Yeni Üyelik
54.
Bölüm

Manav⁵³

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Kapı sesini duymuştum ama kalkmak istemiyordum."Ateş su hadi kalkın kahvaltı hazır" dedi gökçe kapıyı dışından seslenerek."Tamam gökçe kalktık" dedi ateş bense hala yatakta iki büklüm uyuyordum."Su güzelim hadi kalk" dedi ateş ellerini arkadan belime dolayarak boynumdan öptü.

 

"A-ateş beş dakika daha uyusam" dedim uykulu bir ses tonu ile."Yavrum kahvaltıdan sonra yola çıkacağız" dedi ateş."Offf keşke bir gece daha kalsaydık" dedim yatakta oturur pozisyona gelerek, ateş yanağımdan öperek yataktan kalkıp giyinmeye başladı. Elimle burnumu kaşıyıp nerdeyse üst üste 3 kere hapşırdım."Heh hastada olduk su hanım" dedi ateş yanıma gelerek elini anlıma koydu.

 

"Hafif ateşin var kahvaltıdan sonra ağrı kesiçi içiyorsun" dedi ateş."Tamam baba" dedim yerimden kalkarak banyoda elimi yüzümü yıkayarak odaya gelip bavuldan alt üst beyaz renk eşofman takımı giyip saçlarımı saldım. Ateş gine siyaha bürünmüştü aslında siyah onu asil gösteriyordu bir o kadarda vicudunu kapatıyordu, ateşe yaklaşarak boynuna sarıldım.

 

"Pufff keşke uykuya doya bilseydim" dedim."Merak etme ben seni doyurucam" dedi ateş boynumdan öperek odadan çıkıp kahvaltı falan yapıp bavularımızı toplayarak evden çıkıp havalimanına doğru yol aldık. Güzel bir tatil olmuştu umarım tekrarı olurdu, havalimanına gelip arabadan inerek uçağa bindik 4 saat yoluçuluğu uyuyarak geçirmekten başka bir fikir yoktu aklımda.

 

◇◇◇

 

Sonunda uçaktan inmiştik herkez kendi arabasına binip evine gitti, bizde ateş ile kendi evimize doğru yol aldık aklımdaki tek şey toprağı çok özlemiş olmamdı. Ateşle eve geldik korumalar bavuları alıp odaya çıkartı ateşle eve girer girmez toprak bize doğru koştu ateşle yere çömeldik, toprak ikimizede kolarını sarıp öptü."Oh çok özlemişiz" dedim.

 

"Deldiniz" dedi toprak."Geldik babaçım" dedi ateş."Bir an sizde annem dibi gelmiçeksiniz sandum" dedi toprak o an ateşle bir birimize baktık."Biz seni asla bırakmaçağız toprak" dedim ateş ise toprağı öptü."Oh tu aba haklı biz seni asla bırakmayacağız birtanem" dedi ateş toprak tekrar ateşle bana sarıldı.

 

"Sizi çok seviyorum" dedi toprak."Bizde seni" dedim."EEE neler yaptın bakalım 2 günde" dedi ateş toprağın elinden tutu bense diğer elini tutup salona gelerek koltuğa oturduk. Ateş toprağı kuçağına oturtu bense ateşin kolunun altına girip elimi toprağın beline sardım. Biz çok güzel bir aile olmuştuk umarım bu an asla bozulmaz.

 

"Ayla abla ile parta didik" dedi toprak."Yaa parkta çok koşmadın dimi toprak bey" dedim."Hadır kosmadım" dedi toprak."Kahvaltı yapıldımı" dedim."Evittt yaptım hande göz yumurta ile" dedi toprak."Bizsiz kahvaltı yaptın" dedi ateş."Çik sizi bekledim ama demediniz" dedi toprak."Afiyet bal şeker olsun oğlum" dedi ateş toprağı öperek.

 

"Baba biliyormusun dayım deldi" dedi toprak o an ateş bana baktı."Ne zaman geldi" dedi ateş."Bu sabah deldi" dedi toprak."Sana bir şey yapmadı bir şey demedi dimi birtanem" dedim."Çik yapmadı sadeçe az kaldı falan dedi" dedi toprak."Sen boşver dayını odana çık bakalım seni odada ne gibi bir sürpriz bekliyor" dedi toprak."Oleyyy" dedi toprak ateşin kuçağından inerek yukarı çıkıp odasına gitti.

 

"Ateş deniz neyden bahsetmiş olabilir" dedim."Bilmiyorum ama burnuma hiç güzel kokular gelmiyor" dedi ateş."Benimde" dedim ateş anlımdan öptü."Ateşin inmiş" dedi ateş elini belime dolayarak saçlarımı okşadı."Ateşim yok ama uyumak istiyorum" dedim."Hadi sen kalk odaya çıkıp güzelçe uyu" dedi ateş."Sen napıçaksın" dedim."Ufak bir işim var sonra sana katılıcam güzelim" dedi ateş.

 

Koltukta oturur pozisyona gelerek ateşin dudağından öpüp ayağa kalkarak salondaki odama girdim, üstüme gecelik giyerek yatağa yatıp kendimi uykunun kolarına bıraktım. Aklımda bir sürü sorular vardı bunları düşünmeme izin vermeyende uykum vardı.

 

◇◇◇

 

Telefon sesi ile uyandığımda banyodan su sesleri geliyordu, yatakta oturur pozisyona gelip komidinin üstünde olan telefonu elime aldım. Ateşin telefonuydu manav yazıyordu mesajlara bakar bakmaz yatakta dikleştim,"Kim lan bu" dedim."Aşkım bu sabah çok güzeldi tekrarlarız dimi" yazıyordu mesajda.

 

Mesajı atan kişiyi aradım ama açmadı kim lan bu sürtük yataktan kalkıp ordan oraya gidip durarak sürtüğe bin tane meşaj attım. Ama cevap vermedi şerefsiz, o sırada banyodan ateş çıktı birde yüzsüz gibi gelmiş banyo yapıyordu."Sevgilim uyandırdım mı" dedi ateş elindeki saç havlusu ile saçlarını kurladı."Evet uyandırdın ama sen değil" dedim."Kim" dedi ateş."Telefonun" dedim.

 

Ateş hiç oralı olmadı."Kusura bakma sevgilim sesize almayı unutmuşum" dedi ateş."Neden sesize alıyorsunki telefonu" dedim kendimi zor tutuyordum."Boş boşuna çalıyor işle ilgili işte rahatsız olmamak için eve gelirken hep sesize alıyorum veya kompile kapatıyorum" dedi ateş dolaptan siyah pantolon siyah gömlek alıp giyindi."Manav yazan kim peki" dedim.

 

"Ne bilim ben kim su" dedi ateş kol saatini takarak."Senin telefon rehberinde kim var bilmiyormusun sen ateş" dedim."Ne bilim su telefon elime geçeli 1 hafta oldu daha, hem ne bu gece gece sorguya çekmek" dedi ateş."Ne öylemi ateş manav sana neden aşkım yazıyor sen bu sabah beni uyutup elin sürtüğü ile birliktemi oldun" dedim."Ne aşkı ne sürtüğü su ne saçmalıyorsun" dedi ateş."Doğru ben zaten hep saçmalıyorum" dedim.

 

"Ver hele sen şu telefonu" dedi ateş."Yoo vermem sileceksin dimi meşajları asla vermem bunlar bana mahkemede lazım olur" dedim odadan çıkarak aşağı salona indim ateş ise peşimden geldi, gökçe güney musa alevde burdalardı salonda oturmuş bize bakıyorlardı."Su dur ne mahkemesi saçmalama ilk bir dinle" dedi ateş."Ben daha senin neyini dinleyeyim olay ap açık ortada" dedim.

 

"Su yapma kızım saçma sapan bir meşaj işte" dedi ateş yanıma gelip kolumu tutu."Su ateş ne oluyor ya ne bu gürültü" dedi güney."Aldatıldığımı öğrendim" dedim o an ateş bana sert bakışlar attı."NE" dedi alev."Yuh be ateş daha dün bir bu gün iki" dedi musa."Ateş senden beklemezdim diyemiyorum malesef kardeşim" dedi güney."Lan olum yapmadım zaten bari siz yapmayın" dedi ateş. Bense salondaki koltuklardan birine oturdum.

 

Ateş peşimden gelerek yanıma oturdu."Al bakın yalansa yalan deyin manav hasan meşaj atmış demişki aşkım bu sabah çok güzeldi bir daha tekrarlarmıyız diye" dedim musa telefonu elimden alıp bakarak güneye gösterdi."Abovvv lan bu bizim manav hasan abimi" dedi güney."O kim lan kim kaydetti bu manavı, hem telefonu güney aldı olum hatırlasana benim telefonum musa gilin düğününde kırıldı" dedi ateş o sırada gökçe güneye sert bakışlar atı.

 

"Güneyy" dedi gökçe."Yok vallaha ben bu hasan abiyi tanımıyorum telefonuda zaten musa aldı" dedi güney."Musaa" dedi alev olay kan davasına döndü yemin ederim."Vallaha benim bir alakam yok ben sadeçe alıp telefon kartını takıp güney verdim."Olum yapmayın lan benim çocuğum var acıyın bana" dedi güney gökçe yerinden kalktı."Kalk güney gözüm görmesin seni demek manav hasan abi he git hasan abin versin sana çocuk" dedi gökçe.

 

O sırada alevde ayağa kalktı."Sende kalk git hasan abine musa o seni doyursun" dedi alev."Yapmayın olum bakın benim bir suçum yok" dedi musa ateş musa ile güneye beli etmesede sırıtıyordu."Ateş bey orda havalar nasıl" dedim ayağa kalkarak."Su yapma güzelim bak vallaha benim bir suçum yok her şeyin başı bu iki cin göz" dedi ateş."Vay ateş bey şimdi böylemi olduk" dedi güney."Kusura bakma kardeşim" dedi ateş.

 

"Ateş kalk dedim ya sen gidersin yada ben giderim" dedim adam düpe düz evliyken başka kadınlar ile fingirdeşiyor. Ateş ayağa kalkıp karşımda dikildi."Yavrum yapma ben senden sonra asla başkası ile olmadım" dedi ateş bense ateşten uzaklaşarak kapıya doğru gittim."İyi o zaman ben giderim" dedim."Yenge hiç örnek bir davranış yapmıyorsun" dedi güney."Siz aldatmayı biliyorsunuz ama güney" dedim.

 

Ateş yanıma gelerek kapının önüne geçti."Su toprağı bırakıp gideçekmisin" dedi ateş."Heh iyi akıl ettin o benim oğlum onuda alıçam" dedim toprağın odasına giderken ateş kolumdan tutu."Su sevgilim yapma" dedi ateş."Lan bizim bir suçumuz yok vallaha ben daha yeni evlendim olay bana patladı" dedi musa."İyi oldu kalk git musa gözüm görmesin sizi" dedi alev."Alev haklı ateş git bu evden" dedim."Güney hade hadee" dedi gökçe.

 

"İyi şimdi gidiyorum ama geri geliçem şu işi öğrenip anladıktan sonra sana kanıtlayıcam" dedi ateş."Bay bay ateş bay bay" dedim ateş güney musa evden çıkıp gitler bense salona gelip koltuğa oturmam ile gökçe ile alev yanıma gelip sağıma soluma oturdular."Oh iyi oldu onlara" dedi alev."Hemde ne iyi oldu biraz sürünsünler hem kim bu manav hasan" dedi gökçe."Bilmiyorum ateşe meşaj atmış sürtük bende saydırıp aradım ama açmadı" dedim.

 

"Şerefsiz kim bilir hangi sürtük" dedi gökçe."Ben kocama güveniyorum" dedi alev."Viii o zaman niye kovdun çocuğu" dedi gökçe."Burnu sürtsün biraz" dedi alev."Dün bir bu gün iki alev" dedim."Olsun en başından ipi elime almam gerek dimi" dedi alev."Aferim kız sana" dedi gökçe alevin eline çakarak. Bense dizlerimi karnıma çekip kafamı dizime koyarak ağlamaya başladım.

 

"Su ne oldu sana güzelim" dedi alev."AAA su yapma böyle" dedi gökçe."Adam evleneli daha bir gün olmadı hemen başka karılarla oluyor" dedim göz yaşlarımı silerek."Su abim seni çok seviyor bençe yanlış anlaşılma var" dedi alev."Bir kere yapan her zaman yapar alev" dedim ağlayarak."Su tamam ateş sen yokken başka kadınlar ile oldu ama sen varsın artık" dedi gökçe.

 

"Hem daha yeni geldik sençe ateş gelir gelmez başka bir kadının yanına gidermi" dedi alev."He yeni gelmesek giderdi yani" dedim."Yok öyle değil abimin seni ne kadar sevdiğini sen bizden daha iyi biliyorsun su" dedi alev."Seviyor dimi" dedim."Tabiki seviyor hemde çok seviyor" dedi alev."Ayy bırakın artık şu erkoları ben bize güzel bir kahve yapayım" dedi gökçe ayağa kalkıp mutfağa giderken durdu.

 

"Gökçe ben kahve içmicem bana çikolata getirirmisin pastada olabilir dolapta vardı dimi" dedim."Tamam tamam getiririm" dedi gökçe mutfağa giderek ne zaman stres yapsam canım hep şekerli şeyler isterdi."Sen paristede kahve içmedin ne o sevmiyormusun" dedi alev."Yok seviyorumda bu aralar pek tüketmiyorum hastaneyede gitmiyorum ya ondandır" dedim."Olabilir" dedi alev.

 

10 dakika sonra pastam gelmişti dışı çilekli içi çikolatalıydı en sevdiğim pastaydı özeliklede çikolatalı olması. Ben pastayı iştahla yerken alev ile gökçe kahve içerek beni izliyorlardı."Ne oldu" dedim."Hiç yok bir şey ama sen stresten çok yiyorsun" dedi gökçe."He siz lokmalarımı sayın ateş beni aldatsın" dedim."Kız biz onumu dedik hem unut sen şu ateşi biz bu gece kız kıza takılaçağız erkolardan uzak" dedi alev.

 

"Aynen öyle bu gece biz bizeyiz" dedi gökçe bense pastamı yemeye devam etim, aynı zamanda telefonum üst üste çalıyordu en son uçak moduna aldım, ateşsiz bir ortam oh ne ala. Ne demişler şeytan azapta gerek, hem bana doğru dürüst cevapta vermedi mesela o hasan dediği adam kim belkide dönme dimi. Ya ben neden her seferinde kazık yiyorum nedir benim çektiğim, gine ağlamaya başladım kalben sorunlar yaşıyordum.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

"EEE şimdi nereye gidiyoruz" dedi musa güney ise kafasına bir tane vurdu."Sus lan zaten her şey senin yüzünden oldu" dedi güney bu arada arabaya binmiş benim ikinçi eve gidiyorduk."Ben naptım lan" dedi musa."Lan ben sana demedim mi düzgün bir telefon ile kart al diye kimin kartını aldın sen" dedi güney."Lan vallaha yeni telefon ile kart aldım numaralar karıştı her halde" dedi musa.

 

"Onu geçtim benim telefonuma kim manav diye kaydetti" dedim."Onu biz kaydetmedik WhatsApp'ta adamın adı manav hasan yazıyor" dedi güney."Salaklar o zaman adam yanlış numaraya meşaj attı" dedim."O zaman meşajı atan kadın değildi" dedi musa."Sonunda bu akıl size niye evde gelmedi" dedi güney."Kusura bakma güney bey biz akıl edemedik keşke sen zahmet ediydin" dedim allahtan araba kullanıyorum yoksa yerdi bir tane.

 

"Neyse boş verin geri eve dönelim" dedi musa o sırada güney musaya bir tane daha vurdu."Salak şuan bize sinirliler ne desek inanmazlar o yüzden biraz yanlız kalıp düşünsünler" dedi güney."Doğru o zaman sabah gideriz" dedi musa."Olur o zamana kadar beraberiz" dedi güney."Yoo ben dayanamam karımsız" dedim."He biz sanki dayanıyoruz salak sen o eve git bakim su seni balkondan aşağıya atıyormu atmıyormu" dedi güney.

 

"Giderken bizede haber verde bari sonkez güleriz" dedi musa gülerek."Benim yerime bir tane daha vursana güney" dedim güney ise musanın kafasına hafif vurdu."Ah lan yeter beynim yandı" dedi musa."O yavaş oldu biraz daha hızlı" dedim."Günah ya yeter hem sonra alev parçalar bizi" dedi güney sırıtarak."Sizin yüzünüzden evlendiğim günün akşamı evden kovuldum" dedim."Daha bu neyki ateş sen çocuk olur-" dedi güney söylediği kelimeyi anlayıp bir an duraksadı.

 

"Neyse ben acıktım gideceğimiz eve yemek sipariş ediçem ne yeriz" dedi güney."Ben bir şey yemicem siz takılın" dedim."Olum sen ne yersin Allah için" dedi musa."Ot yer kardeşim ot sen boş ver ben kebap falan söylerim" dedi güney bense yola devam edip benim ikinçi eve geldik, güney ile musa yemek yedi bense odama çıkıp uzandım tabi su yokken uyuyamıyordum. Dön dön derken en son yataktan kalkıp evden çıktım.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı, sizçe manav hasan kim"

 

Bölümdeki en ilginç sahne

 

"Eskisi gibi okunma sayısı yok sanki"

 

 

Loading...
0%