Yeni Üyelik
28.
Bölüm

İsteme²⁷

@yageycalskan

1 Ay Sonra

 

"Gökçe hadi ama çabuk ol kızım bak birazdan geleçekler hadi" dedi alev "Off tamam çıktım çıktım, nasıl olmuşum" dedi gökçe etrafında dönerek."Yaa çok güzelsin" dedi alev bu gün güney gökçeyi istemeye geleçekti. Gökçe sabahtan beri nerdeyse 10 tane elbise denemişti, allah bilir düğünde boku yerdik.

 

"Su sen bir şey demedin nasıl olmuşum" dedi gökçe ben odadaki koltukta oturmuş kurabiyeleri bir tabağa koymuş hepsini yiyordum, bu sıralar çok fazla yemek yiyordum."Ç-çok güzel olmussun oşkım" dedim ağzım dolu bir şekilde konuşmuştum."Çok sağol ya su" dedi gökçe. O sırada odaya meltem teyze girdi."Kızlar hadi şimdi gelirler aşağıda bir sürü iş bizi bekliyor" dedi meltem teyze.

 

"Tamam tamam geliyoruz meltem teyze" dedi alev meltem teyze ise gitti."Hadi artık aşağıya inelim" dedi alev "Alev elimi tut" dedim alev ise elimi tutarak kalkmam yardım etti,"Su sen hala yiyor musun" dedi gökçe "Napa bilirim çok güzel olmuş" dedim odadan çıkarak salona geldik."Ben meltem teyzeye yardım edim" dedi alev "Dur bende geleyim" dedim oturduğum yerden kalktım."Sen otur otur ben yardım ederim" dedi alev.

 

"Yok yok bende yardım edeyim" dedim alevin peşinden giderek mutfağa gelip pastaları tabağa koymak istedim ama meltem teyze izin vermedi, pastaları yediğim için bana tabak dizme işi düştü. Bense tabağa koyulan pastaları masaya koydum, çok güzeldi pastalar ben bu gün fazla yemiştim, bu gidişle 100 kilo olurum.

 

<>

 

"Geldiler geldiler" dedi eçrin gökçenin kardeşi."Eçrin hadi sen odana git kızım" dedi meltem teyze."Yaa ama anne" dedi eçrin."Hadi anneçim" dedi meltem teyze eçrin ise odasına gitti. Gökçe ise kapının oraya gidip kapı kulpunu tutu, bizse kapının önünde dizildik."Açıyorum" dedi gökçe "Yok dur öyle açmak yok hemen" dedim gökçenin yanına giderek kapının arkasından bağırdım."Kapı açılmıyor damat bey" dedim.

 

Arkadan gülme sesleriyle geliyordu, bense kapıyı hafif açarak elimi çıkartıp açtım. Güney ise elime bir deste para bıraktı,"Eh bakalım bakim açılıyormu" dedim hafif açarak,"Yok açılmıyor" dedim güney ise elim bir deste daha para koydu. Alev ile gökçe gözlerini açmış bana bakıyordu,"Eh açayım bari" dedim kapıyı açar açmaz güneyin gözleri gökçeyi buldu.

 

"Güneyçim çiçekler elinde kaldı" dedi alev güney ise çiçekleri gökçeye verip salona geçti, musa alev gökçede salona geçti. Bense içeriye giderken arkadan ateşin beni kendine çekerek duvarla arasına aldı."Sen nereye küçük hanım" dedi ateş "Nereye oluçak kız istemeye" dedim "Kızı sen mi isteyeçeksin" dedi ateş "Yoo güneyin babası istemeyeçek mi. Sahi babası nerde" dedim.

 

"İşi uzamış birazdan gelir" dedi ateş "EE hadi bizde salona gidelim" dedim "Yok bizim biraz işimiz var" dedi ateş "Yaa ateş bak birazdan pasta dağıtaçaklar hadi gidelim" dedim "Senin bu yemek aşkın beni öldürüyor" dedi ateş bense ateşin koluna vurdum."Ya demek şişersem beni sevmezsin tamam tamam ben seni anladım" dedim ateşin kolunun altından ayrılmak isterken ateş izin vermeyip bana daha çok sokuldu.

 

"Kızım ben seni hastalıkta ve sağlıkta kabul etmişim kilo almışsın çokmu" Dedi ateş kafasının boynuma gömmerek boynumdan öptü."Sakın şirinlik yapma" dedim "Tamam tamam bir kere öpeyim sonra bırakıçam" dedi ateş benden izin istiyordu, bense ellerimi ateşin boynuna dolayarak dudağından öptüm."Bu sana bu günlük yeter" dedim ateş ise benden ayrıldı bense içeriye salona girdim.

 

Koltuğa güneyin tam karşısına oturdum, kızlar bir koltukta erkekler bir koltukta oturuyordu, benim sevgilim benim karşımda oturuyordu yani. Gökçenin babası resmen güneyi gözleri ile yiyordu Allah güneye şimdiden sabır versin ben bile korktum."EE oğlumuz ne iş yapar" dedi gökçenin babası."Oğlumuz özel sektörde mühendistir efendim" dedi musa lan musa aynı babası gibi konuşuyordu.

 

Kapının çalması ile gökçe kapıyı açtı gelen güneyin babasıydı, güneyin babası gökçenin babası ile selamlaşarak güneyin yanına oturdu."EE daha daha nasılsınız efendim" dedi güneyin babası evet o malüm soru açıldı. Gökçe herkeze kahveyi nasıl içtiklerini sorarak mutfağa gitti, benle alevde peşinden gidip yardım ettik. Ben daha doğrusu kek yiyordum."Tuzda koyun çok güzel olur" dedim "Bunun damak zevki iyiçe karıştı" dedi gökçe.

 

"Kız olaçakta ondan" dedi alev "Daha beli bile değil alev" dedim."Benim içime öyle doğdu kesin kız" dedi alev fincanları tepsiye koyarak gökçe ise kahveleri doldurdu."Limonda sıkın zehir gibi olsun içemesin" dedim "Merak etme o iş bende" dedi alev "Ama yazık çocuğa ya" dedi gökçe "Adettendir gökçe" dedi alev.

 

Gökçe ile alev kahveleri alarak salona gittiler, bense buz dolabından çikolatalı puding alıp yedim, tadı çok güzeldi pudingi labonun içine koyarak bir bardak su içtim. O sırada karnıma bir ağrı girdi,"Ahhh" çok yemiştim galiba ondan böyle olmuştu. Elimi karnımın üstüne koyarak salona gelip kızların yanına oturdum.

 

Bir iki kere daha böyle olmuştu, bense geçer diye ateşe bir şey diyip endişelendirmek istemedim."EE sebebi ziyaretimiz malum mesut bey" dedi güneyin babası kahve fincanını masaya koyarak."Allahın emri peygamberin kabri ile kızınız gökçeyi oğlum güneye istiyoruz" dedi güneyin babası."Şimdi gökçe benim ilk göz ağrımdır kılına zarar gelse dünyayı yakarım madem çocuklar bir birlerini görüp beğenmişler Eh bizede hayırlı olsun demek düşer" dedi mesut amça.

 

O sırada alev elinde söz tepsisi ile geldi mesut amça ise yüzükleri takarak kesti, sonra gökçe güneyin babasının elini öptü güney ise mesut amcanın elini öptü. En son gökçe yanıma gelerek bana sarıldı."Hayırlı olsun aşkımm" dedim "Sağol kuzumm" dedi gökçe benden ayrılarak aleve sarıldı. Bense geri koltuğa oturdum ayakta durmak iyi gelmiyordu. Ateşin gözleri her dakika üstümdeydi bense beli etmemeye çalışıyordum.

 

Ama hala hafif ağrım vardı, yarın berakın yanına gitsem iyi oluçaktı, bu ağrı normal bir durum değildi. Ayağa kalkarak mutfağa gelip masanın üstündeki sürahiden bardağa su doldurarak içtim. O sırada ateş yanıma gelip endişeli gözler ile bana baktı,"Su güzelim sen iyimisin" dedi ateş bense bardağı masaya koydum."İyiyim iyiyim ateş" dedim "Emin misin içeride pek iyi gözükmüyordun ağrın falan mı var yoksa yavrum" dedi ateş elini karnımın üstüne koyarak, bense ateşin elinin üstüne elimi koydum.

 

"Yok yok bir şey iyiyim sadeçe yoruldum biraz ondan birde çok fazla yedim" dedim hafif gülerek."Olsun olsun afiyet bal şeker olsun sevgilim, iyisin dimi" dedi ateş "İyiyim ateş gerçekten iyiyim sadeçe fazla yedim dedim ya" dedim ateş ise dudağımın kenarından öptü."Hadi içeriye gidelim birazdan kalkarız" dedi ateş bense kafa salayarak ateş ile salona geçerek koltuğa oturduk.

 

♤♤

 

Sonunda eve gelmiştik odaya çıkıp direk üstümü indirerek gecelik giydim, ateş ise duş alıyordu. Bense odadaki yatağa oturup berak hanıma meşaj attım yarın sizi ziyaret ediçem diye, o ise tamam demişti. Umarım kötü bir durum yoktur gerçi içimde iyi bir his de yoktu.

 

Ateş duştan çıkmıştı beline havlu sarmış elindeki havlu ile saçlarını kurlayarak yanıma gelip oturdu, ben o kadar dalmıştımki ateşin geldiğini yanıma oturunca anlamıştım."Su senin neyin var" dedi ateş "Yok yok bir şeyim ateş öyle dalmışım" dedim "Uykun geldi dimi senin o yüzden böyle sersemliyorsun" dedi ateş "Ne yani ben sersem miyim ateş bana onumu demek istiyorsun" dedim "Hayda kızım oda nerden çıktı, senin hormonlar iyiçe tavan yaptı" dedi ateş.

 

"Doğru zaten ben insan değilim sinirlenmem ança hormonlar tetikler dimi ateş" dedim ateşi iterek yatağa yatıp uzandım. Ateş ise ayağa kalkıp yattığım tarafa gelerek çöküp saçlarımdan öptü."Özür dilerim sevgilim altan almam gerekti seni" dedi ateş bense bir şey demeyerek gözlerimi yumdum. Ateş ayağa kalkarak kıyafet dolabından gecelik bir şeyler giyerek yanıma yatağa yatarak, arkadan belime sarıldı.

 

Boynuma yaklaşıp boynumdan öptü."Aç değilmisin" dedi ateş "Hayır bu gün çok yedim fazla yersem midem bulanır" dedim "Peki sen bilirsin" dedi ateş bense derin nefes alıp vererek ateşe doğru dönüp sım sıkı sarılarak kafamı göğüsüne koydum."Çok yediğim için fazla asabi olabiliyorum ama hormonlarla alakası yok" dedim stres babacım stres."Seni her halinle çok seviyorum o yüzdende iyi olman benim için çok önemli su" dedi ateş anlımdan öperek.

 

"İyiki varsın sevgilim, çok uykum var" dedim gözlerim kapanıyordu."Hadi uyu artık çok yoruldun" dedi ateş saçlarımdan öperek bense kendimi uykunun kollarına bıraktım.

 

♧♧

 

Sabah uyandığımda ateş yanımda yoktu, bense yataktan kalkarak banyoda elimi yüzümü yıkayarak odaya geri gelip, kıyafet dolabından tayt ile siwit alarak giyindim. Artık tayt giyinçe karnım bir metre öne çıkıyordu, kendini beli ediyordu anne ben burdayım diyordu. Saçlarımı salarak hafif makyaj yapıp, odadaki boy aynasından kendime baktım.

 

Elimi karnıma koyarak okşadım."Çokmu büyüdün sen, biliyormusun hayatıma gireceğin için çok geycanlıyım, gerçi doğum yapmak zormuş ama senin için çekiçem iyiki varsın senin sayende ailemiz dahada büyüyeçek biz babanla birlikte seni bekliyoruz bebeğim" dedim sanki doğumuş eşek kadar olmuşta dertleşiyormuşuz gibi hiss etmem normal mi.

 

Beyaz bir spor ayakkabısı giyerek odadan çıkıp salona indiğimde ateş salonda yoktu, alev vardı bense alevin yanına gelip koltuğa oturdum."Günaydın" dedim "Günaydın yengoş" dedi alev telefonu ile ilgilenerek."Ne o kiminle konuşuyorsun" dedim imalı imalı."Hiç kimse öyle arkadaş" dedi alev "Ufaklık öyle demiyor ama halası" dedim elimi karnımın üstüne koyarak.

 

Alev ise elini karnımın üstüne koyarak karnımı öptü,"Oh ben onu yerim halası kılıklı" dedi alev bense güldüm "EE ateş nerde" dedim "Şirkette işi varmış açil çıktı sen uyuyordun uyandırmak istemedi" dedi alev "Yaa ben bir meşaj atayım" dedim telefonumu elime alarak ateşe yazdım.

 

💧..Ateş nerdesin uyandım evde yoksun

 

🔥..Şirkette açil işim çıktı sevgilim uyuyordun diye haber veremedim

 

💧..Peki ne zaman gelirsin

 

🔥..3-4 saatte gelirim

 

💧..Anladım benim bu gün dışarıda işim var

 

🔥..Nereye gideçeksin güzelim

 

💧..Bebek için bir şeyler almak istiyorum öyle kafa dağıtmak için

 

🔥..Tamam ben gelinçe birlikte gideriz

 

💧..Yok ben kendi arabam ile yanlız gitmek istiyorum ateş, söz dikkatli kulanırım

 

🔥..Su ortalık tekin değil biliyorsun

 

💧..Biliyorum ama yanlız gitmek istiyorum merak etme dikkatli oluçam

 

🔥..Tamam çok dikkatli ol seni seviyorum

 

💧..Bende seni çok seviyorum koçaçımm

 

🔥..Koçaçım

 

💧..Değilmisiin

 

🔥..Haşa öyleyim tabiki

 

💧..Aferim, neyse hadi bay bay sevgilim

 

🔥..Bay bay karıçımmm

 

Telefonu kapatıp koltuğa koyarak ayağa kalktım, birden ayağa kalktığım için başımın dönmesi ile koltuğa geri oturdum."Su iyimisin" dedi alev bana dönerek elimi tutu."İyiyim iyiyim bir anda kalkınça başım döndü ama şuan iyiyim merak etme" dedim alev ise koluma girerek beraber kalktık."EE bebiş artık büyüyor bundan sonra oturup kalkmana dikkat etmen gerek su hanım" dedi alev. Mutfağa gelerek masaya oturup kahvaltı yaptık.

 

...

 

Evden çıkıp kendi arabama binerek hastaneye gelmiştim, arabadan inip hastaneye girdim. Umarım güzel haberler alırdım, berakın odasının önüne gelerek kapıyı çalıp içeriye girdim."AA su gel gel otur" dedi bense berakın masasının karşısına oturdum."Hoş geldin su" dedi berak "Hoş buldum berak" dedim "EE hamilelik nasıl gidiyor her şey yolundamı" dedi berak.

 

"Aslında bende onun için geldim" dedim "Ne o kötü bir durum mu var su" dedi berak "Bilmiyorum ama bu 1 aydır ara sıra ağrılarım oluyor 1 ay önçe kanamam olmuştu onun şiddetinde bir ağrı ama bu sadeçe kramp gibi girip 1 dakika sonra geçiyor" dedim "Anladım ağır bir şey kaldırdın mı hiç veya bu sıralar stres yaptın mı" dedi berak.

 

"Hayır tam aksine çok güzel bir 1 ay geçirdim ama dediğim gibi ara sıra bu kramplar giriyor fazla uzun sürmeden bittiyor" dedim "Ateş beyin bundan haberi varmı" dedi berak "Hayır yok ben daha beli olmadan ona bir şey söylemek istemedim" dedim "Anladım biz ilk kan testi yapalım sonra ulutrasonla ufaklığı bir konturol edelim" dedi berak masadaki telefon ile birini aradı sonra odaya hemşire gelerek benden kan aldı.

 

"Su sen şimdi gel bakalım ufaklık rahatmı yerinde" dedi berak ulutrasonun oraya giderek bense yanına gidip sedyeye uzanarak karnımı açtım, berak ise karnıma jel dökerek ulutrason ile bebeğe baktı."Nasıl iyi dimi bir şey yok dimi berak" dedim "Dur bir dakika bakıyorum" dedi berak parmaklarım ile oynayarak beraktan geleçek olan o çümleyi bekledim.

 

En son berakın yüzü biraz düştü gibi bu beni korkutuyordu."Berak noldu iyi mi bebeğim lütfen bir şey de" dedim berak ise aleti karnımdan çekerek bana peçete verdi."Sen karnını sil toparlan gel kan sonuçlarıda çıksın sonra konuşuruz" dedi berak."Kötü bir şey var dimi berak" dedim "Su dedim ya emin değilim dur bir bekle sonuçlar çıksın her şeyi kesinleşsin sana yanlış cevap vermek istemiyorum" dedi berak bense karnımı silerek kazağımı indirip, ayağa kalkarak berakın masasının karşısına oturdum.

 

Yarım saat olmuştu sonunda sonuçlar çıkmıştı, berak sonuçlara bakıp iyiçe inceledi, tabiki o sırada ben kendi kendimi yiyordum."Sonuçlar malesef iyi değil su" dedi berak "Nasıl çokmu kötü berak ne oldu anlat bana nolur" dedim "Sakin ol su aslında geç kalmadık allahtan erken geldin eğer gelmeseydin bebeği almak zorunda kalaçaktık" dedi berak.

 

"O kadar kötü yani" dedim "Evet ama ilaçlar ile tedavisi var" dedi berak "Peki bu ne tür bir şey" dedim "Dış gebelik su aslında bu hamile olduğun ilk günden beri varmış ama belirgin bir hale gelmemiş bebek büyüdükçe kendini beli etmeye başlamış" dedi berak bir yandan korkuyordum bir yandan ise içimde buruk bir his vardı en azından bir çaresi vardı."Peki bu geçici bir şey dimi bebeğe bir zararı yok" dedim.

 

"Hayır bebeğe bir zararı yok ama eğer ilaçları kullanıp sakin ve stresten uzak olmazsan bir tek bebeğin değil seninde hayatın tehlikede su bunu unutma" dedi berak."Anladım peki bundan sonra benim napmam gerek" dedim "Ben sana ilaç yazıçam sen onları al kulan her hafta kontrolle gel ben dış gebelik bittinçe ilaçı kesiçem" dedi berak.

 

"Peki anladım" dedim berak ise ilaçları yazarak bana verdi."Su bu arada eğer ilaçlar kar etmezse sakın normal bir şey diyip geçme önemli olabilir gebelik ilerlemiş olabilir lütfen dikkatli ol" dedi berak."Tamam berak her şey için sağol" dedim odadan çıkıp giderek. Umarım bu dış gebelik bebeğime zarar vermezdi ona çok alışmıştım kaybetmek istemiyordum.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölümde en dikkat çeken sahne"

 

Güney ile gökçenin isteme töreni, siz isteme töreninde suyun hangi yanıydınız!

Çok yemek yiyen mi?

Yoksa kapı açılmıyor diye para alan mı?

 

"Vallaha bu gün 2 bölüm attım az yardım edin da bana bir yıldızla yorumu çok görmeyin"

🌞💛😝🫠🫣

 

 

Loading...
0%