Yeni Üyelik
10.
Bölüm

Gizem⁹

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Hastaneye girip baş hekimin odasına doğru yol alarak asansöre binip 3 kata çıktım, asansörden inerek baş hekimin odasının önüne gelip kapıyı çaldım. Gir sesini duyarak odaya girip baş hekimin masasına oturdum.

 

"Hoş geldin su bende seni bekliyordum" dedi baş hekim."Size kadar geldi konu yani" dedim "Öyle oldu su dün yaptığın hiç hoş değildi" dedi baş hekim."Haklısın ama inan zor durumda kalmasam gitmezdim" dedim "Biliyorum ben seni ne kadar bilsemde konu hastane sahibine kadar uzandı su" dedi baş hekim."Anlıyorum seni ama bu benim ilk kaçamağımdı açil işim olmasa asla gitmezdim" dedim.

 

"Biliyorum su ama benim elimde olan bir şey yok" dedi baş hekim."Ne yani ben şimdi kovuldum mu" dedim "Malesef su üzgünüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor inan bana çok konuştum senden ne kadar bahsetsemde olmadı adam bir kere kıl olmuş sana" dedi baş hekim."Vay be 2 yıllık mesleğimden oldum yani, ilk işimi yaptığım hastanemde yüz üstü bırakıldım sağolun ya" dedim.

 

"Gerçekten elimden gelse senim için burda kalmanı sağlardım ama elimde olan bir şey yok" dedi baş hekim."Seni anlıyorum neyse o zaman bana eyvallah" dedim ayağa kalkarak odadan çıktım. Resmen yüz üstü bırakılmış gibi hiss ediyordum kendimi.

 

Asansöre binip aşağıya inerek giyinme odama girip, dolabımdaki eşyalarımı alıp dolabı kapatarak odadan çıktım. Vay hemşireliğime ilk adım attığım hastaneden kovuldum, vardır bundada bir hayır. Hastaneden çıkıp arabamın olduğu yere gelip elimdeki eşyaları arabamın arka koltuğuna koyup, şöför koltuğuna binerek eve doğru yol aldım.

 

Moralim bozuktu ben mesleğime düşkün bir insandım böyle kovulmam zoruma gitmişti, vay be bu kadar kolay yani emeklerin savrulması. Arabayı kendi evime doğru sürüp eve gelerek arabadan inip, arka koltuktaki kutuyu alarak eve girdim. Evde kimse yoktu kutuyu salondaki masaya koyup koltuğa uzandım.

 

Bundan sonra ne oluçaktı. Hayat nasıl devam ediçek senin için su hanım, bak onu bende bilmiyorum işte. Hastane benim için çok önemliydi, eğer dedem işten kavulduğumu bilirse beni trabzona çağırırdı. Bir süre bilmemesi benim için en iyisiydi, koltukta yan dönüp gözlerimi kapatıp sadeçe 5 dakikada olsa uyumak dinlenmek istedim.

 

<>

 

Kapının çalma sesi ile uyandığımda koltuktan sıçrayarak ayağa kalkıp kapıyı açtım, gelen kişi ateşti iyide bu saatte burda ne işi vardı."Telefonum neden açılmıyor su hanım" dedi ateş."EE uyuya kalmışım duymadım ateş" dedim."Hasta mısın sen" dedi ateş elini anlıma koydu."Ateşin yok neyin var senin güzelim" dedi ateş bense ateşe sarıldım. Galiba ona ihtiyaçım vardı."Seni özledim" dedim ateş elini belime sarıp saçlarımdan öptü."Sen iyi değilsin ne oldu, hem neden bu saatte evdesin" dedi ateş.

 

"İşim erken bitti bende eve geldim" dedim ateşten ayrılarak."Yalan söylüyorsun" dedi ateş."Hayır ateş yalan söylemiyorum" dedim kapıdan çekilerek."İçeriye girsene" dedim "Yok ben girmiçem telefonuna ulaşamadığım için merak ettim seni, iyisin dimi su bak bana yalan söyleme senden duyamam gereken bir şey varsa" dedi ateş."Hayır ateş yok merak etme" dedim ateş ise dudağıma küçük bir buse kondurdu."Seni seviyorum biliyorsun dimi" dedi ateş."Biliyorum" dedim.

 

"Ufak bir işim var sonra geliçem yanına" dedi ateş."Ateş benim için işlerini aksatmana gerek yok ben iyiyim" dedim "Ben sevgilimi özlüyorum su bu yüzden senden ayrı kalmak istemiyorum" dedi ateş."İyiki varsın ateş" dedim ateşe tekrar sarılarak."Sen bu gün bir tuhafsın" dedi ateş."Sevgilime hitap etmem suçmu" dedim."Değil tabiki ama beni korkutuyorsun" dedi ateş."Korkma" dedim ateşten ayrılarak parmak uçuma çıkarak yanağından öptüm.

 

Ateş hafif burnumu sıktı."Ben gidiyorum" dedi ateş."Tamam görüşürüz" dedim ateş ise yanağımdan öpüp arabasına binerek gitti, bense eve girdim. Onun varlığı bana huzur veriyordu güven veriyordu. Odama gelip üstümü indirerek kısa gecelik giyip geri salona gelerek mutfağa girdim.

 

Gine her zamanki gibi kendimi işe vuraçaktım. Bulaşık makinasındaki bardakları tabakları rafa dizerek dezgahı silip masayın üstünü sildim. Buz dolabının içini temizleyip mutfaktan çıkarak dolapların tozunu alıp televizyon ünitesinin üstünüde temizleyip, evin her yerini makinaladım sildim. Kirli çamaşırları makinaya atıp yıkadım serdim.

 

Her şeyi yapmıştım kapının önünü bile yıkadım bir tek yemek yapmamıştım, onuda musa gil gelirse sipariş verirdik. Yorulmuştum ama hala kafamdaki sorular susmuyordu. Odama girip banyoya girdim, güzel bir duş alıp banyodan çıkarak kıyafet dolabından avakadolu kısa bir gecelik giyip, çoraplarımıda giyip saçlarımı kurutarak odadan çıktım.

 

Gökçe ile musa gelmiş salondaki koltukta oturuyordu, bense yanlarına gidip oturdum."Kız bu evin hali ne" dedi musa."Ne oldu pismi" dedim."Yok hayır tam aksine çiçek gibi" dedi musa."Suyun her zamanki hali" dedi gökçe galiba olanları biliyordu."Napim canım sıkıldı benden temizlik yaptım ama yemek yapamadım onuda sipariş veririz artık" dedim.

 

"Su dün gece nerde kaldın" dedi musa."Arkadaşımda kaldım çok riça etti kıramadım" dedim "Anladım o zaman ben pizza sipariş verim" dedi musa ayağa kalkıp mutfağa giderek. Gökçe ise bana doğru döndü."Bu gün baş hekim ile konuştum o pis şerefsiz seni kovmuş" dedi gökçe."Aynen" dedim."Dün hastaneye bir adam gelmiş o ateşti dimi" dedi gökçe."Evet ateşti benim dedemin iş ortağı olan ateş ben bunu dün sabah öğrendim o yüzden ateşi ile arama mesafe koydum ama ateş gelip beni hastaneden apar topar çıkardı" dedim.

 

"O yüzden kovuldun yani" dedi gökçe."Oldu bir kere gökçe boşver" dedim "Ah be güzelim noluçak şimdi" dedi gökçe."Bilmiyorum ama şuanlık dedem gil ve musa duymasın yoksa biliyorsun" dedim."Sen merak etme ben yanındayım bunuda atlataçağız kuzum" dedi gökçe bana sarılarak.

 

<>

 

Odamdaki balkonda sırtımı duvara yaslamış yerde oturuyordum. Ne oluçaktı bundan sonra dedem öğrenirse benim burda kalmam hayal olurdu ben dedeme hayır diyemem, burda benim 2 yılık hayatım vardı her şeyi bırakıp gidemezdim. Napıçaktım şimdi ben şu hastane işini hal etmem hata başka bir hastane bulmam orda devam etmem gerek.

 

Hal etmem gereken bir sürü iş beni bekliyordu. Telefonumun çalma sesi ile telefona baktığımda arayan ateşti, bense açıp konuştum."Ateş" dedim "Napıyorsun sevgilim" dedi ateş içim bir garip olmuştu, sesini duymak iyi gelmişti."Balkonda oturuyorum öyle sen" dedim."Kapının önündeyim desem" dedi ateş çiddi olamaz dimi."Çiddi misin sen" dedim büyük bir hevesle."Evet" dedi ateş.

 

Balkondan çıkıp odadanda kompile çıkarak hızlı hızlı merdivenlerden indim. Musa ile gökçe uyuyordu o kadar mutluydumki şuan kimse umrumda değildi, kim görürse görsün bu kez korkmak yoktu. Evin dış kapısını açar açmaz bir dakika duraksayıp ateşe baktım, gelmişti çiddiymiş olduğum yerden ayrılıp ateşe doğru koşarak üstüne atladım.

 

Ateş ise beni kuçağına alıp, elini kalçama koydu, bense bacaklarımı ateşin beline sarıp kafamı boynuna gömdüm. Ben galiba çok özlemiştim onu, benden uzak kalamayan oydu şuan ise onu özleyen bendim.

 

🫀.. Bu kız fena tutuldu bu adama sevgilime aşık ama bende ona aşığım>

 

🧠.. Ben bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum demedi demeyin<

 

"Beni bu kadar çok özlediğini bilmiyordum" dedi ateş bense hala kafamı ateşin boynuna gömmüştüm."Bende bilmiyordum" dedim."Sende bir gariplik var farkındasın dimi" dedi ateş hala kuçağındaydım."Nasıl bir gariplik bilmiyorum ama iyikide garibim" dedim."Neden yüzüme bakmıyorsun" dedi ateş."Bilmem galiba çok özledim" dedim ateşe bakarak.

 

"Sen bana ne ara bu kadar aşık oldun" dedi ateş."İnan bende bilmiyorum" dedim."Neden balkonda oturuyorsun" dedi ateş."Uykum gelmedi" dedim."Çok mu sıkıldın" dedi ateş."Sen gelmeden önçe evet" dedim "Yok yok sen çok fena tutulmuşsun" dedi ateş."Sen nerdeydin bu saatte kadar hani geleçektin" dedim.

 

"Geldim ya" dedi ateş."Daha erken gelmeni bekledim" dedim "Sen beni mi bekledin bu saatte kadar" dedi ateş."Hayır dedim ya uykum yok diye" dedim ateş ise beni arabanın üstüne oturtup, dudağıma yapıştı gine. Bu sefer şaşırmamıştım alışıyordum bu hallerine."Çokmu zor seni bekledim demek" dedi ateş elini belime dolayarak."Yani" dedim.

 

"Ne oldu bu sabah hastanede su" dedi ateş."Hiç bir şey dedim ya ateş" dedim "O yüzden mi sabahtan akşama kadar evi temizledin" dedi ateş."Sen nerden biliyorsun" dedim "Ayıp ediyorsun su" dedi ateş doğru bendekide soru."Neden beni her gün görmene rağmen takip ettiriyorsun" dedim."Her hareketinden haber almak için" dedi ateş bense anlımı ateşin anlına yasladım.

 

"Ateş ben az önçe neyi anladım biliyormusun" dedim."Neyi güzelim" dedi ateş."Ben galiba sensiz yapamıyorum yani sana 3 günde nasıl alıştım bilmiyorum" dedim ateş kafasını boynuma koyup boynumdan öptü."Beni anlıyorsun yani" dedi ateş."Evet anlıyorum, beni kendine bu kadar alıştırmışken gitmezsin dimi" dedim bu gün fazla duygusaldım.

 

Ateş yüzümü avuçlayıp yanağımdan öptü."Gitmek mi saçmalama ben seni kendime aşık etmişken gidermiyim, gitsem bile bu koça dünya bana dar gelir ben sensiz nefes alamam su" dedi ateş su beraktır dimi ateşin suyu. "İyiki hayatıma girdin iyiki beni seçtin ateş" dedim ateşin boynuna sarılarak, şimdi ben nasıl ayrılacaktım ondan.

 

"Ben senden nasıl ayrılıçam şimdi" dedi ateş."Bak onu bende bilmiyorum" dedim "Alev napıyor" dedim "Alev sen gittikten sonra karsa gitti" dedi ateş."Nedenki karstamı yaşıyor" dedim "Yok ordaki işler ile alev ilgileniyor" dedi ateş."Anladım, ateş bana kendinle ilgili iki üç bir şey anlatsan en azından" dedim "Çokmu merak ediyorsun" dedi ateş bense çocuk gibi kafa saladım.

 

"Doğuma büyüme karslıyım 15 yaşımda istanbula ilk adımımı attım 29 yaşındayım" dedi ateş 29 yaşındaydı ben bunu yeni öğreniyordum."1 yıl kalmış demek" dedim gülerek."Neye" dedi ateş."Emekli olmana" dedim kahkah atarak."Bak sen hoşuna gitti demek" dedi ateş."Oy benim olgun sevgilim sen çokmu yaşlandın" dedim ateşin iki yanağını tutup hafif sıkarak ateş ise benimle birlikte güldü.

 

"O yüzden benim evli mutlu çocuklu olma zamanım geldi" dedi ateş."Ne yani evleniyor musun" dedim dudak büzerek."Malesef evleniyorum su hemde yarın" dedi ateş."Ne yani beni terk mi ediçeksin" dedim elimi ateşin yanağından çekip kolarımı bağdaç kurdum."Evet ama ben gine senin yanına geliçem" dedi ateş."Beni hiç mi sevmedin" dedim "Yani bilmem" dedi ateş."Anladım ben seni ateş" dedim.

 

"Ben artık eve gideyim sen mustakbel karına git" dedim arabadan inmek isterken ateş buna izin vermedi."Nereye gidiyorsun mustakbel karıçım" dedi ateş."Mustakbel karın benim yani" dedim sırıtarak ateşe baktım."Yoo onu kim dedi" dedi ateş."Yok ben bu sefer çidden gidiyordum" dedim ateş gine beni tutu.

 

"Tamam tamam şaka yaptım hayatımı çaldın birde kapıyı çarpıp gidiyorsun hiç yakıştıramadım sana bunu su" dedi ateş "Üşüme diye kapıyı örtüm" dedim gülerek kabul edin güzel espiriydi. Ateşe baktığımda bana öyle bir bakıyorduki hipnoz olmuş gibiydi."Neden öyle bakıyorsun" dedim "Çok güzel gülüyorsun zalimin kızı" dedi ateş bense ateşin yüzünü avuçladım."Bençe o senin güzel bakan gözlerin" dedim.

 

"Benden başkasına bu kadar güzel gülmüyorsun dimi" dedi ateş."Bilmem hiç fark etmedim" dedim. O sırada bizim evin yan tarafındaki pencerede bizi izleyen kadını gördüm, yengemin arkadaşıydı eminimki şuan hem bizi izliyor hemde yengeme laf yetiştiriyordu."Nereye bakıyorsun sen" dedi ateş baktığım yere bakaçakken izin vermedim.

 

"Bakma o tarafa" dedim "Neden" dedi ateş."Yengemin arkadaşı orda bizi izliyor şuan kesin yengem ile konuşuyor" dedim "Dedene söyler mi yengen" dedi ateş. "Bilmiyorum ama söylemez söyleseydi ilk duyduğunda söylerdi" dedim "İstersen deden ile ben konuşurum güzelim" dedi ateş. "Hayır ateş gerek yok zaten yengem söylemez ben onunla sabah konuşurum" dedim.

 

Ateş ise dudağıma yapıştı. "Ani haraketlerine alıştım artık" dedim ateş ise anlını anlıma yaslayıp gözlerini kapatarak derin derin nefes aldı."Su bu gece benimle gelsen kendi evimize gidip dün gece olduğu gibi bir birimize sarılarak uyusak" dedi ateş kendi evimiz demişti, bu ne demek siz biliyor musunuz.

 

🫀.. Kalbimin çarpıntı yapması normal mi>

 

🧠.. Ağır bir depresyonda olanlar çarpıntı yaşar salak<

 

🫀.. Olsun buda kalp sonuçta dimi>

 

"Olmaz ateş zaten yengem biliyor birde seninle gelirsem dedemde öğrenir" dedim "Kimse umrumda değil biliyorsun dimi sadeçe senin için susuyorum ve bekliyorum sevgilim" dedi ateş hala aynı şekildeydik anlı anlımda gözleri kapalıydı."Biliyorum seni bu yüzden çok seviyorum anlayışlı sevgilim" dedim ateşin yanağından öperek."Artık eve gitsem olurmu ateş daha fazla kimse görmesin" dedim ateş ise anlımdan ayrılıp gözlerimin içine baktı.

 

"Bu gece sana gine hasret kalıçam ama olsun ileride bunun bedelini senden alıçam güzelim" dedi ateş yanımdayken bile hasret kalıçam diyordu."Bende senden ayrı kalmak istemiyorum ama meçburum" dedim "Peki o zaman son bir öpücük" dedi ateş bense ateşin dudağından öptüm."Oldumu" dedim "Oldu" dedi ateş, sonra beni belimden tutarak arabanın üstünden indirdi.

 

"Yarın sabah gine geliçem" dedi ateş."Gerek yok benim için işlerini aksatma" dedim "Sen varken işime konsantre olamıyorumki o yüzden ilk iş seni görmek günümü aydınlatmak" dedi ateş bu kadar sevmek kalbe zarar be ateş."Peki sen bilirsin" dedim parmak uçlarıma çıkarak ateşin yanağından öperek eve doğru koşup içeriye girdim."Seni çok seviyorum sevgilim" dedim eve girerek ben galiba kör kütük aşık oldum.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Ayy booll aşk dolu bir bölüm oldu"

 

Ben ilkkez bu kadar hevesli bir kitap yazıyorum

 

"Diğer bölümüde akşam yazarım her halde hadi iyi okumalar aşklarım"

🌼🙂🦋💗💖💗💖💖

💗❤️💗❤️💓

 

 

Loading...
0%