Yeni Üyelik
9.
Bölüm

Karanlık⁸

@yageycalskan

 

^Suyun Büyüsü^

 

Bahçeden gelen sesler ile uyandığımda hala uykum vardı, yatakta doğrulup balkona doğru baktığımda hava hala karanlıktı. Garip sesler geliyordu tak tuk tak tuk diye ayağa kalkıp balkona doğru ilerleyip balkondan aşağıya baktım kimse yoktu, hala hala o ses neydiki öyle.

 

Off su sana öyle gelmiştir geç uyu artık sabah erken kalkaçaksın. Balkondan içeriye geri girip yatağa yatıp tam dalaçakken bir anda şimşek çaktı ardından ise yağmur yağdı. Hava bu gün çok garipti bir sıçak bir soğuktu. Yataktan geri kalkıp odadan çıktım.

 

Uyumadan önçe ateşin girdiği onun odası olduğunu düşündüğüm odaya girdim, ama ateş odada yoktu yatak dağınıktı galiba su içmeye falan inmişti, bense yatağa yaklaşıp oturarak yatağa uzanıp battaniyeyi örtüp yağmurun o güzel sesi ile uyumaya çalıştım, yatağa ateşin kokusu sinmişti çok güzel kokuyordu.

 

Sanki yanımda gibiydi kokusu bile bana güven veriyordu, kendi odamda korkarken onun odasında güvende hiss ediyordum kendi mi. Öyle düşüne düşüne uyuya kalmıştım.

 

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Su yemek yedikten sonra odalara dağıldık, onunla aynı evdeyken yatakta yanlız uyumak insana koyuyordu. Ama ona söz vermiştim onu rahatsız edip mutsuz olsun istemiyordum. Ona zaman tanıyordum alışmak kolay bir şey değildi oda haklıydı.

 

Odaya gelip yatağa uzanıp telefonumu elime aldımki telefonum çaldı, arayan demirdi açıp konuştum."Efendim demir" dedim."Abi gine sıkıntı var sen bir gelsen hal etsen" dedi demir."Demir ben sana demedim mi olum o adamları bir daha o mekana sokma diye" dedim "Abi bu başka biri gelsen bir diyorum ya açil" dedi demir."Tamam kapat geliyorum" dedim telefonu kapatarak yataktan kalktım.

 

Odadan çıkıp suyun odasının kapısını açıp baktığımda uyuyordu, kedi gibi battaniyeye sarılmış uyuyordu. Yanına gidip ona sım sıkı sarılmak istiyordu bir yanım diğer yanım ise uzak dur diyordu. Odanın kapısını yavaşça örtüp aşağıya inerek evden çıkıp arabama binerek demirin yanına doğru yol alıp mekana geldim. Arabadan iner inmez kapının ağzında siyah bir araba gördüm tanıdık bir arabaydı.

 

Mekana girerek odama çıkıp içeriye girdimki kimi görsem, çalışma masamın yanındaki dönen koltukta oturmuş sırtı bana dönüktü bu kişinin. Aklımda bir kişi vardı ama inanmak kadar zordu bu kişinin kim olduğunu bilmek."Hoş geldin ateş, ateş zorlu" dedi o iğrenç sesi kulaklarımı doldurdu."Sen" dedim bana doğru döner dönmez elimi yumdum, şuan onu ağzını burnunu kırmak vardı.

 

"Senin benin mekanımda ne işin var" dedim. "Yıllardır annene inanıp beni silen babanı silen sen mi bana bunu söylüyorsun" dedi ömer zorlu."Benim senin gibi bir babam yok benim bir annemde yok o yüzden mekanımdan çık ve git" dedim "Vay ne zamandan beri senin mekanın oldu ateş bey düne kadar benim altımdan iş çeviren adama bak sen" dedi ömer.

 

"Doğru bu durumda olmayı bende istemiyordum o yüzden senin pis işlerine kanlı parana elimi sürmek midemi bulandırıyor işte senden bu yüzden nefret ediyorum" dedim."Ben olmasaydım sen kız kardeşin hata o annen bile sokaklardaydınız köpek gibi ordan oraya savrulurdunuz senin bana şükür etmen gerek" dedi ömer."Elime silah verip amçanı öldür diyen adam benim babam olamaz" dedim.

 

"Ben bizim için yaptım" dedi ömer bense bir anda iki elimi masaya vurarak konuştum."KENDİN ELİNİ KİRLETEYDİN O ZAMAN BENİM NE SUÇUM VARDI BEN NEDEN AİLEMDEN KAÇIYORUM" dedim ömer denen itin gözlerinin içine bakarak."Eğer sen o gün amçanı vurmasaydın fısek bir adam olaçaktın ben sana iyilik yaptım" dedi ömer."Bu iyilik falan değil bu babalıkta değil sen asla bir baba olamazsın ömer zorlu şimdi defol git mekanımdan" dedim Ömer ise ayağa kalktı.

 

"Eğer sana gönderdiğim notu okuyup hala akıllanmadıysan ve kabul etmezsen bu işin sonu iyi değil ateş sağını solunu kola dikkat et baba nasihati" dedi ömer denen it odadan çıkıp giderek. O notu kabul edip onun dediğini yapmak salakça bir haraketti, kendi canım için sevdiğim kızı ardımda bırakamazdım.

 

Odadan çıkıp kapıda duran demire doğru döndüm."Bu adam bir daha bu mekana adım atarsa bunun hesabını senden keserim demir dikkatli ol" dedim."Tamam abi sen merak etme" dedi demir bense mekandan çıkıp arabama binerek eve doğru yol aldım, hayatımdaki dengesiz ve şerefsiz insanlar azalmıyor çoğalıyordu.

 

Eve gelip arabadan inerek içeriye girip mutfağa girip buz dolabından su alıp bardağa doldurarak içtim. Bardağı dezgaha koyup yukarıya çıkıp suyun odasının kapısını açtım, hala gergindim onun kokusu ile yumuşamak istiyordum ama su odada yoktu. Mutfaktada yoktu nerdeydi bu kız.

 

Telefonu odadaki komidinin üstündeydi evden çıkmış olsa bile haberim olurdu, o yüzden rahattım kendi odama geldim, ki ne göreyim düşündüğüm gibi benim odamda uyuyordu su. Hava yağmurlu ve soğuktu rüzgardan uçan perdeye yaklaşıp balkon kapısını örterek perdeyi çektim. Yavaş adımlar ile suyun olduğu köşeye gelip yere çökerek elini tutup öptüm.

 

Kolu dışarıda kaldığı için buz gibi olmuştu kolunu battaniyenin içine koyup saçlarından koklayarak öptüm. O kadar masum ve saftıki sanki dokunsalar kırılacak gibiydi, masum bir sevgisi vardı kim olduğumu bilmediği halde beni sevmeye çalışıyordu.

 

O kadar güzel kalbi vardı, ben o kalbi kırmaktan çok korkuyordum inçilsin üzülsün istemiyordum. Onsuz nefes alamıyorken ona zarar gelmesi beni öldürürdü, 4 yıl ondan uzak durmak o kadar zorduki eskiden konuşmasam dokunmasam bile yüzünü görüyor iyi olduğunu biliyordum. O bana yetiyordu işte.

 

Ayağa kalkıp yatağın diğer uçuna geçerek suyun arkasına uzanıp battaniyeye girerek ellerimi suyun beline doladım. Su ise bana doğru dönüp kafasını göğüsüme koyarak belime sarıldı,"Ateş" dedi su uykulu bir ses tonu ile."Benim güzelim hadi uyu" dedim suyun saçlarından öperek. Kafamı saçlarına koyup kokusunu içime çekerek kendimi uykunun kollarına daha doğrusu suya teslim ettim.

 

 

^Suyun Büyüsü^

 

Gözlerimi açtığımda ateş ile burun burunaydık, yorgun ve sanki sinirli gibiydi çene kasları o kadar sert ve baskılıydıki her halinden beli oluyordu. Bense yanağından öptüm ama ateş uyanmadı, ne uykuçu adam narkoz veriyon uyanıyor vermiyorsun uyanmıyor cinsi tersti bu adamın. Bense yataktan kalkmak istedim ama olmadı ateşin belimde olan elleri buna izin vermedi.

 

Bu adam uyurken neden bu kadar sertti kollarındaki damarlar bile beli ediyordu kendini. Bense ateşin belimde olan ellerini tutup çekmek istedim ama olmadı, adamda deve güçü var sanki. Bense en son ateşi sarstım."Ateş hadi uyan artık sabah oldu" dedim ama ateşte tık yoktu."Ya ateş nedir bu uyku gece beşik mi saladın" dedim ateş gine uyanmadı. En son ateşin bir anda beni altına alması ile şaşkın şaşkın ateşe baktım.

 

🫀..Ah aşk sen nelere kadirsin>

 

 

🧠.. Aynen sümsük gibi aynı kene kanını emer aşk kalbini kemirir<

 

"Ateş napıyorsun" dedim."Bilmem sen napıyorsun" dedi ateş."Sabah oldu" dedim konuyu değiştirmek adına."Yaa bende akşam sanıyorum" dedi ateş."Kalksak mı artık" dedim."Yoo ben böyle gayet iyiyim" dedi ateş kafasını göğüsümün üstüne koyarak."Ateş" dedim "Efendim güzelim" dedi ateş."Dün gece nerdeydin" dedim ateş ise hala aynı pozisyondaydı."Ufak bir işim vardı güzelim" dedi ateş."Ne işi bu gece gece evden çıkaçak kadar çokmu önemliydi senin için" dedim.

 

"Evet öyleydi eski bir defter işte su" dedi ateş "Ne kadar eski mesela benden önçe hata benden sonra" dedim ne oluyordu sana su sanane adamın eski defterlerinden. "Senden önçe olan bir şey" dedi ateş, "İyi anladım ben seni, kalk artık benim daha hastaneye gitmem gerek" dedim ateş ise kafasını kaldırıp yüzüme baktı, bense yüzüne bile bakmadım."Ne oldu, bir dakika sen benimi kıskandın" dedi ateş.

 

"Kim ben mi seni kıskandım kim dedi onu" dedim "Birinin demesine gerek yok çok beli ediyorsun" dedi ateş."Sana öyle gelmiştir" dedim ateşi itip yataktan kalkmak isterken ateş beni tekrar yatağa yatırıp üstüme çıkarak dudağıma yapıştı. Bu adamın ani hareketleri beni deli ediyordu, ateş dudağımdan ayrılıp boynuma doğru inip boynuma ufak öpücükler bıraktı.

 

"Ben sana seni seviyorum diyorum sense hala benden şüphe ediyorsun" dedi ateş kulağıma yaklaşarak fısıldadı."Ben şüphe etmedim sen uydurdun" dedim tedirgin ve titrek bir ses tonu ile." Öyle olsun küçük hanım" dedi ateş kafasını boynuma gömmerek derin nefes alıp nefesini boynuma vurdu."Seni sadeçe seni seviyorum su benim başkasının koynuna başkasının kokusuna ihtiyaçım yok, benim sana ihtiyaçım var" dedi ateş dün nereye gitmişti ne olmuştu bilmiyorum ama onun gerçekten ihtiyaçı vardı.

 

"Ateş seni seviyorum" dedim ateş ise gözlerimin içine baktı."Eminsin yani beni seviyorsun sen" dedi ateş sırıtarak konuşmuştu."Evet eminim dün çok düşündüm sen hayatıma girdikten sonra benim hayatım çok değişti ben sana aşık oldum" dedim buna emindim ben onu seviyordum, sadeçe kendime söylemekten korkuyordum. Bunuda yenmiştim.

 

🧠.. Salak hayatının hatasını yapıyor haberi yok<

 

 

🫀.. Aşk hata kaldırmaz canım sen kafanı yorma>

 

🧠.. Sen sanki yora yora aşkın kitabını yazdın<

 

 

🫀.. Aşık olmak için kitap yazmaya ne haçet var canım>

 

Ateş gine dudağıma yapıştı sonra hemen ayrıldı."Ne yani sen şimdi benim sevgilim mi oldun" dedi ateş işin hala şakasındaydı salak."Evet öyle oldu" dedim gülerek."Her sıkıntıma derdime iyi gelen tek kişisin beni sakın terk etme su sensiz olmaz ben senden önceki hayatıma nalet eder oldum" dedi ateş bu adamın her kelimesi benimle başlıyordu."Bir tek sen değil bende seviyorum seni ateş istesemde terk edemem seni" dedim.

 

"Seni seviyorum su" dedi ateş bu kaçıncı oldu ateş."Seni seviyorum ateş" dedim hayatımdaki en doğru şeyi yapmış gibiydim, ben galiba 2 yıl sonra ilk kez aşık olmuştum. Buna sebep olan ateş umarım beni bir yokuşa sürüklemezdi. Ateş hala gözlerimin içine bakıyorduki telefonu çaldı.

 

Ateş üstümden kalkıp komidinin üstünden telefonunu alıp balkona çıktı, bense yatakta doğrulup ayağa kalkarak banyoya girip elimi yüzümü yıkayıp havlu ile kurladım. Odaya geri geldiğimde ateş hala telefon ile konuşuyordu, bense odadan çıkıp salona indiğimde alev salondaki koltukta oturmuş telefonu ile ilgileniyordu.

 

Bense yanına gittim."Günaydın alev" dedim alev ise beni fark edip telefonunu koltuğa koyup bana baktı, bense diğer koltuğa oturdum."Günaydın su" dedi alev."Abim hala kalkmadımı" dedi alev."Yok hayır kalktı telefon ile konuşuyor" dedim."Anladım kahvaltı birazdan hazır olur ben senin odana kıyafet koydum yani hoşuna gider mi bilmiyorum eğer gitmezse benim odamdaki dolaba baka bilirsin" dedi alev ne kadar tatlı bir kızdı.

 

"Yok ben kıyafet seçen biri değilim sağol alev" dedim ayağa kalkarak."Ben üstümü değiştirip gelim" dedim salondaki merdivenden çıkıp odamın önüne gelerek içeriye girip yatağın üstündeki kıyafeti elime aldım. Kıyafet dediğim elbiseydi, diz üstü mavi askılı bir elbiseydi güzel ve tam benlikti.

 

Elbiseyi giyip altına ise beyaz spor ayakkabımı giydim, saçlarımı salarak odadan çıkıp aşağı salona indiğimde alev ile ateş salondaki koltukta oturuyordu. Bense alevin yanına oturdum, ateşin bana ters ters bakan gözlerini takmamıştım."O kadar yer varken mesela benim yanım varken neden alevin yanında oturuyorsun küçük hanım" dedi ateş.

 

"Ne o kardeşini mi kıskandın abi" dedi alev."Evet sevgilim değilmi kıskanıçam tabiki" dedi ateş o sırada alev arkadan belime sarılıp beni kendine doğru çekerek yanağımdan öptü."O zaman biraz daha kıskan canım" dedi alev. Bense sadeçe aleve bakıp güldüm."Neyse hadi kahvaltı yapalım" dedi ateş bizse ayağa kalkıp mutfağa gelerek masaya oturduk." EE düğün ne zaman" dedi alev o sırada su içerken boğazımda kaldığı için öksürdüm, ateş ise altan atlan gülüyordu.

 

"Ne düğünü" dedim "Ne düğünü oluçak sizin düğün" dedi alev bismillah daha bu sabah sevgili olduk alev bu ne açele."Daha erken değilmi alev" dedim "Yoo bençe geç bile kaldık" dedi ateş bense ateşe doğru dönüp baktım."Abim biraz daha beklerse emekli olur ben sana diyim su" dedi alev sahi ateş kaç yaşındaki."Neden ateş yaşlı bunak bir dede mi" dedim "Olabilir" dedi alev gülerek bense ateşin elini tutum."Ben ateşi daha yakından tanımak istiyorum" dedim.

 

"Su haklı ben onu ne kadar tanıyor olsamda onunda buna ihtiyaçı vardı" dedi ateş elimi sıkı bir şekilde tutarak. "Haklısın hem bizde o zamana kadar su ile bir birimize daha yakın oluruz" dedi alev. Bense aleve bakıp güldüm, tatlı ve sevimli bir kızdı çok iyiydi başkalarının mutluluğu onun için önemliydi.

 

<>

 

Kahvaltı yapmış ateş ile evden çıkıp hastaneye gelmiştik, kemerimi çıkartıp ateşe doğru döndüm."Su bak benim içim rahat değil en iyisi benim konuşmam bak benim hal etmem 5 dakika bile sürmez" dedi ateş elimi tutarak."Olmaz ateş ben hal ederim hem 2 yıldır bu hastanedeyim ben beni o kadar kolay atamaz" dedim "Ondan şüphem yok ama canın sıkılsın istemiyorum" dedi ateş."Merak etme canım sıkılmaz" dedim."Ben seni merak etmiçem öylemi" dedi ateş dudağıma yaklaşıp ufak bir öpücük bıraktı.

 

"O zaman ben kaçıyorum" dedim "İşin bitinçe seni almaya geliçem" dedi ateş."Gerek yok ateş arabam burda ben eve geçerim" dedim "Çıkarsan beni ara o zaman" dedi ateş."Tamam kendine iyi bak ateş bey" dedim "Sende dikkat et güzelim" dedi ateş bense tamam diyip arabadan inerek hastaneye girdim, hadi bismillah gazamız mübarek olsun.

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

"Bu gün iki bölüm oldu kız"

 

 

Oy yorum eksik olmadı maşallah sayenizde

 

 

"Sizi seven yazarınız iptal iyi okumalar"

 

😻🥰💖❤️🏵💗💓🦋

 

🪷🌻🌼🦋⚘️

 

 

Loading...
0%