Yeni Üyelik
16.
Bölüm

Oyun¹⁵

@yageycalskan

 

^Suyun Büyüsü^

 

Uyanalı 3 gün olmuştu ve bu 3 gündür hasatedeydim, ne kadar inat edersem edeyim ateş denen adam izin vermiyordu hastaneden çıkmama. Çok sıkılmıştım 3 gündür ve sonunda çıkmıştık hastaneden. Ben kendi evime gitmek istedim hata gökçeyede dedim ama ateş izin vermedi.

 

Bu arada bu ateş kimdi neden ben tanımıyordum bu adamı, benim sevgilim olduğunu söylüyordu ama ben onunla ilgili en ufak şey bile hatırlamıyordum. İnsan evleneceği adamı hatırlamaz mı, ben hatırlamıyordum iyi birine benziyordu ve ben onu tanımıyordum.

 

Şuan ise ateşin evinde bir odadaydım ateş bana bu odanın benim odam olduğunu söyledi. Ama ben en ufak şey bile hatırlamıyordum bu odayla ilgili öyleyse nasıl benim odam oluyordu. Hastaneden geleli 1 saat olmuştu ve ben gine bu 1 saatte uyumuştum. Evet evet çok uyuyordum.

 

Odadan çıkmak istiyordum ama kazadan sonra yürüyemiyordum, doktor bu geçici demişti ama ne kadar bir süre beli değildi. Odada otur otur sıkılmıştım ne yapaçaktım şimdi ben, telefonumda yoktu off bu sefer gerçekten sıkıldım.

 

Kapı sesi duymamla kapıya baktığımda ateş gelmişti nedense bu beni mutlu etmişti, ateşe bakıp güldüm ateş yanıma gelerek yatağın uçuna oturdu."Ne o çok mutlu oldun beni görünçe" dedi ateş "Evet mutlu oldum eğer gelmeseydin patlardım" dedim "Aslında bende senin canının sıkıntısını giderecek bir ilaç var" dedi ateş neydi bu ilaç.

 

"Nasıl ne ilaçı" dedim büyük bir hevesle "Musa güney alev gökçe aşağıdalar seni görmek için geldiler bu sıkınlığını giderecek kadar yeterlimi" dedi ateş bense bir anda alkışlayarak güldüm "Yeterde artar bile" dedim "O zaman aşağıya iniyoruz" dedi ateş beni kuçağına alarak odadan çıkıp merdivenlere yöneldi.

 

"Ne zaman yürüyeçeğim ben" dedim "Merak etme güzelim iyileşeçeksin az kaldı" dedi ateş iyi bir adamdı, beni çokmu seviyordu. Ateş salona gelip beni koltuğa oturtup arkama kırlent koydu. Gökçe ise direk yanıma gelip bana sarıldı, sonra ise alev ile musa sarıldı. Beni çok özlemişlerdi tabiki bende onları özlemiştim.

 

"EE daha iyisin dimi yenge" dedi güney bana her dakika yenge diyordu ama ben onuda tanımıyordum, Ateşten duymuştum ismini."İyiyim ama yürüyemediğim hastaneye gidemediğim için değilim" dedim gökçe ise yanağımdan öptü. "Daha iyi oluçaksın birtanem ben bu haline bile çok şükür diyorum o ilk halin ney-" dedi gökçe o sırada sözünü kesen ateşin öksürmesi oldu.

 

Doktorların demesine göre amilyat çok zor ve çok uzun sürmüş araba yokuştan aşağıya uçup defalarca yuvarlanmış. Bunları bana ateş veya gökçe gil söylemedi doktorlar birde ateş gil yokken hemşireler sormuştum. Ateş bana o geceyle ilgili hiç bir şey bahsetmemişti ne zaman sorsam geçti bitti artık falan filan diyordu.

 

"EE ne yapalım" dedi güney "Sesiz sinama oynayalım mı ne dersiniz" dedi musa biz musa ile küçükken trabzonda amçam gil ile pikniğe giderdik o zaman oynardık, musa benim bu oyunu çok sevdiğimi biliyordu, kafam dağılsın diye bu oyundan bahsetmişti.

 

"AA evet su bu oyunu çok sever dimi su" dedi gökçe "Evet" dedim "O zaman oynuyoruz" dedi ateş "O zaman ikişer gurupları ayrılıyoruz" dedi alev "Tamam ateş ile su bir gurup olsun benle alev bir gurup olalım güney ile gökçe ise bir gurup olsun" dedi musa "Okey bana uyar" dedi güney "O zaman 5 sorudan beşini bilen kazanır" dedi alev.

 

"İlk güney ile gökçe başlasın" dedi musa "Hadi güney ilk sen anlat" dedi gökçe güney ise ayağa kalkıp gökçenin karşısına geçti."Şimdi taklit edeceğim kişi bir futbolçu" dedi güney "Tamam gönder gelsin" dedi gökçe "Güney ise değişik haraketler yaptı, yaptığı hataketler çok komikti."Ben biliyorum ama neyse" dedi ateş.

 

"Sus ateş sakın bak hile yapmak yok" dedi güney "Tamam sustum" dedi ateş "Hakan çalık" dedi gökçe "Dıttt bir hakın gitti" dedi güney "Ne yani kaç hakkımız varki" dedi gökçe "3 hakın var" dedim "Nasıl ya şimdi benim 2 hakım mı kaldı" dedi gökçe "Evet hadi gökçe çok kolay" dedi güney. "Kerem aktürkoğlu" dedi gökçe "Hayır gökçe hadi bak 1 hakımız kaldı" dedi güney.

 

"Offf bilmiyorum yaa" dedi gökçe "İyi düşün gökçe çok kolay hani 12 yıldır aynı takımda kalecilik yapıyor, söylediğin oyunçu ile aynı takımda iyi düşün" dedi güney bir dakika ben bu kişiyi tanıyordum."He galatasaray takımında dimi" dedi gökçe "Evet orda gökçe" dedi güney "Buldum günay" dedi gökçe."Hayır gökçe musleraydı" dedi güney biliyordum işte.

 

"Offf ya tam yaklaşmıştım" dedi gökçe "Nerdeyse günayın sülalesini sayaçaktın gökçe" dedi güney yerine oturarak."Ne bilim ben seni görünçe aklıma geldi oda" dedi gökçe."Neyse sıra bizde" dedi ateş ayağa kalkarak."İlk ben başlıyorum güzelim" dedi ateş "Tamam başla" dedim "Bu bir filim hata kitabı bile var çok kolay" dedi ateş "Tamam başla" dedim ateş ise parmağı ile kendini gösterip sonra beni gösterdi. Ne yani bu muydu filim.

 

"Sen ben ne" dedim "Güzelim onu hani sen bulacaksın ya" dedi ateş "İyide bir şey anlatmıyorsunki sen ben diyorsun bu ne anlamdım" dedim "Bak iyi düşün sen ve ben sen nesin" dedi ateş "EE ben insanım ateş" dedim "Hayır su o değil başka nesin sen" dedi ateş gine beni göstererek "Ben kızım ağzım gözüm yüzüm olan bir insanım" dedim."Offf su öyle değil neyse boş ver onu ben kimim" dedi ateş ne garip bir konu.

 

"Sen EE bilmem eli yüzü düzgün bir insansın" dedim o sırada salondaki herkez güldü "Su güzelim bak ben insanım evet doğru ama hani beni çağırırken ne diye çağırıyorsun" dedi ateş ne diye çağıraçam."Yav ateş ben ne bilim ne diye çağırıyorum, hani hafızamı kaybettim ya ben" dedim ateş nefes alıp vererek parmağı ile kendini gösterdi.

 

"Su ben kimim bana insanlar ne diye seslenir" dedi ateş "Ne bilim ateş gergin sinirli agrastif mi ne diye seslenirler" dedim "Ayıp ediyorsun ama" dedi ateş o sırada herkez güldü ateşte gülmüştü. "Bak senin adın ne güzelim" dedi ateş "Su" dedim "Peki benimki ne su" dedi ateş "Ateş" dedim "Heh ikisini birleştir" dedi ateş.

 

"Heee ben bu filimi biliyorum ateş ve su" dedim ateş ise derin bir nefes alıp verdi. "Huh sonunda" dedi ateş salondakiler bize gülüyordu."Yemin ederim su az kalsın felç oluyordum yani adama resmen hakaret ettin" dedi musa "Hayır hakaret etmedim sadeçe mantık yürüttüm" dedim.

 

"Emin olunki eğer beni hatırlıyor olsaydı direk söverdi" dedi ateş "Ya ben sana hep sövermiydim" dedim ateş ise yanıma oturup elini omuzuma atarak saçlarımdan öptü."Hayır güzelim mantık yürüttüm sadeçe" dedi ateş."Neyse sıra bizde" dedi alev bir anda ayağa kalkarak.

 

<>

 

Bizimkiler ile güzel bir oyunun sonunda kazanan musa ile alev olmuştu. Aslında biz ateş ile bir soruya yanlış cevap vermesek berabere olaçaktı ama tabiki olmadı. Ama güzel bir gece olmuştu eskiden musa ile iki kişi olduğumuz için pek eğlenceli olmazdı ama şuan tam olmuştuk, Çok güzel bir akşam olmuştu moralim biraz olsun yerine gelmişti.

 

Musalar gitmişti bir tek alev evdeydi oda odasında uyuyordu, ateş ise beni odamdaki yatağa yatırmış kolumdaki yaralara kırem sürüp ilaçlarımı içtim. Ateş yaralarıma kırem sürerken çene kasları gergin ve sinirli gibiydi.

 

Neden bu kadar sinirliydi ne olmuştu bilmiyordum ama yaralarıma bakamıyordu, canı yanıyor gibiydi ama artık ağrım yoktu ben iyiydim."Ateş ben iyiyim gerçekten iyiyim" dedim ateşin elini tutarak."İyisin daha iyi olaçaksın bunu biliyorum ama seni böyle görmek" dedi ateş "Ateş ben hiç bir şey hatırlamıyorum ve böyle çok mutluyum neden oldu nasıl oldu bunu bilmek istemiyorum ben böyle iyiyim" dedim.

 

"Emin ol iyi olmanı en çok ben istiyorum ve her şeyin üstünü çizip hayata sım sıkı sarılarak devam ediçeğiz bu yolu" dedi ateş elini yanağıma koyarak okşadı."Sana güveneyim mi" dedim "Emin ol bundan sonra başına bir şey gelmemesi için elimden gelen her şeyi yapıçam mutlu olman için her şeyimi veriçem bu konuda bana güven olurmu sevgilim" dedi ateş "Sana güveniyorum ateş" dedim.

 

"Hadi uzanıp güzelçe uyu sabah fizik tedavi için geleçekler" dedi ateş "Neden geleçeklerki" dedim "Güzelim erken yürümen için sana yardımcı olaçaklar çok yorulaçaksın yani" dedi ateş düşünceli bir adamdı açaba hepmi böyleydi.

 

"Anladım" dedim yatağa uzanarak havalar artık git gide soğuyordu, ateş battaniyeyi üstüme örtüp ayağa kalkarken kolunu tutum."Şey yanımda uzanırmısın hastaneden geldiğimden beri garip rüyalar görüyorum uyanınca yanlız his etmek istemiyorum" dedim ateş ise geri yanıma oturdu."Çok mu kötü rüyalar" dedi ateş "Hayır kötü değil ama güzelde değil" dedim ateş ise baş uçuma oturup saçlarım ile oynadı.

 

"Hadi uyu ben burdayım merak etme" dedi ateş bense ateşe sarılıp gözlerimi kapattım. Belkide bu gece ilkkez rahat uyuyaçaktım.

 

<>

 

"Hayır..h-hayır ateş ö-öyle biri değil..yalan s-söylüyorsun sus l-lütfen konuşma..s-sus artık sus k-konuşma nolur s-sus" ne kadar uyanmak istesemde uyanamadım arkadan boğuk bir ses geliyordu ama ben ginede uyanamadım."Su güzelim hadi uyan geçti güzelim kötü bir rüya su bana bak aç gözlerini sevgilim" dedi ateş stresli ve telaşlıydı sesi "N-nolur sus a-ateş yapmaz a-ateş öyle b-biri değil sus a-artık nolur b-benim tanıdığım adam bu o-olamaz" dedim ne dediğimi ben bile bilmiyordum.

 

"Su uyan nolur güzelim korkutuyorsun beni hadi aç gözlerini nolur kurban olduğum uyan hadi geçti artık aç gözlerini" dedi ateş yatakta oturmuş yüzümü avuçlayarak iki yanağımada hafif vuruyordu uyanmam için. En son derin bir nefes alarak yatakta oturur pozisyona gelip ağlayarak ateşe sarıldım.

 

"Şşş geçti güzelim kötü bir kabustu sadeçe geçti ben burdayım" dedi ateş eli ile belimi sıvazlayarak bense hala ağlıyordum."Şşş ağlama güzelim ben burdayım nolur ağlama geçti her şey" dedi ateş bense ateşten ayrıldım."G-geçmedi ateş geçmiçekte her gece aynı kabus her gece aynı şey" dedim ağlayarak ateş ise göz yaşlarımı sildi."Nedir bu her gece aynı olan kabus" dedi ateş.

 

"Kaza yaptığım geceyi görüyorum kafamdaki sesler bana bir şeyler söylüyor bense sadeçe ateş yapmaz ateş böyle biri değil diyorum ama canım çok yanıyor ateş bitsin artık bu kabus" dedim tekrar ateşe sarılarak."Geçecek güzelim her şey geçecek merak etme ben hep yanında oluçam" dedi ateş boynumdan öperek "Geçecek dimi" dedim ateşten ayrılarak "İnan bana her şey geçecek eskisi gibi oluçağız" dedi ateş eskiden nasıldıkki.

 

"Hadi uyu artık ben burdayım" dedi ateş ama ben uyumak istemiyordum."Uyumak istemiyorum sadeçe sana sarılıp düşünmek hatırlamak istiyorum" dedim ateş ise yatağa uzanıp beni göğüsüne yatırıp saçlarımdan öperek belime sıkıca sarıldı."Ben burdayım gördüğün her şey sadeçe bir rüya geçecek her şey güzelim" dedi ateş bense sadeçe daldım neye daldım bende bilmiyordum.

 

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Sabah olmuştu su daha yeni uykuya dalmıştı artık geceleri bile uyuyamıyordu, o geceyi hala atlatamamıştı sanki o anı her gece yaşıyordu. Birde uykuda konuşup bir şeyler söylüyordu sonra ise kalkıp ağlıyordu, onu öyle görmek canımı yakıyordu.

 

Uykuyu çok seven su artık uyumak istemiyordu. Her uykunun sonu kabusla bittiyordu kabuslar yüzünden hatırlamak istiyordu, o unuttuğu geceyi tekrar hatırlamak rüyasında beyninde çalan o sesleri durdurmak susturmak istiyordu.

 

Neydi o gördükleri duydukları, nolmuştu o gece neden her şey gizemli ilerliyordu. Kapının çalması ile tüm sorulardan ayrılıp suyu yavaşca yatağa yatırıp üstünü örterek odadan çıktım."Günaydın ateş bey fizik tedavi için geldiler" dedi ayla "Tamam sen salona al bir şeyler ikram et su hala uyuyor uyansın tedaviye başlarlar" dedim "Tamam ateş bey" dedi ayla aşağıya inerek bense odaya geri girdim.

 

Suyun baş uçuna oturarak saçlarını okşadım,"Su güzelim hadi uyan sabah oldu" dedim su ise sırtını bana dönerek battaniyeye daha çok sokuldu."5 dakika daha ateş nolur" dedi su uykulu bir ses tonu ile."Birtanem fizik tedavisi için geldiler" dedim suyun yanağından öperek su ise bana doğru dönüp gözlerime baktı.

 

"Kalkmam gerek yani" dedi su "Evet güzelim" dedim su ise yatakta oturur pozisyona gelip gözlerini ovaladı."Ateş banyoya gitmeme yardım edermisin" dedi su "Tamam güzelim" dedim suyu kuçağıma alarak banyoya girip yavaşça yere indirdim. Su ise eli ile labo taşını tutu."Aylayı veya alevi çağırmamı istermisin sana yardımcı olur" dedim "Hayır ateş ben halederim teşekkür ederim" dedi su.

 

"Emin misin kendini zorlama su" dedim "Eminim ateş ben hal edebilirim" dedi su bense fazla zorlamak istemediğim için banyodan çıkıp kapıda suyu bekledim.

 

 

^Suyun Büyüsü^

 

Ayaklarımın üstüne basmak yerine labo taşından destek alıyordum, ayaklarımı hissediyordum ama üstüne basamıyordum. İlk uyandığımda his etmiyordum ama şuan biraz olsun iyidi, bir elim ile laboyu tutup diğer elim ile suyu açmak istedim. Ellerim titriyordu suyu açıp tek elim ile yüzümü yıkamak istedim ama olmadı.

 

En son ellerimin titremesine dayanamayıp kendimi yerde buldum, yerde oturmuş resmen ağlıyordum canım yanmıyordu kalbim açıyordu bu durumda olmam kalbimi açıtıyor. Ateş banyoya girip direk yanıma oturarak yüzümü avuçladı."Su iyimisin güzelim bir yerine bir şey olmadı dimi su cevap ver bana" dedi ateş bense sadeçe ağlıyordum.

 

"İYİ FALAN DEĞİLİM ATEŞ İYİ FALAN DEĞİLİM YA BEN ELİMİ YÜZÜMÜ BİLE YIKAYAMIYORUM NEDEN HALA YAŞIYORUM YA KEŞKE GE-" dedim sözümü kesen ateşin bana bir anda sarılması oldu."Sus sakın bir daha o lafın devamını getirme biz 14 gün neler çektik ya biz bu haline şükür ediyoruz sen eğer böyle dersen pes etmiş olursun" dedi ateş elleri ile yüzümü avuçlayarak.

 

"Eğer böyle dersen kendini değil beni öldürürsün su pes etmek yok anladın mı sen bu değilsin" dedi ateş göz yaşlarımı silerek ateşe sarıldım."A-ateş ben çok yoruldum beynimdeki seslerden yürüyememekten eve tıkılmaktan yoruldum" dedim ateş ise saçlarımdan öpüp bana sıkı sıkı sarıldı.

 

"Biliyorum seni anlıyorum iyileşmen için elimden gelen her şeyi yapıçam sana söz veriyorum senin için canımdan bile vazgeçerim" dedi ateş bense ateşten ayrılıp gözlerine baktım."Bu gün bahçeye çıkalım mı akşama kadar göğüsünde uyusam olurmu" dedim ateş göz yaşlarımı silip dudağıma küçük bir buse kondurdu."Olur ama ilk kahvaltı yapıp fizik tedaviden sonra çıkarız bahçeye tamam mı" dedi ateş bense kafa saladım.

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

"Bundan sonraki hayat su için nasıl geçecek"

 

 

Aşık olduğunuz sahne varmı

 

 

"Uzun bir aradan sonra tekrar burdayım aşklarım"

 

🥰💜💙🫀🎶🤎💗👅

 

👄😍☺️💕😻

 

 

Loading...
0%