Yeni Üyelik
26.
Bölüm

Nikah²⁵

@yageycalskan

1 Hafta Sonra

 

Bu gün benim en mutlu günümdü, belkide hayatımın en güzel günüydü. Sonunda o gün gelmişti işallah bir sıkıntı çıkmazsa 1 saatte su zorlu oluçaktım. Sevdiğim adamla birlikte bu zorlu yola bir adım daha ataçaktık.

 

Ateş çok şık kimsenin unutmayaçağı bir düğün yapmak istedi, bense sadeçe ailecek biz olalım istedim. Alev gökçe musa güney sadeçe biz olalım dedim, bu güzel günü kimse maf etsin istemedim. Ateş ise kabul etti deniz kenarında açık bir havada oluçaktı nikah.

 

Herkezden her şeyden uzak bir şekilde mutluluğa adım ataçaktık, ben sade bir gelinlik giymek istedim. Abartı olsun istemedim, gökçe ile alevde yanımdaydı kuaförde gelmişti, ateş güney ile musayla kuaföre gitmişlerdi.

 

Kuaför saçlarımı dalgalandırıp saç tellerime ufak beyaz boncuklar takıyordu, alev ile gökçeyi görseniz sanki onlar evleniyordu. O derece bir güzel giyinmişlerdi. Ben stresten kendimi yerken onlar gülüp şarkı açarak dans ediyorlardı. Şimdiden yerinde durmuyorlardı.

 

 

Tamam tamam sade değil ama abartılacak kadarda değil. Makyajım saçım yapılmış gelinliğimi giymiştim, kızlarda hazırdı."Yaa su çok güzel oldun aynı su gibi" dedi alev "Yaa sizde çok güzel oldunuz biri siyah biri kırmızı çok tatlısınız" dedim alev ile gökçe ise bana sarıldı."Darısı gökçenin düğününe" dedi alev "İşallah" dedi gökçe.

 

Ayrılarak odanın kapısını açıp merdivenlerden aşağıya indim, ateş güney ile musayla merdiven başında bekliyordu, topuk sesilerimi duyunca yukarıya baktı. Adam resmen donup kalmıştı. Kompile aşağıya inerek ateşin önünde dikildim, bakışları bile çok masumdu.

 

"EE nasıl olmuşum" dedim "Bizimkine kal geldi" dedi güney "Huhu ateş burda mısın" dedi musa parmaklarını şakırdatarak."Heh noldu" dedi ateş "Nasıl olmuşum" dedim gelinliğimi tutarak etrafımda döndüm."Çok güzel olmuşsun ışıltından gözlerimi alamıyorum" dedi ateş elini belime sararak dudağımdan öptü. Çok aşıktık çook.

 

"Bakışmanız bittiyse artık gitsek diyorum" dedi güney ateşin koluna girerek arabaya binip düğünün olacağı yere geldik. Çok güzel bir mekandı arabadan inerek kumsalın sonuna doğru yürüdük.

 

 

^Böyle bir yer düşünün^

 

Ateşle birlikte nikah memurunun olduğu yere gelerek ayakta durduk."Hoş geldiniz" dedi nikah memuru çok heycanlıydım elimdeki çeçekle oynuyordum."Hoş bulduk" dedi ateş "Evlenmek için belediyemize baş vurmuş bizse önünüzde bir engelin bulunmadığını ön görerek, bu mutlu gününüze dahil edilmişimdir" dedi nikah memuru.

 

"Siz mehmet kızı su bakırçı ateş zorluyu eş olarak kabul ediyor musunuz" dedi nikah memuru. Heycandan ne diyeçeğim bilmiyordum."Eveet" dedim o sırada musa güney alev göçe alkışladılar. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi sevdiğim adamdan hamileyken evlenmek."Siz ömer oğlu ateş zorlu su bakırçıyı eş olarak kabul ediyor musunuz" dedi nikah memuru, ateş ise bana baktı o bakışları bana bir ömür boyu yeterdi.

 

"Evett" dedi ateş "Sizlerde şahitlik ediyormusunuz" dedi nikah memuru bizimkilere sorarak."EVETT" dedi hepsi aynı anda. "O zaman bende ***belediyesinin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak sizleri karı koça ilan ediyorum" dedi nikah memuru defteri bana uzattı bense imza atıp ateşe uzattım, Ateşte imza atıp defteri gökçe ile güneye uzattı ikiside imza attı.

 

Nikah memuru nikah çüzdanını bana uzattı, "Allah mutlu mesut bahtiyar etsin" dedi bense defteri alarak havaya kaldırdım."Su ayağına bas ayağına" dedi alev bense ateşin ayağına bastım. Ateşse bana dönerek dudağıma yapıştı, bu hepsinden uzun bir öpücük olmuştu.

 

"Seni seviyorum bu hep böyle kalaçak" dedi ateş "Seni seviyorum bu asla değişmeyeçek" dedim ateşe sarılarak, Nikah memuru gitmişti. O sırada bir ses yükseldi bu ses dans müziğiydi ateş ile masadan ayrılarak dans ettik. Ben onunla çok mutluydum ve bu gece bitsin istemiyordum."Sen bir anneye göre fazlamı güzel oldun" dedi ateş "Annede olsam güzel olmak benim hakkım" dedim "Hem anne olurum hemde süslenip kocamın güzeli olurum diyorsun yani" dedi ateş.

 

"Tabiki kocam kaçmasın diye" dedim gülerek "Her halinle çok güzelsin" dedi ateş "Sende çok fazla ve abartı bir şekilde yakışıklı olmuşsun" dedim gökçe ile güney musa ilede alev dans ediyordu. Artık seneyede güney ile gökçenin düğününde dans ederiz."Ateş düşünsene seneye bebeğimiz ile birlikte güneyin veya alevin düğününe bebeğimiz ile gideçeğiz" dedim.

 

Bu beni heycanlandırıyordu."O zaman tamamlanaçağız su güzel bir aile oluçağız" dedi ateş "Umarım o güne kadar hep böyle kalırız" dedim "Şüphen mi var yoksa" dedi ateş "Yok hayır onu kim söyledi" dedim ateşe sarılarak. Umarım bir gün bu söylediklerini yüzüne vurmam ateş, umarım o zaman vazgeçen ben değilde sen olmazsın.

 

<>

 

Bu gece deli gibi eğlenmiştik, saat baya geç olmuştu akşam 23.40'tı kül kedisine dönüşmeme 10 dakika var. Çok uykum gelmişti ve hava yavaş yavaş soğumuştu, deniz kenarı fazla soğuktu. Ateş çeketini çıkartıp omuzlarıma örtü, tam ayaklandıkki, iğrenç bir ses yükseldi. Allahım nolur bu gece olaysız bitsin nolur.

 

"Vay vay vay bütün gençler toplanmış" dedi deniz karşımıza geçerek alkışladı."Bir şey diyeyim mi çok güzel 6'lı bir çift olmuşsunuz" dedi deniz "D-deniz lan sen ölmedin mi" dedi gökçe ben denizden bahsetmemiştim gökçeye, yani olay büyüsün istemedim, belkide beni korkutmak istedi sanmıştım, ama gine yanılmıştım.

 

"Sen denizi nerden tanıyorsun gökçe" dedi güney "Asıl sen nerden tanıyorsun" dedi gökçe "Deniz ateşin kuzeni" dedi güney "Ne" dedim bu pislik ateşin kuzeni olamaz hayır."Senin burda ne işin var deniz" dedi ateş dişlerini sıkarak konuşmuştu. "AA babamın katili kuzenim sana hiç yakışmıyor böyle asabi olmak benim sana karşı tiripli olmam gerek" dedi deniz itti."Deniz senin öldürdüğün amcanın oğlumu" dedim ateşe bakarak.

 

"Evet" dedi ateş "Canım kuzenim ben bu gün babamın katili olan kuzenime bir iyilik yapıçam, aslında daha erken gelmek istedim ama senin evlendiğine pişman olup sudan boşanaçağın anı izlemek için bilerek geç geldim" dedi deniz sandalyeyi çekerek ters bir şekilde sandalyeye oturdu."Ne saçmalıyorsun sen" dedi ateş "Ateş salak salak konuşuyor işte lütfen gidelim ateş nolur eve gidelim dinleme bu pisliği" dedim.

 

"Bir dakika ya sen denizi tanıyor musun" dedi ateş "AA su anlatsana ateşe her şeyi desene deniz benim eski ölen sevgilim diye" dedi deniz "Sus allahın belası sus artık" dedim "NE, su deniz ne diyor sen deniz ile sevgilimiydin" dedi ateş "Ateş nolur gidelim nolur ateş nolur ben sana her şeyi anlatıçam" dedim "Dur kuzen ben sana baştan sonuna anlatayım mesela suyun geçmişi" dedi deniz.

 

"Deniz git burdan lütfen git" dedim ateşin kolunu tutarak resmen ağlayarak ateşe baktım."Nolur ateş nolur gidelim" dedim "Deniz yapma saçma sapan bir geçmiş için ortalığı aleve verme" dedi gökçe "Bir dakika ya burda neler oluyor suyun geçmişinde ne olabilirki" dedi güney."Deniz eğer ağzını açarsan beynini patlatırım" dedi musa "Sende biliyorsun yani" dedi güney "Ortada ne varsa ya anlat yada defol git deniz" dedi ateş.

 

"Ateş bunu sana benim anlatmam lazım nolur onu dinleme" dedim "AA su ama ben sana zaman verdim ben seni 1 hafta önçe davette uyardım" dedi deniz "Bu şerefsiz sana yaklaştı ve sen bunu benden gizledin mi su" dedi ateş sinirliydi hemde çok."Ateş söylemek istedim" dedim "Ne zaman su deniz gelinçemi" dedi ateş "Ateş lütfen evimize gidelim orda konuşalım" dedim "AA ama benim fazla vaktim yok her şeyi anlatıp gidiçem" dedi deniz "Sus artık sus pislik herif" dedi gökçe.

 

"Neyse ben konuya gireyim artık" dedi deniz "Seni bulduğum yerde gebertiçem deniz" dedi musa "Her zaman beklerim musaçım ama konumuz şuan bu değil" dedi deniz "Deniz sus" dedim "Şimdi sevgili kuzenim sen sanıyorsunki suyun seninle olan ilişkisi ve evliliği ilk" dedi deniz "Sus deniz yeter nolur sus" dedim ateş ise bana baktı."Öyle değilmi su" dedi ateş adımı bastıra bastıra söylemişti.

 

Bense ateşe ıslak gözlerle yalvarırçasına baktım."A-Ateş nolur inanma ona" dedim "Su 7 yıl önçe karadenizde bir erkeğe kaçtı" dedi deniz "Yalan söylüyorsun pislik herif doğrusunu anlatsana" dedim hafif bağırarak."O senin bildiğin doğru su kim yoğurdum eşki derki" dedi deniz."Senin kadar şerefsiz yalançı bir insan görmedim deniz" dedi gökçe "Neyse, sençe suyun dedesi bu kadar baskıçı biriyken neden suyu istanbula gönderdi" dedi deniz ateş ise sadeçe denize bakıyor elini yumruk yapmıştı.

 

"Su karadenizde kendinden 40 yaş büyük adama kaçarak kirlendi ateş o yüzden dedesi onu istanbula gönderdi sırf kimse laf söz etmesin diye inanmazsan git karadenize kime su bakırçı desen 10 sezonluk filim çıkar" dedi deniz yere çökerek elim ile kulaklarımı kapattım."H-hayır hayır yalan söylüyorsun sus sus a-artık sus" dedim gökçe yanıma gelerek bana sarıldı.

 

"Ateş o senin karın düşmanına inanmayaçaksın dimi" dedi musa "Ben inan demiyorum ateş git sor soruştur dedesi bile anlatır sana" dedi deniz "Su kalk doğruları anlat nolur" dedi gökçe sesizçe kulağıma. "O-olmaz olmaz söyleyemem" dedim "Yapma su" dedi gökçe."Su pişman olup evine döndüğünde geç kalmıştı herkez öğrenmiş suyu karadenizde istemediler sürgün ettiler dimi su" dedi deniz.

 

"Tabi hamile bir kadın için bu iddalar ağır tabiki ama istersen gerdek geceni ateşe sen anlat" dedi deniz "H-hayır hayır yalan söylüyorsun inanma n-nolur ona inanmadım de a-ateş" dedim ayağa kalkarak ateşin kolunu tutum. Ateş yüzüme bile bakmıyordu, elleri bir taştan sertti."Ateş saçmalama lan o senin karın çocuğunun annesi onu ilk bir dinle" dedi musa.

 

Ateş bana doğru döndü gözleri bir alev atıyordu,"Sana tek soru soruçam bana doğruyu söyle su duyduklarım doğrumu" dedi ateş sakin olmaya çalışıyordu."A-ateş nolur ilk bir beni d-dinle ilk bir ko-" dedim sözümü kesen ateş oldu."Sana tek soru sordum su" dedi ateş "A-ateş nolur di-" dedim bu sefer ateşin sesi daha bir gür çıkmıştı."SANA TEK SORU SORDUM SU" Yerimden sıçrayarak kafamı eydim."D-doğru" dedim ardından arka arkaya göz yaşlarım aktı.

 

Ateşin elini tutmak isterken ateş elini çekerek benden uzaklaştı."Geçmişimi senden gizledim evet, inan bana senin geçmişini benden saklaman değil bana yalan söylemen canımı yaktı be su" dedi ateş yanımdan esip geçerek gitti. Bense yere düşerek arkasından bağırdım."ATEŞ NOLUR GİTME ATEŞ NOLUR BENİ DİNLE ATEŞ NOLUR ATTEEEŞŞŞ" dedim gökçe ile musa yanıma çökerek bana sarıldılar."Biz seni biliyoruz biz her şeyi biliyoruz su ateş seni dinleyecek inanaçak sana" dedi musa.

 

Güney ateşin peşinden gitti alev ise yanıma geldi,"Su yapma böyle abim seni dinleyecek o seni çok seviyor inan bana geçmişin onun umrunda bile değil o sadeçe kırıldı biraz" dedi alev deniz ise gitmişti pislik şeytan ortalığı karıştırdı sonra gitti."İ-inanır bana dimi" dedim "Tabiki sen onun karısı çocuğunun annesisin" dedi alev, musa ile gökçe beni yerden kaldırarak musanın arabasına binip eve doğru yol aldık.

 

...

 

Eve gelmiştik gökçe yanımda kalmak istedi ama alev sen git sabah işin var ben göz kulak olurum merak etme diyince tamam demişti. Ben üstümü değiştirmemiş gelinlikle salonda oturmuş ağlıyordum, ateş beni dinlemeyeçekti asla anlamayaçak hata benden ayrılmak isteyeçekti.

 

"Su güzelim hadi odaya gidelim üstünü değiştir uyu dinlen çok yoruldun korkuyorum bir şey oluçak diye" dedi alev "D-daha fazla ne o-olabilirki bundan k-kötü ne o-olabilir alev" dedim "Yengem deme öyle şeyler kendine değilse bile bebeğin için kalk iki üç lokma bir şey ye korkutma beni" dedi alev "D-doğru haklısın alev b-ben şimdi kalkıp hiç bir şey o-olmamış gibi yemek yiyeyim öylemi" dedim.

 

"Haklısın güzel bir başlangıç kötü bir sona erdi ama dünyanın sonu değil su sen haklımısın" dedi alev elimi tutarak "Evet" dedim "O zaman bırak suçlu olan yalan söyleyen ödesin cezasını senin bir suçun yok" dedi alev bense bir anda ağlayarak aleve sarıldım. "Alev benim canım çok yanıyor" dedim ağlayarak "Şşş geçti her şey düzelecek hadi kalk yengem hadi" dedi alev benden ayrılarak koluma girip merdivenden çıkarak bizim odaya girdik.

 

Alev dolaptan gecelik alarak bana verdi bense tutup yatağa oturdum,"Güzelçe giyin her şey yoluna gireçek" dedi alev saçlarımdan öperek odadan çıkıp gitti. Bense yatağın köşesine çökerek dizlerimi kendime çekip, kafamı dizime gömerek ağlamaya devam ettim.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

O sinirle arabaya binerek nereye gittiğimi bilmeden son gaz basarak sahille gelip arabadan inip ayağım ile arabaya tekme attım."AAAĞĞĞĞ" Deli gibi arabaya tekme atım o sırada arkamdan gelen güney arabadan inerek yanıma gelip beni tutmaya çalıştı."Ateş olum bir sakin ol lan sakin ol sakin" dedi güney beni durdurarak kafamı tutup kendi kafasına yasladı."Lan sen bu gün evlendin o kadınla onu dinlemeden çekip gitmek ne lan sana yakışıyormu hiç" dedi güney.

 

"Lan benim karım bunu benden sakladı" dedim dişlerimi sıkarak."Lan sende sakladın" dedi güney "Aynı şey değil ben onu korumak için sustum söylemedim" dedim."Lan onunda bir bildiği var demek neden hemen kestirip atıyorsun" dedi güney "Benim karım benden sadeçe geçmişini değil kuzenim ile geçmişini bile sakladı" dedim "Lan eskiden olan bir şey bu ateş senden önçe olan bir şey bunlar ayrılalı 2 yıl olmuş konu bitmiş kapanmış sen şimdi düşmanına mı inanıyorsun" dedi güney.

 

"Anlamıyorsun güney benim karım benden önçe bir baş-" dedim devamını getiremedim, yanlış yapıyordum evet bunun farkındayım. Daha imza atalı 5 saat olmuştu benim duyduklarım neydi öyle,"Ateş yanlış yapıyorsun kardeşim" dedi güney bense derin derin nefes alıp vererek bir anlık sinirle elimi yumruk yaparak arabanın camına vurdum. Cam param parça olmuştu.

 

"Olum sen salak mısın" dedi güney "Salak değilim deliyim olum deli ben artık iyi değilim ben ben değilim artık güney ben ben değilim" dedim hafif yüksek sesle konuşarak kanayan elimi saldım."Yürü bin arabaya hastaneye gidip dikiş pansuman falan yapalım" dedi güney "Gerek yok kanasın kanayan açıyan yer orası değil" dedim.

 

Asıl yara daha büyük bir yerde açılmıştı kapataçak olan tek kişide beliydi, ama şuan bu halde yanına gidemezdim kalbini kırmaktan korkuyordum. Canını yakmak istemiyordum, ne kadar kızgın kırgın olsamda yapamazdım.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Hadi kız bölümle ilgili bir şeyler yazın"

 

Suyun geçmişi eksik mi anlatıldı yoksa yanlışmı

 

"Ben ateş kadar seven bir adam görmedim ah ateşim ali cabbarım benim"

 

 

 

 

Loading...
0%