Yeni Üyelik
23.
Bölüm

Müjde²²

@yageycalskan

 

^Suyun Büyüsü^

 

Gözlerimi açtığımda hava aydınlanmıştı, güneş bu gün bizim evde güne başlamıştı, ateşin uyuduğu tarafa döndüğümde hala uyuyordu. Bense ateşe doğru dönerek kolarının arasına girip beline sarıldım, ateşse kıpırdayarak elini belime sardı."Günaydın sevgilim" dedim ateşe bakarak yanağından öptüm."Günaydın güzelim" dedi ateş bense yatakta doğrulup ateşin önünde oturdum.

 

"Ateş bu gün dışarıya çıkabilirim dimi, hastaneye gitmek istiyorum artık" dedim ateş yatakta oturur pozisyona geldi."Su olayları biliyorsun etraf tekin değil" dedi ateş "Hastanede o kadar polis güvenlik var ateş kimse bir şey yapamaz lütfen" dedim ateş ise beni kendine çekerek sarılıp saçlarımdan öptü."Tamam ama kendi arabanla değil korumalar seni götüreçek" dedi ateş "Tamam olur" dedim ateş yataktan kalktı."O zaman ben bir duş alayım sende giyin kahvaltıdan sonra hastaneye gidersin" dedi ateş.

 

"Tamam sevgilim" dedim ateş banyoya girdi, ben yataktan kalkıp dolaptan diz üstü uzun kolu bir elbise giyerek altına ise bot giydim. Saçlarımı dalgalandırıp hafif makyaj yapıp ateşin duştan çıkmasını bekledim, ateş banyodan çıkarak elindeki havlu ile saçlarını kurlayıp karşımda dikildi."Bu soğukta hasta olmam diyorsun yani" dedi ateş "Hastanenin içi sıçak dışarıda zaten çeket giyiçem hasta olmam her halde" dedim.

 

"Sen ginede dikkat et dün hiç iyi gözükmüyordun" dedi ateş önüme eğilerek dudağımdan öptü."Olur dikkat ederim, hadi giyinde kahvaltıya inelim ben açıktım" dedim "Tamam" dedi ateş dolaptan kıyafet alıp giyindi, sonra saçlarına fön makinası ile fön vurdu. Bu neden bu kadar yakışıklı olmaya çalışıyordu.

 

"Ateş bey hayırdır bu yakışıklı olmaya çalışmak falan ne oluyor" dedim ateşin yanına giderek fön makinasını elinden aldım."Yakışıklı olmaya çalışmak derken ben çirkinmiyim" dedi ateş "Evet dış cephe olarak çirkinsin bana karşı yıkışıklı" dedim "Sana karşı yakışıklıyım" dedi ateş "Evet sen sadeçe benim yakışıklımsın sakın başkalarına el kol haraketi yapma kırarım o kolunu" dedim.

 

Ateş ise elini belime doladı."Bak ondan şüphem yok" dedi ateş boynumdan öperek."Olmasın zaten seninde kafanı kırarım" dedim galiba bu gün fazla kıskançtım."Sen çokmu kıskandın beni" dedi ateş "Evet kocamı kıskandım seviyorum çünkü onu" dedim ateş dudağıma ufak bir buse kondurdu."Hadi kahvaltıya inelim" dedi ateş elimi tutarak odadan çıkıp salona inip, mutfağa girdik.

 

<>

 

Hastaneye gelmiştim, ateş şirkete gidiçem demişti, o şirkete bense hastaneye gelmiştim. Önlüğümü giymiş işe koyulmak istedim ama açilin kapısından daha girmeden midem kalkıyordu. Neden böyle oluyordu hala anlamış değildim hastalarıma bakmam gerek ama ben açile giremiyordum.

 

"Su" dedi gökçe o sırada içimi bir huzur katladı."Gökçe" dedim yanına giderek gökçeye sarıldım."Ne zaman geldin" dedi gökçe "Yarım saat falan oldu" dedim "EE neden içeriye girmiyorsun" dedi gökçe "Bilmiyorum yani aslında girmek istiyorum ama olmuyor açilin kokusu midemi bulandırıyor" dedim "Yaa hasta falanmısın yoksa su" dedi gökçe.

 

"Hayır dünde böyle oldu ama galiba midemi üşüttüm" dedim "O sırada yanımıza mine geldi."Heh kızlar bende sizi arıyordum" dedi mine."Ne oldu mine neden bizi arıyorsun" dedi gökçe "Biliyorsunuzki bu sıralar salgın var o yüzden herkez kan verecekmiş sizde" dedi mine."Tamam mine sağol geliyoruz biz" dedim mine ise kafa salayarak gitti.

 

"EE hadi bizde kan verelim artık akşam çıkarsa sonuçları öğrenip öyle eve gideriz" dedi gökçe "Tamam" dedim gökçeyle kan verme odasına gelip kan verdik, mine ise akşama çıkar dedi. Bizse odadan çıktık."Gökçe ben kantinde kahve içicem belki mide bulantım gider" dedim gökçe ise tamam diyerek açile gitti, bense kafeteryaya gelerek kahve söyleyip içtim.

 

Midem yerine oturmuştu kafeteryadan kalkarak açile girdim, bu sefer midem bulanmadı iyiydim. Umarım bir daha olmaz yoksa açile iğne vurmaya değil kendime vurmaya girerdim.

 

♤♤

 

Akşam olmuştu saat 17.40'dı açilde işim bitmişti çok yorulmuştum. Kan testlerim çıkmıştı mine testlerin temiz olduğunu söylemişti, zaten bir şey olsa ben hissederdim dimi. Önlüğümü indirip ayakkabımıda giyerek çeketimi giyip, giyinme odasından çıktım. Hastaneden çıkmadan gökçeye haber verip hastaneden çıktım karşımda ateşi görmemle çok mutlu olmuştum.

 

Ateşin yanına giderek sarıldım, çok özlemiştim onu ateş ise saçlarımdan öptü."Çok özledim seni birtanem" dedi ateş "Bende seni çok özledim sevgilim" dedim "Yorgun gibisin" dedi ateş "Evet çok yoruldum, her gün yaptığım şey ama bu gün çok yoruçu geçti" dedim ateş ise dudağımdan öptü."Ben senin yorgunluğunu alıçam şimdi" dedi ateş bense güldüm. Ateş arabanın kapısını açtı bense arabaya binip emniyet kemerimi bağladım.

 

Ateş arabaya binip arabayı çalıştırdı. Bense kafamı cama yaslayıp dışarıyı izledim.

 

...

 

Yarım saat sonra araba durdu ama eve gelmemiştik, dışarısı kumluk bir yerdi sandığım kadarı ile denize gelmiştik. Ateş arabadan inerek benim kapımı açtı,"Neden geldik buraya" dedim "Sen demedin mi çok yoruldum bende sevgilimi rahatlatmak istedim" dedi ateş bense arabadan indim ateş ile denizin kenarındaki kumlara oturduk.

 

Deniz öyle güzeldiki resmen deli gibi dalgalanıyordu, bense ateşin baçak arasına oturarak sırtımı ateşe yasladım."Seninle burda yaşlanmak istiyorum su sadeçe seninle yaşamak seninle nefes alıp seninle ölmek istiyorum" dedi ateş "Bende seninle bu yola devam etmek seninle yürümek sadeçe sana ait olmak istiyorum" dedim.

 

"Sen zaten bana aitsin su" dedi ateş "Öyle değil ben senin karın olmak istiyorum ateş sadeçe senin olmak senin soyadını taşımak istiyorum ben seninle bu ateşte yanmaya razıyım" dedim "Ateşin karısı su zorlu olmak istiyorsun" dedi ateş "Evet sadeçe sana ait olmak istiyorum ailen geçmişin umrumda değil ben ateşin suyu olmak istiyorum beni kabul ediyormusun" dedim.

 

"Zehir olsan hiç düşünmeden seni içime çekerim" dedi ateş "Yok bana sağlam lazımsın" dedim gülerek "Bak ya" dedi ateş bense ateşin elini tutarak öptüm."Bu hayat çok zor su bana berak olurmusun" dedi ateş "Berak mı o kim ateş yoksa başka biri dahamı var" dedim ateşe doğru dönerek."Oda nerden çıktı su berak kim kızım" dedi ateş "Bilmiyorum artık onuda sen söyleyeçeksin" dedim. "Su saçmalıyorsun" dedi ateş.

 

"He ben saçmalayrum" dedim şivemi değistirerek. Oturduğum yerden kalkarak arabaya doğru gittimki ateş arkamdan gelip kolumu tutu."Kızım vallaha öyle biri yok" dedi ateş "Yok yok ben seni anladım ateş sen beni sevmiyorsun berak ile beni oyalıyor kandırıyorsun o yüzden benimle evlenmiyorsun oyalıyorsun beni" dedim kolumu çekerek arabaya doğru gittimki ateşin kolumu tutarak beni kendine çekip elini belime doladı.

 

"Haksızlık ediyorsun ama" dedi ateş "Kim o zaman berak" dedim "Lan ben ne bilim kimse kim tanımıyorum etmiyorum anam baçım olsun senden başka kimse yok hayatımda" dedi ateş "Anan baçında olmasın" dedim "Olmasın kızım banane milletin kızından" dedi ateş bense ellerimi ateşin boynuna doladım."Seni seviyorum" dedim "Bende seni seviyorum güzelim" dedi ateş.

 

♧♧

 

Sabah kalkıp giyindikten sonra ateşle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra evden çıktık, ateş beni hastaneye bırakarak kendi şirkete gitti. Dün gece gine kusmuştum ateş inat etti hastaneye gidelim diye ben istemedim,"Su" dedi arkamdan gelen bir ses "Efendim mine" dedim "Baş hekim seni odasına çağırıyor" dedi mine bense tamam diyerek asansöre binip baş hekimin odasına çıkarak kapıyı çaldım, baş hekim ise gir dedi bense çeriye girip karşısında dikildim.

 

"Beni çağırmışsınız baş hekimim" dedim "Geç otur su seninle konuşaçaklarım var" dedi baş hekim bense karşısına oturdum."Dün kan vermişsin testler temiz çıkmış bir terslik yok ama" dedi baş hekim."Ama ne baş hemimim kötü bir şeymi var" dedim "Bak su bunu seninle yüz yüze konuşmak istedim seni tanıyorum sandığım kadarı ile evli değilsin" dedi baş hekim."Evet evli değilim baş hekimimde bunun benim kan değerlerim ile ne alakası var" dedim.

 

"Su tahlil sonuçların hamile olduğunu gösteriyor" dedi baş hekim nasıl ya ben hamilemiydim."Baş hekimim siz ne diyorsunuz ne hamileliği yani nasıl olur" dedim "Bende onu sana soruyorum su nasıl olur" dedi baş hekim aklıma tatil ateş geldi o gecenin sonunu böyle oluçağını biliyordum, ama ne bilim kendi kendimi korkutmak istemedim."Anlıyorum baş hekimim tekrar sağolun" dedim oturduğum yerden kalkarak odadan çıktım.

 

Kendi kendime güldüm, b-ben..ben hamileydim hemde ateşten hamileydim evli değildim ama hamileydim. Yok yok ben saçmalayrum kızım sen nasıl hamile olabilirsin saçmalama, laboya gelerek elimi yüzümü yıkadım o buz gibi su ile kendime geldim. Aynadan kendime bakarak bir anda gülerek konuştum.

 

"Ben hamileyim ben anne oluçam hamileyim ben çocuk sahibi oluçam benimle birlikte nefes alan bir can var içimde düşüne biliyor musunuz" labodan çıkarak aşağıya indim karşımdan gelen gökçeyi fark etmemiş oluçamki gökçe yanıma geldi."Su iyimisin" dedi gökçe "He efendim noldu gökçe" dedim "Asıl sana ne oldu ne bu halin" dedi gökçe.

 

"Bilmem ne bu halim benim" dedim "Su sen gerçekten iyi değilsin" dedi gökçe "Su ben galiba anne oluyorum" dedim bir anda gökçe ise eliyle ağzını kapatarak bana baktı."Neee, kızım sen ne diyorsun nasıl oldu bu" dedi gökçe "Bilmiyorum gökçe ben iyi değilim galiba kendimi kaybettim" dedim "Gel sen benimle" dedi gökçe kolumdan tutarak beni dışarıya çıkartıp hastanenin arka tarafına gelerek oturaklardan birine oturduk.

 

"Bana her şeyi baştan anlat su" dedi gökçe."Bak şimdi mine yanıma geldi dediki baş hekim seni çağırıyor bende odasına gittim dünki teste hamile olduğum ortaya çıkmış" dedim "Nasıl ya sen hamilesin, iyide kimden" dedim "Kimden oluçak ateşten" dedim yüzümü ovalayarak.

 

"Lan siz ne ara birlikte oldunuz" dedi gökçe "Ankaraya gittiğimizde" dedim "Yuh olum, lan ben şimdi teyzemi oluyorum" dedi gökçe bana bir anda sarılarak."Evet düşüne biliyor musun ben anne oluyorum" dedim gökçeden ayrılarak."Olum emin misin belkide hamile değilsindir yani biz bençe eve gidelim yolda bir test alıp yaparız" dedi gökçe.

 

"Hastalar ne oluçak" dedim "Mine bizi idare eder hadi kalk kızım kalk anne oluyorsun sen" dedi gökçe bense ayağa kalkıp hastaneye geri girip giyinme odasından önlüklerimizi çıkartıp, ayakkabımızı giyerek arabaya bindik. Gökçe arabayı eve doğru sürdü, o sırada telefonum çaldı arayan ateşti."Ateş arıyor" dedim "Aç ama bir şey beli etme emin olalım ilk" dedi gökçe "Tamam" dedim telefonu açarak.

 

"Su neden hastaneden çıktın" dedi ateş tabi korumalar haber vermişti."Ateş işim erken bitti bense gökçe gile gidiyorum gökçeyle birlikte" dedim "Bana neden haber vermedin" dedi ateş "Şey vereçektim ama bir anlık dalgınlığıma geldi ateş" dedim "Tamam dikkat et kendine ben akşam seni almaya gelirim" dedi ateş."Tamam o zaman akşam görüşürüz sevgilim" dedim.

 

"Görüşürüz yavrum" dedi ateş bense telefonu kapatıp çantama koydum."Şurda eczane var sen otur ben alıp geliyorum" dedi gökçe "Tamam çabuk ol" dedim gökçe ise arabadan inerek eczaneye girip test alıp geri çıkarak arabaya bindi.

 

<>

 

Eve gelmiş testi yapmıştım yaklaşık 15 dakika sonra beli olmuştu, testi avucumun içine alarak bakmadan banyodan çıkıp salona indim, gökçe salonda beni bekliyordu."Sonuç ne" dedi gökçe "Bilmiyorum bakmadım" dedim gökçe ise bana sarıldı."Bu günlerin geleceğini söyleseler inanmazdım sakın şüphe etme ne istiyorsan kalbinden ne geçiyorsa testin sonucu öyle çıksın" dedi gökçe. "Umarım öyle olur gökçe" dedim testi avuçlarımın içinde açtım.

 

İlk gökçeye gösterdim, gökçe ise gülerek bana baktı, bense teste bakmamla bir anda yerimde zıplayarak gökçeye sarıldım."Anne oluyorum gökçe anne oluyorum" dedim hafif yüksek ses tonu ile."Teyze oluyorum lan teyze teyzee" dedi gökçe gözlerimden akan yaşlar ile yere çökerek ağlamaya başladım. Gökçe ise yanıma çökerek ellerimi tutu.

 

"Şimdi ne oldu" dedi gökçe "Bilmem annem beni doğuduktan 5 yıl sonra öldü aklıma annem geldi" dedim gökçe ise bana sarıldı."Sen çok güzel anne olaçaksın su emin ol çok güzel bir anne oluçaksın" dedi gökçe "İyiki varsın gökçe iyiki hayatıma girdin iyiki benim kardeşim oldun" dedim gökçeye sarılarak."Sende iyiki benim kardeşim oldun" dedi gökçe oda ağlıyordu."AA kızım ne bu böyle kalk kalk sil göz yaşlarını daha bir sürü işimiz var" dedi gökçe göz yaşını silerek ayağa kalktı.

 

Bense gökçe ile birlikte kalkarak göz yaşlarımı silerek elimi karnımın üstüne koydum,"Hala inanamıyorum gökçe çok tuhaf bir his" dedim "Alışacaksın artık o seninle nefes alıp veren bir can" dedi gökçe bense elimdeki teste baktım, ansızın geldin ama inan bana çok güzel bir baban var seni her şeyden çok seveçek, her şeyden herkezden koruyacak bir baban var bunu unutma sakın.

 

♧♧

 

Akşam olmuştu ateş geleceği için gökçe annesi gile gitmişti, ateş ile yanlız kalıp konuşalım diye. Evde oturmuş ateşi bekliyordum, evin içinde karanlıkta oturuyordum. Kapı kapalı değildi hafif açıktı, deli gibi parmaklarım ile oynayarak ateşi bekledim. Ben nasıl söyleyecektim ateşe.

 

Kapının aralanması ile tanıdık bir ses duydum."Su güzelim içeride misin" dedi ateş bense koltuktan kalkıp ateşin karşısına geçerek önünde dikilip ellerini tutum."Neden karanlıkta oturuyorsun" dedi ateş "Aydınlığımı bekliyordum" dedim "Sen iyimisin su" dedi ateş "Bilmiyorum ateş benim sana bir şey söylemem gerek" dedim "Söyle yavrum kötü bir şeymi oldu" dedi ateş."Hayır aksine güzel bir haber ama sen nasıl karşılık verirsin bilmiyorum" dedim.

 

"Su söylermisin artık ne olduğunu sevgilim" dedi ateş "Ateş ben yani bende bu sabah öğrendim" dedim "Neyi öğrendin su noldu bu sabah" dedi ateş yüzümü avuçlayarak yanağımdan öptü."Ben galiba" dedim off nasıl söyleyeçektim."Sen galiba ne su" dedi ateş "Ben galiba hamileyim ateş" dedim ateşin gözlerinin içine bakarak, ateşin yüzümde olan elleri bir anda yüzümden düştü."Nasıl ben şimdi baba mı oluçam" dedi ateş."Evet" dedim ateş elleri ile kafasını tutarak, bir anda evden dışarıya çıktı.

 

Nolmuştu şimdi istemiyormuydu yoksa hazır değilmiydi, ama ben biliyordum içimde bir his vardı dedim ben zamansız oldu diye off su off.

 

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

"Bölüm efso bee ateş açaba neden bebeği istemiyor"

 

 

Ben biliyordum ama ya, ah su bebeğim benim

 

 

"Hadi bir oy verin bebeklerim sizi bekliyorum da"

 

🥰💋😊🥳💝🪻😇

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%