Yeni Üyelik
48.
Bölüm

İntihar⁴⁷

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Ateş beni eve getirmişti arabayı istop edip bana doğru döndü."Dikkat et kendine telefonunu açık tut" dedi ateş."Tamam sende dikkat et kendine" dedim elimi ateşin yanağına koyarak okşadım, ateş ise yanağından olan elimi tutup avuç içimi öptü."Sen çok seviyorum su ne yaparsam yapayım senden uzak kalamıyorum" dedi ateş.

 

"Bende seni çok seviyorum hemde çok ama böyle olmaz ateş" dedim."Söz veriyorum her şey düzelecek her şey bittikten sonra beni tekrar sevip sevmemekten başka hiç bir derdimiz olmayaçak" dedi ateş."Ben seni her zaman çok seviçem ateş sen ne yaparsan yap sen benim hep ilk aşkımsın" dedim ateşin dudağından öperek kemerimi açıp arabadan inerek evin kapısının önüne gelerek ateşe bakıp el salayıp eve girdim.

 

Direk odama gelerek üstümü indirip uzun kolu beyaz eşofman takımı giyerek saçlarımı topuz yapıp makyajımı silerek banyoda kendime bakım yaptım. Bayadır kendimi aksatmıştım yaşlanmış bitmiş gibi hissediyordum kendimi, bakım yaptıktan sonra banyodan çıkıp odadanda çıkarak mutfağa gelip yemek yaptım.

 

Bu gün kısa öğün olarak salçalı uzun makarna ile salata yaptım, gerçekten yemeği görünçe açıktığımı anlamıştım. Masayı kurmak için raftan tabak aldım o sırada evin dış kapısı açılıp kapandı, gelen musaydı."Ooo bakıyorumda erkençisiniz su hanım" dedi musa."Ne erkeni musa sen geç geldin, hem demedin mi sen ben eve geçiçem diye eve geldim yoksun ne o bu sıralar seni fazla boş bıraktım galiba" dedim tabaklara makarnayı koyup masaya koydum.

 

Salatanın tuzunu falan atıp servis tabağına koyarak masanın ortasına koydum, musa elini yüzünü yıkayıp masaya oturdu."Arkadaşlar bırakmadı bende biraz daha kaldım" dedi musa."Bu sıralar ortalık pek tekin değil dikkat et kendine" dedim."Neden ne oldu, hem sen bu 1 hafta falandır nerdesin bana onun hesabını ver" dedi musa."Sorma ben bu 1 haftada 26 yıllık hayatımın yalan olduğunu öğrendim" dedim.

 

"Ne o ne demek su kim dedi bunu" dedi musa."Babam" dedim o sırada yemek musanın boğazında kalmış olucakki öksürmeye başladı."Helal helal sakin ol" dedim."K-kızım senin öhmm kafa iyiçe gitmiş" dedi musa hala öksürüyordu."Keşke sadeçe benim kafam gitse" dedim."Benim amcam öleli 22 yıl oldu su" dedi musa."Bende öyle sanıyordum taki 2 gün önceye kadar" dedim.

 

"Bana her şeyi baştan anlat" dedi musa."Bende pek bilmiyorum tek bildiğim babamın ölmemiş olması" dedim."Su eğer öyle olsa 22 yıl sonra çıkıp gelmez dimi yılardır nerdeydi" dedi musa."Evet haklısın zaten bu saatten sonra gidipte ona baba diyeçek değilim dimi" dedim."Hem öyle olsa dedem gil bize söylerdi" dedi musa."Pis bir hayatı var bildiğin mafya etrafı adamlar ile dolu koya bu yüzden benden uzak durmuş hayatımı maf etmemek için" dedim.

 

"Ne olursa olsun insan bir kere gelir görmek ister bu zamana kadar aklı nerdeydi" dedi musa."Haklısın ama benden sakladığı bir şey var" dedim."Nedir o" dedi musa."Bilmiyorum ama eskiden olan bir durum galiba annem ölmeden önce gibi" dedim."Yalandır su sakın inanma ona kim olduğu beli bile değil ateşin babası veya deniz denen itin bir oyunu olabilir dikkat et kendine" dedi musa."Ben ederimde sende dikkat et" dedim yemek yemeye devam ettik.

 

~~~

 

Hava kararmıştı saat gece 00.30'du uykum geliyordu, yatakta uzanmıştım gözlerim kapanıyordu, bu gün çok iş olmuştu çok yorulmuştum aslında beni yoran iş değildi kafamdaki sorulardı. Annemin pavyonda çalıştığını öğrendim buna inanmak istemiyordum annem böyle bir kadın olamaz, benim annem melek gibiydi o maviş gözleri sarı saçları beyaz teni çok güzeldi beni annem.

 

Keşke ona doyabilseydim kokusunu yılarça içime çekebilme şansım olaydı. Ama olmadı annemi benden çok cabuk aldılar ben ona doyamadım kokusunu içime rahatça çekemedim. O benden gitti ama sanki hala yanımda gibiydi 2 yıl önce rüyama girmişti en son bir daha onu rüyamda görmedim, çok güzeldi saçları efil efil esiyordu.

 

Telefonumun çalması ile kendime gelip telefonu elime aldığımda arayan ateşti, numarasını '🔥' im diye kaybetmiştim, aslında dengezi diye kaydederdim ama o eskidendi, şimdi evimin erkeği olmuştu. Telefonu açıp kulağıma koymamla huzur dolu sesi içime huzur veriyordu.

 

"Sevgilimm" dedi ateş istemsizce güldüm."Ateşimm" dedim."Ateşinn" dedi ateş."Değilmisin iyi kapat geri o zaman" dedim."Dur dur şaka yaptım ateşinim tabiki" dedi ateş."Dengesiz odun adam" dedim."Kim benmi odunum" dedi ateş."Evet sensin insan şaka yapacağına biraz romantik olur" dedim."Ben romantik değilim yani" dedi ateş.

 

"Değilsin tabiki, hem sen nerdesin" dedim."Seninle kaldığımız evdeki odamızdayım yastığına sarıldım ama senin gibi güzel kokmuyor" dedi ateş."Hani bana söz vermiştin" dedim."Verdim evet sözümüde tutup yelizin yanında oldum daha yeni geldim eve doktor yeliz bir gece daha kalsın dedi" dedi ateş."Anladım" dedim esneyerek."Uykunmu geldi" dedi ateş.

 

"Evet yoruçu bir gündü" dedim o sırada ateş telefonu kapattı ne olduki şimdi. O sırada telefonum tekrar çaldı bu sefer görüntülü arıyordu ateş, yatakta yan dönerek üstümü örtüp telefonu açtım. Ateş yatakta kazaksız uzanıyordu."Sen neden kazak giymedin evde biri yok dimi" dedim."Saçmalama su evde kim olabilir" dedi ateş."Bak vallaha biri var gözlerini kaçırdın anlarım ben seni" dedim.

 

"Lan vallaha yok bak oda boş" dedi ateş arka kamerayı açarak odayı gösterdi."Banyoyada bakıçam kalk bakim" dedim ateş ayağa kalkarak banyoyu açtı kimse yoktu."Bak kimse yok su tek başımayım" dedi ateş."İstersen kendimi göstere bilirim ama" dedi ateş baştan aşağı kendini göstererek. Altında sadeçe şort vardı."Sapık adam" dedim ateş ise kahkah atarak yatağa uzandı. Çok güzel gülüyordu gülmek ona çok yakışıyordu.

 

"Ne o daldın" dedi ateş."Bilmem çok saçma biliyorum ama ben galiba fena tutuldum" dedim."EE benim gibi adama tutulmak her yiğidin harçı değil" dedi ateş. Bense sadeçe ateşin gözlerine baktım."Su" dedi ateş."Efendim ateşimm" dedim."Benim ecelim sensin" dedi ateş dudaklarına baktım dudaklarından dökülen sözler kalbime işlesin diye.

 

"Benim kaderim sensin ateş" dedim ben onun eceli o benim kaderimdi. Belki kavuşamayız ama ona bir şeyde olmasın varsın imkansız olalım ama o ölmesin oda beni bırakmasın."Kaderine dahil olmak ne büyük bir şeref" dedi ateş ellerini saçlarına atarak saçlarını dağıttı."Duşmu aldın" dedim."Evet sensiz keyfi çıkmadı ama olsun" dedi ateş benim sevgilim bir sapık.

 

"İlaçlarını içtin mi" dedi ateş."Evet içtim ama bençe bir boka yaramıyor" dedim."AAA sevgilim senin ağzına hiç yakışıyormu" dedi ateş."Doğru ben bir doktorum dimi" dedim gülerek."İlaçlarını aksatma su" dedi ateş."Tamam tamam içerim" dedim esneyerek gözlerimi ovaladım."Hadi uyu sen geç oldu" dedi ateş."Hadi sana iyi geceler" dedim telefonu kapataçakken durdum.

 

"Kapatma seni izlemek istiyorum" dedi ateş."Ateş sen hiçmi yorulmazsın" dedim."Seni izlemek beni yormaz su sen beni iyileştiriyorsun" dedi ateş."O zaman iyi geceler" dedim."İyi geceler sevgilim" dedi ateş bense ateşin gözlerine bakarak gözlerimin kapanması ile kendimi uykunun kolarına bıraktım.

 

◇◇◇

 

"Suuu kalk kız kalk" dedi gökçe sabahın köründe bu kızın bizim evde ne işi var."Gökçe Allah için git uykum var" dedim uykulu bir şekilde yatakta dönerek kafamı yastığın altına koydum."Lan salak kalk artık neler oldu neler bu hala uyuyor" dedi gökçe."Yav sabah sabah en fazla ne olabilir" dedim hala uykum vardı zaten çok yorulmuştum.

 

"Lan cenaze kalktı olum kalk" dedi gökçe."Hmm iyi iyi aynen öyle" dedim uykulu uykulu konuşarak."Lan yeliz ölmüş ölmüş" dedi gökçe."İyi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun" dedim o sırada gökçenin dedikleri beynimde tekrarladı. Yatakta doğrulup gökçeye baktım."Siktir ne dedin sen" dedim."Heh daha yeni düştü jeton" dedi gökçe.

 

"Lan boşver jetonu ne dedin sen ne demek yeliz ölmüş" dedim."Hastanenin banyosunda ilaç içmiş sabaha karşı anlamışlar" dedi gökçe elimle kafamı tutarak sinirle boynumu ovaladım."Lan nasıl olur" dedim elimle yüzümü ovalayarak."Sabah öğrendik bizde hemen sana geldik" dedi gökçe.

 

Yataktan kalktım."Benim hastaneye gitmem gerek" dedim."Su olmaz şimdi yeri ve zamanı değil" dedi gökçe bense odadan çıktım salonda güney ile musa vardı."Su bak beni dinle olmaz" dedi gökçe kapıya doğru giderken musa beni tutu."Su gitmesen daha iyi" dedi musa."İyide neden ya benim orda olmam gerek" dedim.

 

Güney yanımıza geldi."Ordaki insanlar şimdi canıyla uğraşıyor ne dediklerini bilmezler sana bir şey derler ateşte sinirlenir ortalık dahada kötü olur su" dedi güney."İyide ben hastaneyedemi gitmiçem" dedim."Bir süre gitmesen iyi olur su" dedi güney."Offf offf" dedim salondaki koltuğa oturarak."Su nolur bu sıralar deliçe haraketler yapma ateşin işi başından aşkın" dedi güney.

 

"Konu ben değilim biliyorsunuz dimi" dedim."Konu senin can güvenliği su" dedi musa."Neyse ne konuyu uzatmaya gerek yok" dedi gökçe ortada bir can vardı o can kendine kıymıştı ve konu benim can güvenliğim.

 

...

 

Salonda oturmuştum güney ateşin yanına gitmiş gökçe ise mutfaktaydı musa odaya kapanmıştı gine, kapının çalması ile ayağa kalkıp kapıya doğru ilerledim."Ben bakarım" dedim kapıyı açarak, karşımda postaçı vardı bana bir zarf uzattı."Su hanım" dedi adam."Benim" dedim."Bu zarf size" dedi zarfı verip giderek bense zarfı alıp kapıyı örterek zarfa baktım."Kimmiş" dedi gökçe mutfaktan bağırarak.

 

"Hiç yanlış adrese gelmiş" dedim odama girerek kapıyı örtüp balkona çıktım, hava gine soğuktu. Zarfı açarak okudum.

 

"Su biliyorum aramız pek iyi değil hata hiç iyi değildi, seni ilk gördüğümde pekte hoş karşılamadım hata belkide senden çok şey aldım sevdiğin adam gibi, ama bendende çok şey aldılar hayatım gibi mesela en sonda yaşama sebebimi aldılar" yazıyordu daha devamıda vardı."Hayat çok garip sen ne kadar istersen iste hiç bir şey istediğin gibi olmaz benimde olmadı işte belki sen bunu okurken ben ölmüş oluçam oda başara bilmişsem" yazıyordu.

 

"Sen çok güçlü bir kızsın ama ben senin gibi değilim ben çok savaştım ama artık yoruldum hayatımı adadığım insanlar beni sırtımdan kalbimden vurdu hayat çok acımasız su ama sen güçlüsün" yazıyordu istemsizce gözlerim doldu."Geride bıraktığım tek şey oğlum o annesiz büyümesin senin gibi güçlü bir annesi olsun sen onu en iyi anlayansın o senin gibi" yazıyordu.

 

"Toprak çikolata şekeri çok sever birde hamburger ben yokken onu yanlız bırakma sabah kahvaltısında patates kızart, birde yumurtayı karıştırmaz sarılarını göz göz bırak öyle daha çok sever" yazıyordu her satırda gözlerimden yaşlar aktı birer birer mektuba döküldü. Yere çökerek oturup her satırı tek tek okudum.

 

"Birde odada tek uyumaktan korkar yanlız uyumasın birlikte uyuyun olurmu ona benim yokluğumu aratma o sana emanet su sen onu kaybetmiş olduğun bebeğinin yerine koyarmısın bana bu iyiliği yaparmısın kardeşim" yazıyordu."Y-yaparım t-tabiki" dedim göz yaşlarım ardı ardına aktı."Toprak babasına çok düşkün ona söyle topraktan uzak durmasın çok üzülüyor toprak içine atmasın daha çok küçük o" yazıyordu.

 

"Hayat annesine gülmedi oğluma gülsün ben onu çok güzel yüreği güzel bir kadına emanet ettim inanıyorumki o herkeze inat dik durup oğluma sahip çıkacak onu annesiz bırakmicak ansızın gelen güzel kadın sen çok güçlüsün kendine iyi bak...Yelizzz" yazıyordu."S-sende çok g-güçlüsün her şeye r-rağmen dik duran g-güzel kadın" dedim mektubu yere koyarak içten içe ağladım ben yeliz için ağlıyordum.

 

Neden böyle bir şey yapmıştı neden oğluna bakmak yerine bana emanet etti, oysa o çok güzel bir anneydi."Sana söz veriyorum güzel kadın oğlun oğlum oluçak ona çok iyi bakıçam asla yanlız bırakmiçam her gece koynumda uyutuçam tabiki senide unutturmicam" dedim göz yaşlarımı akıtarak dizlerimi kendime çekip ağlamaya devam ettim. Keşke böyle olmasaydı.

 

Hiç bir çocuk annesiz kalmayı hak etmiyordu onlar çok masumdu, kim bilir şuan ne haldeydi toprak. Annen öldü demezler dimi beni çok küçük yaşta bu yükün altına bıraktılar ona bunu yapmazlar dimi. O daha çok masumdu bunu hak etmiyordu.

 

Telefonuma gelen bildirim ile telefonuma baktığımda bilinmeyen bir numaradan konum gelmişti, ardından ise bir meşaj geldi."Annenin katili kim öğrenmek istermisin" yazıyordu."Kimsin sen ne demek istiyorsun" yazdım."Eğer öğrenmek istiyorsan bu adrese gel ama yanlızz" yazıyordu yerimden kalkarak kıyafet dolabımdan gıri bir eşofman takımı giyerek beyaz spor ayakkabı giyip telefonumu alarak odadan çıktım.

 

Salonda kimse yoktu hemen evden çıkıp arabama binerek konuma doğru yol aldım, nereye gidiyorum neden gidiyorum ne duymak için duyupta napaçaktım bilmiyordum, ne yapacağımı bilmezsiniz konuma doğru yol alıp konuma geldim. Boş bir evdi kocaman dağ evi gibiydi, kimse yoktu etrafta arabamdan inip etrafa baktım.

 

O sırada telefonuma meşaj geldi baktığımda aynı kişiydi."Karşındaki eve gir" yazıyordu."Kimsin" dedim."Girersen anlayaçaksın" yazıyordu bense eve yaklaşıp içeriye girdim içerisi sesiz ve ıssızdı kimse yoktu yavaş adımlar ile eve tamamen girer girmez arkadan kapının kapanması ile bağırdım."KİMSİN SEN AÇ KAPIYI" dedim kapıya yaklaşarak kapıya vurdum.

 

"İMMDAAATT YARDIM EDDDİN AÇIN ŞU KAPIYYIII" dedim bağırarak kapıya vurdum ama ne açan oldu neden yardım eden gine bir merakın sonu hüzünle bitti. Ah akılsız su aferim sana aferim ne bok yiyeçen burda şimdi.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm geç oldu ama güzel geldi az aksiyon oldu sanki"

 

Bölüme aşık olan

 

"Yelizin ölümü sizçe kim için iyi oldu, ah be güzel bölüm oldu dimi"

 

 

 

Loading...
0%