Yeni Üyelik
20.
Bölüm

İlkim¹⁹

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Yüzüme vuran güneşle gözlerimi açtığımda, hiç uyanmak istemiyordum ama güneş buna izin vermiyordu. Ateşin kollarında çırılçıplak uyuyordum, ben galiba sonunda ona teslim olmuştum. Belkide bu bizim sonumuzdu ama ikimizde dün gece bunu aşmıştık.

 

Ateş ile burun burunaydık uyumadığından adım gibi emindim, sadeçe anın tadını çıkartıyor gibiydi. Ateşin anlımdan öpmesiyle bunu kanıtlamıştım."Günaydın" dedim "Günaydın sevgilim" dedi ateş bana daha çok sokularak kafasını boynuma gömmüp boynumdan öptü, dün gece ona yetmemiş gibi.

 

"Ateş bundan sonra ne oluçak" dedim "Bilmem sevgilim ne isterse o" dedi ateş "Öyle değil ateş o adamın dedikleri" dedim "Su bu adam kimdi sana resmini göstersem tanırmısın" dedi ateş "Onunla konuştuğum ortam karanlıktı yani bilmiyorum" dedim "Neyse bunu şimdi konuşmayalım ben halediçem her şeyi inan bana bunun en ufak bir uçu sana dokunmiçak" dedi ateş.

 

"Sanada dokunması bana bu kadar çok sahip olmuşken beni birkez daha sensiz bırakma ateş" dedim ateşe daha sıkı sokularak."Merak etme çok güzel oluçak her şey çok mutlu oluçağız" dedi ateş dudağımdan öperek."Hadi kalk güzel bir duş alıp aşağı inip kahvaltı yapalım" dedi ateş."Peki ya dikişlerin o ne oluçak" dedim "Dün gece dikişim pek umrunda değildi sanki su hanım" dedi ateş göz kırparak.

 

"Napa bilirim sen biran üstüme çökünce bende neye uğradım şaşırdım yani, hem sanki dur desem duraçak" dedim yatakta doğrularak."Doğru konu sen olunca durmak ne haddime" dedi ateş sonra kalkıp güzel bir duş alarak odada giyindik. Ben dar uzun kolu diz üstü mini bir elbise giyip altına ise siyah bot giyerek, saçlarımı salıp hafif makyaj yaptım.

 

Gerçekten elbise tam oturmuştu. Ateş ise her zamanki klasik siyah gömlek siyah pantolon giymişti, saçlar her zamanki gibi sık ve düzdü. Ben bu adamı ne ara bu kadar çözdüm hala anlamış değilim. Ateş yanıma gelip elini belime dolayarak boynumdan öptü."Bir daha kocayı yüz üstü bırakıp gitmek yok" dedi ateş "Bir daha içmek yok ayrıca bu senin geçmişide konuşacağız unuttum sanma" dedim.

 

"Merak etme onu ayrı bir zamanda sana anlatıçam ama bu gün değil şuan bu günü hiç kimse ve hiç bir şey bozamaz" dedi ateş "Öyle olsun, neyse hadi kahvaltıya inelim artık çok açıktım ben" dedim sonra ateş ile odadan çıkıp aşağıya inerek mutfağa girdik. Alev ile güney bu sabah menüde yoktu.

 

"Ev ahhali nerde" dedim "Güneyin işi vardı biliyorsun güney işte ama alevi bilmiyorum kesin arkadaşlarıyla birliktedir" dedi ateş "Anladım hayat onlara güzel" dedim "Bu gün benimsin su o yüzden hayat bizede güzel bençe" dedi ateş."Vay pilanın ne" dedim "Bunu bir çift balayı gibi düşün sevgilim" dedi ateş. "O zaman okeyim ben" dedim ateşin yanağından öperek masaya oturup kahvaltı yaptık.

 

<>

 

Havalimanına gelmiştik ateşin demesine göre ankaraya gideçektik, hem tatil amaçlı gidiyorduk hemde ateşin işleri varmış, ikimiz içinde güzel bir tatil olaçaktı. Ben hastaneden 1 haftalık izin almıştım bu benim hakkımda. Ateş ile uçağa binip 1 saatlik bir yolun bitmesini bekledik.

 

Kafa dağıtmak için güzel bir aktivite olaçaktı, 25 gündür olanlar yüzünden moral olarak çöküşteydik. Ateşin demesine göre 1 hafta kalaçaktık.

 

1 saattin sonunda uçak ankaraya iniş yapmıştı, ateş ile uçaktan iner inmez bizi siyah giyimli siyah bir araba karşıladı. Bizse arabaya binip bir otele gelip inerek içeriye girdik, içeriye girer girmez görevli yanımıza gelip ateş bey hoş geldiniz falan filan dedi. Ateş ise görevliden odanın kartını alıp asansöre binerek 15'çi kata çıktık, bina çok büyüktü bizim üstümüzde 5 kat daha vardı.

 

Ateş ile bize ait olan odaya girdik, pardon oda değil evdi resmen, çok güzel bir oteldi bayılmıştım."Her ankaraya geldiğinde bu oteldemi kaldın" dedim "Evet ne o beğenmedin mi" dedi ateş "Yoo aksine çok beğendim" dedim ateşin yanına giderek elimi boynuma doladım."İçinde sen varsın ya güzel olup olmaması umrumda bile değil" dedim ateşin dudağına ufak bir buse kondurarak.

 

"Bak ya cilve yapaçak kişi sensin ama ben şımarıyorum" dedi ateş "Napalım şımartan olmayınca cilvede olmuyor" dedim ateşin boynundan kolarımı indirip arkamı dönüp tam giderken, ateş ellerini karnıma dolayıp beni kendine çekerek boynumdan öptü."Bak ya hemende tirip at" dedi ateş "Sen beni sevmiyorsun ateş anladum ben" dedim omuz silkerek."Senin için ölüyordum kızım hala sevmiyorsun diyorsun" Dedi ateş.

 

"Benim için ölme yaşa benimle kal" dedim ateşe doğru dönüp ateşin iki gözündende öptüm."Seni çok seviyorum su biliyorsun dimi" dedi ateş "Biliyorum ve bende seni çoook seviyorum sevgilim" dedim ateşe sarılarak ateş ise beni kuçağına aldı."Ya ateş indir bak ters yere değiyorsun tikim var orda gıdıklanıyorum" dedim ateş ise böbreklerimin olduğu yere daha çok dokunup parmağı ile baskı uyguladı.

 

"A-ateş d-dur hahha a-ateş yapma y-ya bak v-vallaha g-gıdık-gıdıklanıyorum" dedim ateş ise benimle birlikte gülerek banyoya girdi. Bu adam ne zaman rahat duraçak her dakika bir kaos yaratıyor ve bu beni mutlu ediyordu.

 

<>

 

Duş almıştık sıra giyinmekteydi ateş beni bir odaya soktuki ne göreyim oda tıka basa şık elbiseler, eşofman pantolon, krop, siwit. ayakkabı. çanta, doluydu. Bu adam bu kadar şeyi hangi ara heleti."Sen benden önçe bu eve kız atmadın dimi" dedim ateşin yanına giderek baş parmağımı kaldırıp, ateşin burnunun üstüne koydum."Haşa sizden başka kız görmedi bu gözler su hanım" dedi ateş bense yanağından öptüm."Aferim benim yakışıklı kocam" dedim gülerek.

 

"O zaman sen giyin güzelçe bende giyinim sonra çıkıp hava alırız dışarıda" dedi ateş "Olur kocam ile ankarayı tür atarız dimi" dedim "Kocan ile" dedi ateş elini belime dolayarak dudağımdan öptü."Kocam değilmisin" dedim "Onun için ilk bana evet demeniz gerekmiyormu su hanım" dedi ateş "Bilmem desem mi" dedim "Bençe de" dedi ateş "Eh hadi diyeyim bari Evett" dedim ateş ise beni kuçağına alarak odadaki bir komidinin üstüne oturtup, baçak arama girerek dudağıma yapıştı.

 

"Sen şimdi bana evet dedin yani" dedi ateş."Evet dedim seni aldım kabul ettim, peki sen beni aldın kabul ettin mi" dedim "Aldım kabul ettim öylede oldu benim oldun" dedi ateş boynumdan öperek beni indirdi."Beş dakikan var su" dedi ateş kapıya doğru giderek."Hehe tamam beş dakika" dedim bir kadın beş dakikada nasıl hazır olabilir açaba ateş bey soruyorum size."Bak vallaha odaya dalarım" dedi ateş. "EE dal" dedim gülerek.

 

"Hoşuna gidiyor dimi beni deli etmek" dedi ateş hala kapının ordaydı."Evet nerden bildin" dedim ateş ise gülerek odadan çıkıp gitti, bu beni katilde eder aşıkta zaten etmedimi su.

 

♧♧

 

Ateş ile ne kadar eğlene bilirsek eğlenmiştik, ankaranın en güzel yerlerini gezip dolaşmıştık insanın sevdiği ile güzel bir anı paylaşması çok güzeldi. Hava kararmıştı saat gece 20.40'dı ateş ile sonunda otele gelip içeriye girdik, benim kulağımı yüksek bir ses doldurdu.

 

Bu bir eğlence gecesiydi, ateşin kolundan tutup sesin geldiği yere gidip tam içeriye girerken ateş kolumu tutup beni durdurdu."Nereye su" dedi ateş "Ya ateş biraz eğlensek" dedim "He sabahki yetmedi" dedi ateş "Seninleyken zaman çok hızlı akıyor" dedim "Sen gerçekten delisin" dedi ateş "Eh biraz öyleyimdir" dedim "EE içeriye girmiyormuyuz" dedim "Ah su ah bu gece olaysız biter umarım" dedi ateş sonra içeriye girdik.

 

Ortam çok güzledi herkez deli gibi dans edip kendi kendine şarkı söylüyordu, bulunduğumuz konum bir bardı. Ateş o yüzden girmek istemedi ama o gece sarhoş olup kapıma dayanıp bağıranda oydu.

 

Ateşin kolundan tutup barın ortasına kadar çekiştirerek ateşle zorda olsa dans ettik, ateşin kolunun altında dönüp deli gibi dans ediyordum, bir tek onun yanındayken gerçek su oluyordum. Bir tek o zaman ateşin suyu oluyordum, ateş sadeçe bana bakarak ayak uydurup gülüyordu. Evet ateş bana ayak uyduruyordu saçma ama güzeldi.

 

Yanımıza barmen gelip elindeki tepsiyi bize uzattı, bense tepsiden iki bardak viski alıp birini ateşe uzatarak, diğerini içecekken ateş bardağı elimden aldı."Noldu" dedim "Bu gece ayık olmanı istiyorum içmenide istemiyorum" dedi ateş "Ama bir bardak sadeçe" dedim "Olsun içme ayık kafayla kal" dedi ateş bense tamam diyip dans etmeye devam ettim.

 

Yarım saatten fazladır dans ediyor kendi kendimize gülerek eğleniyorduk, ateş beni bu gece çok fazla şaşırtmıştı. Ondan bu kadarınıda beklemezdim, resmen benimle dans etmişti. Çok yorulmuştuk o yüzden bardan çıkıp asansöre bindik ateş -1 kata basmıştı asansör durmuştu, asansörden indiğimde duvara vuran havuzun gölgesi, yerdeki kırmızı gül parçalarından ayrılıp ateşin gözlerine baktım.

 

"Neden buraya geldik sevgilim" dedim havuzun olduğu yer fazla aydınlık değildi, etrafı aydınlatan havuzun altındaki rengarenk olan led ışıklardı. Çok şık bir ortamdı, ateş elimden tutarak beni havuzun köşesine götürüp bir anda dizinin üstüne çökerek elinde bulunan kutuyu açtı. Bu bir yüzüktü bunu bekliyordum ama şuan burda beklemiyordum, çok güzel bir ortamdı ama gerçekten saşkındım.

 

"Biliyorum bunu ikinçi kez deniyorum ama ilkkez yüzük ile karşındayım ben seninle sonsuz olalım iki zıt sembolün karşısında dimdik duralım o hiç tatmadığım aile yuvasını seninle tatmak seninle aile olmak istiyorum su" dedi dikkat dikkat hayatınıza ateş gibi biri girerse kalbinizi kontrol etmeyi unutmayın, maazallah kalpten falan gidersiniz."Ben seninle açılan her kapıda varım ateş seninle olduğum her yer cennetten farksız benim için bir ömür boyu karın olmaya razıyım EVET" dedim bu an hiç bitmese olurmu.

 

Ateş yüzüğü parmağıma takarak ayağa kalkıp beni kuçağına alarak döndürdü, onunla aile olmak için bir adım atmıştım. Pişman değildim ama aramızdaki fark bir gün fark ederse işte o zaman bu sevgi ikimiz için zarar olurdu, ama ben ginede onunla bu yolla vardım razıydım. Her şeyiyle benimdi kocamdı, iyikide vardı beni tamamlamıştı.

 

Ateş beni kuçağından indirip bir anda havuza atladı, bu adam gerçekten manyaktı, hata zır deliydi bu soğukta suya girmek asla."Ateş su çok soğuk hasta olaçaksın biliyorsun dimi" dedim ateş ise hiç oralı bile olmadı."Yoo ben alışkınım su çok güzel hadi sende gel" dedi ateş."Yook ben gelmem olmaz" dedim "Su sudan kaçacak değilsin dimi" dedi ateş. "Yaa ateş hasta olup 1 haftayı yatarak geçirmek istemiyorum" dedim.

 

"Sen gel ben seni ısıtırım" dedi ateş bana elini uzatarak bense ateşin elini tutup ayakkabımı indirerek, ayağımı suya hafif sokup soğukluğuna baktım."Oww at-" dedim sözüm bitmeden ateşin beni bir anda kendine doğru çekmesi ile suya düştüm. Evet bütün organlarım felç şuan. Havuzun üstüne çıktım ateş ise beni kendine doğru çekerek elini belime doladı, bense elim ile burnumu ovaladım su burnuma kaçmıştı."Y-yemin ederim hasta oluçağız" dedim titrek bir ses tonu ile resmen donuyordum, kışın ortasında buz gibi havuza girmiştik.

 

!!+18 içerikli sahnedir rahatsız olan burayı geçebilir!!

 

"Merak etme ben seni ısıtıçam şimdi" dedi ateş elini kalçamın üstüne koyarak beni kucakladı, bense bacaklarımı beline sardım ateş beni havuzun mermeri ile arasına alıp dudağıma yapıştı. 2 gündür her gece öpmesi yutması yetmemişti,"Çokmu üşüyorsun" dedi ateş "Şuan hayır" dedim ateş ise elbisenin etek tarafınıdan ellerini geçirip, vajinama gelerek orda durmuştu, oraya ufak dokunuşlar yapıyordu.

 

Havuzda bile rahat durmuyordu, en son beni ters çevirerek elbisemi belime kadar açıp, kemerini çıkartarak erkekliğini tekrar içime sokmuştu, bu gine iyidi diğerlerine göre. Bana göre fazla sert ve dişil bir erkekliği vardı, fazla özen gösteriyordu bu benim için pekte kötü sayılmaz. Resmen köklemesine sokuyordu adam aynı zamanda ise elleri meme uçlarımda geziyordu. Bu adam neler yapıyordu böyle.

 

Ateşin her gel git yapmasında akıntımın olduğunu fark ediyordum, resmen içime içime akıtıyordu adam. Bana karşı çok yumuşak çok naziktir ama sevişmek denilinçe onun için her şey duruyordu. O ilk geceyi düşünmek dahi istemiyordum, bir insan her günmü aynı enerjiye sahip olur anlamadım."İnle su adımı inle" dedi ateş heh işte bu onun motivasyon kaynağıdır."Hmmm çokmu ahhh i-istiyorsun ımhhh" dedim gerçekten çok açımasızdı.

 

"Hıhııı evet hadi su deli etme beni" dedi ateş "Hmmm delirsene ahhh ımmmhh bir kere" dedim "Masus yapıyorsun dimi" dedi ateş o anda saçlarımdan tutarak içime bir girişi vardı."Ahhhhğğğ ateş ımmhhh ohhh ateş yavaş ahhh" dedim bunun çıkışı yoktu."İnatçısın hemde çok inatçısın bu huyun beni sana daha çok bağlıyor" dedi ateş."Ahhh ateşşşş ımmhhh çok iyisin biliyorsun ahhhh dimi ımmhhhh ohhh aahhhğğğ" dedim ateş ise bir anda içimden çıkarak bu sefer beni kendine çevirip, önden köklemesine girdi.

 

"Ahhh evet e-evet işte aahhh ohhh ımmhhh bu istediğim his ahhhh tam olarak ımmmhhh buuuu" dedim ateş dudağıma yapışarak elbisemin göğüs tarafını kompile yırttı."Susma su susma devam et bu gece beni soğut sabah kadar bu şekilde soğut beni" dedi ateş bense daha çok inleyip, içimde olan ateşin erkekliğine dokunarak içimden çıkartıp, elim ile git gel yaptım."Aşağıda çok aahh ufak bir işim var" dedim "Hmmm hadi bakalım" dedi ateş bense havuzun altına girerek ateşin erkekliğini ağzımın içine alıp emerek geveledim.

 

Boğukta olsa ateşin inleme seslerini duya biliyordum, dediği gibi beni ısıtmıştı. O kadar büyüktüki erkekliği ağzıma değil sığmak emmemiyordum bile. İki elim ile hem gel git yapıyor hemse uçunu emmiyordum gerçekten altan altan boşalıyordum, bunu hissediyordum. Nefesiz kaldığımı anlayan ateş beni tutarak sudan çıkartıp tekrar mermer ile arasına aldı. Bense deli gibi nefes alıp veriyordum.

 

Ateş bir anda dudağıma yapışıp ellerini belimde gezdirdi."Yoruldun mu" dedi ateş "E-evet" dedim "Bu gün sabah ezanına kadar benimsin o yüzden ikimizede uyku yok prenses" dedi ateş beni bir anda havuzun içine sokarak. Evet bunu en başından biliyordum ateşin benimle geçen hangi gecesi ezandan önçe bittiki bu gece bitsin.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Güzel bir bölüm oldu bençe tam atsu'ya özel bir bölüm oldu çok iyi"

 

Diğer bölüm şıp diye gelsin diyenler

 

"Hadi ama bana bir yıldızı çok görmeyin da bebeklerim"

🥰🤩🫠😝🥳😴

 

 

Loading...
0%