Yeni Üyelik
46.
Bölüm

Hastalık⁴⁵

@yageycalskan

 

 

 

^Suyun Büyüsü^

 

Evet terk edilmiştim doğrusu sevilip sayıldığımda yoktu, garibanın yüzü hiç bir zaman gülmez arkadaş ben bunu çok iyi anladım. Eve geleli 3 saat olmuştu odadaki balkonda oturmuş gökyüzünü izliyordum, hava soğuktu yağmur atıştırıyordu. Karnım gine ağrıyordu bu ağrı beni gebertmeden bittmeyeçekti.

 

Geldiğimde idralimi yaparken gine kanamam olmuştu, bu her dakika süreçek gibiydi, yarın hastaneye gideçektim bunun ne olduğunu ve neden olduğunu bilmem gerek yoksa onca şeyin üstüne birde bunu kaldıramazdım. Soğuk betonda oturmaktan karnıma dahada ağrıyordu yerden kalkıp odaya girerek banyoya girip sıçak bir duş alarak odaya geldim, kıyafet dolabından uzun kolu diz üstü siyah bir elbise giyerek altına ise beyaz spor ayakkabı giyerek deri çeket giyip evden çıktım.

 

Arabama binerek oyuncakçıya doğru yol alıp oyuncakçıdan oyuncak alarak, çocuk kıyafetleri almak için avm'ye gelerek kız erkek kıyafetleri alıp arabama binerek yurda doğru yol aldım. Baya olmuştu yanlarına gitmeyeli hem onlara hemde kendime moral olmak için çocuklarımın yanına gideçektim. Asla olmayacak olan çocuklarımın yanına.

 

Yurda gelip arabadan inerek yurda girmek isterken bütün çocuklar yurttan çıkarak etrafımı sarıp sarmaladılar. Önlerine eğilerek hepsine tek tek sarılarak öptüm,"Siz ne kadar büyümüşsünüz böyle çok tatlı olmuşsunuz" dedim."Sende çok güzel olmuşsun su abla iyiki geldin çok özledik seni" dedi eda."Bende sizi çok özledim" dedim."Ateş abi nerde su abla" dedi mert."Boynu altında kalasıça" dedim sesizçi."Ne dedin su abla" dedi mert.

 

"EE ateş abinizin işi vardı o yüzden gelemedi ama sizi çok çok sevdiğini söyledi" dedim."Sen yokken geldiğinde oda senin bizi çok çok sevdiğini söyledi bize" dedi rüya."Doğru söylemiş ben sizi çok çok seviyorum" dedim o sırada arkamdan bir gölge bana yaklaştı arkamı dönüp baktığımda bu kişi babamdı."EE arabada ne olduğunu merak etmiyormusunuz" dedim o sırada çocuklar arabaya doğru koştular.

 

Ayağa kalkıp babamın karşısında dikildim."Ne işin var burda" dedim."Kızımı görmeye geldim" dedi babam."Benim hayatımı tekrar alt üst etmek için geldin yani" dedim."Sen benim tek ailemsin su yanımda olmanı istiyorum suçmu bu" dedi babam."Benim bir evim bir hayatım var zaten, hem Ne oldu beni o hayata sokmak istemiyordun" dedim. "Hala sokmiçam artık büyüdün kimse seninle beni tehdit edemez o yüzden senin karşına çıktım" dedi babam.

 

"Ben bir beladan yeni kurtuldum yeni bir aksiyona gerek yok" dedim."Su düşmanın oluçak kişi ben değilim ateş" dedi babam."Senin bu ateşle alıp veremediğin nedir" dedim."Onunla alıp veremediğim bir şey yok" dedi babam."Peki neden her dakika ateş diyip duruyorsun" dedim."Zamanla anlarsın kızım" dedi babam."Zamanla oluçak hiç bir şeyi öğrenmek bilmek istemiyorum" dedim.

 

"Su seni anlıyorum bana kırgınsın özür dilerim" dedi babam."Neyse ne boşver hiç bir şey olmamış gibi say benide unut" dedim arabama doğru giderken durdum."Peki ya annenin katili bunu öğrenmek istemiyor musun" dedi babam ona doğru döndüm."Ne saçmalıyorsun" dedim."Güvendiğin insanlara dikkat et su" dedi babam oluçak adam arabasına doğru giderek arabaya binip gitti. Gine ne saçmalıyordu.

 

~~~

 

Kendimi eve zor atmıştım eve gire girmez gökçe yanıma gelerek koluma girdi."Su noldu neyin var" dedi gökçe."Ahh bilmiyorum karnım çok ağrıyor" dedim gökçe beni odama getirerek yatağa oturtup yanıma oturdu."Su korkutuyorsun beni" dedi gökçe."Gökçe ufak bir ağrım var sadeçe uyusam geçer" dedim yatağa yatarak kıvrandım. Gökçe odadan çıkarak gitti bense yatakta kıvrandım, çok ağrım vardı aynı zamanda ağrı belime ayaklarıma kadar vuruyordu.

 

Hepsinden daha beterdi bu ağrı elimi baçak arama koyarak zor tutuğum göz yaşlarımı saldım. Kıvranmaktan geberiyordum,"Ahhh" bu ağrı beni deli ediyordu artık her gün değil her dakika oluyordu bu ağrı.

 

 

 

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Şirkette işlerle ilgilenirken telefonumun çalması ile telefona baktığımda arayan gökçeydi."Efendim gökçe" dedim."Ateş sen gine ne yaptın" dedi gökçe ne yaptımki ben."Ne oldu gökçe ne yapmışım ben" dedim."Su eve geldi ama hiç iyi gözükmüyor ağrısı var ama neyi var bilmiyorum" dedi gökçe o an yerimden kalkıp odamdan çıkarak şirkettende çıktım."Nasıl neyi var gökçe ne oldu nasıl bir ağrı" dedim.

 

"Bilmiyorum ama galiba karnı ağrıyor yatakta kıvranıyor ne hastane nede başka bir şey istemiyor" dedi gökçe."Tamam kapat geliyorum" dedim telefonu kapatarak suyun evine doğru yol alıp eve gelerek arabadan indim. Kapıyı çaldım gökçe kapıyı açar açmaz suyun odasına girdim.

 

Yatakta resmen baygın bir şekilde uyuyordu, yatağa oturup suyun kafasını tutarak saçlarını yüzünden çektim, su yarı uyanık gibiydi eli bacaklarının arasındaydı gine karnı ağrıyordu inatla gitmek istemiyordu."A-ateş" dedi su yorgun ve bittikin çıkmıştı sesi."Şşş yorma kendini ben burdayım" dedim suyu kuçağıma almamla çığlık atması bir oldu."Aahhhhğğğ" dedi su gözlerinden yaşlar akıyordu.

 

Evden çıkarak suyu arabamın arkasına yatırdım gökçe ise suyun yanına binerek kafasını dizine koydu, bense şöför koltuğuna binerek arabayı hastaneye doğru sürdüm."S-su uyan güzelim kendine gel" dedi gökçe suyun saçlarını severek."Ateş su uyanmıyor nolur çabuk ol ateş su uyanmıyor" dedi gökçe."Basıyorum az kaldı su nolur dayan güzelim az kaldı" dedim arabayı son gaz basarak.

 

...

 

Hastaneye gelip arabadan inerek arka kapıyı açıp suyu kuçağına alarak hastaneye girdim,"SEDYE, sedye getirin" dedim hemşireler sedyeyi getirdi bense suyu sedyeye yatırdım, hemşireler suyu açile aldılar bizse gökçe ile kapıda bekledik, ordan oraya gidip duruyordum."Ateş sen biliyormusun suyun neyi var neden bayıldı" dedi gökçe."Bilmiyorum karnı ara sıra ağrıyordu doktor çağırdık stres dedi" dedim.

 

"Strese benzemiyor bu allah korusun ya arabada böyle bir şey olsaydı" dedi gökçe düşündükçe kendi kendimi yiyordum. Ordan oraya gidip duruyordum daha 5 saat önce söyledim kendine dikkat et diye ama nerde bir kerede adamı dinle be kızım.

 

...

 

Yarım saat sonra açilden doktor çıktı."Su nasıl doktor neyi var" dedim,"Merak etmeyin şuan iyi ama" dedi doktor."Ama ne" dedi gökçe."Su hanımı normal odaya aldıktan sonra odama gelin öyle konuşalım olurmu" dedi doktor."Ciddi bir şeymi var doktor" dedim."Yok hayır kötü bir şey değil" dedi doktor yanımızdan ayrılıp giderek.

 

O sırada suyu acilden çıkartıp normal odaya aldılar, serum bittikten sonra çıkabilirsiniz demişlerdi su hala uyuyordu."Gökçe sen suyun yanında kal ben bir doktorla konuşup geliçem" dedim."Tamam ateş" dedi gökçe odadan çıkıp doktorun odasını danışmandan öğrenerek odanın kapısını çalıp içeriye girdim.

 

"Gelin oturun ateş bey" dedi doktor bense doktorun karşısına oturdum."Durum nedir doktor" dedim."Su hanım rahim ağzı yani rahim kanseri bu sandığım kadarı ile 2 yıl önçeki dış gebelikte olan bir durum ama merak etmeyin ilaç tedavisi var" dedi doktor 2 yıldır vardı ve suyun haberi yoktu."Peki kanaması oluyordu budamı ondan oluyordu" dedim."Evet rahimde zorlanma olmuş o yüzden kanama ve karın ağrısı yapmış" dedi doktor.

 

"Birde bu sıralar ilişkiden uzak durması gerek en azından ilaç tedavisi ile bitirmek için yoksa iş ciddiye bine bilir" dedi doktor."Tamam sağolun doktor hanım" dedim."Bu reçetedeki ilaçları her ay kulanıp her ay tedaviye gelmesi gerek rahim bittimi olursa diye" dedi doktor "Tamam doktor hanım" dedim reçeteyi alarak odadan çıkıp suyun olduğu odaya geldim.

 

Su uyanmış serumu bitmişti, beni görünçe hiçte şaşırmadı."Günaydın küçük hanım" dedim."Sayende gün kapandı" dedi su gökçe bize bakıyordu anlamsız gözlerle."Ben sana demedim mi kendine dikkat et diye" dedim."Sayende bu pekte mümkün olmuyor" dedi su."Neyse bundan sonra dikkat et" dedim."Kötü bir şeymi ateş" dedi gökçe."Yok ama eğer hastaneye gelmesek oluçaktı" dedim.

 

"Ağzında ne geveliyorsun söyle neyim varmış" dedi su."Rahim kanseri" dedim "NE" dedi gökçe."Merak etmeyin ilaç tedavisi var yani ilerlememiş allahtan" dedim."Tüh ya" dedi su bu kız harbi deli."Neyse ben sıkıldım zaten serumda bitti hadi eve gidelim gökçe" dedi su yatakta doğrulup kolundaki serumu çıkartı."Daha yarım saat önce bayıldın su ayağa kalkamazsın" dedim."Kalkarım" dedi su.

 

İnatçı işte, suyun ayağa kalkması ile düşeçekken tutup kuçağıma aldım."İnatçı bir kızsın aynı zamanda gıçıksın" dedim."Uyuz indir beni" dedi su he he."Gökçe şu benim çeketi suyun bacaklarına örtsene" dedim içi gözüküyordu."Hayır gökçe örtme onun çeketini" dedi su."Su için gözüküyor" dedi gökçe çeketi suyun baçaklarına örterek."Kıskanç" dedi su bense odadan çıkarak kompile hastanedende çıktık.

 

Suyu arabanın arkasına yatırmak isterken durdum."Ateş ben bebek değilim otura bilirim" dedi su bense suyu arkaya oturtum gökçede yanına oturdu. Şöför koltuğuna oturarak eve doğru yol aldım gökçe benim çeketimi suyun omuzlarına örtmüştü. Bu kız hastayken dahada bir güzel oluyordu.

 

~~~

 

Eve gelmiştik arabadan inip arka kapıyı açtığımda su gökçenin omuzuna kafasını koymuş uyuya kalmıştı."Gel bakalım küçük bebeğim" dedim suyu kuçağıma alarak su ellerini boynuma dolayarak kafasını boynuma koydu, temas bağımlısıydı kendisi. Eve girip suyun odasına gelerek suyu yatağa yatırıp kıyafet dolabından gecelik baktım, hepside kısaydı.

 

Bu kıyı giymekten ne anlıyor bu kızlar. Kısa geceliklerden bir takım alarak yatağa yaklaşıp suyun üstünü değiştirdim, yatağa tekrar yatırarak üstünü örtüp kafamı boynuna gömmerek bir süre orda kaldım. Belkide bu son kokunu içime çekmemdir belkide her şeyi öğrendiğinde benden nefret edeçeksin, özür dilerim sevgilim hayatını maf edip karartığım için.

 

Suyun dudağına ufak bir temasta bulunarak yataktan kalkıp tam giderken durdum."A-anne g-gitme" dedi su çocukluğunu yaşayamamış annesini küçük yaşta kaybetmiş bir kız için birde bu olaylar çok fazlaydı, ona bunları yaşatan hayatını maf eden bendim buna hakkım yoktu. O mutlu olmalıydı o her şeyin en iyisini hakediyordu ona aşık olduğum için çok mutluydum onun gibi birine aşık olmak çok güzeldi.

 

Odadan çıktığımda gökçe salonda beni bekliyordu."Ateş su nasıl iyimi" dedi gökçe."İyi iyi merak etmede sen dikkat et suya o huysuzdur biliyorsun ilaçlarını konturolü içsin içmezse ilerler" dedim."Tamam sen merak etme" dedi gökçe."Yemek yemeden ilaçları verme ben reçete ile aldırıp gönderiçem ilaçları akşam gine gelirim" dedim."Olur merak etme sen, akşam yemeğe gel güneyle musada geliçek ben alevide ararım" dedi gökçe."Olur gelirim" dedim."Hadi görüşürüz" dedim evden çıkarak arabama binip depoya doğru yol aldım.

 

 

 

 

^Suyun Büyüsü^

 

Uyandığımda hava hafif kararmıştı aklıma sabah olanlar geldi ağrım falan yoktu, yataktan kalkıp banyoda elimi yüzümü yıkayıp salona geldiğimde gökçe koltukta oturuyordu."Günaydın nasıl daha iyimisin" dedi gökçe."İyiyim iyiyimde mis gibi kokular geliyor sanki" dedim gökçenin yanına oturarak ellerimi gökçenin saçlarına doladım.

 

"Misafilerimiz var" dedi gökçe."Kim" dedim."Bizimkiler işte" dedi gökçe bense gökçenin yanağından öptüm, gökçe ise bana sarıldı resmen kedi sever gibi sevdi beni."Oyyss bebeğim benim çok korkutun bu gün bizi" dedi gökçe."Ama kötü bir şey değil" dedim gökçe ise yanağımdan öptü."Allahtan değil ama ilaçları içmezsen" dedi gökçe."Her sabah her akşam ilaç" dedim.

 

"Su sus içeceksin" dedi gökçe."Tamam ya sustum" dedim o sırada kapı çaldı."Sen dur ben bakarım" dedim yerimden kalkarak kapıyı açtım."Ooo su hanım gelmiş" dedi musa bana sarılarak."Hoş gelmiş benim kuzim" dedi musa benden ayrılarak içeriye girdi."Hoş buldum" dedim."Haaa benimki" dedi melih bense melihi kuçağıma alıp öptüm."Ohh benim kuzum gelmiş" dedim.

 

"Vallaha pabuçum dama atıldı" dedi güney."Hoş geldin güney" dedim."Hayır bobo o benim" dedi melih bense melihe sarıldım."Bu çocuk çok fena olmuş" dedi güney bense güldüm güney içeriye girdi bense tam kapıyı örtüp giderken kapı çaldı. Bense kapıyı açtım alev ile ateş gelmişti."Yengoşş" dedi alev bu kızdaki unutkanlık beni bitiriyor."Hoş geldin alev" dedim alev ise bana sarılarak melihi öperek içeriye girdi.

 

Ateş yanıma gelerek karşımda dikildi elinde poşet vardı."O ne" dedim."Çikolatalı pasta seversin dimi" dedi ateş birde soruyordu."Bilmem severmiyimki" dedim ateş ise tam yanağımdan öpecekken melih onu itti."Hayır toyzoş bonim" dedi melih ateş ise güldü."Bak ya benim olana göz dikmiş" dedi ateş bense güldüm."Sen şu üstünü değiştirsenmi diyorum" dedi ateş.

 

"Yoo ne varki üstümde" dedim."Delirtme adamı" dedi ateş."Kıyafeti giydiren sen değilmisin" dedim."Benim" dedi ateş."EE o zaman" dedim."Bana giydirdiğim gibi indirtme su inan bu sefer hiç nazik olmam" dedi ateş."Öhm öhm ateş çocuk var" dedim genzimi temizleyerek."Kızım o ne anlar bu yaşta" dedi ateş."Su bonim" dedi melih."Biz sana bizim alevi alalım amcam ne dersin o daha güzel" dedi ateş melih ise boynuma sarıldı."Su o gitsin toyzoş bonimm" dedi melih.

 

Bense güldüm."Şşş gençler hadi masaya" dedi musa."Tamam lan geliyoruz" dedi ateş melihi kuçağımdan alarak öptü, çocuk ona çok yakışıyordu."Ne o niye öyle daldın" dedi ateş."Hiç öyle" dedim."Merak etme çocuk sanada çok yakışıyor, sen çok güzel anne oluçaksın" dedi ateş yanağımdan öperek salona gidip mutfağa girdi. Bense elimdeki pasta kutusu ile elimi yanağıma koyarak mutfağa girip güldüm, sanki lise aşıkları gibi.

 

...

 

Masayı hazırlayıp yemekleri koyarak yemek yemeye başladık, melih öyle güzel yiyorduki tombik yanakları yerken şişip şişip iniyordu. Bu çocuk büyürse çok can yakar altın saçları ile, aynı anası kılıklı. Vay be benimde kızım olsaydı 2 yaşında olaçaktı bazen hayat çok açı kaybettikten bir süre sonra aklına gelinçe yüzündeki o buruk gülümseme.

 

"Suu" dedi alev o an kendime gelip aleve baktım."Hı efendim" dedim."Ne o neye daldın" dedi alev."Hiç melih çok tatlı yemek yiyor ona daldım" dedim harbiki daldığım şey bam başkaydı."Sahi su senin bebeğin olsaydı melihle ay-" dedi musa yemek yerken alev koluna vurması ile sustu."Melihle aynı yaşta oluçaktı" dedim."Toyzomin boboğimi vor" dedi melih."Hayır melih yok" dedim.

 

"Yaa keşke olsaydı" dedi melih yanımda oturan ateş baçağımın üstünde olan elimi tutu, bense ateşe bakarak buruk bir şekilde gülümsedim. Belkide böylesi daha iyiydi kim bilir,"EE onu bunu boşverinde su yarın hastaneye gidiyormuyuz" dedi gökçe."Evet evet baya oldu çok aksattım hava değişimi iyi olur" dedim."Aynen ya vallaha evde boğaldum boğaldum" dedi gökçe."Kim seni boğan benmiyim" dedi güney.

 

"Yok sevgilim sen beni hiç boğarmısın" dedi gökçe güney dudak büzdü."Kırıldım inçildim parçalandım ne var bir tane daha çocuk istediyse-" dedi güney o sırada gökçe ayağı ile masanın altından güneye tekme attı."Ahhh siktir" dedi güney o sırada musa sırıttı, güney ise musanın kafasına bir tane vurdu."Sırrıtma sırrıtma" dedi güney ayağını tutarak. İçten içe gülüyorduk güneye beli etmeden çocuğu daha fazla rencide etmemek için.

 

 

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

 

 

"Bölüm geç oldu ama güzel geldi"

 

 

 

 

Oy verin daa yorum daa

 

 

 

 

"Diğer bölüm işallah efso oluçak AMİNN"

 

 

 

 

Loading...
0%