Yeni Üyelik
56.
Bölüm

İlham⁵⁵

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Eve gelip yemek yemiştik ardından ateşe gelen telefon ile güney musa ateş almanyaya gittiler. İşle ilgili toplantımı ne varmış musa neden gitti diye sorarsanız oda ateşin şirketinde çalışıyordu kendiside mühendis olduğu için, neyse kızlar bize gelmişti ateş gil 2 gece kalaçaklardı. Şimdiden çok özledim kocamı.

 

"Melih ile toprak uyudu napıyoruz" dedi gökçe."Bilmem" dedi alev."Su" dedi gökçe kapalı olan göz kapaklarımı açtım."He efendim" dedim."Uykum geldi deme bana" dedi alev."Yok yokta öyle içim geçmiş" dedim."Bu kız bu sıralar hiç iyi değil" dedi gökçe."Ne gibi" dedim."Bilmem hasta falan değilsin dimi" dedi gökçe."Hasta olsa iştahı olurmu gökçe" dedi alev gökçe ise yanıma gelip oturdu."Doğru iştah var dimi sende su" dedi gökçe.

 

"Abartmayın alt tarafı stresten fazla pasta yedim bu günde çok açtım o yüzden iki tabak yemek yedim" dedim."Bir dakika abimi öğlen aradığımda suya iki adet döner alıp hastaneye gidiyorum dedi" dedi alev."Aşk olsun demek abim yemeklerimi sayıyor" dedim."Yok yok öyle değil musaya ulaşamadım abimi aradım napıyon diyince söyledi" dedi alev."Neyse ne boşverin bunu su koku hassasiyeti varmı" dedi gökçe.

 

"Evet bu gün ameliyathaneye girerken ilkkez midem kalktı birde kahve içtikten sonra oldu" dedim o an aklıma geldikçe tekrar midem kalktı."Peki baş dönmesi halsizlik açlık hissi hassas olmak gibi" dedi gökçe."Evet halsizlik ve yorgunluk var bazen baş dönmeside oluyor" dedim o an gökçe kahkah atarak bir anda ayağa kalktı."Hamilesin kızım hamile bu belirtilerin hepsi hamilesin diyor" dedi gökçe o an gözlerim doldu göz yaşlarımı sildim.

 

"Sen ciddimisin gökçe" dedi alev."Evet kızım bende melihten hamileyken böyleydim" dedi gökçe bense bir anda ayağa kalktım."Ben a-anne olamam gökçe ben a-anne olma hakkımı k-kaybedeli nerdeyse 3 yıl o-oldu benim bir b-bebeğim olmayaçak" dedim salondan ayrılarak odama girip yatağa oturdum. Canımı yakan anne olamamak değil bu gerçeği unutamamak, tamam benim bir annem olmadı ben bunu kabul ediyorum ama beri anne olabilseydim.

 

Belki o zaman içimdeki küçük çocuk bebeğiyle birlikte büyür o içimdeki özlemi yutup unutururdu. Oda olmuyor evet toprak var o benim oğlum ilk göz ağrım belki ateşle benim çocuğum değil ama o benim oğlum, ateşle ne kadar aram kötü olursa olsun toprak her zaman benim canımın içi olucaktı bu asla değişmiyecek. Yatağa uzanıp gözlerimi yumdum daha fazla dayanamayıp kendimi uykuya teslim ettim.

 

◇◇◇

 

Gözlerimi gökçe ile alevin beni sarması ile uyandığımda çok uykum vardı."Su hadi kalk" dedi alev."Su diyoruz sabah oldu kalk öyle olmuyor demekle olmaz bu iş hadi kalk" dedi gökçe."Su" dedi alev."Yaa sabah sabah ne var Allah için uykum var gidin uyuyun yaa" dedim hala yatakta uzanıyordum."Su bak dün geceki konuyu siyrip atmakla olmaz eğer bir şey varsa öğrenmeliyiz" dedi alev.

 

"Ya hamileysen ya Allah korusun bilmeden bir hata yapıp düşerse çocuk Allah korusun su kalk" dedi gökçe gine ve gine aynı konu yatakta oturur pozisyona geldim."Hamile falan değilim ben size bunu dün gece söyledim hamile olan insan hissetmezmi ben bir şey hissetmiyorum" dedim."Belki ufaklık süpriz yapmak istiyordur" dedi alev."Süpriz yumurtamı bu alev" dedim.

 

"Neyse ne hem bende ilk hamileyken hissetmedim hem biz seninle ilk hastaneye başladığımızda bunu öğrenmiştik su görkem hoca söylemişti" dedi gökçe."Evet ama ben boşu boşuna ümitlenip üzülmek istemiyorum gökçe" dedim."Ne yani bilip bilmeden uyumak mı istiyorsun su elinde sonunda öğreneceksin hem ya hamileysen" dedi gökçe."Ya değilsem gökçe ya ben hayatıma negatif devam etmek istemiyorum doktor bana bir daha anne olamazsın dedi gökçe" dedim.

 

"Allahın verdiği cana doktor ne hakla karışa biliyor su" dedi alev."Haklısın ama bu öyle değil alev ben dış gebelik geçirdim kanamam oldu merdivenden düştüm bebeğimi kaybettim bu ne demek sizçe" dedim."Yok sen testin sonucundan korkuyorsun" dedi gökçe."Hayır sadeçe umutlanıp üzülmek istemiyorum çünkü negatif çıkarsa 3 yıl önceki gibi olucam bunu yaşamak istemiyorum benim bir oğlum var sevdiğim adam var onlara bunu yaşatmaya hakım yok" dedim.

 

"Haklısın ama böylede olmaz biz vazgeçip gitsek senin için rahat edeçekmi bu kadar şüpheden sonra" dedi alev."Olsun ben ümitlenmek istemiyorum" dedim."Hadi o zaman gidelim biz gökçe" dedi alev yataktan kalkarak gökçede kalktı."İyi sen bilirsin su test burda yaparsın diye aldık ama neyse, eğer vazgeçersen dene içinde kalmasın" dedi gökçe odadan çıkıp gittiler bense yatakta bağdaç kurdum.

 

Masus yapıyorlar sırf ben testi yapayım diye içime kurt düşürdüler, offf o kurt içimi kemirmiyor değil napcam ben şimdi. Test bana bense teste bakıyordum en son ayağa kalkıp banyoya giderek elimi yüzümü yıkadım, hayır su unutman gerek o test yok sen hamile değilsin anladın mı, sakinim sakin asla negatif olmak yok, derin derin nefes alarak aynadan kendime baktım.

 

~~~

 

"Alo ateş" dedim."Efendim yavrum" dedi ateş telefonu höpörlöre alıp banyonun labo taşına koyarak parmaklarım ile oynadım."Ş-Şey diyeçektim sana" dedim."Ne diyeçeksin kötü bir şeymi oldu su neden sesin titriyor" dedi ateş."Ç-çünkü çok garip bir şey oldu nasıl o-oldu bilmiyorum ama ben g-galiba iyi değilim" dedim hala parmaklarım ile oynuyordum sesim açayip şekilde titriyordu."Su ne oldu güzelim sesin kötü geliyor bir şey mi oldu" dedi ateş sesi telaşlıydı.

 

"Y-yok hayır kötü bir şey değil b-bu başka bir şey y-yani nasıl bilmiyorum ama b-benim canım nar çekti bana n-nar alırmısın" dedim bu anı bir kere daha yaşamıştım."N-nar nasıl su senin canın nar y-yani bildiğiniz n-narı çekiyor öylemi" dedi ateş sesi titriyordu."Evet ateş öyle işte a-anlamadın mı" dedim gözlerimden akan yaşlar ile avucumun içinde olan teste baktım, göz yaşlarım birer birer döküldü.

 

"Ş-şaka değil dimi su ş-şaka yapmıyorsun nar istiyor canın" dedi ateş inanması çok zordu."Evet nar istiyor ateş ben galiba nar aşerdim" dedim hem gülüyor hem ağlıyordum nasıl bir duygu inan anlatamam."S-Su ben ilk uçakla oradayım tamam mı sen sakın haraket etme" dedi ateş o an güldüm."Ateş iyimisin" dedim çok sakindi benim tanıdığım ateş şuan şoktaydı."Evet iyiyim çok iyiyim, su ben baba mı oluyorum" dedi ateş o anki ses tonu çok masumdu.

 

"Evet baba o-oluyorsun ateş sen baba oluyorsun" dedim hafif yüksek sesle burnumu çektim, hala ağlıyordum o sırada arkadan bir ses yükseldi."BABAAA OLUYORUM, BEN TEKRAR BABA OLUYORUM ÖYLEMİ HEMDE SENDEN" dedi ateş sanırım şuan araba kulanıyordu ve arabayı sağa çekerek bağırmıştı, aynı zamanda kornaya basıyordu."Ateş sakin ol" dedim."Sakin mi KIZIM BEN BABA OLUYORUM NE SAKİNLİĞİNDEN BAHSEDİYORSUN SEN" dedi ateş arabadan indi.

 

"DUYDUNMU TEYZE AMCA BEN BABA OLUYORUM DUYDUNUZMU BEN BABA OLUYORUM BABA BABAAA HEMDE EN KIRAL BABBAAA" dedi ateş bağırarak o bağırdıkça ben gülüyordum, çok mutluydu 2'çi kez baba oluyordu."KIZIM OLUCAK BENİM BABA OLUCAM BEN ONUN PRENSİ OLUCAM BEN BENİM KIZIM OLUCAK BEN BABA OLUCAM BABAAA" dedi ateş hala ağlıyordum ateş çok güzel baba oluçaktı hala şaşkındım umudum yoktu bana umut oldu.

 

"Su sevgilim ben hemen havalimanına gidiyorum 3 saatte ordayım gelir gelmez hastaneye gideriz konturol falan" dedi ateş hızlı ve gür çıkmıştı sesi çok heycanlıydı."Ateş dur işin var senin gelme işin aksamasın" dedim."Lan ben baba oluyorum sikerim işini benim senden başka işim mi var kızım" dedi ateş o an tekrar anladımki ateş kız babası olmak çok istiyordu."Tamam narımı almayı unutma" dedim."Onlar en önemlisi sen merak etme ben sana kasayla alıçam ben gelmeden evde olur" dedi ateş.

 

"Ateş saçmalaysun" dedim."Yoo gayet ciddiyim" dedi ateş bense güldüm."Seni çok seviyorum beni tekrar tekrar dünyanın en mutlu adamı yaptığın için" dedi ateş."Seni çok seviyorum ateş hadi yola dikkat et sakin sakin gel sevgilim" dedim."Merak etme az kaldı" dedi ateş bense telefonu kapatıp elimdeki testi sıkarak göğüsümün yani kalbimin üstüne koydum."Sana çok teşekkür ederim allahım bana bu duyguyu tekrar yaşattığın için sana minnettarım teşekkür ederim" dedim göz yaşlarımı silerek.

 

...

 

Odadan çıkıp elimdeki test ile salona indim, alev ile gökçe koltukta oturmuş telefonla ilgileniyorlardı bense yanlarına oturdum."Su sen ağladın mı" dedi alev telefonu indirerek gökçede indirdi."He vallaha ağlamış bu" dedi gökçe."Ne oldu su testi yaptın mı" dedi alev yanıma gelip oturdu gökçe ise soluma oturdu.

 

"Su kuzum neden ağladın" dedi gökçe."Yoksa test negatifmi çıktı" dedi alev."Su bak gerçekten bunun için ağlamaya gerek yok biliyorsun dimi hem seninde dediğin gibi nasip değilmiş" dedi gökçe."Su konuşsana kızım bak korkutuyorsun bizi ne oldu testi yaptın mı" dedi alev."Evet yaptım" dedim."EEE sonuç" dedi gökçe."Pozitifff hamileyim" dememle birlikte gökçe bir anda ayağa kalktı."İşteee bu beee ne dedim ben" dedi gökçe.

 

"Ayyy ben tekrar halamı oluyorum yani" dedi alev."Bende teyze oluyorumm" dedi gökçe o sırada gözlerimden yaşlar aktı merak etmeyin bu mutluluktan akıyordu."Kızlar biz galiba bir mucizeyi b-başardık ben a-anne olucam" dedim alev ile gökçe bana sarıldı."Hemde çok güzel bir anne olucaksın yılın en güzel annesi" dedi alev gökçe elini karnıma koydu."Benim yeğenim burdamı şimdi" dedi gökçe."Evet burda salak bak" dedi alev elini karnımın üstüne koyarak.

 

"Darısı başına olsun alev hanım" dedi gökçe."Yok ben ilk yeğenimi seviçem sonra bakarız" dedi alev."Buda musayı erkenden göndereçek tahtalı köye" dedi gökçe o sırada hepimiz güldük."Bir dakika ya benim abimin bundan haberi varmı" dedi alev telefonunu eline aldı."Var var ilk ona haber verdim sağolsun kendisi ilk uçak ile burda" dedim gülerek."Bu adam seni çok seviyor" dedi gökçe."EE onada hak verelim benim gibi bir kadın sevilmez mi" dedim gülerek.

 

~~~

 

Ateş hala gelmemişti 1 saat vardı gelmesine ve ondan önce narlar gelmişti hemde kasa kasa gelmiş, o kasalar nereye sığacaktı şimdi diye düşünmeden bir kasasını alıp diğerlerini geri gönderdik. Ateş bu ne yapsa yeridir salonda oturmuş ateşi bekliyordum nerdeyse 10 kere aramıştı çok mutluydu tekrar baba olucaktı bu çok güzel bir şeydi.

 

Dış kapının açılıp kapanması ile ayağa kalkıp kapının önüne geldim, gelen ateşti gözleri doluydu kaçamak gözlerle bana bakıyordu ne kadar beli etmesede ağlamıştı, yanına gitmek isterken ateş buna izin vermedi."Dur gelme" dedi ateş yanıma gelerek karşımda dikildi."Sabahki dediğinde ciddiydin su" dedi ateş."E-evet ciddiyim" dedim."Baba olucam ben dimi su" dedi ateş."Evet baba olucaksın ateş" dedim gözlerimden akan yaşlarla.

 

Ateş yüzümü avuçlayarak anlını anlıma dayadı."Ağlama" dedi ateş göz yaşlarımı silerek anlımdan öptü."A-ateş biz başardık" dedim."Başardık güzelim" dedi ateş boynuma sarılarak ellerini belime dolayıp boynumdan öptü. Ateş benden ayrılarak gözlerini karnıma dikerek elini karnımın üstüne koydu."B-burda o burda dimi" dedi ateş."Evet o burda o artık bizimle" dedim ateşin elinin üstüne elimi koyarak.

 

"Onu koruyacağım sana söz veriyorum bu sefer çok dikkat ediçem hep yanında olucam" dedi ateş dudağımdan öperek."Sen çok güzel bir baba olucaksın ateş bu sefer koruyacağız" dedim ateşe sarılarak o sırada arkadan bir ses yükseldi."HANİMİŞ YILIN BABASIII" dedi alev o sırada ateşten ayrılıp alev gile baktık, alev yanımıza gelip ateşe sarıldı."Hayırlı olsun abim şimdiden söylüyorum kız olursa halası gibi aşko kuşko olucak" dedi alev.

 

Bense güldüm."Kızımı sana emanet edermiyim" dedi ateş o sırada gökçede gelip ateşe sarıldı."Erkek olursa melihle toprağa arkadaş olur" dedi gökçe."O değilde o narlar neydi öyle abi" dedi alev."Onlar daha azdı" dedi ateş."Su sen neden ayaktasın" dedi ateş."Hata biz neden burdayız hadi hastaneye gidelim kontrol için" dedi ateş."Ateş sakin ol" dedim."Ateş zorlu sakin olamaz yengeçim" dedi alev.

 

"Malesef alev haklı hadi karıçım" dedi ateş elimi tutarak evden çıktık arabaya binip hastaneye doğru yol aldık. Gine çok heycanlıydık umarım bu sefer aynısı gibi olmazdı, şahsen ben bu an bozulsun istemiyordum ateş çok mutluydu aynı zamanda bende çok mutluydum. Her daim böyle mutlu olalım.

 

~~~

 

Hastaneye gelmiştik doktor ile konuşup durumu anlattıktan sonra ulutrasondan baktık."Sağlıklı dimi doktor hanım bir sıkıntısı falan yok" dedi ateş."Yok merak etmeyin annede bebekte gayet iyiler" dedi doktor."Dış gebelik falanda yok dimi doktor hanım" dedi ateş korkuyordu haklıydıda."Yok merak etmeyin ben anneden kan alıçam bir test yapalım iyiçe bakarız siz rahat olun" dedi doktor hanım.

 

Doktor ulutrasonu karnımdan çekerek bana peçeteyi verdi bense karnımı sildim,"İlk resmi" dedi doktor ateşe vererek."Sağlıklı dimi" dedi ateş o an güldüm."Babamız fazla heycanlı, ilk çocukmu" dedi doktor hanım."Yok bu ikinçi" dedim ateş ise elimi tutu."Sağlıklı olsunda" dedi ateş sedyeden kalkıp kan vererek vitamin ilaç reçetesini alıp hastaneden çıkıp arabaya bindik.

 

"O zaman evimize gidebiliriz" dedi ateş."Ateş giderken elmada alalım mı" dedim ateş ise gülerek elini karnımın üstüne koydu."Olur alırız sen yeterki iste" dedi ateş."Şımarırım ama bak" dedim."Şımar hakkın" dedi ateş dudak kenarımdan öperek. İlk günki gibi asla pişman değildim hala çok seviyor uğruna her şeyimi vereçek kadar aşıktım. Çok seviyordum.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Beklenen bölüm geldi"

 

Suyun hamilelik haberi

 

"Aşık olduğunuz sahne diçem bence bölüm çok güzeldi, bir yıldızı hak ettim dimi"

 

Loading...
0%