Yeni Üyelik
36.
Bölüm

Hesaplaşma³⁵

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Eve girdiğimde yabançı bir eve girmiş gibiydim, 4 ayım bu evde geçti bu eve aittim ama eskiden, şimdi bu evin sahibi ve ait olduğu kişi başka biriydi. Bazen sizi yere göğe sığdıramayan insanlar bir anda yere çakar buda hayatın bir kuralı, sevmek her yiğidin harçı değildi bazen birini terk ettiğinde ona ihanet etmezsin kendine iyilik yaparsın.

 

Eve girer girmez 2 yıl önce kıvılcım hanım ile bu eve gelen kız, yani ateşin şuanki karısı yanımıza geldi."Bunun burda ne işi var" dedi yeliz denen kız,"Kendine gel yeliz toprak için geldi" dedi alev "Ben oğluma baka bilirim bende bir doktorum" dedi yeliz "Senin hastaneden neden kovulduğun ortada yeliz susta oğlun iyi olsun" dedi alev.

 

"Su sen benimle gel zaten evi biliyorsun" dedi alev "O ne demek ya" dedi yeliz salonda kıvılcım hanımda vardı, bana şaşkın şaşkın bakıyordu. Alevle bilikte yukarıya çıkıp benle ateşin kaldığı odanın önüne gelip içeriye girdik, yuh ya birde beni çok seviyordu birlikte kaldığımız odada karısı ile yatıp kalkıyordu, ben bunları hak etmemiştim.

 

Odaya girdim alev yatağa yaklaşıp toprağın yanına oturdu, oda çok fazla değişmişti yatağın yeri eşyalar kıyafet dolabı makyaj masası her şey değişmişti, birde odadaki her yerde ateş ile yelizin resmi toprağın bebeklik resimleri, ateş ile toprağın resimleri vardı. Çok mutluydu ateş herkez çok mutluydu.

 

"Su" dedi alev kafamdaki sorulardan ayrılıp kendime geldim."Heh efendim alev" dedim "İyimisin" dedi alev "Evet evet iyiyim merak etme" dedim direk toprağın yanına gidip üstünü açtım."Çocuğu daha beter zature edeçeksiniz zaten ateş gibi üstünü örtmek ne demek" dedim battaniyeyi açarak kazağınıda indirdim.

 

Toprak sadeçe çıt çıtlı atlet ile kalmıştı, çantamdan ağrı kesiçi ateş düşürücü bir şey karıştırıp iğneyi vurdum. İyiçe muayene edip pamuk ıslatarak vuçuduna koydum ateşi düşsün diye."Su daha iyi dimi" dedi alev "İyi iyi merak etme" dedim ateş ölçer ile ateşine baktım."Ateşi düşmüş, ama siz gine sabah hastaneye götürüp test yapın alerjisi olduğu bir yiyecek var o yüzden sivilce ile ateş yapmış" dedim.

 

"Sağol su" dedi alev "Doktorum ben alev" dedim o sırada toprak bir şeyler sayıkladı."B-bobo..bo-boboo" dedi toprak çocuk hastaydı ama ateş ortada yoktu, nasıl bir babalıktı bu."Benim işim bitti alev" dedim çantamı toparlayıp elime alarak ayağa kalktım."Sağol su" dedi alev "Alev" dedim "Tamam tamam unuttum" dedi alev odadan çıkar çıkmaz yeliz odaya daldı, sanki çocuğu yedik.

 

Merdivenlerden inerken dalıp gittim."Su saat geç oldu bu gece burda kal" dedi alev "Heh ne dedin alev" dedim "EE saat geç oldu bu gece burda kal dedim" dedi alev "AA yok ben eve gideyim geç oldu zaten" dedim salona gelerek kıvılcım hanım salonda yoktu."Olmaz su geç oldu hem konuşuruz dedikodu yaparız biraz ne dersin" dedi alev "Rahatsız etmiyim ben alev gerçekten gerek yok" dedim.

 

"Sanki yabançı ev su" dedi alev "Öyle alev" dedim "Neyse bu gece burdasın inat etmek yok, hem beni şu yukarıdaki ile yanlız bırakma" dedi alev "Ne o evde sizden başka kime kalmıyormu" dedim "Yok hayır kalmıyor abim kim bilir ne zaman gelir" dedi alev eve neden geç geliyordu."Anladım peki bu günlük kalırım" dedim "Hadi gel odan hala duruyor kimseyi sokmadım daha doğrusu sokmadı" dedi alev imalı imalı.

 

Salondaki odama girdiğimde hala aynıydı eskisi gibi kimse dokunmamıştı, en son giydiğim geceliğim hala yatağın üstündeydi. Geceliği elime alarak üstümü indirip giydim, kedili kısa bir gecelikti, kedili geceliklere zafım var bilirsiniz. Banyoya girip saçlarımı başımın üstünde topuz yapıp makyajımı silerek, elimi yüzümü yıkadım.

 

Banyodan çıkıp kıyafet dolabımı açtım, elbiseler bile hala aynısı gibi duruyordu. Yatağa oturup ateşle birlikte uyurken kafasını koyduğu yastığı elime alıp kokladım. Çok güzel kokuyordu kokusu hala gitmemişti sanki her gece burda uyuyor gibi hala kokusu üstündeydi, buram buram ateş kokusu sinmişti.

 

O kadar çok dalmıştımki ateşin kokusuna alev odaya girmiş yanımda oturuyordu. Alevi görmem ile yastığı geri yerine koydum."Hala çok seviyorsun dimi" dedi alev "Kimi" dedim "Salaklığa vurma su abimi hala çok seviyorsun" dedi alev."Saçmalama alev o defter kapandı ateş evlendi çocuğu var onun" dedim "He olmasa olurdu yani" dedi alev "Yok hayır gine olmazdı, biz onunla olamayız artık alev" dedim "İyide neden abim senden sonra çok değişti onu artık tanıyamıyorum" dedi alev.

 

"Eve giriş çıkış saatleri bile değişti her gece içiyor senden sonra kaç kere vuruldu ameliyatta girdi o iyi değil su" dedi alev "Alev ben artık bir şey yapamam, sen hala onun beni sevdiğinimi sanıyorsun" dedim "O seni çok seviyor su" dedi alev "Sevmiyor alev o benden nefret ediyor bundan eminim" dedim."O yüzden bu saatte kadar eve gelmiyor dimi, sen sanıyorsunki abim yelizi çok seviyor he" dedi alev.

 

"Sevsin sevmesin o evli alev evli oğlu var, biz tekrar olsak bile ben ona bir bebek veremem olmaz artık bizden geçti alev" dedim.

 

🫀.. Sen dediklerine inanıyormusun>

 

İstesemde istemesemde inanmak zorundayım, bu bir gerçek o evli çocuklu zaten evli olmasa bile olmaz, olacaksa ben neden 2 yıl bu kadar işkenceye katlandım. Yataktan bir anda kalktım."Hadi kalk kahve içelim mutfakta" dedim "İyi hadi içelim" dedi alev odadan çıkıp mutfağa gelir gelmez ayla beni gördüğü an şok oldu."Su hanım siz döndünüzmü" dedi ayla "Döndüm ayla döndüm" dedim "Yemin ederim gelmenize çok sevindim iyiki geldiniz" dedi ayla.

 

"Sağol ayla bize o meşhur kahvenden yapta içelim" dedim "Hemen su hanım" dedi ayla kahveyi yapmaya başladı."Herkez seni çok özledi" dedi alev, "Bende herkezi çook özledim" dedim o sırada mutfağa yeliz girdi."Sen hala gitmedin mi" dedi yeliz "Yok tatlım su bu gece burda kalacak" dedi alev "Ne demek o ya bu kadın benim evimde kalamaz" dedi yeliz."Pardon burası benim evim yeliz suda benim arkadaşım, hem su yabançı değil" dedi alev.

 

"Abin gelirse konuşuruz bunları tekrar alev" dedi yeliz "Olur her zaman konuşalım yelizçim" dedi alev yeliz ise yanıma gelerek elini masaya koyup bana baktı."Aklında ne var bilmiyorum ama ateş evli bunu unutmasan iyi olur" dedi yeliz bense ayağa kalkıp karşısında dikildim, zaten iki metre boyu vardı."Merak etme ben istersem her şeyi alırım sadeçe yormuyorum kendimi, bu arada artıklarımla yemlenmeyi unutma" dedim yeliz göz kırparak mutfaktan çıktım.

 

Salak benim boşandığım adam ile evlenmiş artıklarım ile yemleniyor birde gelmiş kocam kocam diyor. Gerçekten bazı kadınlar kuş beyinli akıl var mantık var banane senin kocandan. Salona gelip koltuğa oturdum, uyuz birde her şeyi değiştirmiş bir kere koltukların rengi beyaz daha güzeldi gitmiş yeşile almış uyumsuz işte. Sinirlerimi bozdu yoksa çok sakin biriyimdir.

 

...

 

Alev ile kahve içip sohbet ettikten sonra sabah hastaneye gideceğim için odama gelip, yatağa uzanarak ateşin yastığına sarıldım çok özlemiştim onu, onunla birlikte uyumak varken yanlız uyumak adama koyuyordu, sevdiğin adamın evinde uyuyorsun ama o ne yanında neden evde yoktur. Açaba burda olduğumdan haberi varmıydıda gelmiyordu olurmu olur yani.

 

Onun için ondan uzak duruyorum o benden sonra bilmem kaç kere vuruluyor ameliyata giriyor, bu adam harbi dengesiz saf salak ya madem vuruluçan londuraya gel ben ameliyat ederim. Salak sende tekrar birlikte olmak için yer koluyorsun. Yok be ben her şeyin böyle olaçağını biliyordum bilipte sustum diyelim.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

"Ok siyah" dedi adam "Beyaz 2" dedim o yüzündeki mort olma eşkime korkuyu görünçe iğrenç bir kahkah attım."H-hile hile yapıyorsun yalançı kandırdı beni hileçi" dedi adam "Alın lan bunu arkaya" dedim hafif yüksek sesle "S-Seni yalançı düzenbaz pislik" dedi adam "Siktir git güzelçe hazırlan sabaha kadar sikiçem sen düzenbaz pislik sana düzenbaz kimdir gösteriçem merak etme" dedim.

 

Demir adamı alıp arkaya götürdü bense yerimden kalkarak arkaya depoya gelip adamı kesintisiz 2 saat dövdüm, 2'lere alerjim var napa bilirim."Ne demiştik, kimmiş düzenbaz" dedim adamı yüz üstü yatırmış saçından tutarak kendime doğru çektim."Dü-düzenbaz p-pislik adi şe-şerefsiz bir a-adamım ben" dedi adam "Duyamadım" dedim bağırarak."BEN BİR DÜZENBAZIM" dedi adam.

 

"Aferim sana şimdide kelime işaret getir" dedim "Abi nolur y-yapma n-ne dersen yaparım abi y-yapma" dedi adam "No yanlış cevap" dedim silahımı belimden çıkartıp adamın kafasına dayadım."Tek kurşunla tak" dedim adam yere düşüp kanlar içinde geberdi."AA oyun bozanlık bu ama daha karpuz kesecektik" dedim silahı belime koyup depodan çıktım.

 

"İçerdekini al çeyizine sakla" dedim "Tamam abi" dedi demir "He birde bir daha böyle salakları getirme yoksa sonun onun gibi olur" dedim arabama binerek eve doğru yol aldım. Yoruçu bir gün olmuştu ama sonu keyifli bitmişti, eve gelip arabamı bahçeye park ettikten sonra eve girdim, Değişik bir koku vardı evde tanıdık geliyordu.

 

Eve girip salona gelerek mutfağa girdim, dolaptan bardağıma içki doldurup salona geldim, gözüme suyun odası çarptı odanın yanına gelip kapıyı açtım. Kokunun kime ait olduğu şimdi anlaşılmıştı, odaya girip yavaş bir şekilde kapıyı örterek suyun olduğu yöne gelerek önüne çöküp, elimdeki bardağı komidinin üstüne koydum.

 

Elimi kaldırıp yüzüne dokunmak isterken bir anda durdum, elimi sıkarak geri indirdim."Böyle yapmana değermiydi bu yatakta tek yatmak buna değermiydi 2 yıl koskoça sensiz geçen bir 2 yıl bunu bana yapmaya hakın yoktu" dedim şuan onu kaldırıp neden diye sormak istiyordum, o kadar musum uyuyorduki kıyamıyordum ona.

 

Dokunmaya kıyamadığım kadın 2 yıl benden uzaktaydı, nasıl nefes alabiliyordu bensiz nasıl nefes aldı ben onsuz geçirdiğim hiç bir gün uyumadım, bu odadan başka hiç bir odada gözüme uyku girmezken o nasıl 2 yıl boyunca sindirdi her şeyi. Elimi saçlarına daldırıp bir tutam tutarak kokladım.

 

Kokusu hala aynıydı o güzel kokusu beni mest ediyordu, öpmek isteyipte öpememek ne demek bilirmisiniz, olmuyordu ne yaparsam yapim ondan uzak kalamıyordum. Sırf onu çok sevdiğim için uzak durdum, kendimden bile vazgeçtim hayatımın alt üst olaçağını bile bile uzak durdum.

 

Üstü açıktı ayağa kalkıp dolaptan çarşaf alarak suyun üstüne örtüm, o sırada bir şey fark ettim benim yastığıma sarılmıştı, suyun birine sarılma gibi hastalığı vardı. Üstünü örtünce yüz üstü uzanarak kendi kendine konuşmaya başladı."T-t-tamam ge-gelicem sab-sabah offuğğ git b-başımdan" dedi su kim bilir kiminle kavga ediyordu gine.

 

Bardağımı alarak odadan çıkıp salona gelerek oturdum, neden gelmişti buraya, tabi ya alev, alev getirmişti nede olsa alevle arası iyiydi. 2 yıl boyunca ne yapmıştı acaba nerde kalmıştı, gördüğüm kadarı ile güzel geçmiş gibi gözüküyordu 2 yıl.

 

^Suyun Büyüsü^

 

Uykudan uyanmama sebep olan bahçedeki köpek sesiydi, bahçede köpekmi vardı, yatakta doğrulup gözlerimi ovaladım. Üstümde çarşaf vardı iyide ben çarşaf örtmedimki üstüme. Susadığımı hissedip yataktan kalkarak odadan çıkıp salona doğru geldiğimde, salonda oturmuş elindeki içki bardağını yudumlayan ateşi gördüm.

 

Beni fark etmemişti yanına gidip elindeki bardağı alıp dökmek vardı, ama yapamazdım yapsam bile hangi hakla karışa bilirdim ona. Mutfağa gelip masanın üstündeki sulahiden bardağıma su doldurup içerken mutfağa ateş girdi, yanımdan geçerek buz dolabından bardağına içki doldurup bir kerede kafasına dikti."Neden burdasın" dedi ateş bardağı mutfak masasına koyup tam giderken durdum.

 

"Sana neden burdasın dedim cevap ver bana" dedi ateş yüksek bir ses tonuyla bağırdığı için yerimden sıçrayarak ateşe doğru döndüm."Evinde ne oluyor olmuyor bunu gerçekten bilmiyor musun" dedim "Bilmiyorum anlatsana bana evimde neler oluyor" dedi ateş "Gece gece çok içmişsin kendinde değilsin saçmalıyorsun" dedim "Zaten ben hep saçmalarım dimi" dedi ateş yanıma doğru gelerek.

 

"Uykum var benim sabah erken kalkmam gerek iyi geceler" dedim tam mutfaktan çıkarken ateş yanıma gelip kolumu tutup, beni kendine doğru çekti."Napıyorsun" dedim "Bana bunu neden yaptın su, beni böyle bir adama neden çevirdin" dedi ateş "Ben sana hiç bir şey yapmadım" dedim "Yapmadın öylemi, ben sana beni bırakıp gitme benden uzak durma ben sensiz nefes alamıyorum dedim" dedi ateş hafif yüksek sesle.

 

"B-ben" dedim "Sen ne su sen ne nolduda gittin neden seni seviyorum yazıpta benden boşandın" dedi ateş "Öyle olması gerekti biz seninle olamazdık" dedim ateş kolumu daha sıkı tutarak beni kendine doğru çekip yüzüme bakarak konuşuyordu, pardon dudaklarıma bakıyordu."Neden ya neden ne olduda bir anda değişti her şey, ama ben biliyorum sen en başından benimle oyun oynadın kandırdın beni helal olsun sana su" dedi ateş.

 

"Ben seni kandırmadım ama beli oluyorki sen beni hiç sevmemişsin" dedim kolumu çekip gitmek istedim ama ateş buna izin vermedi."Ben neden bu haldeyim bu seni sevmemiş halim mi" dedi ateş "Yanılıyorsun ateş seven insan evlenip birde çocuk yapmaz, hadi diyelim kan davası yüzünden evlendin yelizle zorla evlendin, peki ya çocuk onudamı zorla yaptın ateş" dedim "Senden sonra gözüm hiç bir şey görmedi ben bir tek yelizle birlikte olmadım su" dedi ateş.

 

O an boşta olan elimle ateşe tokat attım, ateş ise kolumu bırakarak bir anlık sinir ile sırtımı yaşlanmış olduğum duvara vurarak bağırdı."Söylesene beni hangi adama sattın bu sefer 2 yıl boyunca kimi kandırdında kanına girdin" dedi ateş o iğrenç bir adam olmuştu."Sen iğrenç bir insansın beni tanımıyormuş gibi konuşuyorsun" dedim "Ben seni tanıyamıyorum artık su sen kimsin nesin" dedi ateş.

 

"Asıl tanılmayan kişi sensin ateş sen ve o pisliklerle dolu olan kalbin" dedim ateş elimi tutarak kalbinin üstüne koydu."Bir zamanlar orda olup güler diken kadın şuan dikeni ile kanatta kanata koparıyor o yüzden olabilirmi açaba" dedi ateş "Doğru seni terk ettim seni yüz üstü bırakıp gittim ama asla senin yerine bir başkasını terçih edip onunla gitmedim bunu sana değil kendime yapamam ateş" dedim.

 

O sırada mutfağa yeliz girdi ateşin beni sıkıştırmış olduğu duvar köşesinden çıkmak istedim ama ateş izin vermedi."Ateş ne oluyor burda" dedi yeliz."Bir şey yok aşkım ufak bir davamız vardı onu kapattık dimi su" dedi ateş "Aynen öyle kapattık" dedim ateşin gözlerinin içine bakarak. Ateş ise beni serbest bırakıp yelizin yanına giderek elini beline doladı."Hadi odamıza çıkıp güzelçe uyuyalım çok özledim seni karıçım" dedi ateş birde ağzının içine gir.

 

"Olur sevgilim" dedi yeliz hayır su bunu sen istedin ağlayamazsın, ateş bana baktı bense kafamı eğdim, gözlerine bakarsam ağlardım. Kendimi açındıramazdım, ateş ile yeliz mutfaktan çıkıp merdivenden çıkarak bizim odamıza, pardon ya ateş ile yelizin odası dimi ne zıkkımsa odaya çıktılar. Bense mutfaktan çıkıp odadan telefonum ile açil durum çantamı alarak evden çıkıp arabama binerek sahile doğru yol aldım.

 

Tamam her şeyi hak ettim yerden tut göğe kadar haklısınız ama bunuda hak etmedim bee, gözümün önünde resmen odaya çıkıp sevişelim dedi ya, ben bunu nasıl sindire bilirim.

 

🧠.. Su sende yani adamlar çocuk yapmış, hem ben sana demiştim<

 

🫀.. Sen sus koça kafa>

 

Tamam ben hak ettim her şeyin suçlusu benim, hakettim ben aferim sana su böyle devam et, kim bilir senin bu gözler daha nelere şahit oluçak. Allahım nolur tayinimi geri al yada ateşi benden uzak tut nolur olmuyor böyle kalp buda dayanmıyor da dayanmıyor.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölümler nasıl gidiyor fikri olan yazsın"

 

Sizçe ateş hala suyu seviyormu?

 

"Hadi yıldıza çökün bakim hmmm"

✨️⭐️🌟⭐️✨️

 

 

Loading...
0%