Yeni Üyelik
45.
Bölüm

Paye⁴⁴

@yageycalskan

!Bölüm +18 içermektedir rahatsız olan burayı geçebilir.!

 

Gözlerimi açtığımda ateşle birlikte koltukta uyuya kalmıştık, koltuk dar olduğu için ateşin üstünde uyumuştum, çokta rahattım aslında. Kafamı kaldırıp ateşe baktım hala uyuyordu çokta yakışıklıydı bu sabah, sanki yüzüne kaymak dökmüşler bal dök yala. Ateşin yanağından öpmek isterken yüzüne değen saçlarım uylanmasını sağlamıştı.

 

Bense kafamı ateşin boynuna gömmüp orda nefes alıp vererek ateşin boynundan öptüm, ateş ise saçlarımdan öptü. Sabah şekerim uyanmıştı sabah sabah şekerde pek iyi gitmez ama konu ateş."Günaydın bebeğim" dedi ateş kafamı kaldırıp ateşe baktım uykuluymuş gibi yaparak.

 

"B-beş dakika daha lütfen" dedim tekrar kafamı ateşin boynuna gömmerek."Çok şakacısın su hanım" dedi ateş."Uykum var" dedim ateş beni bir anda altına alarak bu sefer o benim boynuma kafasını gömdü."Yaa mızıkçı ateş kalk üstümden ben uyuyaçaktım boynunda" dedim çocuk gibi kavga ediyordum resmen."Hıhııı" dedi ateş kafasını boynumdan kaldırarak gözlerini açık olan göğüslerimi dikti.

 

Elimle göğüslerimi kapattım,"Çok sapık bir adamsın" dedim."Sana karşı sapık biriyim doğru" dedi ateş."Benden kendini saklıyorsun" dedi ateş bu sefer ellerini kazağımın altında sokarak yukarı doğru çıktı."Sabah sabah açı kahve olurum" dedim."Severim açı kahveyi" dedi ateş dudağıma yapışarak,"Neden südyen kullanıyorsunki benim yanımda" dedi ateş.

 

Südyen takmam onun işini zorlaştırıyordu."Ne yani evde südyensiz mi gezeyim" dedim."Karımsın sen benim tabiki kendini bana sunaçaksın" dedi ateş ellerini südyen ipime atarak açtı."Olur bende bundan sonra her yerde südyensiz gezerim" dedim her yerde derken bastıra bastıra söylemiştim, ateş südyenimi çıkartarak yere attı."Beni delirtmeye çalışıyorsun helal sana başarıyorsunda" dedi ateş iki eliyle göğüslerimi tutarak sıktı."Ahhh" dedim canımı yakmıştı.

 

"Beni sertleştiriyorsun" dedi ateş bunu altımda hissedebiliyordum."Sençe ben yumuşakmıyım" dedim ateş dudağıma yapışarak alt dudağımı somurup ısırıyordu, elinden gelse beni bir kaşıkta yutaçaktı."He sende istiyorsun yani" dedi ateş."Altında azdırdıktan sonra istiyormusun diye soruyorsun birde yani" dedim."Napa bilirim seni görünçe hemde üstümde ister istemez kalkıyor işte" dedi ateş.

 

Ateşin gömlek düğmelerini açarken ateş beni dik bir şekilde kuçağına alarak odaya doğru çıktık, sabah sabah güzel bir kahvaltı oluçaktı ateş için. Odaya gelip ateş beni yatağa atarak gömleğini indirdi, yatakta oturur pozisyona gelerek ateşin pantolon düğmesini açıp pantolonu indirmem ile ıslanmıştım. O kadar sert ve dikleşmiştiki biraz sonra olacaklar için korkmuyor değildim.

 

Ateş pantolonunu indirmemde yardım ettikten sonra elimi ateşin erkekliğine atmamla ateşin o sertleşen erkekliği dahada sertleşti. Ateşin baxsırını indirmemle erkekliği yüzüme sert bir şekilde deymişti, erkekliğini ağzıma almadan önçe öperek dilimle küçük küçük daireler çizerek ateşin bir anda erkekliğini ağzıma sokması ile bağdemçiğime kadar hissettim ne kadar açıtsada aynı zamanda zevk veriyordu.

 

Ateş ağzımın içinde gel gitler yapıyordu, hem ateşin erkekliğini yalıyor ağzımda geveliyordum hemde elimi kadınlığıma atarak baskı uyguluyordum resmen ıslanmıştım. Ateş bir süre sonra ağzıma boşalması ile spermlerini çoğunu yutup çoğu ise ağzımdan salya gibi akıp göğüslerimin arasından aşağıya aktı.

 

Ateş yüzüme eğilerek dudağıma yapışıp akan spermleri temizleyerek beni yatağa yatırıp ellerimi başımın üstünde birleştirerek kazağımı çıkartıp baçak arama girdi. Dudağıma yapışarak dişleri ile dudağıma izler bıraktı, resmen ısırıyordu dudaklarımı."Ahhh" dedim ateş dudağıma narin bir öpücük bırakarak göğüslerimde dudaklarını gezdirerek meme uçlarımı dişledi. Meme uçumu ısırarak kendine doğru çekti, fazlasıyla can yakıyordu.

 

Kafamı geriye atarak ellerimle yatak çarşafını tutarak sıktım. Ateş boş olan elini şortumun üstüne atarak resmen parmaklıyordu, göğüslerimi delerek kopartır gibi ısırıp sömürüyor resmen, kızartmış olduğu memelerimi ovuç içine alarak ovaladı."Ahhh ımmhh ateşş ımhh" dedim ama nasıl dedim bilmiyordum. Ateş karnıma ufak ufak öpücükler kondurarak kadınlığıma inip şortumu indirdi.

 

"Fena ıslanmışsın bee kızım" dedi ateş indirdiği kilodum ıp ıslaktı beni deli ediyordu bu adam. Ateş baş parmağını kadınlığımın arasına koyup dudaklarını kadınlığıma değdirmesi ile kalçamı kaladırarak elimle ateşin saçlarından tutup kadınlığıma bastırdım."Ahhh ımmhhh ohhh" ateş parmaklarını içime sokup sokup çıkartarak kadınlığımı genişletmeye çalıştı ama açıttığının farkında bile değildi.

 

"A-ateş gir artık ahhh ohhh ımmmhhh" dedim hafif bağırarak ateş ayağa kalkıp üstüme çıkarak dudağıma yapışıp altı dudağımı öperek elini erkekliğine atarak uçunu içime sokmaya çalıştı ama girmedi."Canın yanaçak" dedi ateş."Olsun ımhhh ahh" ateş bir anda içime girmesi ile köklemiştim."Ahhhhğğ ımmhhh" ateş ilk yavaş haraketler ile içimde gel git yaparak yavaş yavaş hızlanmaya başladı, ağrıdıkça alışıyordum.

 

...

 

Ateş nerdeyse yarım saatten fazla saattir içimdeydi, kandınlığımı hissetmiyordum artık açıdan daha çok zevk alıyordum ateş hala boşalmamıştı bense yarım saatte 5 kere boşalmıştım. Ateşin bir anda durup içimden çıkması ile içimde bir ağrı hissettim."Noldu" dedim."Kanaman var su" dedi ateş yatakta doğrulduğumda her yer kan olmuştu."Bir şey olmaz bir kere daha olmuştu sen devam et" dedim.

 

"Saçmalama su kanaman var çiddi bir şey olabilir"dedi ateş beni kuçağına alarak banyoya girip küvetin için indirerek yanıma gelip suyu açtı, başımızdan aşağıya akan su ile iyiçe temizlendikten sonra bornoz giyip odaya geldik. Ateş giyinmiş yatağın üstündeki nevresimleri çıkartıp banyoya koydu, bense yeni bir nevresim serdim. Hem karnımda hemde vajinamda ağrı vardı banyoda gine kanamam olmuştu.

 

Bu durum hiç hoşuma gitmiyordu. Yatağa oturarak elimle vajinamı tutum üstümde hala bornoz vardı, ateş yanıma gelerek elini karnımın üstüne koydu."Çok canın yanıyormu" dedi ateş."Evet ama uyursam geçer" dedim."Kahvaltı yapmayacak mısın" dedi ateş."Hayır yorgunum" dedim ateş ise dudağımdan öperek beni kendine çekerek sarılıp saçlarımdan öptü.

 

"Birlikte uyuyalım ama olurmu" dedim."Olur" dedi ateş yatağa uzandım ateş ise arkamdan belime sarılarak beni kendine çekerek saçlarımla oynadı, çok uykum vardı aynı zamanda ağrımda vardı. Gözlerimi kapatıp kendimi uykunun kolarına teslim ettim.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Su uyuyalı baya olmuştu uyuyana kadar inelmişti, çok ağrısı vardı ama inatla hastaneye gitmek veya doktor gelsin istemiyordu, sonunda ağrısı dinmiş uyumuştu o sırada telefonumun çalması ile komidinin üstünde titreyen telefonumu alıp, suyu saçlarından öperek yataktan kalkıp balkona gelerek telefonu açtım.

 

Arayan numaraydı."Kimsin" dedim."Ateş benim baban" dedi ömer olucak it."Ne oldu" dedim düz bir ses tonu ile."Konuşmamız gerek" dedi ömer."Benim konuşaçak hiç bir şeyim yok ve işim var" dedim tam telefonu kapatmak isterken durdum."Suyla ilgili" dedi ömer itti.

 

"Su, su ne alaka" dedim."Çok mühim bir konu ateş hemen benim barakhaneye gelmen gerek" dedi ömer."Eğer bir oyun veya bir iş peşindeysen bu sefer canını alırım ömer" dedim."Merak etme artık istesemde suya dokunamam" dedi ömer şerefsizi ne olmuştu o kadar şeyden sonra. Telefonu yüzüne kapatarak odaya gelip suyun yanına uzanarak boynundan öptüm.

 

Uyansın istemiyordum zaten zor uyumuştu dinlensin güzel bir uyku çeksin diye çok dikkatli bir şekilde boynundan öpmüştüm. Yataktan kalkarak odadanda çıkıp aşağıya inerek evden çıkıp arabama bindim, evin etrafında adamlar vardı bu sefer daha çok adam vardı ki bir bokada yaramıyorlar.

 

Arabama binerek yola çıktım, yolda giderken güneyi aradım suyun yanına gitsin diye, korumalara güvenmiyordum. Evden uzaklaşarak ömer itinin mekanına doğru yol aldım. Mekana gelip arabadan inerek içeriye girip ömerin odasına girdim."Hoş geldin oğlum" dedi ömer."Gine ne saçmalamak için çağırdın beni buraya" dedim.

 

"Saçmalayaçağımı düşünen insan buraya gelmez dimi ateş" dedi ömer itti."Neyse ne" dedim sandalyeye oturarak."Anlat gine ne geveleyeçeksin" dedim."Konu çok çiddi ateş böyle elinin tersi ile ittip savuraçağın bir şey değil" dedi ömer."Çiddi olan konu nedir işte" dedim."Bir adam var herkezden senden benden hata denizden bile çok güçlü" dedi ömer şerefsizi."Senden karakterli olduğu belide kimdir bu benden bile tehlikeli güçlü olan adam" dedim."Toygar, toygar bakırçı" dedi ömer şerefsizi ben bu kişiyi tanıyordum.

 

~~~

 

Duyduklarımdan sonra beynime kan sıçradı arabayı deli gibi sürüyordum, nasıl lan nasıl olur böyle bir şey, benim nasıl bir ailem vardı ne kadar kirli bir geçmişle yan yanaydım. İyi değildim arabayı sağa çekerek arabadan inip kapıyı sertçe örterek bağırdım.

 

İçimdeki bütün öfkeyi kustum kendimden babam oluçak itten nefret ediyordum, onun kafasına orda sıkamadığım için kendimden nefret ediyordum, hayatımdan nefret ediyordum. Allah benim belamı versin ben daha ne kadar canını yakıçam o kızın, ben onun hayatına neden girdim neden onun hayatını maf ettim neden onu diri diri öldürdüm lan nedenn.

 

Belimden silahımı çıkartarak bütün mermiyi boşaltım, allah benim belamı versin ben ne kadar nalet bir insanım, kız bana dedi bizden olmaz dedi biz ayrı dünyaların insanlarıyız dedi ben dinlemedim. Ben gine sustum ben salak gibi onuda kendimle ateşe çektim bunu hak etmiyordu o bunu asla hak etmiyordu.

 

...

 

Arabaya binip eve gelerek kendimi toparlayarak arabadan inip eve girdim, güney salonda oturuyordu."Hoş geldin kardeşim" dedi güney."Su uyandımı" dedim."Yok hala uyuyor her halde aşağıya inmedi" dedi güney bense kafa salayarak odaya çıktım, su hala uyuyordu çokta güzel uyuyordu. Ben gine onun canını yakaçaktım gine hayal kırıklığına uğrataçaktım onu.

 

Suyun yanına gelip yatağa oturup saçlarına dokundum, o sırada su uyanmıştı bana doğru döndü."Günaydın nereye gittin" dedi su."Gittiğimi nerden biliyorsun" dedim."Bir ara uyandım yoktun" dedi su."İşim vardı, ağrın varmı" dedim."Hayır yok iyiyim" dedi su çok mutluydu yüzünde gülüçükler açıyordu, ben şimdi ona ne diyecektim.

 

"Ne oldu senin neden moralin bozuk" dedi su elini yanağıma koyarak okşadı."Yok yok bir şey hadi sen kalk giyin gidiyoruz" dedim."Nereye" dedi su."Her şey hal oldu seni eve bırakıçam" dedim son cümleden sonra yutkunmak zor geldi. Su yatakta oturur pozisyona geldi,"Bu kadar çabuk hal oldu yani" dedi su."Evet su sen bunu istemiyormuydun" dedim."Hayır ben bunu istemedim" dedi su.

 

Ellerimi tutarak öptü."Ben senin canını tehlikeye atmamanı istedim" dedi su hala beni düşünüyordu."Korunması gereken can sendin su buda hal oldu artık herkez kendi evine dönebilir" dedim neler söylüyordum ben."O ne demek ateş" dedi su emin olmak istiyordu."Yani bundan sonra artık görüşmesek iyi olur demek su" dedim hayır ateş sen bu değilsin.

 

"Anladım beliki bir şey olmuş veya biri seni benimle tehdit eti" dedi su."Hayır su neyi anlamıyorsun olmuyor böyle kimse aklımı karıştırmadı ben artık her şeyi anladım benim yerim karımın çocuğumun doğaçak bebeğimin yanı" dedim dediklerine sen inanıyormusun ateş."Hmm yani bu sabah ve diğer seninle birlikte olduğum her gün seni parmağımda oynattım demek bu yani" dedi su yataktan kalkarak resmen dişlerini sıkarak konuşuyordu.

 

"Hayır öyle demedim ben" dedim ne dedin ateş."Ben bu konuşmadan bunu anladım ateş bençe haklıyımda" dedi su."Su bak anlıyorum se-" dedim sözümü kesen su oldu."Yok sen beni anlayamazsın, ne o seni terk edip gittim diye benden intikam mı almak istedin benle oyunmu oynamak istedin ne bu yaptığın senin" dedi su haklıydı ama ben ondan intikam almadım.

 

"Saçmalama öyle bir şey aklımdan bile geçmedi" dedim."Tamam ateş ben seni anladım sen benden sıkıldın benim seni terk ettiğim gibi kanıma girip sende beni terk ediyorsun olur terk et beni ama şunu unutma ben senden senin için uzak durdum" dedi su."Su öyle bir şey yok neden işleri zorlaştırıyorsun" dedim."Doğru zorlaştırıyorum o zaman bunu hiç olmamış gibi sayalım ateş ne dersin ben hiç bir şey olmamış gibi bu evden giderim sende karın ve çocuklarınla mutlu bir şekilde yaşa" dedi su.

 

Odadan çıkmak için kapıya doğru giderken önünde dikildim."Çekil önümden" dedi su beni delirtmeyi başarıyordu hemde çok güzel yapıyordu bu işi."Üstünü değiştir su" dedim."Yoo ben böyle gayet iyiyim hem sanane kıyafetimden üstümden çekil önümden" dedi su."Beni delirtme su git giyin öyle çık odadan" dedim."Sanane ya bırak beni istediğim gibi çıkarım" dedi su."Aşağıda bir sürü adam var bu halde çıkamazsın" dedim."Çıkarım" dedi su.

 

"Çıkamazsın" dedim,"Bak nasıl çıkıyorum" dedi su beni itmek isterken elimi suyun beline dolayarak dudağına yapıştım, beni bazen fazla sinirlendiririyordu bunu en çokta kendi üstünde deniyordu. Su benden ayrılarak yüzüme yediğim tokat ile sadeçe güldüm."Pislik bir adamsın tokatan bile anlamıyorsun" dedi su odadaki dolaptan kıyafet alarak banyoya girdi.

 

...

 

Su giyinip banyodan çıktıktan sonra odadan çıkıp hızla salona indi bende arkasından indim. Güney bize şaşkın şaşkın baktı."Ne oluyor" dedi güney."Yok bir şey ben evime ateş ise karısına gidiyor, güney beni kendi evime bırakırmısın veya takside çağıra bilirsin" dedi su."Gerek yok güney ben suyu evine bırakırım." dedim."Hayır ben giderim" dedi su.

 

"Ben bırakırım dedim" dedim."Ben giderim dedim" dedi su."Sana benimle inatlaşma diyorum" dedim."Sana benim ayaklarım var diyorum" dedi su."Sana seni ben götürüçem dedim" dedim."Ben gide-" dedi su sözünü kesen güney oldu."Yeter susun biraz buda kafa yani zaten gece uyuyamadım melih yüzünden" dedi güney."Güney beni evime bırakırmısın" dedi su.

 

"Size ne oldu böyle ateş su hani burda kalaçaktı ne oldu o iş" dedi güney."Ateşin karısı ile çocuğu benden daha ağır bastı ama oda haklı nede olsa karısı hamile" dedi su bu kız adamı deli eder."Güney ben suyu eve bırakıp geliçem sonra konuşuruz" dedim."Sus ateş ben kendim giderim" dedi su evden çıkıp bahçedende çıkarken kolundan tutum."Tamam anlıyorum kızgın ve kızgınsın ama tek başına gitme" dedim.

 

"Seninle gidebileçeğim bir yol yok artık bana ateş" dedi su."Anlıyorum seni ama yanlız gitme" dedim."Güney bıraksın beni" dedi su hay sanada güneyinede."Olmaz su ben bırakıçam" dedim su ise oflaya puflaya arabaya bindi, bense şöför koltuğuna binerek suyun emniyet kemerini tasmasını bekledim."EE hadi gidelim" dedi su."Emniyet kemerin" dedim su ise taktı.

 

Suyun evine doğru yol alıp eve geldik, su kemerini çıkartıp tam giderken kolunu tutum."Dikkat et kendine hava soğuyor hasta olma arabayı dikkatli kulan üzme kendini" dedim su yüzüme bakıyordu ama nasıl bakıyordu."Merak etme beni üzen tek insan sensin o yüzden gözün arkada kalmasın" dedi su.

 

Arabadan inerek arkasına bile bakmadan eve girdi. Elimle direksiyona vurdum,"Salaksın ateş salaksın hayatını maf ettin birde üzülme diyorsun aferim sana" dedim kafamı direksiyona koyarak derin derin nefes aldım, nefes almak bile haramdı bana.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı, ateşle ömerin konuşması"

 

Gizemli sır ne sizçe

 

"Bundan sonra neler oluçak"

 

 

Loading...
0%