkadaşlar ile dışarıdayım abi ne oldu" dedi alev "Senin arkadaşın mert beni aradı alevin başı dertte diyip konum attı bense konuma geldim ama burası boş bir arazi sen iyisin dimi" dedim "Abi iyide mert benimle yani burda o aramadı seni" dedi alev "Nasıl yani mert ordamı" dedim.

 

"Evet abi burda ve yanımdan hiç ayrılmadı" dedim "Bir dakika lan yoksa bu" dedim "Abi yengem nerde abi bu bir tuzak çabuk abi yengemin yanına git bende geliyorum abi hemen" dedi alev "Lan ha siktir" dedim telefonu kapatarak arabaya binip eve doğru yol alırken telefonum ile suyu aradım.

 

"Aradığınız kişiye şuanda ulaş-" Allah kahretsin Allah benim belamı versin ben bunu nasıl anlamadım. Elim ile kafama vurarak eve doğru yol aldım arabayı nasıl sürüyorum nasıl kullanıyorum bilmiyordum. Tek duam suyun iyi olması allahım nolur ona bir şey olmasın nolur o iyi olsun nolur nolur.

 

Eve geldiğimde adamlar yoktu. Hayır hayır içeriye girip salona baktım su yoktu en son odaya gidip baktım ordada yoktu. Ayağım ile kapıya tekme attım.

 

"AAAĞĞĞĞ ALLAH BENİM BELAMI VERSİN GERİZEKALI ATEŞ SALAK SEN NASIL ANLAMADIN GERİZEKALI" dedim elimi defalarca duvara vurarak kapıya bir tekme daha attım.

 

"ABBBİİ" dedi alev yukarı çıkıp yanıma geldi."Yengem iyi de bana nolur banyoda balkonda uyuyor falan de" dedi alev "YOK YOKK HİÇ BİR YEREDE YOK ALLAH BENİM BİN TÜRLÜ BELAMI VERSİN BEN ONU KORUYAMADIM BEN ONU NASIL TEK BIRAKTIM BAN BUNU NASIL YAPTIM" dedim yere çökerek resmen ağladım o bana seninle gelim dedi ama ben yok dedim ben kafama siçim.

 

Elimi kafama koyarak elim ile kafama vurdum. "AAAĞĞĞĜ MAL ATEŞ GERİZEKALI NASIL ANLAMADIN BUNUN TUZAK OLDUĞUNU NASIL ANLAMAZSIN SEN MAL" alev yanıma gelip elimi tutarak bana sarıldı. "Şşş yengem iyi ona bir şey olmaçak yapma böyle onun şuan sana ihtiyaçı var kalk yerden onu bulmamız gerek abi nolur yapma böyle" dedi alev oda ağlıyordu.

 

"İyi oluçak su onu bulup bunu kim yaptıysa sikmezsem banada ateş demesinler" dedim yereden kalkarak aşağı inip tam evden çıkarken telefonum çaldı bilinmeyen bir numaraydı bense açıp konuştum."Alo kimsin çabuk söyle işim var" dedim "Ateş beylemi görüşüyorum" dedi adam "Buyrun benim ne vardı" dedim.

 

"Sizin üstünüze kayıtlı olan bir araç ****yolundaki orman tarafındaki bir yokuştan yuvarlanarak kaza yapmış içinde bir kadın var ama pek tanılaçak bir halde değil" dedi adam o an beynimi kaybettim telefon elimden düştü alev yanıma gelip beni sarsıp bağırdı çağırdı ama ben şuan onu duyamıyordum."Abi abi konuşsana ne oldu abi cevap ver bana abi korkuyorum abbiii" dedi alev.

 

Alevi takmayarak arabama binerek adamın tarif ettiği yere doğru son gaz yol aldım,"H-hayır su yapma bunu bize yapamazsın nolur yapma o kişi olma nolur su beni sensiz bırakma su nolur yapma bunu bize" o kişi su değildir dimi su kaza yapmadı o iyi dimi o iyi olsun nolur o iyi olsun allahım nolur beni al ama böyle bir açıyı yaşatma bana nolur.

 

<>

 

Adamın tarif ettiği yere geldiğimde polisler ambulans hata bir sürü insan köşede durmuş izliyordu. Kimdi o yerde yatan su değildi dimi, adamların arasından daldığımda yerde yatan kişi oydu benim sevdiğim kadındı ona ne olmuştu. Üstündeki elbise kırmızı boyaya batırılmış gibiydi. Suyun yanına gidip ona sarılmak koklamak öpmek isterken polisler beni tutu, ne kadar çabalarsam çabalayayım polislerin hepsi beni tutmuş izin vermiyordu.

 

"SUUU UYAN GÜZELİM NOLUR UYAN İYİYİM DE NOLUR CEVAP VER BANA YAPMA BUNU BİZE SU NOLUR BANA BAK BİR KERE SUUUU" dedim ama sudan en ufak bir tepki bile gelmedi yüzü gözü maf olmuştu kafasından ağır bir darbe almıştı saçları oluk oluk dökülmüştü, ne olmuştu yarım saatte yarım saat önçe kollarımda olan kadın şuan o buz gibi asvatta yatıyordu.

 

"SUUU GÜZELİM NOLUR DAYAN NOLUR BIRAKMA BENİ, BIRAKIN LAN BENİ ONUN BANA İHTİYAÇI VAR BİR KERE SARILAYIM NOLUR BIRAKIN, SUUU UYAN ARTIK NOLUR SU İYİYİM DE BIRAKMA BENİ SUUUU SEVGİLİM HADİ NOLUR DAYAN" canım yanıyordu onu öyle görmek kalbimi ağrıtıyordu ve ben onun yanına bile gidemiyordum sarılamıyordum.

 

Bunun bir rüya olsun nolur allahım nolur ona bir şey olmasın nolur benden al ona ver nolur o iyi olsun."Beyfendi yapmayın uzak durun hastanın durumu kritik" dedi polis beni zor tutuyorlardı hemşireler suyu sedyeye koyup ambulansa koyup kapıyı örtüp gittiler bense sadeçe arkasından baktım sevdiğim kadın gidiyordu bense hiç bir şey yapamıyordum.

 

"Vah vah yazık gencecik kız kim bilir ne olduda ölüme kast eder gibi yokuşa uçtu" dedi etraftaki insanlar bense yanlarına gittim "Ne diyorsunuz siz o ne demek ne oldu" dedim kısık ve gergin bir ses tonu ile."Kız çağıza o kadar dedik durdur arabayı kaza yapaçaksın ama bizi hiç duymadı kız resmen uçuruma uçtu" dedi bir kadın su bunu bilerek mi yapmıştı kendini yokuşa mı attı.

 

Ne yaşamıştı o yarım saatte ne olmuştu, neden böyle bir şey yapmıştı neden. Arabama binerek direk hastaneye geldiğimde ambulans gelmişti suyu ambulanstan indirmişlerdi. Bense direk yanına gidip elini tutum kollarından sırf kan akıyordu.

 

"Sevgilim su nolur dayan nolur iyi ol bak ben burdayım yanındayım nolur beni bırakma nolur su yapma bunu bize nolur" dedim özür dilerim sevgilim seni koruyamadım özür dilerim. "Beyfendi izin verin işimizi yapalım" dedi hemşire bense suyla birlikte amilyatın önüne kadar geldim.

 

"Burdan sonra giremezsiniz ateş bey" dedi hemşire. "Su iyi oluçak dimi o iyi" dedim "Şuan bir şey demek için erken" dedi hemşire amilyata girerek bense duvara yaslanıp yere çökerek elimi ile kafamı tutarak. Kafama vurdum canım yanıyordu suyun o hali gözümün önüne geldikçe kendimden nefret ediyordum.

 

Ölseydimde onu öyle görmeseydim keşke geberseydim, keşke onun hayatına hiç girmeseydim Allah senin belanı versin ateş Allah senin bin türlü belanı versin.

 

<>

 

1 saat olmuştu hala sudan bir haber yoktu, amilyatın kapısının önünde oturmuş 2 saat önçe ne kadar mutlu olduğumuzu düşünüyor kendime nalet okuyordum.

 

Koridorun sonunda ağlayarak amilyat kapısının önüne koşarak gelen gökçeyin sesi kulağımı dolduruyordu, "S-SU SU ONA NE OLDU ATEŞ NEDEN KAZA YAPMIŞ NASIL OLMUŞ BU KONUŞSANA EN SON SENİNLEYDİ" dedi gökçe yanıma gelerek beni sarstı ne diye bilirdimki o yarım saatte neler oldu ben bile bilmiyordum. O sırada koridora güney ile alev musa girdi hepsi bizim olduğumuz yere geldiler.

 

"B-bilmiyorum hiç bir şey b-bilmiyorum Allah benim belamı versin hiç b-bir şey bilmiyorum" dedim ayağa kalkarak kafamı duvara vurdum, ben neden nefes alıyordumki ben bunu hak etmiyordum. Güney yanıma gelip beni zor tutarak sarıldı "Güney ben onu koruyamadım o hali gözümün önünden gitmiyor ben nasıl bırakırım onu orda tek başıma" dedim.

 

"Allah kahretsin su o amilyatta yatıyor ve kimse ne olduğunu bilmiyor bu nasıl bir mantık benim kız kardeşim orda canı ile cebeleşiyor ve bana verilen cevap bilmiyorum" dedi gökçe hafif yüksek ses tonu ile."Gökçe sakin ol iyi oluçak su yapma böyle şuan yapmamız gereken tek şey suyun iyi olması için dua etmek bir birimiz ile didişmek değil" dedi musa gökçe ise musaya sarılarak ağladı.

 

"A-anlamıyorsun musa su bu s-sabah çok mutluydu ş-şuan ise kim bilir içerde ne halde benim kardeşimin canı çok yanıyor" dedi gökçe yere çökerek musa ise onunla birlikte çöktü."Şşş biliyorum ama böyle yaparsak ona güç olamayız onun bize ihtiyaçı var gökçe" dedi musa alev ise gökçenin yanına gidip gökçeye sarıldı.

 

"S-su iyi oluçak o çok güçlü bunuda atlataçak ama senin sakin olup onun yanında olduğunu hiss ettirmen gerek gökçe" dedi alev "S-sen onu tanımazsın o asla kaza yapmazdı arabasını çok dikkatli kullanırdı titzdi arabalara karşı şuan ise kaza yapmış ben nasıl sakin olabilirim" dedi gökçe "Seni anlıyorum demekki kötü bir şey olmuş su iyileşirse bunu birlikte sorarız ona olurmu" dedi alev."İ-iyi oluçak su ona bir şey olmayaçak o çok güçlü" dedi gökçe "Evet iyi oluçak su çok güçlü" dedi alev.

 

Sahi iyi olucaktı dimi su o çok güçlüydü bunuda atlatır dimi beni nefessiz bırakmaz o beni onsuzluğa mahkum etmez dimi. Su neden kaza yapmıştı ne olmuştu neden evden çıkmıştı o orman yolunda ne işi vardı, adamlar neden evin etrafında değildi açaip kıllanmıştım bu işin içinde o şerefsizin parmağı vardı bundan adım gibi emindim.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm efso oldu bee yemin ederim şaşko oldum"

 

Diğer bölüm neler oluçak acaba bizi neler bekliyor gııı

 

"Bu arada oy vermeden kaçan arkadaşlar yemin ederim küstüm"

🌼💛🤗😻❤️‍🔥💜💗

🫦❤️‍🩹🎶💙🤎

 

 

Loading...
0%